Compass Group

Anonyymi-ap

Onko tämn organisaation työt vain ns. ruoan lämmittäjän palkkoja.

Ruokahan tilataan ilmemisemmin vain Vantaalta ja ns. valmisruokaa ei tehdä vaan lämmitetään.

Tämä organisaatio levinnyt kulovalkean tavoin eri paikkakunnilla. Hienot kuvat sivuilla ja mutta ruoan taso on ns. lämmitysruokaa ja kokkeja ei olis lainkana töissä.

Jossain kelpaa hoitaja, pois potilastyössä, siivooja tai jokin keittöapulainen, jolla ei mitää osaamista erikoisruokavalioista tai muista ruokavalioista. Ruoka lämmitetään, pannaan esille ja siinä se koko erikoisuus.

Tietääkö mitä palkkatasoa tämä firma tarjoaa, onko kyseessä siis niin sanottu halpayhtiö- ruokala.

Laittakaa viestiä, koska tuolla oli arviointia, että ruoan taso on heikko ja valmisruoka, joka lämmitetään asiakkailel. Henkilöstöllä ei osaamista kuin vain lämmitys-osaaminen.

27

4109

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      En ole kyseisessä firmassa töissä, mutta olen tehnyt ravintola-alan hommia. Jos konsepti on lämmittä ruoat ja laittaa esille niin ei siinä kauheasti sanota vastaan tai hyvin nopeasti lentää pihalle.

    • Anonyymi

      Nämä on juuri näitä keittiöalan ns. halpatyöpaikkoja pienellä palkalla, paljon työtä, mutta ei mitään osaamista tarvitse olla.

      Keittiö alat on juuri niitä, jotka käyttävät henkilöstöä hyväksi, pienellä palkalla, raskailla töillä ja edut, palkat pineiä.

      Kunhan joku lämmittää valmisruokia ja ei osaa rseptiikkaa tia muitakaan erikoisruokavalioita tai muutakaan erityisosaamista.

    • Anonyymi

      Ei osaamista, ei ruoan laatu ole mikään muu kuin ns. laitosruokaa.

      Mitään ei valmisteta itse vaan lämmitetään, ulkonäkö ja maku ei ole muu kuin lämmitetty ruoka.

      Aivan sama kun ostat kaupasta lämmitettävän aterian ja lämmität sen mikrossa, ei sen kummempaa.

      Heillä puhutaan työntekijöistä kuin laumasta, tulee mileeen aika koiramainen olo.

      Työntekijät osa halpatyovoimaa, jokin keittiöalan perustutkinto tai vanhustenhoitolaitoksissa jne hoitajat, siistijät jne hoitavat ruoan jakelun ilman osaamista erityisruokavalioista, allergioista jne.

      Täss ravitsemusosaamista ja tietoa ruoasta sekä turvallisuudesta.

      • Anonyymi

        No eipä pidä yleistää ja myöskään kirjoitella jos ei ole parempaa tietoa. Siellä on hyviä ja vähän huonompia paikkoja ja palkat on parempia kuin TES.
        Itse olin 4 vuotta keittiössä ja palkka oli noin 3500€ riippuen lisistä, palkat tuli ajallaan ja kaikki lomat toimi hyvin ja ne myös sai pitää.
        Näin kyllä tuon "makaroonilaatikon" ja naureskelin myös toimarin puheita, muta hänhän oli ja on nytkin aivan tumpelo, mitä ruuanlaittoon tulee.
        En siis puolusta, mutta en kyllä haukukaan ks. firmaa, sillä perästä haukkuminen on typerää.
        Ainakin työkaverit olivat kivoja ja suurimmaksi osaksi Suomalaisia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No eipä pidä yleistää ja myöskään kirjoitella jos ei ole parempaa tietoa. Siellä on hyviä ja vähän huonompia paikkoja ja palkat on parempia kuin TES.
        Itse olin 4 vuotta keittiössä ja palkka oli noin 3500€ riippuen lisistä, palkat tuli ajallaan ja kaikki lomat toimi hyvin ja ne myös sai pitää.
        Näin kyllä tuon "makaroonilaatikon" ja naureskelin myös toimarin puheita, muta hänhän oli ja on nytkin aivan tumpelo, mitä ruuanlaittoon tulee.
        En siis puolusta, mutta en kyllä haukukaan ks. firmaa, sillä perästä haukkuminen on typerää.
        Ainakin työkaverit olivat kivoja ja suurimmaksi osaksi Suomalaisia.

        Lähdit pois vai saitko lopputilin. Jotain vikaahan oli työsuorituksissasi ja tuo kertomasi palkka ei pidä paikkaa.

        Suurin soa työntekijöistä on siivoojia, hoitajia. yhdistelmätyöntekijöitä, tekevät kaikkea siivouksesta , vessan peruun ja ruoan esillepanoon.

        Tämä johtaja mollasi kokkia, mutta onko heillä edes keokkeja työssä. Taitaa olla puppua.


        Kuvissa ruoat ja valmisteet valmispakattuja, lämmitettäviä ja työajat minimaalisia sekä ruoan laatu, henkilöstön osaaminen ja erityis yms huonolla tolalla.

        Ruoat seisovat varastoissa viikkoja kun ne tilataan kuukausia etukäteen ja sitten lämmitetetään kuin kaupan valmisruota mikrossa.


        Kouluista saatu palaute murskaavan heikkoa ja laatu, ulkonäkö, maku sekä muu laatu heikkoa. Hinta-laatusuhde ei kohtaa eikä avrsinkaan makuelämykset.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lähdit pois vai saitko lopputilin. Jotain vikaahan oli työsuorituksissasi ja tuo kertomasi palkka ei pidä paikkaa.

        Suurin soa työntekijöistä on siivoojia, hoitajia. yhdistelmätyöntekijöitä, tekevät kaikkea siivouksesta , vessan peruun ja ruoan esillepanoon.

        Tämä johtaja mollasi kokkia, mutta onko heillä edes keokkeja työssä. Taitaa olla puppua.


        Kuvissa ruoat ja valmisteet valmispakattuja, lämmitettäviä ja työajat minimaalisia sekä ruoan laatu, henkilöstön osaaminen ja erityis yms huonolla tolalla.

        Ruoat seisovat varastoissa viikkoja kun ne tilataan kuukausia etukäteen ja sitten lämmitetetään kuin kaupan valmisruota mikrossa.


        Kouluista saatu palaute murskaavan heikkoa ja laatu, ulkonäkö, maku sekä muu laatu heikkoa. Hinta-laatusuhde ei kohtaa eikä avrsinkaan makuelämykset.

        Jos on sairaanhoitaja niin silloinhan tekee pienipalkkaista työtä isolla palkalla. Siinä mielessä pitäisi ollakin siivoojat, keittäjät jne erikseen, ei olisi hoitajapulaakaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lähdit pois vai saitko lopputilin. Jotain vikaahan oli työsuorituksissasi ja tuo kertomasi palkka ei pidä paikkaa.

        Suurin soa työntekijöistä on siivoojia, hoitajia. yhdistelmätyöntekijöitä, tekevät kaikkea siivouksesta , vessan peruun ja ruoan esillepanoon.

        Tämä johtaja mollasi kokkia, mutta onko heillä edes keokkeja työssä. Taitaa olla puppua.


        Kuvissa ruoat ja valmisteet valmispakattuja, lämmitettäviä ja työajat minimaalisia sekä ruoan laatu, henkilöstön osaaminen ja erityis yms huonolla tolalla.

        Ruoat seisovat varastoissa viikkoja kun ne tilataan kuukausia etukäteen ja sitten lämmitetetään kuin kaupan valmisruota mikrossa.


        Kouluista saatu palaute murskaavan heikkoa ja laatu, ulkonäkö, maku sekä muu laatu heikkoa. Hinta-laatusuhde ei kohtaa eikä avrsinkaan makuelämykset.

        Muutin paikkakunnalta ja uudella ei ollut kokemukseni (keittiöpäällikkö) vastaavaa työtä compassila, kyllä tuo palkka on ihan oikein, pitä olla vaan tarpeeksi hyvä, nyt uudessa työssä parempi liksa.


    • Anonyymi

      Laitetaan linkkikin niin näkee mitä moskaa tekevät.
      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010128310.html

      Eihän noilla yksityisillä ole muuta tavoitetta kuin mahdollisimmat suuret voitot. Paskakokkareet ja kepulit asialla niin jälki tälläistä, kaikesta piti tehdä liikelaitoksia tai yksityistää, raha ei riitä enää mihinkään.

      Soten piti säästää, nyt ei raha riitä ollenkaan ja yhä usempi paikka suljetaan. Vuokralääkärit ja -hoitsut rahastaa älyttömiä summia yksityisillä tai terveyskeskuksissa, päivystykseen ja synnytykseen pitää mennä satojen kilometrien päähän.

      Demarit ei ole olleet sen parempia ja valitettavasti PS purran johdolla pelkkä kokkareiden apupuolue.

    • Anonyymi

      Compassgroup on yleismaailmallinen firma, toimii tällä hetkellä 40 valtiossa, työntekijöitä heillä on 500.000 . Jokaisessa noissa valtioissa tällä firmalla useita ravintoloita, aterioita tehdään myös sadoille kouluille , työpaikoille ja vanhustenhoivaan, ym. .
      Erittäin harvoin tehdään laitosruoka esimerkiksi vanhustenhoitopaikoissa tai kouluissa itse, vaan melkein kaikki tehdään keskuskeittiöissä ja kuljetetaan sieltä yksiköihin jotka tehneet sopimuksen tämän firman kanssa.

      • Anonyymi

        On se kummallista ettei voi suosia suomalaista ja paikallista työvoimaa, samaan aikaan kunnat työllistää tuhansia ammattitaitoisia ihmisiä tyhjänpäiväisiin hommiin ja onhan siellä isopalkkaisia paperinpyörittäjiäkin joiden poissaoloa kukaan ei huomaisi kuin kahvitauoilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On se kummallista ettei voi suosia suomalaista ja paikallista työvoimaa, samaan aikaan kunnat työllistää tuhansia ammattitaitoisia ihmisiä tyhjänpäiväisiin hommiin ja onhan siellä isopalkkaisia paperinpyörittäjiäkin joiden poissaoloa kukaan ei huomaisi kuin kahvitauoilla.

        Kyllä kait Suomessa tällä firmalla on vähintään 80% suomalaista työvoimaa. Se vain ettei haluta kouluttautua keittiöalalle , palkkahan ei ole kovinkaan suuri.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä kait Suomessa tällä firmalla on vähintään 80% suomalaista työvoimaa. Se vain ettei haluta kouluttautua keittiöalalle , palkkahan ei ole kovinkaan suuri.

        Tarkoitinkin koko yritystä suomalaista ja mielellään paikallista. Miksi ihmeessä kunnat ja valtio ei voisi järjestää edelleen kouluruokailua ja monia muitakin asioita palveluna ilman kilpailutusta ja keinotekoista liikelaitosta isoine palkkoineen ja palkkioineen johtajille. Huonommaksi vaan mennyt kaikki Postista lähtien.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tarkoitinkin koko yritystä suomalaista ja mielellään paikallista. Miksi ihmeessä kunnat ja valtio ei voisi järjestää edelleen kouluruokailua ja monia muitakin asioita palveluna ilman kilpailutusta ja keinotekoista liikelaitosta isoine palkkoineen ja palkkioineen johtajille. Huonommaksi vaan mennyt kaikki Postista lähtien.

        Sitä mieltä kyllä olen itsekin että kunta/kuntayhtymä tai kaupunki voisi itse tehdä ruokapalvelut kouluihin ja hoitopaikkoihin. Pysyisi ammattitaito ja voisi suosia lähituotantoa. Mitähän se kouluruoka annos / oppilas saa kunnalle maksaa nykyään?
        Nyt kun on nuo suuryritykset jotka keskuskeittiöissä valmistavat valtavia annosmääriä niin ei edes tiedä mistä heidän elintarvikkeet aterioihin hankitaan varsinkin kun kyseessä on monikansallinen yhtiö.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On se kummallista ettei voi suosia suomalaista ja paikallista työvoimaa, samaan aikaan kunnat työllistää tuhansia ammattitaitoisia ihmisiä tyhjänpäiväisiin hommiin ja onhan siellä isopalkkaisia paperinpyörittäjiäkin joiden poissaoloa kukaan ei huomaisi kuin kahvitauoilla.

        Tämä on sitä suomalsien työn polkemista, halvalla, useinkin ulomaalaisella halpatyövoimalla.

        Tätähän juuri hallitus ajaa suomeen, eteti yrittäjien tarvitse maksaa kunnon palkkoja ja voi alittaa riman.

        Myös ruoan laatu, osaaminen ajrietyis yms ruota turvallisuus vaarantuu pahasti ruoka-allergiat ja kaikki on valmisruokaa, mitään ei tehdä itse vain ruoan lämmitystä.

        Tässä suomalaisten ruokien, raaka-aineiden ja kotimaisten tuotteiden puute on iso ongelma.

        Ruokaa kuljetetaan ja tämän firman suurin laatu on se, että johtajillaisot palkat, palkkiot ja henkilöstö tekee hyvin usien alipalkalla, osatuntisopimuksin ja näin juuri poljetaan juuri ja taas naisvaltaisia työpaikkoja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä kait Suomessa tällä firmalla on vähintään 80% suomalaista työvoimaa. Se vain ettei haluta kouluttautua keittiöalalle , palkkahan ei ole kovinkaan suuri.

        Kuka viitsii edes kouluttautua näin pienipalkkaiselle alalle eikä voi tehdä ruokia lausta loppuun. Vaan kaikki on ruoanlämmittäjiä.

        Pieni alipalkka ja monessa paikassa on siivoja, pesijä ja moenss apaikassahan esim hoitajat tekevät tätä oamn työnsä ohessa.

        Osa-aikaa, ptkää alitunteja, nollasopimuksia ja muuta alirvostettua raskasta työtä, jossa menee terveys. Tuki-- ja liikunta elinten sairaudet, kuormitus, melu ja kosteita työpaikkoja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä on sitä suomalsien työn polkemista, halvalla, useinkin ulomaalaisella halpatyövoimalla.

        Tätähän juuri hallitus ajaa suomeen, eteti yrittäjien tarvitse maksaa kunnon palkkoja ja voi alittaa riman.

        Myös ruoan laatu, osaaminen ajrietyis yms ruota turvallisuus vaarantuu pahasti ruoka-allergiat ja kaikki on valmisruokaa, mitään ei tehdä itse vain ruoan lämmitystä.

        Tässä suomalaisten ruokien, raaka-aineiden ja kotimaisten tuotteiden puute on iso ongelma.

        Ruokaa kuljetetaan ja tämän firman suurin laatu on se, että johtajillaisot palkat, palkkiot ja henkilöstö tekee hyvin usien alipalkalla, osatuntisopimuksin ja näin juuri poljetaan juuri ja taas naisvaltaisia työpaikkoja.

        Taitaa intissäkin hoitaa ruokailun jo ulkomaiset yritykset, mitenkähän sitten sotatilanteessa.

        Meneehän siinä aikaa ja polttoainetta kun joka paikkaan ja vanhuksillekin kuljetetaan kaukaa. Ennen kyläkoulussa keittäjä hoiti myös talonmiehen hommat, usein opettajan puoliso ja asunto samassa. Isommissakin kouluissa asunnot työntekijöille, pientä pakkaa voi korvata asuntoedulla jos ei ole kokopäivätyötä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taitaa intissäkin hoitaa ruokailun jo ulkomaiset yritykset, mitenkähän sitten sotatilanteessa.

        Meneehän siinä aikaa ja polttoainetta kun joka paikkaan ja vanhuksillekin kuljetetaan kaukaa. Ennen kyläkoulussa keittäjä hoiti myös talonmiehen hommat, usein opettajan puoliso ja asunto samassa. Isommissakin kouluissa asunnot työntekijöille, pientä pakkaa voi korvata asuntoedulla jos ei ole kokopäivätyötä.

        Kaikissa Suomen piolusvoimien ja vakiloiden ruokaloissa toimii suomalainen Leijona Catering.
        Ei puhuta taas musta tuntuu tiedolla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikissa Suomen piolusvoimien ja vakiloiden ruokaloissa toimii suomalainen Leijona Catering.
        Ei puhuta taas musta tuntuu tiedolla.

        Siis puolustusvoimien.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taitaa intissäkin hoitaa ruokailun jo ulkomaiset yritykset, mitenkähän sitten sotatilanteessa.

        Meneehän siinä aikaa ja polttoainetta kun joka paikkaan ja vanhuksillekin kuljetetaan kaukaa. Ennen kyläkoulussa keittäjä hoiti myös talonmiehen hommat, usein opettajan puoliso ja asunto samassa. Isommissakin kouluissa asunnot työntekijöille, pientä pakkaa voi korvata asuntoedulla jos ei ole kokopäivätyötä.

        Leijoona Catering hoitaa aika paljon inti ruokahuolto ja on vielä kotimainen yritys.

        Palkat vaan ei ole kovin hyvät.

        Enstisen Valtion palkat oli hyviä keititöalalla, ei enää kun johtajat vetää bonukset ja henkilöstö vetää lähes minimipalkoin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikissa Suomen piolusvoimien ja vakiloiden ruokaloissa toimii suomalainen Leijona Catering.
        Ei puhuta taas musta tuntuu tiedolla.

        Hyvä jos hoitaa, mutta jos kilpailutetaan kuten kaikki kai kuuluu niin voi muuttua. Ruokakin kilpailutetaan ja esim näkkileivät alettiin ostaa jossain vaiheessa Ruotsista. Kaksi kasvisruokapäivää viikossa ei myöskään ole saanut kiitosta. En viitsi etsiä mikä tilanne nyt on tuon suhteen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Leijoona Catering hoitaa aika paljon inti ruokahuolto ja on vielä kotimainen yritys.

        Palkat vaan ei ole kovin hyvät.

        Enstisen Valtion palkat oli hyviä keititöalalla, ei enää kun johtajat vetää bonukset ja henkilöstö vetää lähes minimipalkoin.

        Et taida itse olla Suomalainen, kun et osaa kieltämme oikein kirjoittaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et taida itse olla Suomalainen, kun et osaa kieltämme oikein kirjoittaa.

        Niin, sana suomalainen kirjoitetaan oikein kirjoitettuna pienellä. Paitsi lauseen alussa. Kysymyksessä on kansallisuus.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Iltapäivälehdethän ne asiat Suomessa aina tietääkin?????


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Iltapäivälehdethän ne asiat Suomessa aina tietääkin?????

        Nyt sinäkin tiedät!


    • Anonyymi

      palkkaus oli huonohko, itsellä jo lähes 10 vuotta kokemusta kokin työstä ja täysillä tunneilla kuukausi palkaksi tuli 2400e, ylityötunteja paukuteltiin mikä kerettiin ja niitä sai sitten pitää vapaina kun kesällä ja talvella ravitolat oli kiinni :/ Lähtökohtaisesti työskentelin joka viikko noin 50h. Johtotasossa kaaos paistaa ja ihmisiä hiillostetaan ulos firmasta, alimiehitys myös vahvasti läsnä. Kylmäkkö nimikkeellä sai tehdä kaikkea pers*estä perämoottoriin kuten kuljettaa autolla catering tilauksia ympäri pääkaupunkian.

    • Anonyymi

      Hei!
      Itse työskentelen yhdessä Compassin ravintolassa ja voin ihan kertoa, että meillä kyllä kokki tekee joka päivä ihan alusta loppuun asti ruokaa "omin pienin kätösin". Palaute ruoasta on pelkkää hyvää, samoin asiakaspalvelusta kiitosta tulee. Tässä täytyy muistaa, että ravintoloita on monenlaisia ja todella erilaisin konseptein. On varmasti paikkoja, joissa einestä pyörii enemmän ja vähemmän, mutta on myös paikkoja joissa kaikki ruoka syntyy käsityön tuloksena. Mitä palkkaan tulee, se määräytyy hyvin avoimin perustein. Ja kertaakaan ei ole tili jäänyt tulematta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Janne Ahonen E R O A A

      Taas 2 lasta jää vaille ehjää perhettä!
      Kotimaiset julkkisjuorut
      171
      3398
    2. En kai koskaan saa sinua

      Koska et usko että riitäisit minulle. Olet aina pitänyt itseäsi liian risana ja heikkona. Katkot korkeutesi, ja poraat k
      Ikävä
      154
      1919
    3. Terveystalon lääkärit ylilaskuttaneet

      Tämän pörriäiset osaavat, laskuttamisen. Terveystalo myöntää asian. https://www.hs.fi/suomi/art-2000011134269.html "K
      Maailman menoa
      147
      1839
    4. Saran ökytyyli käänsi katseita.

      On nyt kyllä Sara kasvoistaan, kuvan perusteella todellakin pyöristynyt ainakin kuvan perusteella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      159
      1774
    5. Nyt on aika laittaa parit selkoon.

      Onko pareja täällä. Laita kirjaimet kuka tykkää kenestäkin ?
      Ikävä
      77
      1624
    6. Työttömille lusmuille luvassa lisää keppiä

      Hallitus aikoo kiristää velvoitteiden laiminlyönnistä seuraavia työttömyysturvan karensseja ensi vuodesta alkaen. Hall
      Maailman menoa
      348
      1589
    7. Tekisi niin mieli laittaa sulle viestiä

      En vaan ole varma ollaanko siihen vielä valmiita, vaikka halua löytyykin täältä suunnalta, ja ikävää, ja kaikkea muuta m
      Ikävä
      81
      1439
    8. The Summit Suomi: Maxie avaa hyytävästä tilanteesta kuvauksissa: "Veri roiskui ja tajusi, että..."

      Oletko seurannut The Summit Suomea? Tykkäätkö vai et tai mitä mieltä ylipäätään olet sarjasta? Moni katsoja on kaikonnut
      Tv-sarjat
      20
      1288
    9. Miksi ihmeessä?

      Erika Vikman diskattiin, ei osallistu Euroviisuihin – tilalle Gettomasa ja paluun tekevä Cheek
      Ateismi
      25
      1185
    10. Ootko huomannut miten

      pursuat joka puolelta. Sille joka luulee itsestään liikoja 🫵🙋🏻‍♂️
      Ikävä
      158
      1182
    Aihe