Aikuisten ihmisten ghostaus

Anonyymi-ap

Olen tässä. Tutustunut tinderiin maailmaan ja hyvin pettynyt miten ihmiset toisiaan kohtelee. Tapasin erään fiksun oloisen miehen joka siis 40+ ikäinen eli ei enää mikään teini. Alettiin juttelemaan ja huumori ja keskustelut kohtasi tosi hyvin. Juttua riitti. Vaihdettiin numeroita, Kerran käytiin kahvilla ja oli tosi mukavaa. hän itse ehdotti uusia treffejä joita ei koskaan tullut. Treffien jälkeen hän sanoi että mielellään tapaisi uudestaan mutta alkoi kuitenkin hiivuttamaan viestejä, ei laittanut ollenkaan oma aloitteisesti. Sovittiin sitten ne seuraavat treffit joita ei koskaan tullut. En enää viitsinyt itse laittaa viestiä kun toinen ei tehnyt minkään näköistä aloitetta. Tämmönen jää kaihertamaan omaa mieltä että mitähän sitä teki väärin 😄

35

568

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • "joka siis 40+ ikäinen eli ei enää mikään teini"

      Kiitos että viitsit täsmentää tuon harvinaisen vähän tunnetun seikan.

      Munasarjakkaan kannattaa pukeutua tapaamiselle mennessään minihameeseen niin että koipi-reidet ovat hyvin esillä (paljaana) ja tapaamiselta kannattaa siirtyä miehen kanssa samalle hetekalle, näiden ohjeiden avulla kehittyy suhteeseen jatkuvuutta ja se voi jopa puuttua parisuhteeksi.

      • puuttua > muuttua


      • Koitahan keksiä jotain parempaa tekemistä kuin trollata näillä sivuilla koipireisinesi.


      • Anonyymi

        Ilmeisesti näin ei ole käynnyt treffeilläsi, kun täällä vieläkin riekut?


      • Anonyymi

        Ikävä kyllä yksikään sellainen mies, joka on huomioni arvoinen, ei arvoistaisi tuollaisia koipireisiä.


    • Jotkut ovat teinejä koko ikänsä... Noh, sinä et välttämättä tehnyt mitään väärin, mutta hän teki koska alkoi munattomasti ghostaamaan. Jotkut vaan ei osaa eikä uskalla puhua ja kertoa missä mättää, tai että ei vaan kiinnosta enää. Löysi ehkä mielestään paremman? Tätä se on tinderimaailma. Naisetkin tuon ghostaamisen osaa. Se on yleensä parempi jättää silloin omaan arvoonsa, ja unohtaa. Mitä sellaisen kanssa mistään tulisikaan, joka ei keskustella halua?

    • Anonyymi

      Millane oot ruumiinrakenteeltasi? Jos oot lihavahko, niin se saattaa olla syynä. Usein naiset laittaa vain kasvokuvia tinderiin jos ovat lihavia. Livenä se sitten saattaa olla show stopperi. Fiksu mies vetää treffit kuitenkin kunnialla läpi ja saattaa just tuolleen ehdottaa uusiakin, vaikkei mitään aikomusta olisikaan nähdä uudestaan. Täytyy pitää yllä suvaitsevaisen miehen mainetta, koska sana saattaisi levitä. Joskus lihava saattaa kiihottaa ajatuksena, mutta kun livenä näkee ne ihramakkarat, niin eipä kiinnosta enää panomielessäkään.

      • Anonyymi

        No olen ruumiinrakenteeltani normaali, en mikään lihava mutta en mikään langanlaihakaan. 😄


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No olen ruumiinrakenteeltani normaali, en mikään lihava mutta en mikään langanlaihakaan. 😄

        Siis XXL.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siis XXL.

        No kokoa M olen 😆


    • Minä en kans ymmärrä tätä haamutusta ollenkaan. Puhuminen ei aina ole helppoa kenellekään, mutta juuri tuo on yksi syy, miksi en menisi Tinderiin (arvomaailman lisäksi)

      Tuolla maailmalla kun kulkee, niin näkee heti suoraan onko toinen pallopää vai onko sen pää neliskanttinen, eli noin kuvainnollisesti ilmaistuna miellyttääkö hän korvaa ja silmää vai ei.

      Toisille ulkonäkö on muutenkin noussut ylitärkeäksi asiaksi ja sitten itketään, kun ihmisestä itsestäänkin tulee jotain kertakäyttöastioita. Rojut sisään ja saijonaarasta.

      En siis tarkoita, että sinä olisit sellainen pinnallinen, mutta sellaisia on todella paljon ja otin noin karrikoidusti kantaa asiaan. Tuommoiset kertakäyttöastiat kannattaa jättää omaan arvoonsa, olet varmasti arvokkaampi kuin se miten sinua on kohdeltu.

      Mukavaa päivää sinulle! 😊

    • Anonyymi

      Kohtasit siis saman mikä on miehille arkipäivää ja siitä sitten avaus nettiin.
      Luulisi nyt tuohon ikään mennessä itsetunnon kehittyneen sietämään pettymyksiäkin, mutta jos omaa narsismin piirteitä, niin tuo varmaan on kauhistus. Joko miehen vainoaminen ja tuhoamis tavoite on alkanut?

    • Tuskin teit mitään väärin, tuttu juttu. Ajattelen itse tinderiä jonomuodostelmana, valinnatkin tapahtuvat periaatteessa jonomaisesti. Jonossahan on aina joku kärjessä, toisinaan sattuu niin että että jonon vetäjä vaihtuu, toisille kun ei aina riitä se hyvä vaihtoehto vaan on etsittävä parempaa. En nyt viitsi verrata aidan toiselle puolelle katselevaan aasiin mutta melkein tekisi mieli 😂. Olen päätynyt siihen että tinder on itse belsebuupin keksintö ja suunniteltu tuhoamaan kaikki LUONNOLLINEN mielenkiinto vastakkaista sukupuolta kohtaan, näillä eväillä silti mennään ja otsaan sattuu tasaisin väliajoin 🙂

    • Et välttämättä ole tehnyt mitään väärin. Tyypillä on useampi voinut olla mietinnässä ja on ostanut aikaa...

      Jotkut käyttäytyy vaan noin munattomasti ja selkärangattomasti siellä. Mutta et menettänyt mitään.

      Mä joskus sanoin Tinderissä treffaafani muitakin. Joillekin se oli järkytys ja joku jätti tutustumisen siihen, mutta heidän asiansa.
      Mutta en mä sillä tavannut useampaa, että olisin verrannut tms. Mutta naisista vaan ei tiedä mitä ne meinaa... yksi sanoo sitä, toinrn toista ja lopulta voi olla mitä vaan maan ja taivaan väliltä. Usein piti treffata, että tiesi mitä toisessa päässsä oikeasti on.

      Ja miehenä ei niitä jonoksi asti naisia ollut...jonkun parin kun sai juttusille, mieluusti sitä koitti tutustua kirjoittelemalla ja treffeillä. Mutta kyllä mä yleensä treffeillä jo sitten sanoin, että haluanko oikeasti tavata uudestaan tai en.

      Mutta kyllä se aika oli vähän ahdistavaa...lopulta.

      Ehkä nuoremmat hoksaa ne systeemit paremmin.

    • Anonyymi

      Itsekin olen eron jälkeen liittynyt tinderiin eli ihan vierasta kaikki ja tuntuu kyllä aika julmalta. Mä myös sanon suoraan jos ei jatkoa ole tulossa vaikka se vähän kirpaisee niin ei jätä toiselle ainakaan jossittelua ja kysymyksiä. Enemmän tolla toiminnalla loukkaa. Enkä nyt puhu mistään muutamasta viestistä tinderissä vaan kun omasta elämästä on kerrottu paljon, viestittelyä jatkunut useamman viikon tiivisti ja nähtykin niin mielestäni pitäis toista sen verran arvostaa että katkaisisi edes reilusti jutun.

      • Anonyymi

        Ja siis siirrytty tinderistä pois eli numeroita vaihdettu yms.


    • Anonyymi

      Unohtakaa ihmiset se Tinder jo. Siellä on vain rikkinäisiä ihmisiä, narsisteja, feikkiprofiileita ja varattuja testaamassa omaa markkina-arvoaan.

    • Kuinka yksityiskohtaisen selostuksen olisit halunnut siitä millä tavoin joku toinen tinder-osuma olikin sinua parempi?

      • Anonyymi

        No en välttämättä olisi halunnut selitystä jostain toisesta osumasta vaan olisin toivonut että olisi kertonut suoraan että treffejä ei ole tulossa ja että ei ole kiinnostusta.


      • Anonyymi kirjoitti:

        No en välttämättä olisi halunnut selitystä jostain toisesta osumasta vaan olisin toivonut että olisi kertonut suoraan että treffejä ei ole tulossa ja että ei ole kiinnostusta.

        Onko sitten paljon kokemusta siitä, että joku kertoisi "suoraan" että ei ole kiinnostusta?

        Arvaan, että noin toimimalla saa niin paljon ikävää vastapalautetta, että ns. ghostaus on paljon miellyttävämpi vaihtoehto. Enemmän ihmisiä kuitenkin sapettaa se, että ei kelpaa kuin ne muotoseikat, joilla tämä ilmoitetaan.


    • Anonyymi

      Mulle on alkanut ghostaaja pitämään yhteyttä uudelleen parin kk jälkeen 😄

      • Anonyymi

        Alkoi vanha suola janottamaan 😃 Vedätä sitä sikaa 😃


    • Anonyymi

      Mulle on ainakin iso turn-off jos naisella on lapsia. Monta kertaa oon yrittäny päästä tuosta yli, mutta jos treffeillä nainen puhuu paljon lapsistaan niin ei kiinnosta..sori vaan.

    • Anonyymi

      Joka kerta kun minut ghostattiin, haaveilin entistä keskittyneemmin miehestä, joka ei ghostaa. Haaveilin miehestä, joka ikävöisi minua joka päivä töissä ollessaan, tulisi iltaisin ovesta sisään ja kertoisi, miten paljon kaipasi minua.

      Haaveilin, että olisimme usein yhteydessä silloinkin, kun emme ole yhdessä. Haavelilin, että mies soittaisi minulle usein ja kaikin tavoin näyttäisi, että ajattelee minua poissa ollessaankin. Haaveilin, että olisin tuolle miehelle maailman tärkein ihminen ja että hän näyttäisi sen minulle joka päivä. Haaveilin myös, ettei miestä haittaisi, vaikka minäkin olisin häneen usein yhteydessä.

      Olisinko ikinä haaveillut tuollaisesta miehestä niin raivokkaan keskittyneesti, jos minua ei koskaan olisi ghostattu? En ole siitä varma. Sillä ei kuitenkaan ole enää väliä, sillä nyt elämässäni on sellainen mies, josta haaveilin.

      Hän ei olisi tullut elämääni, jos olisin viettänyt aikaani valittamalla niiden käyttäytymisestä, jotka eivät välittäneet minusta. Valittaminen estää ihmistä saavuttamasta sitä, mitä toivoo.

      🦄

      • Anonyymi

        Oi, olipas fiksu kommentti!

        Minunko näppäimiltäni on tuollainenkin tuotos päässyt maailmaan? ☺️🥇

        🦄


      • Anonyymi kirjoitti:

        Oi, olipas fiksu kommentti!

        Minunko näppäimiltäni on tuollainenkin tuotos päässyt maailmaan? ☺️🥇

        🦄

        Onneksi olkoon, mä olen vähän huono haaveilemaan 🙂, etenkään keskittyneesti. Päinvastoin kerron koko ajan itselleni että älä innostu, jäitä hattuun pappa 😁


    • Deittailukulttuuri on nykyään valitettavan paljon tuota. Ihmiset vain katoavat sanomatta toiselle mitään. Eihän sitä nyt tarvitse tutustumisen alkuvaiheessa mitään romaania toiselle selittää, mutta kypsä aikuinen pystyy kyllä sanomaan ennen katoamistaan sen verran, että ei näe yhteistä tulevaisuutta.

      Ilmeisen moni juttelee ja tapailee useamman kanssa samanaikaisesti. Eihän siinä sinänsä mitään väärää ole, kun ei ole vielä kenellekään mitään uskollisuutta vannonut, mutta se on yksi suuri syy siihen, miksi porukka ghostaa toisiaan niin paljon.

      Olen seurannut hyvän ystäväni deittailua jo pidemmän aikaa ja hänet on ghostattu monta kertaa, myös useamman tapaamisen jälkeen. Ystäväni on upea nainen, hauska, fiksu ja eloisa, kerrassaan valloittava persoona. Hän on työelämässä menestynyt, kouluttautunut ja urheilullinen nainen, jonka voisin kuvitella olevan monen miehen unelmanainen. Silti häntäkin ghostataan. Olen nähnyt esim viestiketjuja, joita ystäväni on näyttänyt kysyessään, että onko hän sanonut jotain typerää yms mutta hän on kaikissa viesteissä ollut mukava ja ihana oma itsensä. Muuta selitystä ei ole kuin, että nämä miehet ovat vain löytäneet syvemmän yhteyden jonkun toisen kanssa eivätkä vain omaa riittävästi selkärankaa sanoakseen edes heippoja.

      Älä siis liikaa murehdi sitä, että sinussa olisi jotain vikaa. Tietenkin itseään ja tekemisiään on hyvä pohtia, mutta ei kannata liikaa antaa painoarvoa sille, jos joku käyttäytyy moukkamaisesti. Tällainen ihminen ei vain siinä elämäntilanteessaan ole kyennyt parempaan toimintaan.

    • Anonyymi

      Argh, tällaiselle yliajattelijalle toi olis painajainen 😬

    • Anonyymi

      Vanhoja kirjoitelmia edellinenkin olijo niin vanha että kirjoittaja on jo eläkeiässä

      2024-01-22 23:33:57

    • Anonyymi

      Tuohan oli siis ihan täysin sen miehen itseensä kohdistama menetys.

      Moni mies on minutkin tuolla tavalla menettänyt! 💃 Voi heitä poloisia. 👌

      🦄

    • Anonyymi

      Kun on musiikkina Windows95-miespoloinen, voisi olla myöskin CP/YM Käyttöjärjesatelmän herra ja IBMDOS.

    • Minusta tuo kuuluu samaan sarjaan kuin:

      1. Oli tosi hyvää annatko reseptin ( en tykännyt)
      2. Joo, kiitos olit vahva kandidaatti, soitellaan sitten. (ikinä ei soittoa kuulu)
      3. Olipa kiva tavata sukulaisia piiitkästä aikaa. Täytyy pitää yhteyttä. (ei pidetä)
      4. Joo kiitos tarjouksesta. Laitatko sähköpostiin, niin ollaan yhteydessä.

    • Anonyymi

      niin jooh tip mo,otteöok'pjkeö,a-- Poppe-pipplwelitön., LeokpLiööotpm---

      oikeasti paras Xena-nimest5ä Xenon-2 mewgablast -räiasinrä

    • Anonyymi

      ihmiset kun ovat ajan tuote, kun ennen pidettiin kiinni kun se oikea löytyi kun oli vaikeampaa löytää uusi ehdokas, nyt ehdokkaat ovat taskussa uuden löytäminen ole romantista ,koska toisen löytäminen ole sattuman kauppaa, joka pinnalistaa ihmissuhteet lopulta kun ei vaadi ponnistelua,

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      240
      2115
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      154
      1368
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      53
      1260
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1025
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      989
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      930
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      211
      923
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      825
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      649
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      640
    Aihe