Mansikkanokalle polku eikä autokatu

Anonyymi-ap

Kemi yrittää väkisin saada lumilinnaan kunnon autokatua. Mansikkanokankatu on toivoton maantieteen kannalta. Sauvosaaren ympäri kulkee jo pyörätie mikä on enää Mansikkanokkaa ja Hahtisaarenkatua vaille valmis. Kun rannikolla pääsee pyörällä ja kävellen jo Pajusaaresta Sauvosaareen ja luminaasta kauas etelään, yhteys on enää vailla Mansikkanokan polkua. Turisteille lumilinnasta vielä potkulauta käyttöön, niin virkistys sujuu omalla aikataululla

19

578

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei ei, kunnon katu.

      • Anonyymi

        Eipäs kun moottoritie....


    • Anonyymi

      Kemi mainostaa olevansa "Vihreä Kemi." Mitä vihreää on siinä kun Kemin ainoan keskustan läheisen suosituimman puistoalueen halki vedetään musta asfaltti?
      Vai onko asfaltti vihreäksi värjättyä?

    • Anonyymi

      Radiossa, aamulla ko. asiasta haastateltu kaupungin johtaja Ruotsalainen osoittautui totaaliseksi oman päätöksen läpirunnojaksi, turhia selittelyjä käyttäen.
      Pitää kuntalaisia tyhmänä ja ohittaa ylimielisenä kansalaisaloitteetkin.
      Tosissaan turhanpäiväinen selittäjä.

      • Anonyymi

        Kun lausutaan sana "matkailu" niin silloin päättjiltä katoaa järki jonnekin ja tilalle tulee järkkymätön usko matkailun tuomaan pelastukseen. Se pelastus tarkoittaa heille ylen määräistä rahan tuloa ja Kemin velkasyöksyn oikenemista.
        Muutama projekti taka vuosilta: Laitakari. Sitä hehkutettiin tulevaisuuden maailman laajuiseksi matkailu kohteeksi, kunhan saadaan sinne investooreja. Miten on käynyt?

        Resiinaralli. Elijärven malmiradalle suunniteltiin resiinaa, jolla matkailijoita ajelutettaisiin. Projekti sai rahaa, ja jonkinlainen mallikappalekin resiinasta rakennettiin. Miten on käynyt?

        Hotelleista. Tehtiin asemakaavamuutos, jolla City - Kulman tontille laadittiin hotellille rakennuspaikka. Miten on käynyt?

        Tämä puiston pilaava kadun pätkä on taas yksi turha uhraus matkailun alttarille. Kadusta tulee kiihdytysrata iltakäyttöön, katu pysäköidään autoja täyteen kun kentällä on kilpailut. Kun kadun vierustat täyttyvät niin parkkeerataan puiston puolelle. Venesataman parkkipaikkaa käytetään kääntöpaikkana ja miten säilyvät veneet?


    • Anonyymi

      Kuuluuko täällä kemiläisten valitus?

      Kemiläiset jaksaa valittaa ja vastustaa joka asiaa aina ja iänkaikkisesti.

      Kova meteli oli aikanaan sisäsataman korjauksesta, mutta eipä siitä nykyisin valitusta kuulu. Tätä "kemiläisten olohuonetta" tullaan katsomaan kauempaakin ja kelpaahan sitä katsoa.
      Samoin vastustettiin Mansikkanokan rantojen kunnostusta. Missä mitä mieltä valittajat on nyt? Kauniimpaa rantaa saa Suomesta hakea.
      Urheiluhalliakin vastustettiin kovaan ääneen.
      Ja Matkailua, se vasta onkin vastustajien ja valittajien suosikkikohde, mutta kun katsoo hotellien edessä olevia linja-autorivistöjä, niin ei pitäisi olla valittamista.

      Tämä uusi tienpätkä on vain jatkumo Kemin rantojen kunnostukselle ja kehittämiselle, mitä on tehty yli 20 vuotta. Uusi tie viimeistelee Sauvosaaren ja Mansikkanokan ranta-alueen. Bulevardi-tyylinen puistokatu tulee olemaan erittäin tyylikäs ja valittajien äänet hiljalleen vaimenee, niin kuin on käynyt muidenkin hankkeiden kanssa.

    • Anonyymi

      Pitäsköhän Kemin alkaa tekemään jotain veronmaksajien tarpeita ajatellen. Uskoisin että tuollekkin rahalle löytyy käyttöä silläkin saralla.

    • Anonyymi

      Muutaman kerran käyneenä toteamus on se että katu sinne pitää saada.

    • Anonyymi

      Sievä rantabulevardi tullee.

      • Anonyymi

        Niin tulee


    • Anonyymi

      Kömilöisillä itku potku

      • Anonyymi

        Ottamatta kantaa lähemmin puolesta tai vastaan tämä uusi tienpätkä ei ollut valtuustossa mikään läpihuutojuttu. https://kemi.oncloudos.com/kokous/2023444-9-22765.PDF
        Se hyväksyttiin 2 äänen erolla ja olisi hylätty ellei pari demaria olisi kääntänyt takkiaan. Hehän olivat ympäristölautakunnassa olleet sitä mieltä ettei tässä vaiheessa tehdä huonon taloustilanteen vuoksi. Näin on kerrottu. Lisäksi eräs oman ryhmän perustanut oli painanut vahingossa väärää nappia vaikka oli alunperin kielteisellä kannalla. Tämä piti sitten kiireellä laittaa valtuustoasiaksi ja ehkäpä Tiitinen pani demarit ruotuun. Jos ääneet olisi menneet tasan olisi puheenjohtajan ääni ratkaissut ja se olisi ollut kielteinen. Ei tämä pätkä yksistään ole matkailun asia vaan liikuntahallin puuhamiehet olivat voimallisesti tämän kannalla.


    • Anonyymi

      Kannatan ehdottomasti autokatua sinne.

      • Anonyymi

        Sehän meni läpi eilisessä valtuuston kokouksessa äänin 24-18, joten asia selvä.


    • Anonyymi

      Mitkähän hyödyt , turhaa rahan tuhlausta.

    • Anonyymi

      Tuolla tiehankkeella pohjustetaan/mahdollistetaan uudet kerrostalot tien varrelle. Täällä on varakkaita eläkeläisiä, jotka ostavat niitä heti kun suunnitelmat ovat valmiina ja ennakkomarkkinointi aloitettu. Myös muita rakennuksia kuin asuinkerrostaloja voi ilmaantua. Eli tiehankkeessa on kyse normaalista kaupungin kehityshankkeesta. Miksi tuota pitäisi vastustaa.

    • Anonyymi

      Mahtuu mukavastiuutama rakennuskin,siistiytyy ryteiköt.

    • Anonyymi

      kunnon kiihytys katu tullee juu

    • Anonyymi

      Jospa tie katkaistaan niin, ettei pääse rinkiä kiertämään? Toivonko liikoja? Rantaa pitkin vain lumilinnalle ja sieltä pois? Mansikkanokantieltä pääsee pelkästään autoilla kerrostaloille ja matonpesupaikalle?

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 123
      3069
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      88
      2813
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2208
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      21
      1776
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1668
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1509
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1479
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1427
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1387
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      80
      1320
    Aihe