"Aurinko saavuttaa maan." Voimakkaat magneettimyrskyt peittävät planeetan

Anonyymi-ap

Tähteemme toimintaa seuraavat tutkijat varoittavat, että lähipäivinä emme välty sen plasman vaikutuksilta. Tiistaina ja keskiviikkona on voimakkaita magneettimyrskyjä.

Vuoden alusta lähtien Auringon aktiivisuus on kasvanut voimakkaasti, mutta aurinkoainepilvet ovat lentäneet Maan ohi. Ei onnea tällä kertaa.

Kaksi suurinta epidemiaa viidessä viikossa
uudenvuodenaattona, pian kellon soiton jälkeen, tapahtui suurin Auringossa sitten vuoden 2017. Tapahtuma tallennettiin tähden itäreunassa, eli huomattavan etäisyyden päässä Aurinko-Maa-linjasta. Tästä syystä aurinkoplasmapilvet (ne virittävät planeetan magnetosfääriä aiheuttaen magneettisia myrskyjä) lensivät ohitsemme, mitä voidaan pitää onnekkaana.

Äskettäin, helmikuun 9. päivänä, tähdellämme tapahtui toinen voimakas leimahdus. Tutkijat arvioivat sen vahvuudeksi X3.3, mikä tarkoittaa, että se oli toiseksi vahvin (uudenvuoden jälkeen) nykyisessä auringon aktiivisuussyklissä. Vuoden 2024 viiden ensimmäisen viikon aikana Aurinko on siis tuottanut jo kaksi viime vuosien suurinta soihdutusta.

Lisäksi, jos tammikuun 1. päivän puhkeamisen yhteydessä oli heti selvää, että vahvuudestaan ​​​​huolimatta se ei vaikuta Maahan millään tavalla, niin helmikuun 9. päivän tapahtumassa tilanne oli vähemmän selvä. Tutkijat havaitsivat aurinkolevyllä kaksi suurta heijastuskeskusta, joista toinen sijaitsi täsmälleen vastapäätä maapallon suuntaa, ja toinen, päinvastoin, oli aivan tähden reunalla, meille turvallisella alueella.

Vain muutamaa tuntia myöhemmin, kun avaruuskoronagrafeista (auringon massapäästöjä tarkkailevista instrumenteista) saapui tietoja, voitiin hengittää rauhallisesti: leimahdus tapahtui sillä tähden alueella, joka sijaitsee sen reunan ulkopuolella, eli täysin piilossa silmiltä. maan asukkaista.


“Yllätykset ovat mahdollisia”
Ja nyt tutkijat varoittavat, että planeetta on edelleen magneettisten myrskyjen peitossa.

"Aurinko saavuttaa edelleen maan - havaittu aktiivisuushuippu aiheuttaa magneettisia myrskyjä tiistaina ja keskiviikkona", Venäjän tiedeakatemian avaruustutkimuslaitoksen aurinkoastronomian laboratorio ja Siperian aurinko-maafysiikan instituutti Venäjän tiedeakatemian sivukonttori kutsui heidän viestinsä.

"Useiden epäonnistuneiden yritysten jälkeen, mukaan lukien yksi viime vuosien suurimmista soihduksista tasolla X3.3, joka tapahtui 9. helmikuuta ja joka ei vaikuttanut Maahan tuolloin, Aurinko sinkoitsi kuitenkin suuria ainemassoja kohti planeettaamme. Arvioiden mukaan auringon päästöjen rintama saavuttaa Maan kiertoradan maanantaista tiistaihin yöllä, mikä aiheuttaa geomagneettisen tilanteen pitkittyneen, noin kaksi päivää kestävän huononemisen”, sanoo laboratorion johtaja, fysiikan ja matematiikan tohtori Sergei Bogachev. Tieteet.

Havaintotietojen mukaan maapalloa peittää kaksi plasmapilveä, jotka sinkoutuvat Auringon aktiiviselta alueelta, jotka sijaitsevat täsmälleen planeettamme vastapäätä. Magneettisten myrskyjen huippua odotetaan tiistain puolivälissä klo 12-15 Moskovan aikaa. Heidän tasonsa on G1-G2, eli toinen 5 pisteen asteikolla.

"Tällaista pistemäärää pidetään kohtalaisena, eikä se aiheuta vakavia seurauksia. Yllätyksiä ei kuitenkaan voida sulkea pois, Sergei Bogachev toteaa.

Hän muistuttaa, että magneettisiin myrskyihin liittyy usein revontulia. Tällä kertaa tiedemies arvioi niiden todennäköisyydeksi Venäjän Euroopan osassa 30 % yöllä maanantaista tiistaihin ja 20 %:ksi yöllä tiistaista keskiviikkoon.

Näyttää siltä, ​​että se on alkanut?
Säästä riippuvaisten ihmisten on oltava erityisen varovaisia ​​näinä päivinä. He voivat tuntea olonsa huonoksi ja heillä voi olla mielialan ja verenpaineen muutoksia. On myös mahdollista, että magneettinen myrsky aiheuttaa häiriöitä lyhytaaltoisten radioviestintäjärjestelmien toiminnassa. Subpolaarisilla leveysasteilla saattaa esiintyä navigointihäiriöitä.

Vuosi 2024 on kuitenkin vasta alussa. Tutkijoiden ennusteen mukaan Auringon pitäisi tänä vuonna saavuttaa seuraavan syklinsä aktiivisuuden huippu, joka kestää keskimäärin noin 11 vuotta. Tämä tarkoittaa, että voimme odottaa erittäin voimakkaita soihdutuksia ja voimakkaita magneettimyrskyjä ympäri vuoden. Ja magneettisia myrskyjä tapahtuu maan päällä useita kertoja kuukaudessa.

Mutta tähden aktiivisuus saavutetaan todennäköisesti keväällä. Ehkä Aurinko on vasta aloittamassa nousuaan tälle huipulle.

5

182

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Avaruussää ennustaa seuraavat kolme yötä kohtalaista mahdollisuutta revontuliin.

      "Auringon pitäisi tänä vuonna saavuttaa seuraavan syklinsä aktiivisuuden huippu, joka kestää keskimäärin noin 11 vuotta. "

      Siis jakso kestää 11 vuotta; ei suinkaan huippu, kuten väitteestäsi voisi käsittää.
      Muutenkin juttusi on melkoisen yliampuvaa. Normaaleilla aurinkomyrskyillä ei ole ihmisten elämään mitään havaittavaa vaikutusta, paitsi että pimeällä näkee enemmän revontulibongareita.

      • Anonyymi

        😍😋😍😋😍😋😍😋😍

        😍 ­­­N­­­y­­m­­­f­­o­­m­­­a­a­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#18267090

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Ja sitten minä heräsin !


      Niin tässähän kuvattiin aurinko tuulta josta seuraa revontulet.

      Mitä kovempi tuuli revontulien esiintyminen maapallolla kasvaa, vaikka pä7väntasaajalla axti.

    • Länsimaiset tiedelähteet ennustavat lisääntynyttä revontulien todennäköisyyksiä ja voimakkaimmillaan revontulia etelämmässäkin, pikselihäiriöitä Maapalloa kiertävien satelliittien tuottamissa valokuvissa ja lyhytaaltolähetysten kaukoyhteyksien "huuhtoutumista" lähes kokonaan kuulumasta.

      Big deal...

      • Anonyymi

        MENE HOITOON!


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      188
      7306
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4262
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2115
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      2049
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1869
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1696
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      35
      1661
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      22
      1619
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1603
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1428
    Aihe