Kepunuoret laittas eläkeläiset maksamaan

Anonyymi-ap

Onneksi oma jälkikasvu sanoutu irti tuosta ajatuksesta kun näkevät itse että tyhjästä on paha nyhjästä. Rikkaitten kakaroita nuo tuommoset eläkeläisilä maksattajat ovat.

29

639

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kuulin radiosta jokunen päivä sitten, ettei maan hallitus leikkaa eläkkeistä.
      Keskustalla on niin valtava hätä, että sen pitää tehdä uusia avauksia mistä vain, nuoret eivät ymmärrä, jotta keskustaa äänestää vain vanhat ihmiset ja he ovat niitä eläkeläisiä.

      • Anonyymi

        Joo, eläkkeet niinku muutkin tulot leikkaantuvat sillä kun kaikki kallistuu. Miksi ihmeessä kepujuniorit haluais eläkeläilsile vielä lisäraippoja, tuommosila asioilla kun on otsikoisa niin puolueen kannatus vain laskee.


      • Anonyymi
        UUSI

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        😋 ­­­N­­y­­­m­f­­o­­­m­a­a­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18284192

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      Kepulla on viimeinen sukupolvi eduskunnassa.

      • Anonyymi

        Kepu nousee siinä kun persut laskee. Näin son.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kepu nousee siinä kun persut laskee. Näin son.

        Ei persut laske vaan nousevat kun perustavat kotimaisen ku-klux-klaanin.


    • Anonyymi

      Persu on pepun äärioikeisto.

    • Anonyymi

      Nykyajan nuorten varassa jos on eläkkeiden maksu,niin kyllä on voi voi....Paljon on niitä,joita ei huvita käydä töissä,kun sossu elättää,ei kannata kyllä niitten varaan laskea yhtään eläkettä,eikä muutakaan.

      • Anonyymi

        Älä huoli, mamut tekevät tulevaisuudessa työt ja maksavat kaikkien eläkemaksut. Näin he huolehtivat nykyisten alkuperäislusmujen eläkkeistä sitten kun he ovat siinä iässä tai kaljanjuonnin aiheuttamalla sairaseläkkeellä.


    • Anonyymi

      Nykyiset eläkeläiset on maksaneet naurettavan pientä eläkemaksua. Aivan oikein jos eläkettä pienennetään. Miksi nykypolvet joutuvat maksamaan moninkertaisesti, ei ole oikeudenmukaista?

      • Anonyymi

        Nykypolvet ei kykene maksamaan kenenkään eläkkeitä,kun valitettavan moni nykyajan nuorista ei halua tehdä töitä


      • Anonyymi

        Höpöjä, eihän vanhassa systeemissä eläkekarttumaa tullut lyhyistä työsuhteista tai alhaisista vuosituloista johtuen vaikka maksut perittiin. Se oli virkamiehiä ja muita vakinaisessa työsuhteessa olevia varten tehty ja keikkamiehet sekä muut pätkätyöläiset ovat nyt pieneläkeläisiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nykypolvet ei kykene maksamaan kenenkään eläkkeitä,kun valitettavan moni nykyajan nuorista ei halua tehdä töitä

        Ainoastaan yrittäjät - siis maatalous- ja muut yrittäjät - eivät maksa eläkkeitään, sillä ne maksetaan isolta oasalta valtion varoista. Esim. MYEL:n mukaan kertyneistä eläkkeistä valtion korvausaste on noin 85 %.


    • Anonyymi

      Kannattaa vilkasta Eläketurvan sivuja, niin ymmärtää äkkiä että eläkeläiset on päässy täysin olemattomilla maksuilla. Ei ole oikeudenmukaista!

      • Anonyymi

        Vain yrittäjät ja maatalousyrittäjät pääsevät pienillä maksuilla, koska veronmaksajat maksavat suurimman osan heidän eläkkeistään. Vuonna 2024 valtio vastaa arviolta 30 prosentista yrittäjän eläkelain YEL:n mukaan kertyneistä eläkkeensaajille maksetuista eläkkeistä. Maatalousyrittäjien MYEL:n mukaan kertyneistä maksetuista eläkkeistä vastaava valtion korvausaste on arviolta 86 prosenttia vuonna 2024.

        Siinä on kepuille leikattavaa


      • Anonyymi

        Eläkevarat ovat eläkevakuutusyhtiöissä ja eläkkeet maksetaan pääosin niiden sijoitusten tuotosta. Siitä, että onko näin myös tulevaisuudessa ei voi tietää, koska Orpo-Purran kabinetti hioo kynsiään päästäkeen käsiksi mainittujen yhtiöiden varoihin valtion kirstun menojen paikkaamiseksi. Pahimmillaan tämä voi johtaa työeläkejärjestelmän alasajoon jolloin palattaisiin aikaan jolloin oli vain pieni kansaneläke.


    • Anonyymi

      Kyllä se on suomalaisten kusettamista kun tänne saa tuoda ihmisiä elätettäväksi päivittäin ja suomalaiset maksaa tuhansia jokaisesta kuukaisittain. NYTKIN NÄMÄ LAITTOMASTI TULLEIDEN KAINO TOIVOMUS ETTÄ SUOMI ELÄTTÄÄ HEIDÄT JA MYÖS SITÄ ETTÄ SUOMEEN SAA TULLA SATAPÄINEN SUKU ETTEI HEIDÄNHYVINVOINTINSA VAAN OLISI MAHDOLLISIMMAN HYVÄ Saavat asunnon vailla sähkölaskuhuolia, maksusitoumukset vaatteisiin, vaunuihin, huonekaluihin, pesukoneisiin, välilliset menot julkisiin, terveydenhoito, kela ja sossu ja vastaanottokotien henkilökunnan ja niiden toimipisteiden menoissa, tulkit, koulutukset, kuljetus, päiväkodit, lapsilisät, elatusmaksut sekä kaikenlaiset toiminnat. Vastaavasti julkiset menot pitää pienentää, otetaan taviksilta pois kela etuudet, julkinen terveyden, hammashoidon, vanhusten laitospaikat lopetetaan, ei pystytä rokottamaan eikä muuta ennakoivaa hoitoa antamaan. Ikäihmisiä kuolee ennätyksellisiä määriä. Ministerit, kansanedustajat ja heidän assistenttinsa, johtajat muistavat nostaa palkkansa vuosittain ja nyt vielä verotusta kevennetään. Lsäksi entisten kansansdustajien sopeuttamis raha
      Julkinen velka kasvaa ja niiden korot valtavat. Bkt laskee kun meillä on miljoona elätettävänä jotka eivät tuota, eivät tee työtä, matut suurin osa nuoria miehiä jotka laiskottelee vailla työntekovelvollisuutta.

    • Anonyymi

      Turhaankin syytetyt perussuomalaiset eivät olleet syyllisiä vaan kepusta se löytyi eläkeläisten kurittajat, hävetkää siat.

    • Anonyymi

      No keneltä tuo säästö pitäisi ottaa? Miksi nyky nuorten pitäisi saada pienempi eläke vaikka maksavat paljon enemmän?

      • Anonyymi

        Älkääpä kiivastuko. Täällä venäjän trollit yrittävät viritellä yhteiskunnallista epäsopua, mikä lienee helppoa Tumpelo-orvon ohjauksessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älkääpä kiivastuko. Täällä venäjän trollit yrittävät viritellä yhteiskunnallista epäsopua, mikä lienee helppoa Tumpelo-orvon ohjauksessa.

        Et tainnu ymmärtää, että annoin tukeni eläke leikkauksille. Saisivat eläkeläiset maksaa siinä kuin nuoremmatkin.


    • Anonyymi

      Keskustan nuoret haluaa leikata työssä käyviltä eläkeläisiltä mutta ei maatalous ja metsätalous eläkeläisiltä syystä että heidän muka kuuluukin heitä puolustaa kuulemma. On ihmeellistä että esim metsätaloius yrittäjänä toimiva ihminen ei veroteta ollenkaan päinvastoin heille tukia annetaan nykylainsäädännöllä jokainen vuosi, vaikka myyvät metsiään ja elävät leveästi muutenkin valtion tuilla

      • Anonyymi

        Lopeta puhumasta jöötiä.
        Persu on leikkauspuolue, jolla he röyhistelevät.
        Kepu on fiksujen sakki, siis persujen vastakohta.
        Ylisuuret eläkkeet saapi mennä Purran leikkuriin.


    • Anonyymi

      No niinhän ne velliperseet tekee makaa työttöminä kotona ja jos isovanhemmat elää niin käytetään heidän varojaan ja toivotaan että joku tekisi vielä työtkin hänen puolestaan ja silti ollaan kylällä niin luihuina.

    • Anonyymi

      Et taida ymmärtää eläkkeiden päälle. Nykyiset eläkeläiset ovat päässeet pikkusummilla kissanpäiville. Nykynuorethan maksavat moninkertaisua eläkemaksuja isovanhempiimsa nähden, käytännössä maksavat näiden "saavutetut eläke edut". Ei mene oikein.

    • Anonyymi

      Tekisivät sitä töitä pellossa jos niitä olisi. Nekin vähäiset paikat mitä on ollu Auki annetaan muualta tulleille tai työn perässä muuttajalle. Nimimerkillä 8 vuotta kohta pellossa asunu eikä vieläkään yhtään työpaikkaa pellosta saanut no onneksi vanhat jäärät kohta dementoituu ja nuoremmat kaatuu omaan mahdottomuuteensa. -Vili

    • Anonyymi

      Kyllähän reissutyö on aina kannattanut mutta siinä on pomminvarmaa että raha ei kylälle jää eikä toisille töitä löydy -Vili

    • Anonyymi

      Näin on son nähty velkaa tekevät kusettavat ja esittävät ja lasku laitetaan vanhemmille tai isovanhemmille ja jos niitä ei ole sen maksaa valtio tai sossu

    • Anonyymi

      Olis isovanhemmat maksanu suurempia eläkemaksuja niin olis vähempi velkaakin. Ei kaikkea voi nuorille kaataa

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 173
      5109
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4613
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      2946
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1947
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1737
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1720
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1716
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1623
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1561
    Aihe