Rattijuoppo tappaa aina.

Anonyymi-ap

Tampereen tapaus osoittaa sen, selkeä murha jo kyseessä.

26

231

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Taitaa olla todellakin vakava murhatapaus, kun salailtu koko päivän ja näytetty vain murhatun taksikuskin autonromua. Sananvapauksia estivät heti, kun kirjoitimme tänne palstalle.

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/bfa4f900-fb22-4ede-a2a0-6c6a7a197abd

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18306843/kanninen-sotilashenkilokuntaan-kuuluva-tappoi-taksikuskin-tampereella

      Taitaa olla muovia ja pahvia armeijan henkilökunnan selkärangat, kun kehtaavat vielä selitellä, että mersu olisi sitä. Selkeä murhahan tuo taitaa, olla, sen salailukin jo kertoo.

    • Anonyymi

      Toisaalta tyhmää seistä liikennevaloissa aamuyöllä klo 5.30 lauantaina kun liikennettä vähän.

      • Anonyymi

        Jos taksikuski olis ollu fiksu ja rikkonu pikkusen lakia, se olis vielä hengissä.

        Järjen käyttö on ihmisoikeus.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos taksikuski olis ollu fiksu ja rikkonu pikkusen lakia, se olis vielä hengissä.

        Järjen käyttö on ihmisoikeus.

        Oho, välkkyhän olet! Näin siis estetään rattijuoppojen ajelut?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oho, välkkyhän olet! Näin siis estetään rattijuoppojen ajelut?

        Kyllä, rattijuopot ajelee aamuöisin, ei kannata jäädä odottelee


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos taksikuski olis ollu fiksu ja rikkonu pikkusen lakia, se olis vielä hengissä.

        Järjen käyttö on ihmisoikeus.

        Sairasta, kyynistä, pörssirikollispsykoppaattien tulkintaa. Halveksivat ihmisiä, jotka käyttäytyvät fiksusti ja noudattavat lakeja. Niinpä tietysti isoimmat talous-pörssirikolliset, mitäpä niiltä kansantappajilta, muuta voi odottaakaan.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17861806/cayman-saarille-vuodettuja-valtavia-varallisuuksia-perittava-takaisin-valtiolle

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18001123/miksi-supon-pelttaria-ei-ole-erotettu-porssirikollisuuden-suojelemisen-takia-


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä, rattijuopot ajelee aamuöisin, ei kannata jäädä odottelee

        Ja nyt ei ole kyse "vain" rattijuoposta, vaan armeijan autolla sotilasvirasta, siviilikansalaisen auton, vieläpä töitään tekevän taksikuskin, päälle ajamisesta ja tappamisesta, oliko peräti tarkoituksella, eipä ole uutisointia näkynyt, saiko edes tuomiota ?


    • Anonyymi

      Rattijuoppo o jo lähtökohtaisesti TAPPAJA jolle kuulu ehdoton ja pitkä tuomio, ja poistaminen yhteiskunnasta tuomion jälkeen .
      Rattijuoppoa ei paranna mikään !

      • Anonyymi

        Höpöhöpö, viinan myynti pitäis kieltää, kaikille ei viina sovi.


    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18384176/poliitikoiden-aseidenkaytosta-on-kansainvalisesti-termeina-mm---vallankaappaus

      Tarkoittaako avauksen tekijä, sitä kun sotilasvirassa oleva armeijan henkilökuntaan kuuluva, tappoi taksikuskin ajamalla sotilasajoneuvolla päälle. Ovathan Suomen kansalaiset, osoittaneet huolta, kun on ollut jo yksi täysin laitonkin ex-ex-äärioikeistohallitus, jota ei yksikään Suomen kansalainen, ollut missään demokraattisissa vaaleissa, eikä virallisissa kansanäänestyksissä, koskaan äänestänyt, ja sen tekemät laittomat hyökkäysliitto-hävittäjä"päätökset", että onko Suomessa tehty, pörssirikollisten äärioikeiston toimesta vallankaappaus .

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18312368/6-200-000-000-porssirikollisten-havittaja-ym-sotabisneksiin

      Siinäkin vaiheessa, kun ihmisiä Tampereella, on myös tähtäilty aseilla helikoptereista, vieraitten valtojen sotilasjoukkojen toimesta, siitäkin keskusteleminen estettiin, kuten yleensä jo ihan "normia" näyttää niin EK-Ylessä, kuin tällä yksipuoluejärjestelmän mainosalustalla olevan, asiakirjoitusten sensurointi.

      https://patomaki.fi/2024/01/vihapuhe-ja-julkisen-keskustelun-tila-suomessa/#more-3865

    • Anonyymi

      Alkaa olla jo useita, erittäin outoja, lainvastaisia tapauksia, joissa kansalaisia on uhkailtu, osoiteltu aseilla, ammuskeltu ym noihin isoimpien talous-pörssirikollisten sota- ja asekauppoihin, sotarikosliittoon pakottamisten yhteyksissä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17509030/sananvapauksien-estamisesta-pieni-askel-kuolemanrangaistuksiin#comment-115555896

      https://yle.fi/a/3-11892227

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17560334/maalittamislainsaadannolla-halutaan-kansalaisten-turvat-tukkoon#comment-116375210

      https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009805785.html

      Taksikuskin tappaminen armeijan autolla, sotilashenkilöstön ilmeisesti vieläpä opettamistehtävissä olevan toimesta, tuliko edes tuomioita, eipä ole uutisoitu, sitten se kun helikopterista osoittelivat aseilla kaduilla kulkevia kansalaisia Tampereella, vieraan vallan helikopteri ja sotilaat.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17777833/suomen-kansaa-harhautetaan-maksamaan-aarioikeistotrumpistien-sotarikosbisneksia#comment-119664469

      Nyt sitten äärioikeistolainen ex-poliisi kansanedustaja, laittomasti julkisella paikalla ase, sillä uhkailua ja ammuskelua. Kyllähän vähintään pitäisi vallankaappaus, kapina, sotilaallinen vallankaappaus - termistöä, alkaa näkymään Suomenkin ek-medioissa, kuten kansainvälisissä tiedotusvälineissä, vastaavissa tapauksissa.

    • Anonyymi

      https://metropolitan.fi/entry/edward-snowden-finland-nsa-cooperation-since-2004

      Systemaattinen kansantappaminen, eläkeläisväestöä, ilman aitoa, ajanmukaista taloudellista oikeusturvaa pakottaminen, ym. paljon kansalaisten terveyksiä ja elämiä, henkeä ns. uhkaavia tapauksia, liikaa ja paljon.

      Valtakunnanoikeus vähintä mitä pitää avata, isoimpien talous-pörssirikollisuuden ja korruption laajojen rikostutkintojen lisäksi.

    • Anonyymi

      Suomessa poliitikot heiluvat luvattomasti, aseiden kanssa julkisilla paikoilla, uhkailevat ihmisiä ja ammuskelevat, joutumatta vastuuseen.

      Ja ketä kuullaan tilanteessa: entistä supon johtajaa, joka jätti isoimmat talous-pörssirikokset ja niihin liittyvän vakavan korruption eduskunnassa, ministeriöissä ym vallan väärinkäytön paikoissa tutkimatta. Missä oikeusvaltio ?

      https://www.svt.se/nyheter/inrikes/jan-guillou-om-gripandet-naken-med-armarna-om-halsen-pa-en-polis

      Meno on kuin Ruotsissa 1970-luvulla, köyhien kimppuun Pelttari ja supo aina ehtivät, poliittisin äärioikeistolaisin perustein, mutta vallankäyttäjien jopa vallankaappauksiksi ulkomailla uutisoivat rikokset, painellaan villaisella ja taputellaan nopeasti hiljaisuuteen ek-medioissa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18001123/miksi-supon-pelttaria-ei-ole-erotettu-porssirikollisuuden-suojelemisen-takia-

      Pelttari ja supo eivät kestä edes, Suomen kansalaisten sananvapauksia, kuten ei niitä peesaavat ek-mediatkaan, kuten EK-Yle.

    • Anonyymi

      Tuosta helikopterista aseilla vieraan vallan sotilaitten, Suomen kansalaisia kadulle tähtäilemisen, armeijan autolla sotilaan toimesta, taksikuskin autoon tappamisen, mielenosoituksessa kansalaisen silmään ampumisen, kansanedustajan aseen kanssa ammuskelun ym listasta jäi varmasti paljon pois tapahtumia, joista kansalaiset eivät uskalla kertoa, pelkäävät seuraamuksia.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17644085/vale-tasa-arvolaki-on-kovempi-aarioikeistoekstremistinen-poliisi-militaristivaltio

    • Anonyymi

      Tampereen taksimiehen tappamisesta, armeijan sotilaan autolla päälle ajamistapauksesta vielä, että sen tappoauton nähtiin ajelevan usein, sen taksiauton reittejä, kenties se seuraili taksikuskia jo pidemmän aikaa, oliko suunnitelmallinen tappo siinäkin kyseessä ?

    • Anonyymi

      Viranomaiset joiden ylivaltaa, mielivaltaa, väkivallan uhkaa, ampumisia, tappamisia ym pitäisi valvoa, istuvatkin valiokunnissa valvomassa itseään. Ei missään aidossa demokratiassa ja oikeusvaltiossa.

      https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010391268.html

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17644085/vale-tasa-arvolaki-on-kovempi-aarioikeistoekstremistinen-poliisi-militaristivaltio

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18385314/aseita-kayttavan-kansanedustajan-kuuluu-olla-pidatettyna-kuulusteluissa

      Palkittiin luvattomalla, aseella julkisella paikalla ammuskelusta ja uhkailemisesta, muhkealla sairauslomalla kansanedustajan tehtävistä, kun pitäisi olla pidätettynä, kuulusteluissa ja erotettu.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18383695/suomen-valtionjohdossa-jarjestaytynytta-porssirikollisuutta#comment-128051669

      Onko kansalaisten sananvapauksia, lainvastaisesti jatkuvasti estävällä, EK-Ylen johdolla, vielä varaa harkita, erottavatko aseella ampuvan ja uhkailevan kansanedustajan hallintoneuvostosta, liian paljon EK-Ylessä, kansalaisiin kohdistuvaa äärioikeistolaista vihaväkivaltaa, valeuutisia, disinformaatiota, sananvapauksien estämisiä ym AutokratiaUsan pörssirikollisten hävittäjä-ym sotabisneksien mainoksia, veroparatiisiyrityksien mainontaa ja jopa kansainvälisille medioille disinformaatiota Suomesta levittämistä ja siten äärioikealle politikointai ym. EK-Ylen johdon aika vetää johtopäätökset ja erota.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17833541/petoskokpersujen-piti-lakkauttaa-ek-yleisradio-ja-poistaa-jattirahoitus

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Yritin nainen

      Kaikkeni ettei meidän välille syntyisi mitään. Tiesin jo hyvin alussa että sinä olet minun heikko kohta. Lopulta kuitenk
      Ikävä
      98
      1920
    2. Miksi et voi

      Soittaa tai laittaa viestiä
      Ikävä
      119
      1538
    3. Käärijä jättäytyy pois illan viisufinaalista

      https://www.is.fi/viihde/art-2000010420075.html Voi voi sentään! Kuka nyt Suomen pisteet jakaa. Tosi pölvästiä käytöstä
      Maailman menoa
      112
      1066
    4. Iso ikävä sinua nainen

      Aina vain, ei helpota millään. Ainoa varma helpotus olisi se et oltais yhdessä. Mutta se ei sinulle sovi.
      Ikävä
      32
      999
    5. Mistä tykkäät

      Erityisesti kaivattusi olemuksessa
      Ikävä
      47
      919
    6. Kaikkien Vuosien Äitien Äiti

      Huomenna aamulla MTV:ssä vaihteeksi taas linssiluteet Martina ja isällään asuva tytär Vicotria ylistämässä toisiaan . Ai
      Kotimaiset julkkisjuorut
      162
      809
    7. Nainen, joskus päivällä kun tulet mieleen

      Olen puuhailemassa jotakin, yhtäkkiä ajattelen sinua, että olisit minun ja pääsisin iloitsemaan läsnäolostani, silloin k
      Ikävä
      30
      741
    8. Tunnustan nyt

      Tykkään katsella sua😍
      Ikävä
      35
      740
    9. Nainen, monta kertaa epäilin sinua

      ja koit sen syytöksinä ja ehkä jonkinlaisena vihan tai antipatian osoituksena, etten esim. sietänyt sinua tai oletin sin
      Ikävä
      51
      721
    10. Hyvää yötä

      Naiselle, joka ikävöi. 🩷
      Ikävä
      25
      643
    Aihe