Tällaista myrskyä ei ole ollut 20 vuoteen. Maapalloa ympäröi miljoonan asteen plasmapilvi

Anonyymi-ap

Sunnuntai-iltana Auringon plasmapurkaus osui maahan, ja miten! Tutkijoiden mukaan aurinkotuulen nopeus planeettamme läheisyydessä oli noin 800 kilometriä sekunnissa, mikä on lähes 2 kertaa tavallista tasoa korkeampi. Maata ympäröivän plasmapilven lämpötila saavutti miljoona astetta Kelvinin asteikolla. Celsius-asteikolla se on kuitenkin melkein sama. Ja ennen aurinkoaineen saapumista Maata ympäröivän kaasun lämpötila oli noin 100 tuhatta kelviniä.

Tason 4 magneettinen myrsky on alkanut (ja on parhaillaan käynnissä) planeetalla. Hänen voimansa on lähes yhtä suuri kuin hänen maksiminsa. Voimakkaampi geomyrsky havaittiin viimeksi 11. syyskuuta 2005, eli lähes 20 vuotta sitten.

Räjähdys tapahtui tarkalleen Aurinko-Maa-linjalla
Venäjän tiedeakatemian avaruustutkimuksen instituutin aurinkoastronomialaboratorio ja Venäjän tiedeakatemian Siperian sivuliikkeen aurinko-maafysiikan instituutti raportoivat Auringon hyökkäyksestä Maahan edellisenä päivänä.

"Ennakkotietojen mukaan Auringon räjähdys tapahtui täsmälleen Aurinko-Maa-linjalla, eli planeettamme suurimman vaikutuksen alueella, ja siihen liittyi suuri plasmamassojen sinkoutuminen Maata kohti. Salaman luokitus on X1.1. Tapahtuman tarkasta sijainnista on ristiriitaisia ​​​​tietoja. On merkkejä siitä, että Auringossa ei tapahtunut yksi, vaan kaksi samanaikaista räjähdystä noin puolen miljoonan kilometrin päässä toisistaan ​​olevilla alueilla, laboratorio sanoi lausunnossaan.

Tutkijat odottivat jyrkkää muutosta Maan lähiavaruuden säteilytilassa, mukaan lukien raskaiden hiukkasten saapuminen, jotka voivat vaikuttaa avaruusaluksiin. Plasmapilvien, jotka vaikuttavat eniten Maan magneettikenttään ja aiheuttavat myös magneettisia myrskyjä, piti saapua meille myöhään sunnuntai-iltana tai aikaisin maanantaina.

Ennuste päivitettiin koko lauantain ajan. Suorat havainnot avaruudesta ovat vahvistaneet erittäin suuren aurinkoaineen sinkoutumisen Maata kohti. Plasmapilvien liikettä tallensi kaksi avaruusteleskooppia, jotka toimivat aurinko-maa-linjalla.

Plasma iski etuajassa
Sunnuntai-iltana saapui uusia tietoja. Laskettiin edellisenä päivänä tähtemme ilmakehässä tapahtuneen räjähdyksen aikana sinkoutuneen plasmapilven nopeus ja tiheys. Tutkijat odottivat edelleen aurinkomateriaalin saapuvan Maahan sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. He jopa nimesivät tietyn ajan - kello 1 - 5 Moskovan aikaa.

Tutkijat varoittivat myös, että geomagneettisen aktiivisuuden vuoksi revontulia oli laskenut keskileveysasteille. ”Lähes 100 prosentin todennäköisyys revontuille maan itäosassa. Erittäin suuri todennäköisyys keskipitkillä leveysasteilla. Katso ulos ikkunoista. Tänään on yksi suotuisimmista päivistä viime vuonna”, he neuvoivat.

Mutta kävi ilmi, että aurinkoplasma osui Maahan etuajassa. Myöhään sunnuntai-iltana planeetalla riehui G4-tason magneettimyrsky (tämä on taso 4 5 pisteen asteikolla). Avaruusalukset ovat tallentaneet erittäin voimakkaita vaihteluita planeettojen välisessä avaruudessa geomagneettisessa kentässä, mikä kertoo meille saapuneen plasmapilven monimutkaisesta sisäisestä rakenteesta.

”Koko viikko tulee olemaan jännittynyt”
Maan oleskelun keston tässä pilvessä pitäisi olla noin päivä. Näin ollen magneettikentässä esiintyy häiriöitä koko maanantain ajan.

"Maa nousee plasmapilvistä noin vuorokaudessa, mutta tutkijat odottavat avaruussään vakiintuvan vasta torstaista perjantaihin. Geomagneettisesti mitattuna lähes koko viikko tulee olemaan jännittynyt. Vasta viikonloppuun mennessä kaiken pitäisi rauhoittua", Sergei Bogachev, Venäjän tiedeakatemian avaruustutkimuslaitoksen aurinkoastronomian laboratorion ja Venäjän tiedeakatemian Siperian sivuliikkeen aurinko-maafysiikan instituutin johtaja, tohtori. Fysikaalisten ja matemaattisten tieteiden tutkija, kommentoi tilannetta aif.ru:lle.

Lisääntyneen geomagneettisen aktiivisuuden päivinä lääkärit suosittelevat sydän- ja verisuonitauteja sairastavia seuraamaan verenpainetta, pitämään reseptilääkkeet käsillä ja välttämään turhia huolia. On suositeltavaa vähentää suolan käyttöä ja juoda enemmän vettä. Roskaruokaa, alkoholia ja tupakkaa tulee välttää kokonaan. Mutta kävelyt raikkaassa ilmassa, hieronta ja kontrastisuihkut ovat tervetulleita. Ne auttavat sinua tuntemaan olosi paremmaksi.

Kuten olemme kirjoittaneet useammin kuin kerran, tänä keväänä Auringon pitäisi saavuttaa seuraavan kiertonsa aktiivisuuden huippu. Joten tällä hetkellä maan päällä esiintyvä magneettinen myrsky on ehkä alkusoitto voimakkaammille tapahtumille.

5

208

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Toivottavasti netti ja sähkö pysyy toiminnassa.

      • Anonyymi

        😋😋😋😍😍😍😍😋😋😋

        😋 ­­N­­­y­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­n­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      En minä ole mitään tuollaista huomannut?

      "Roskaruokaa, alkoholia ja tupakkaa tulee välttää kokonaan."
      Tuo on ehdottomasti tuon kirjoituksen, ja varmaan koko netin, viisain ajatus.

      "kävelyt raikkaassa ilmassa"
      Juuri kävin kävellen lähikaupassa (terveellisillä) ruokaostoksilla ja raikasta oli astella.

    • Anonyymi

      Tuntuu kuin olisin siirtymässä uuteen kukoistuskauteen.

      Mutta ehkä auringolla ei ole sillä tekemistä.

    • Anonyymi

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑

      ❤️ Kuumat tytöt odottavat sinua -> https://www.ero4.fun/girl4love

      🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8386
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2555
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1936
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe