Kirkot kieltävät maanpuolustuksen.

Jostakin näin uutisen, että kirkkojen johtajat olisivat asettuneet poikkiteloin hallituksen pyrkimykselle lain säätämiseksi, jolla estettäisiin vihamielinen ja vaarallinen kolmansien maiden ihmisten, myös vakoilijoiden, dumppaaminen Suomeen ja samalla muuhun EU:iin.

Kirkkojen johtajat ovat vähintään velvolliset kertomaan, kuinka suojaudumme hybridivaikuttamiselta. Suojautuminen on legaalia maanpuolustusta. Heidän ulostulonsa ilman vaihtoehtoa vaikuttaa suorastaan TEKOPYHÄLTÄ, sillä heillä ei ole velvollisuutta suojata maamme kasalaisia, niin kuin hallituksella ja maanpuolustuksella.

(Asian tärkeyden tähden kirjoitan tällä palstalla, jolla se ei heti valune unohduksiin.) 🌹👀

6

136

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kirkot nyt aina suojelevat etenkin rikollisia.

    • Anonyymi

      "Kirkkojen johtajat ovat vähintään velvolliset kertomaan, kuinka suojaudumme hybridivaikuttamiselta. Suojautuminen on legaalia maanpuolustusta. Heidän ulostulonsa ilman vaihtoehtoa vaikuttaa suorastaan TEKOPYHÄLTÄ, sillä heillä ei ole velvollisuutta suojata maamme kasalaisia, niin kuin hallituksella ja maanpuolustuksella."

      Raamatussa on tarina joka Mooseksen johdolla kävi kohti luvattua maata.
      Heitä ajettiin takaa, meri väistyi heidän tieltä.
      Luvatussa maassa asui ennestään jo jokin kansa.
      Raamatullisesti kaikki jaettiin tasan ja oli rauha.

    • Enpä ole moista uutista missään nähnyt, mutta hörhöjä riittää kirkossa siinä missä kirkon ulkopuolellakin. Sen sijaan mitä hybridivaikuttamiseen tulee, on se pahimmillaan aseettomien ihmisjoukkojen käyttämistä aseena toista valtiota vastaan.

      Esimerkiksi nykyään ei ole mitenkään mahdotonta sallia ihmisten vaeltaa vapaasti omaan valtioon ja sen jälkeen "kannustaa" heitä siirtymään naapurivaltion rajalle ja ylittämään sen.

      Otetaan esimerkiksi vaikkapa Venäjä, joka on antamassa viisumivapauden useimmille Afrikan ja lähi-idän maille. On selvää, että näiltä alueilta on miljoonia halukkaita Länsi-Eurooppaan tulijoita, jotka vain odottavat keinoa päästä rajojen yli. Oletetaan, että Venäjä antaisi kulkijoita kasaantua Suomen rajan tuntumaan vaikkapa 2-4 miljoonaa ihmistä, jonka jälkeen se pakottaisi heidät lyhyessä ajassa rajan yli. Kyse ei olisi enää hybridivaikuttamisesta, vaan suoranaisen populaatioaseen käyttämisestä, jolla Suomen valtio ajettaisiin kaaokseen.

      Olisi jokseenkin typerää vedota kansainväliseen pakolaissopimukseen ja vaatia että miljoonien ihmisten pakolaishakemukset tulee ottaa vastaan ja tutkia, jonka jälkeen turvapaikka on annettava jokaiselle, joka turvapaikan tarpeen edellytykset täyttää.

      Koko ajatus on naurettava ja turvapaikkasopimuksen tarkoituksen vastainen, että vainoa ja kidutusta pakeneva, turvapaikan tarpeessa oleva ihminen matkustelisi puolen maapallon ja lukuisten turvallisten valtioiden läpi, hakeakseen turvapaikkaa ainoastaan valtiosta, joka hänen mielestään tarjoaa hänelle parhaimmat taloudelliset ja sosiaaliset etuudet.

      Suomi voi aivan hyvin ottaa käytännön, että turvapaikkahakemukset tulee jättää Suomen edustustoon, joka on siinä valtiossa taikka lähinnä sitä valtiota, josta turvapaikanhakija on paossa. Suomen rajojen yli ei päästettäisi ainuttakaan ihmistä, joka yrittää tulla ilman asianmukaisia matkustusasiakirjoja. Turvapaikkaa ei myöskään voisi hakea Suomessa, vaan sitä on haettava jossakin Suomen edustustossa, suur-lähetystössä tms. Kaikki laittomasti rajan yli tulleet palautettaisiin välittömästi takaisin rajan yli, taikka heidän tulonsa estetään viimekädessä vaikka voimakeinoin. Mikään aita ei pysäytä ihmisiä, jotka haluavat tulla sen yli, ali taikka läpi.

    • Anonyymi

      Se riippuu haluaako toimia vastoin kansainvälisiä sopimuksia ja säädöksiä vai ei, mikäs siinä itsenäisenä lilliputtivaltiona lilliessä jos tulee lunta tupaan

    • Anonyymi

      Johan ne rajavartijatkin itki etteivät voi uutta rajasopimusta noudattaa kun olisi liian vaikeaa yksittäiselle rajavartijalle tehdä käännytyspäätöstä. Ne on niin nössöjä että ne päästää kaikki tulijat läpi jatkossakin, ketään ei estellä. Siinähän sitten vihaajat kannatte venäjvihanneseurauksia kun pelkäätte jokaista vastaantulevaa muukalaista, hahah, en sääi teitä yhtään kun itse tilanteen aiheutitte.

      -harmiseikirj-

    • Anonyymi

      Hörhöjä riittää joka paikassa, myös armeijassa.

      Kesällä 2020 Ari Joki palkittiin Suomen Valkoisen Ruusun ritarimerkillä.

      Kunniamerkin saaminen edellyttää ritarikunnan ohjesäännön mukaan ansioituneisuutta isänmaan palveluksessa ja Suomen Leijonan (SL) ritarikunnan perustamisasetuksen mukaan huomattavia siviili- ja sotilaallisia ansioita. Yhtenä edellytyksenä on hyvämaineisuus.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      95
      6806
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      29
      2686
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      33
      2263
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      83
      1952
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1681
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1487
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1377
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1351
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1294
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1243
    Aihe