Kertokaas arvon cheffit mikä menee pieleen, kun esimerkiksi kanansuikaleista tulee paistettaessa keitto? Maustamattomista suikaleista, eli suolan ei pitäisi vaikuttaa.
Pannu on kyllä kuuma, ja öljyä on riittävästi. Suikaleet alkavat ottamaan väriä ihan hyvin alkuvaiheessa, ja kun niitä aikansa kääntelee, niin yhtäkkiä alkaa pannu nesteytymään ja paistos muuttuu keitoksi.
Miksi paistoksesta tulee soppa?
Anonyymi-ap
1
154
Vastaukset
- Anonyymi
Kaikki liha supistuu samalla tavalla. Noin 65C:ssä supistuminen on niin voimakasta, että neste tulee lihasta ulos. Naudanlihalla se ei ole ongelma kun jättää mediumiksi. Possu ja kana pitää kypsentää kypsäksi, joten nestettä tulee pannulle. Jos pannu on tarttumaton niin kypsennyksen lopussa neste on redusoitunut pois ja nesteen mukana tulleet proteiinit tarttuvat ja mudostavat rapean ruskistuneen pinnan suikaleisiin eikä tartu pannun pohjaan kiinni.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Riikka Purra haluaa muuttaa
maahanmuuttopolitiikkaa. Me suomalaiset halutaan, että Riikka Purra muuttaa pois suomesta eikä tuu ikinä takas....558719Maataloustuet pois
Jokainen maksakoon harrastuksensa itse. Eihän golfin peluutakaan maksa yhteiskunta.3026570Australia, Britannia ja Kanada tunnustivat Palestiinan
Aikooko Petteri Lapanen pysytellä persujen ja uskovaisten panttivankina ja jättää Suomen historian väärälle puolelle?995897- 1523790
Joulukinkku NYT
Sian kankuista tulee vielä pula. Nyt on oikea aika hankkia joulukinkku.283193Maahanmuuton vastustajat ovat vajakkeja
Jokainen täysijärkinen suomalainen tietää, että Suomi ei pärjää ilman ulkomaalaisvahvistuksia.623099- 1511833
On asioita joita kadun
Yksi niistä on eräs J mies. Olen vasta hiljattain tajunnut. Kuinka väärin tein. Tulit sydän tarjottimella.. mutta tässä171746- 321438
Mitä sä pelkäät?
Että paljastan sut ja touhusi? Elät jotain ihan omaa fantasiaasi ja ainoa virhees oli sekoittaa mut näihin sairaisiin le191186