Miten toimii ohjaustangon

Anonyymi-ap

Korotuspalat tai mitä ne nyt onkaan. Oliskohan M-wave pyörän ohjainkannattimen korotuspala, ne pienet sentin paksuiset rinkulat, itsellä on 3 rinkulaa nykyisessä pyörässä+ ohjainkannatin ja käytettyssä pyörässä mitä nyt katselen, niin siinä on vain kaksi ja ohjainkannatin?

8

195

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mitä siis haluat tietää niistä?
      Niillä siis säädetään omalta osaltaan ohjaustangon korkeutta (suhteessa pyörän emäputken yläosaan), myös stemmillä (ohjainkannatin) on oma osuutensa kyseisen korkeuden asemointiin.
      Stemmi (ohjainkannatin) kiinnitetään keulan kaulapitkeen jonka pituus taas määrittelee stemmin (ohjainkannattimen) maksimikorkeuden, eli jos stemmin päällä ei ole yhtään noita vastaavia korotuspaloja, niin kyseistä stemmiä ei pystytä nostamaan enempää (paitsi erinäisiä jatkopaloja käyttäen, jotka taasen eivät ole välttämättä suositeltavia...).

      • Anonyymi

        Kiitos eli omassa pyörässäni on pidempi emäputken yläosa, 3 rinkulaa+ ohjainkannatin ja voin muuttaa emäputken rinkuloilla ohjainkannatinta vain alaspäin.. Luulin että niitä rinkuloita voi lisätä ja saada hiukan korkeutta lisää ; ))

        Kiitos kuitenkin, itselle uusi juttu.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kiitos eli omassa pyörässäni on pidempi emäputken yläosa, 3 rinkulaa ohjainkannatin ja voin muuttaa emäputken rinkuloilla ohjainkannatinta vain alaspäin.. Luulin että niitä rinkuloita voi lisätä ja saada hiukan korkeutta lisää ; ))

        Kiitos kuitenkin, itselle uusi juttu.

        Kyllä, mikäli sinulla ei ole ohjainkannattimen yläpuolella vielä kyseisiä korotuspaloja (jolloin tuo yläpuolella oleva korotuspala siirrettäisiin ohjainkannattimen alapuolelle), niin nosto ei onnistu, koska tuo keulan kaulaputken pituus määrittelee tuon ohjainkannattimen maksimikorkeuden (ohjainkannatinta kun ei voi asentaa "tyhjänpäälle").


      • Anonyymi
        santtu_1975X kirjoitti:

        Kyllä, mikäli sinulla ei ole ohjainkannattimen yläpuolella vielä kyseisiä korotuspaloja (jolloin tuo yläpuolella oleva korotuspala siirrettäisiin ohjainkannattimen alapuolelle), niin nosto ei onnistu, koska tuo keulan kaulaputken pituus määrittelee tuon ohjainkannattimen maksimikorkeuden (ohjainkannatinta kun ei voi asentaa "tyhjänpäälle").

        Joo.. luulin että siinä on joku kuningaspultti homma. eli pitkällä pultilla liitetään rinkulat emäputkeen : ) mutta selkisi kuitenkin.


    • Anonyymi

      Biltemasta löytyy stemmin korotuskiinnike, hinnaltaan jopa puolet halvempi kuin googlen tarjoamat Temut.

      Kaapelit saattavat rajoittaa tangon nostamista ihan äärikorkeuteen.

      Wlan eli langaton pyörä, mikä se on, no, se on vaihteeton 70-luvun etenemispeli eli armeijanpyörä. Armeijassa ei enää pyöräillä eikä hiihdetä, Nato hoitaa.

      • Anonyymi

        Pyöräilytermein kaapeli on vaijeri kuorineen.


      • Anonyymi

        Hyvä huomio! Kiitos


      • Nuo ”korotuskiinnikkeet” ovat kyllä sellaisia tuotteita, että mikäli niihin joutuu turvautumaan (eli korotus sitä luokkaa ettei vaikka toisenmallisella ohjaustangolla sitä saa aikaiseksi, niin hyvin pitkälti tulee se asia vain mieleen että hankittu pyörä on alunalkaen kyseiselle henkilölle väärän kokoinen / tyyppinen pyörä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      117
      2595
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1138
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1094
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1044
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1001
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      930
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      913
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      28
      881
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      822
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      33
      782
    Aihe