Kostaako miehet naiselle käytöstä?

Anonyymi-ap

Nyt tarvis ulkopuolisen näkemystä ku miulla ei ymmärrys riitä!

Olemme tapailuasteella (ei fyysistä läheisyyttä). Nyt työmatkojen, lomien, juhlie ympär suomee takia olemme joutuneet oleen erossa pitkään. Hän on vaikuttanut hieman mustikselle aiemmin, ku oon muiden miesten kanssa tekemisissä, elekielestä oon sen havainnut. Olemme viestitelleet neutraaleja kuulumisia välillä, viikottain.

Oon kulkenut menoissani ja luonnollisesti ollut muiden kanssa tekemisissä, lomareissulla, baarissa yms. Ja näistä on kuvia ym. sosmediassani. Eli nyt kesällä viikot ei mene samalla kaavalla kuin arkena, esim. omassa sosmediassa oleminen on vähäisempää ku menoja on tiheästi.

Noh ongelma nyt vaikuttaa olevan, että herra on kadonnu yllättäen! Ei yhteydenottoja, ei reagoi/tykkää sosmedian juttuihini (fb,ig,wappi ym)… toki mieleen tulee ettei vaan kiinnosta enää ja löytänyt ”kesäkissan”… mutta silti mieleen tulee myös voisiko herra ikäänkuin ”kostaa” minulle jotain??? Kun en ole niin aktiivisesti ollut yhteydessä henkilökohtaisesti, en ole hälle kertonut tekemisistäni vaan saanut tiedot sosmedian kautta.

Ymmärsikö kukaan pointtia jot mietin…!?

Ja juu, en oo kysymässä asiasta herralta. Sen verran oudolle vaikuttaa, lapselliselle, vaikeasti tavoitettavalle? Olemme 40+!

14

243

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Niin no vaikuttaa ettei hän ollut edes tärkeysjärjestyksessä kovin korkealla sinulle ja sellaisen huomaa. Ehkä hänellä oli suhteesi jotain suurempia ajatuksia, mutta luultavasti otti realistisen asenteen ja siirtyi eteenpäin. Yli 40 vuotiaille miehille( ainakin aika monille) on jo kehittynyt sellaiset suodattimet ja hieman kokemuksia toivottomista yrityksistä.

      • Anonyymi

        Kiitti sulle näkemyksestä!! En ollu ajatellut noin asiaa, hyvä pointti! Kerkesin toisen viestin laittaa liittyen tohon ”kostamiseen”, joka on suurin epäilyni syyksi.


    • Anonyymi

      Tuli viel ajatus myös tohon ”kostoon”, mikä liittyy mustasukkaisuutee. Jos mies kokee mustasukkaisuutta naisesta niin kui miehet kostaa naiselle samalla mitalla takas? Esim nainen kertoo on käyny lounaalla kaverimiehen kaa, niin ihastunut sit tekee samana ja kertoo kuin mukavaa oli lounastaa toisen naisen kaa. Tai nainen sosmediassa kehuu kaverimiehen kuvaa, mustis tekee samoin toiselle naiselle.

      • Anonyymi

        Olen joskus paljon jälkeenpäin miettinyt, että suuttuiko hän siitä, että olin tavannut vanhan kaverin ja käynyt kahvilla hänen luonaan. Kerroin hänelle siitä. Kun en mitään väärää ole tehnyt, niin en voi käsittää että joku suuttuu. Kyllä ihmisellä saa olla vastakkaista sukupuolta olevia kavereita, joiden kanssa voi vaihtaa pitkän ajan jälkeen kuulumisia. Ihan luonnollista.


    • Anonyymi

      No ... olisiko hän myös viettämässä kesäänsä eri tavalla kuin arkena, eikä vahtisi sos.mediaansa? Voisiko ehkä mitenkään olla näin? Ehkä hänelläkin nyt vain on tässä kohtaa muutakin elämää, kuten sinullakin.

      • Anonyymi

        Kiitti!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiitti!

        Tietysti mikä tahansa muukin on mahdollista. Eri asia sitten miten todennäköistä se on. Sinulla on periaatteessa kaksi mahdollisuutta. Joko voit kysyä asiaa häneltä, josta jo sanoit, että et aio tehdä niin. Tai sitten annat asian olla, käyttäydyt normaalisti ja katsot mitä syksy tuo tullessaan. Kyllä asia sulle varmasti selkiytyy viimeistään sitten kun molemmat rauhoitutte kesänvietosta siihen normaaliin arkeen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tietysti mikä tahansa muukin on mahdollista. Eri asia sitten miten todennäköistä se on. Sinulla on periaatteessa kaksi mahdollisuutta. Joko voit kysyä asiaa häneltä, josta jo sanoit, että et aio tehdä niin. Tai sitten annat asian olla, käyttäydyt normaalisti ja katsot mitä syksy tuo tullessaan. Kyllä asia sulle varmasti selkiytyy viimeistään sitten kun molemmat rauhoitutte kesänvietosta siihen normaaliin arkeen.

        Aivan aika sen näyttää. Häirihtee silti..


    • Anonyymi

      Neljäkyt ja risat alkaa olla jo sen verran vanha, että ei miehen valitettavasti kannata tuonikäiseen kauheasti satsata. Siitä lienee kyse.

      • Anonyymi

        Heip. Tarkennnatko. Molemmat yhtä vanhoja, eikai miukaan kannata ”satsata” herraan, jos noin aattelee?


    • Anonyymi

      1. ”Olemme tapailuasteella (ei fyysistä läheisyyttä).”
      2. ”oleen erossa pitkään”
      3. ”oon muiden miesten kanssa tekemisissä”
      4. ”viestitelleet neutraaleja kuulumisia välillä, viikottain”

      -> ”herra on kadonnu yllättäen!”

      Olisin itse kadonnut viikkoja sitten, eikä kyse olisi kostamisesta 😅

      • Anonyymi

        Hyviä pointteja löysit ja niihi päätelmän!


    • Anonyymi

      Itse olen miltei tuon ikäinen ja tietenkin testaisin olemalla radiohiljaisuudessa, ota siihen yhteyttä ja kysy suoraan. Tai jos meinaatte jatkaa tuollaista leikkiä niin älä ota yhteyttä

      • Anonyymi

        Kiitti! Eli vois olla hältä tarkoituksellista tämä katoaminen/hiljaisuus?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe