Naiselle miehen ulkonäkö on tärkein seikka

Anonyymi-ap

https://www.is.fi/seksi-parisuhde/art-2000010564890.html
"Naiset paljastavat: tällaiset miehet hylätään Tinderissä heti – ”Ei sytytä”
Naiset kertovat suorin sanoin, millainen deittiprofiili saa pyyhkäisemään vasemmalle sekunneissa – ja millaista profiilia ei voi vastustaa."

Tuokin oli maksullinen uutisjuttu, muttei edes tarvitse lukea, niin tuo muutman lauseen uutisessa esiintynyt todennus kertoo kaiken mikö on naiselle mehessä tärkein asia: ULKONÄKÖ.
Nainen ei edes tutustu miehen profiiliin, vaan pyhköisee miehen pois pelkän ulkonäön perusteella.
Naisten on siis ihan turha jankata ja todeta, ettei miehen ulkonäöllä ole suurta merkitystä, vaan sisäinen kauneus ja luonne ratkaisee.
Eihän nainen edes tutustu miehen luonteeseen, eikä sisäisen kauneuteen, kun heti heivaa miehen pois pelkän ulkonäön perusteella ja valistsee kaikkien komeimmat yksilöt!

35

376

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • No mutta, tavallaan ideana on ensin katsella sitä pintaa, kun et kerta muusta mitään tiedä. Jos mies jaksaa panostaa profiili tekstiin, niin se on plussaa. Itse aikoinani skippasin ne profiilit missä ei kerrota yhtään mitään.

    • Anonyymi

      Kerrohan aloittaja mikä meille miehille on tärkeintä naisessa?

      • Anonyymi

        Sama, kuin naiselle, niinhän se on!
        Ei mieskään mitään lepakkoa huoli, kuten ei nainenkaan korppikotkaa.


    • Anonyymi

      Noin on, koska Tinderistä etsitään hetken huumaa. Parisuhdemieheltä tytöt edellyttävät vaurautta ja asemaa.

    • Anonyymi

      Naisen kauneus tärkeä minkänäköinen Seksiä harrastaa 56-69v naisen kanssa harrastettu seksiä 58v mies

    • Anonyymi

      En ole koskaan käyttäyt tinderiä, mutta eikö tuo ole juuri sen sovelluksen idea, että pyyhitään lähinnä pärstäkertoimen mukaan? Olen kuullut, että ei siellä kovin monilla miehillä edes ole mitään kummoisemmin mietittyjä profiileja ja että eivät miehetkään sen igmeemmin naisten profiileja lue.

    • Anonyymi

      Tuotahan se on ollut koko deittailuhistorian. Rumat miehet jää rannalle. Ei mitään uutta.

    • Anonyymi

      Täällä on vuodesta toiseen kunnolliset, hyvät ja kiltit miehet toitottaneet totuutta siitä, että naisille kelpaa vain jykeväleukaiset ja kaulatatuoidut jännämiesrikolliset. Taas saadaan yksi artikkeli joka todistaa asian paikkansapitävyyden. Valtio ei välitä kilteistä ja hyvistä miehistä lainkaan, tämäkin toiminta voitaisiin ihan hyvin lainsäädännöllä estää.

      • Anonyymi

        Valtiotako muijakses etsit?


    • Anonyymi

      Dli tavis naiset antaa pakit tavis miehille. Lihava nainen antaa pakit lihavalle miehelle. Sen takia suomessa onkin yli 600000 sinkkumiestä.

    • Kannattaa tutustua tekstiin huolellisesti, ei kuviin niinkään. Kaikille kuvat ei tee oikeutta ja moni on magee kuvassa ja irl ihan jotain muuta.

      • Se ulkonäkö on laiha lohtu, jos ja kun muuten ei aatokset synkkaa. Ellei sitten etsikin vain näyttelykapistusta.


      • Tuo on muuten totta, että kuviin ei voi kauheasti luottaa. Tietenkin ne jotain kertovat. Jos mis röhnöttää sängyssä ilman paita ryppyisissä lakanoissa ja taustalla näkyy kaatuneita oluttölkkejä, niin pystyn jo tuosta sanomaan, ettei olla ihan samalla aaltopituudella tällaisen miehen kanssa, mutta noin muutoin kuva voi valehdella yllättävän paljon. Kuvista ei välity ihmisen tapa olla, keskustella, liikkua, ääni, tuoksu.. Liian monta elementtiä puuttuu, jotta pelkän kuvan perusteella voisi sanoa ihmisestä paljoakaan.


      • Aletheias kirjoitti:

        Tuo on muuten totta, että kuviin ei voi kauheasti luottaa. Tietenkin ne jotain kertovat. Jos mis röhnöttää sängyssä ilman paita ryppyisissä lakanoissa ja taustalla näkyy kaatuneita oluttölkkejä, niin pystyn jo tuosta sanomaan, ettei olla ihan samalla aaltopituudella tällaisen miehen kanssa, mutta noin muutoin kuva voi valehdella yllättävän paljon. Kuvista ei välity ihmisen tapa olla, keskustella, liikkua, ääni, tuoksu.. Liian monta elementtiä puuttuu, jotta pelkän kuvan perusteella voisi sanoa ihmisestä paljoakaan.

        Juu, ne on kuin vahanuket, elottomia eikä niistä nää oikein mitään oleellista minkä näkee vasta naamatusten. Toki ympäristön ja habituksen, joka sekin voi olla irl sitten ihan erilaista kun kuvassa. Kuvat on vangittuja hetkiä.


      • EivorCreed kirjoitti:

        Juu, ne on kuin vahanuket, elottomia eikä niistä nää oikein mitään oleellista minkä näkee vasta naamatusten. Toki ympäristön ja habituksen, joka sekin voi olla irl sitten ihan erilaista kun kuvassa. Kuvat on vangittuja hetkiä.

        Ja sitten vielä kuvanmuokkaus, millä ihminen voi olla ihan feikkiä alusta loppuun asti. Kuten minunkin kuvani tuossa, tekoälyn työntulos. Ei mitään todellista.


      • EivorCreed kirjoitti:

        Ja sitten vielä kuvanmuokkaus, millä ihminen voi olla ihan feikkiä alusta loppuun asti. Kuten minunkin kuvani tuossa, tekoälyn työntulos. Ei mitään todellista.

        Kuvien suhteen saa kyllä olla tarkkana. Vasta tavatessa voi saada ihmisen ulkoisesta olemuksesta oikeanlaisen käsityksen. Ja silloinkin aidoimman käsityksen saa, kun kaikki on riisuttu, mutta siihen yleensä vaaditaan jo vähän tuntemusta alle 😊


    • Anonyymi

      Lyhyt mies on siis huono kumppani ja nainen on mielummin yksin sinkkuna kuin lyhyen miehen kanssa.

    • Jos on, niin mitä sitten? Auttaako se, että sen sanoo Sinkut-sivulla Suomi24-sivustolla?

    • Ei ulkonäkö monellekaan naiselle tärkein ole, mutta deittialustat nyt ovat melko pinnallisia, jolloin ulkonäön merkitys korostuu. Kun silmien eteen tulee satoja ja taas satoja kuvia, niin jollain tavallahan sitä karsintaa ihminen siinä tekee. Paitsi aika useat miehet tuntuvat tykkäävän kaikista ilman mitään karsintaa.

      En ole aikoihin ollut aktiivinen deittisovelluksissa, mutta en ole antanut tykkäystä esim yhdellekään tyhjälle profiilille. Luen aina peofiilitekstin ennen tykkäystä. Pelkkä komea ulkonäkö ei saa minulta huomiota, koska en tee mitään komealla miehellä, jollei hänellä ole korvien välissä mitään.

    • Anonyymi

      Taitaa olla vään samaa vikaa kummassakin sukupuolessa.

      Selvinpäin sitä ohittaa fyysisesti vetovoimaisimmat, sitten kun on vetänyt muutaman rohkaisun liikaa voi uskaltaa jo sanoa hei...

      Ulkoinen kauneus toimii yhden yön suhteissa, tuskin on sen toimivan suhteen edellytys niissä pidemmissä ihmissuhteissa.

      Harva se baarissa on heti elämän mittaista suhdetta hakemassa, lähinnä voi kai toiveikkaana laulaa seuraavaa biisiä.

      https://www.youtube.com/watch?v=dmZWu-Gsz9w

      AV

    • Anonyymi

      näittkö tanskalaisen hieno pallo, ilmpllo olympialist4en avajaisissa oli näin uuriaiaa KUX

    • Anonyymi

      nukkuminen niin vähän hassukin joku bluray-soittimeni... menee kanssa nukkumn NA AILLWI SITTE3N COI JATKAA KATSELUA...

    • Anonyymi

      omaa näköä on kehuttu naisten ja miesten toimesta, mutta kertaakaan ole naiset pokanneet 57v,aikana,

    • Anonyymi

      niin erijutytuun ... muitta hassua kun joku bluray--juttukin ajattekee tejiöktkkt´lä että ei tarviytse nyt ehsdä itsekin nukkumaan...

    • Anonyymi

      niin kun tietokoneet ajatteleat ruomwni nukkumaan joten itsawkin airrwn..

    • Anonyymi

      niin kyllä rie3rokoneet ajatt4elrevvat hah.

    • Anonyymi

      Aivan väärin, vielä tärkeämpää on hyvä asema yhteiskunnassa, kallis auto ja varakkuus, silloin ei ulkonäyllä ole väliä, ajatelkaa vaikka erestä jolla on oma puolue. On sama mille näyttää kun istuu kalliin auton ratin takana.
      Eräs nainen kertoi haaveilevansa naimisissa olevasta rumasta yritysjohtajasta, hän tykkäsi siitä kun äijä poltti sikareita. Tosin halusi kanssani yöuinille. Kiva ihminen.
      Olin noin 10 vuotta avioeron jälkeen "poikamiehenä", liikuin töiden vuoksi monella paikkakunnalla. Harrastimme tanssia aiemman ex vaimon kanssa, joten tansseissa kävin aika usein. Hämmästelin kun osa naisista kysyi jo ekan kappaleen aikana millainen auto minulla on. Oli hyvä auto, koska ajoin paljon, mutta yleensä en kiinnostunut noista naisista. Joskus sanoin että ei ole autoa.
      Kumppania oli tarkoitus löytää, silti yhden yön juttuja oli paljon, kerran yritin laskea, pääsin 200 sataan, mutta en muista kaikkia ja menevät sekaisin. Yhden vuorokauden aikana oli kolme naista, kaksi aiemmin tavattua ja yksi uusi, ylitöikdijän se meni. Silti tuona aikana asuin kolmen naisen kanssa useamman vuoden. Yhden kanssa oli 3 vuotta tapailua, kunnes tajusin että hän halusi jotta oli joku tuttu jonka kanssa käydä lomilla ulkomailla.
      Kirjan voisi kirjoittaa, mutta en itse viiti. Sanella voisin, toki sen voi tehdä ohjelmalla.
      En pidä itseäni mitenkään komeana. Toki vatsa on hoikka, pituutta on myös.
      Niin, se on eri ryhmä naisia jotka etsivät komeita miehiä, yksi on vanhemmat naiset, jotka haluavat elää nuoruuden uudelleen. Aina riittää omahyväisiä äijiä jotka käy panolla.

    • Anonyymi

      tuo näyttelijä-nainen -Joie comer.... hassu jännittävädä darjassqa Killing Evre.

    • Anonyymi

      mukavaa varmaan tyttöjenkin miwlwaräe, joku viilennyspuhallinkin jorrq wi 76-astetta nevadaa lämpöä, ja mukvasri puhallin puhltaa..'

    • Anonyymi

      tummahiuksinen aina huonoin seksissä.


      muttaq hyvä ciilennytjurtu itsellä

    • Anonyymi

      tummahiuksinen mies on aina huono wekasiassaä dakta

    • Anonyymi

      Tinderissä. Jos siellä kuvan perusteella valitaan ihmisiä, niin silloin se kuva on aika tärkeä.

      Voiko siellä olla profiililla, jossa ei ole kuvaa mutta hyvä teksti?

      Aina vaan suosittelen kohtaamaan ihmisiä vain oikeassa elämässä.

      xLiner

    • Anonyymi

      Miks menet tinderiin?
      Se on nuorten ja kauniiden kohtauspaikka.
      Kaksnelosen treffipalsta vanhojen ja varattujen.
      Ihan omaa tyhmyyttä, ettet jalkaudu bilemestoihin ihmisten ilmoille.
      Valomerkin jälkeen joku kottarainen lähestyy, jos et ole mikään outo hiippari.

    • Anonyymi

      rha on pahin ja rummaqr katvat-

    • Anonyymi

      olen miettinyt vähän jorain jurtruja... varmasti tarvitsisin naisia pohrimaankin jotain.

      tämä nyt tosi ihan hyvä oma viilennys-jurru piwni tuulerin niin mukava olokin nukkuessaq kun viilentää mukaxcvasti

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuvat! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki, 22, on puhjennut naisena kukkaan - Some sekoaa: "Sä..."

      Ooo, kaunis aikuinen nainen Helmistä on kasvanut siinä yli 80-vuotiaan Dannyn rinnalla! Katso uudet kuvat: https://ww
      Suomalaiset julkkikset
      47
      3065
    2. Henkirikos Alakylässä

      Nainen löydetty elottomana, mies otettu kiinni. Mitä on tapahtunut?
      Seinäjoki
      47
      2301
    3. Suodatinpussin kastelemalla saa parempaa kahvia

      Kokeilin niksiä ja kyllä tämä kahvi on parempaa nyt. Ei lainkaan maistu paperiselta. Huljuttelee hanan alla suppiloa pap
      Maailman menoa
      122
      1680
    4. Tidätkö nainen

      että suoraan sanottuna v.tut.aa että pääsit näin lähelle minua. Ei olisi oikeasti aikaa tähän mutta silti aina välillä o
      Ikävä
      100
      1543
    5. Onkohan sinulla kaikki hyvin?

      Nyt vähän sellainen outo tunne tuli. Sinun asiasi niin ei minulle toki tarvitse kertoa. Kunhan mietin...
      Ikävä
      38
      1067
    6. Viimeinen reissu tälle kesälle

      Pian se syksy on. Hyvää huomenta ja aurinkoista päivää. ☕🌞🍁🌻🐺❤️
      Ikävä
      169
      934
    7. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      44
      901
    8. Huikeeta, mahtavaa, ihan mielettömän upeeta

      Me ostettiin talo Espanjasta. Tosin saadaan käyttää sitä vain muutama viikko vuodessa kun on monta muutakin ostajaa! M
      Kotimaiset julkkisjuorut
      175
      846
    9. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      71
      791
    10. Oho! Arja Koriseva paljastaa TTK:n ekasta suorasta lähetyksestä: "On vähän ärsyttävä yhtälö!"

      Upea Arja Koriseva! Tsemppiä haasteelliseen tilanteeseen! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-arja-koriseva-
      Suomalaiset julkkikset
      14
      754
    Aihe