Mitä taivaanmerkkejä tiedätte

Anonyymi-ap

Ja oletteko itse joitakin niistä joskus nähneet?

22

369

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Opettaja kyllä läväytti sellaset taivaanmerkit ennen lomia että harva kai uskaltaa mennä takaisin ollenkaan elokuussa..

      • Anonyymi

        No oliski "Ilmestyskirjan" merkit!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No oliski "Ilmestyskirjan" merkit!

        Iranilaisen Majlis (parlamentti) jäsen Osmanin mukaan Israel on ilmeisesti ylittänyt kaikki rajat ja on jo "vuodattanut vieraan verta Teheranissa". Osmani huomautti, että Iran odottaa oikeaa hetkeä kostaakseen Hamasin politbyroon johtajan Ismail Haniyehin kuoleman.

        Viimeisin sionistinen terrori-isku Teheranissa aiheutti voimakasta raivoa Iranissa, sillä huhtikuun välikohtausten jälkeen iranilaiset uskoivat Israelin sitoutuneen rakentavaan ja kunnioittavaan kilpailuun suoran provokaation sijaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No oliski "Ilmestyskirjan" merkit!

        Alkulause 1-3. Johannes lausuu tervehdyksen seitsemälle Vähän Aasian seurakunnalle 4-8 sekä kertoo Jeesuksen ilmestyneen hänelle Patmos-saarella ja käskeneen hänen kirjoittaa, mitä hän näyssään oli saanut nähdä 9-20.
        Jeesuksen Kristuksen ilmestys, jonka Jumala antoi hänelle, näyttääkseen palvelijoillensa, mitä pian tapahtuman pitää; ja sen hän lähettämänsä enkelin kautta antoi tiedoksi palvelijalleen Johannekselle, joka tässä todistaa Jumalan sanan ja Jeesuksen Kristuksen todistuksen, kaiken sen, minkä hän on nähnyt. Autuas se, joka lukee, ja autuaat ne, jotka kuulevat tämän profetian sanat ja ottavat vaarin siitä, mitä siihen kirjoitettu on; sillä aika on lähellä!
        Johannes seitsemälle Aasian seurakunnalle: Armo teille ja rauha häneltä, joka on ja joka oli ja joka tuleva on, ja niiltä seitsemältä hengeltä, jotka ovat hänen valtaistuimensa edessä, ja Jeesukselta Kristukselta, uskolliselta todistajalta, häneltä, joka on kuolleitten esikoinen ja maan kuningasten hallitsija! Hänelle, joka meitä rakastaa ja on päästänyt meidät synneistämme verellänsä ja tehnyt meidät kuningaskunnaksi, papeiksi Jumalalleen ja Isälleen, hänelle kunnia ja voima aina ja iankaikkisesti! Amen. Katso, hän tulee pilvissä, ja kaikki silmät saavat nähdä hänet, niidenkin, jotka hänet lävistivät, ja kaikki maan sukukunnat vaikeroitsevat hänen tullessansa. Totisesti, amen.
        "Minä olen A ja O", sanoo Herra Jumala, joka on ja joka oli ja joka tuleva on, Kaikkivaltias.
        Minä, Johannes, teidän veljenne, joka teidän kanssanne olen osallinen ahdistukseen ja valtakuntaan ja kärsivällisyyteen Jeesuksessa, minä olin Jumalan sanan ja Jeesuksen todistuksen tähden saaressa, jonka nimi on Patmos. Minä olin hengessä Herran päivänä, ja kuulin takaani suuren äänen, ikäänkuin pasunan äänen, joka sanoi: "Kirjoita kirjaan, mitä näet, ja lähetä niille seitsemälle seurakunnalle, Efesoon ja Smyrnaan ja Pergamoon ja Tyatiraan ja Sardeeseen ja Filadelfiaan ja Laodikeaan". Ja minä käännyin katsomaan, mikä ääni minulle puhui; ja kääntyessäni minä näin seitsemän kultaista lampunjalkaa, ja lampunjalkain keskellä Ihmisen Pojan muotoisen, pitkäliepeiseen viittaan puetun ja rinnan kohdalta kultaisella vyöllä vyötetyn. Ja hänen päänsä ja hiuksensa olivat valkoiset niinkuin valkoinen villa, niinkuin lumi, ja hänen silmänsä niinkuin tulen liekki; hänen jalkansa olivat ahjossa hehkuvan, kiiltävän vasken kaltaiset, ja hänen äänensä oli niinkuin paljojen vetten pauhina. Ja hänellä oli oikeassa kädessään seitsemän tähteä, ja hänen suustaan lähti kaksiteräinen, terävä miekka, ja hänen kasvonsa olivat niinkuin aurinko, kun se täydeltä terältä paistaa. Ja kun minä hänet näin, kaaduin minä kuin kuolleena hänen jalkojensa juureen. Ja hän pani oikean kätensä minun päälleni sanoen: "Älä pelkää! Minä olen ensimmäinen ja viimeinen, ja minä elän; ja minä olin kuollut, ja katso, minä elän aina ja iankaikkisesti, ja minulla on kuoleman ja tuonelan avaimet. Kirjoita siis, mitä olet nähnyt ja mikä nyt on ja mitä tämän jälkeen on tapahtuva. Niiden seitsemän tähden salaisuus, jotka näit minun oikeassa kädessäni, ja niiden seitsemän kultaisen lampunjalan salaisuus on tämä: ne seitsemän tähteä ovat niiden seitsemän seurakunnan enkelit, ja ne seitsemän lampunjalkaa ovat ne seitsemän seurakuntaa."


    • Anonyymi

      Lapsena 80-luvulla näin osittaisen auringonpimennyksen joskus yöllä kesällä

    • Anonyymi

      Mitä tarkoitat ”taivaanmerkillä”?

      • Anonyymi

        Taivaanmerkki, kun se viittaa taivaan eri ilmiöihin, liittyy usein tähtitieteeseen, mytologiaan ja kulttuurisiin uskomuksiin.

        1. **Tähtikuviot

        2. **Planetaariset tapahtumat


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taivaanmerkki, kun se viittaa taivaan eri ilmiöihin, liittyy usein tähtitieteeseen, mytologiaan ja kulttuurisiin uskomuksiin.

        1. **Tähtikuviot

        2. **Planetaariset tapahtumat

        En pidä mainitsemiasi asioita taivaanmerkkeinä. Tuo sana tuo mieleeni lähinnä horoskoopit, uskomukset ja muun hömpän.


      • Anonyymi

        Orban pyytää EU:ta neuvottelemaan rauhasta Ukrainassa – Suomen globalistimepit raivoaa ja hallitus boikotoi Unkaria
        Kauas horisonttiin on järki suomalaisessa politiikassa karannut, kun kaikki rauhanpyrkimykset naapurimaamme Venäjän kanssa tuomitaan huutokuorossa ja vihaisesti niin Helsingissä kuin Brysselissä, kun Unkarin pääministeri Victor Orban pyytää EU:ta neuvottelemaan diplomaattisia ratkaisuja konfliktiin Ukrainassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taivaanmerkki, kun se viittaa taivaan eri ilmiöihin, liittyy usein tähtitieteeseen, mytologiaan ja kulttuurisiin uskomuksiin.

        1. **Tähtikuviot

        2. **Planetaariset tapahtumat

        3. ***Ufot


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        3. ***Ufot

        4. **VapusenSadut


    • Anonyymi

      Sivuaurinko tuli kerran nähtyä.
      Kolme sateenkaarta samaan aikaan taivaalla.
      Sateenkaari aivan sen alta jolloin näkyi kolme erillistä violettia kaarta joiden välissä oli transparent.

      1990-luvun Hale-bobb komeetta oli komea ja pysyi taivaalla pitkään.

      Auringonpimennystä kunnollista en ole nähnyt.
      Punainen kuu ja sininen kuu on sentään tullut nähtyä.

      • Anonyymi

        Haloilmiö on aika yleinenkin talvella. Melkein joka vuosi sellaisen näkee.


    • Anonyymi

      Omumuan pinassa samallaisia kuvioita joita Apollo 20 videoissa näytetään.

      • Anonyymi

        Se johtuu siitä että kuva omamuasta oli taiteilijan näkemys asiasta.


      • Anonyymi

        Kuussa siis omumuan osia?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuussa siis omumuan osia?

        "Kuussa siis omumuan osia?"

        Tuskinpa.

        Taiteilija oli ehkä nähnyt salaliittovideot.

        Tai sitten oli sattumalta taiteillut samanlaista.


    • Anonyymi

      Science-tiedelehdessä julkaistu raportti väläyttää, että Ukrainan sota voi saada aikaan maailmanlaajuisen diabeteskriisin lähitulevaisuudessa.

      Venäjän helmikuussa 2022 aloittama hyökkäyssota Ukrainaan on johtanut laajamittaiseen ruokapuolaan Ukrainassa ja muualla maailmassa, etenkin Afrikassa. Pelkästään Ukrainassa 11 miljoonaa ihmistä, noin kolmannes Ukrainan väestöstä, oli nälän partaalla viime vuonna Maailman ruokaohjelma WFP:n mukaan. Ruoan kansainvälisten toimitusketjujen häiriöt ja äärimmäiset sääilmiöt ovat vain ruokkineet entisestään jo valmiiksi vakavaa Ukrainan sodan laukaisemaa maailmanlaajuista ruokakriisiä.

      Ukraina oli ennen Venäjän hyökkäystä maailman suurin auringonkukkaöljyn viejä, maailman neljänneksi suurin maissin viejä ja maailman viidenneksi suurin vehnän viejä. Sodan alkamisen jälkeen tuotanto ja vienti ovat laskeneet, mikä on näkynyt suoraan ruoan saatavuudessa ja hinnassa ympäri maailmaa.

      Kahden itävaltalaisen tutkijan raportti ennustaa nyt, että sodan jatkuessa edessä voisi olla aliravitsemuksesta johtuvan kakkostyypin diabeteksen huomattava globaali yleistyminen.

      Nykyisin tiedetään, että raskauden alkuvaiheessa koettu aliravitsemus kohottaa lapsen riskiä sairastua diabetekseen myöhemmin elinaikanaan. Nälän ja tyypin 2 diabeteksen yhteydestä on tehty paljon tutkimusta.

      Muun muassa Kiinan, Itävallan ja Alankomaiden menneisyydessä esiintyneistä nälänhädistä tehdyt tutkimukset ovat havainneet, että raskauden alkuvaiheessa kärsityllä aliravitsemuksella on merkittävät ja kauaskantoiset seuraukset syntyneelle lapselle kakkostyypin diabetesriskin suhteen.

      Sodan repimässä ja paikoin aliravitussa Ukrainassa syntyi viime vuonna 187 000 lasta, ja itävaltalaistutkijoiden mukaan tämä voisi tarkoittaa sitä, että pelkästään tämän vuosikerran kohdalla voisi esiintyä tulevaisuudessa 13 000-19 000 ylimääräistä kakkostyypin diabetestapausta. Kakkostyypin diabetesta esiintyy nykyisin 7,1 prosentilla Ukrainan väestöstä.

      Tuoreen itävaltalaisraportin mukaan sodan aiheuttama ruokakasviviennin häiriintyminen on saanut maailmanlaajuisesti aikaan sen, että noin 23 miljoonaa ihmistä on ajautunut nälkätilaan. Muista syistä johtuvat ruoan toimitusketjujen häiriöt ja sään ääri-ilmiöiden aiheuttamat poikkeustilanteet huomioiden tutkijat ennustavat, että vielä peräti 122 miljoonaa ihmistä lisää voi joutua nälän piiriin maailmanlaajuisesti verrattuna vuoden 2019 globaaliin nälkätilanteeseen.

      Tutkijat arvioivat raportissaan, että pahimmassa tapauksessa tällainen määrä ihmisiä nälässä voisi tulevaisuudessa johtaa ainakin 180 000 ylimääräiseen kakkostyypin diabetestapaukseen maailmanlaajuisesti.

    • Anonyymi

      Japanin 7,1 magnitudin maanjäristys herättää uusia huolia uhkaavasta megajäristyksestä
      Japanin pääministeri Fumio Kishida peruutti suunnitelmansa vierailla Keski-Aasiassa huippukokouksia varten, koska sääviranomaiset ovat ilmoittaneet suuren Tyynenmeren rannikon maanjäristyksen vaarasta.
      Voimakas maanjäristys , jonka voimakkuus oli 7,1, iski Lounais- Japanissa torstaina, laukaisi tsunamivaroituksen useille maan länsisaarille ja aiheutti enimmäkseen lieviä vammoja.

      Järistys tapahtui Miyazakin prefektuurin rannikolla kello 16.42 paikallista aikaa (7.42 GMT), noin 29 kilometrin syvyydessä Japanin meteorologisen viraston mukaan.

      Viranomaisten mukaan Kyushun saarella loukkaantui yhdeksän ihmistä, mutta vammat olivat enimmäkseen lieviä. Vakavista vahingoista ei raportoitu, ja tsunamivaroitukset peruttiin myöhemmin.
      Aiemmin Japanin maanjäristysvalvojat sanoivat, että voimakkuus oli 6,9, ennen kuin tämä tarkistettiin 7,1:een. Viranomaiset antoivat tsunamivaroituksen, ja rannikolla sijaitsevien Kochin ja Miyazakin prefektuurien asukkaita pyydetään evakuoimaan kotinsa varotoimenpiteenä, kunnes varoitus on poistettu.

      Järistys sai kuitenkin seismologit pitämään hätäkokouksen, jossa he arvioivat uudelleen ja nostivat Etelä-Japanin itäpuolella olevaan Nankain aallonpohjaan liittyvien suurten järistysten riskiä.

    • Anonyymi

      Perseidien meteorisuihku huipentuu tänä iltana revontulien rinnalla
      Vuoden 2024 suurimmassa meteorisuihkussa jopa 100 "lentotähteä" ilmestyy joka tunti, kun aurora borealis leviää etelään.

    • Anonyymi

      Vuoden suurimman meteorisuihkun on määrä saavuttaa huippunsa sunnuntai-iltana, samaan aikaan kun revontulet näkyvät harvoin .

      Perseidien meteorisuihku on ollut näkyvissä heinäkuun puolivälistä lähtien, mutta sen odotetaan saavuttavan huippunsa elokuun 11. päivän yönä, jolloin jopa 100 "lentotähteä" ilmestyy joka tunti aamunkoittoon asti.

      Samaan aikaan avaruussääennustajat ovat ennustaneet, että revontulia voidaan havaita Ison-Britannian pohjoisosissa.

    • Anonyymi

      Edesmennyt äitini tunsi ja tiesi ilmeisesti erittäin hyvin kaikki taivaanmerkit, koska kun olin jotain kolttosia tehnyt, niin hän sanoi : "poika, minä kohta sinulle taivaanmerkit näytän".

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      3010
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      117
      2184
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1594
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1408
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      73
      1057
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      921
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      890
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      805
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      746
    Aihe