Kiina edistynyt antigravitaatio tekniikassa

Anonyymi-ap

Kiina ei kohta tarvitse raketteja!

Eikös se ole hyvä uutinen!

41

562

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Taiji-1 on käynnistetty elokuussa 2019, on poikinut erilaisia innovaatioita.
      Yliopiston sivuilla puhuivat läpimurrosta teknisessä mielessä.

      • Anonyymi

        Mutta sehän on hieno juttu!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta sehän on hieno juttu!

        Todella hyvä uutinen! että asiassa edetään.


    • Anonyymi

      Kaikki Kiinassa harrastavat Taijiitä. Kun he kaikki hyppäävät ilmaan yhtäaikaa niin maapallo notkahtaa.

      • Anonyymi

        Diktaattori Zelenskyi. NATSIHALLINTO!


      • Anonyymi

        Ei merestä alientekniikkaa !!


    • Anonyymi

      Saadaanko leijuvia autoja! Kivaa!

      • Anonyymi

        Kyllä ja halvalla!


      • Anonyymi

        Ne olisi hienoja.


    • Anonyymi

      Juu, Toyota tekee mullistan akun ja huippuhyviä autoja, hihii!

    • Anonyymi

      Yliopistoilmoitusten nojaan perustuvat uutisoinnit on aina kyseenalaistettavia, tosin usein jontain totuuttakin on aina mukana. Tarkkaanhan asiaa ei kerrottu mistä oikein on kyse. jostain teknisestä läpimurrosta.

    • Anonyymi

      Toivotaan että se on totta! Suuri askel ihmiskunnalle.

    • Anonyymi

      HURJAA KASVUA LINUXILLA!

      Pöytätietokoneiden käyttöjärjestelmien markkinaosuus Norjassa – heinäkuu 2024
      Windows
      51,79 %
      Linux
      29,1 %
      OS X
      16,81 %
      Tuntematon
      1,19 %
      Chrome-käyttöjärjestelmä
      1,12 %

      ;D Jee..

    • Anonyymi

      Loistava uutinen!

    • Anonyymi

      Se olisi suuri askel ihmiskunnalle!

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tyhjiössä piilevät salaisuudet
      Tyhjä tila ei ole muuta kuin. Kvanttimekaniikan kummallisten sääntöjen mukaan se on itse asiassa täynnä loputon määrä energiaa, joka tunnetaan sopivasti tyhjiöenergiana.

      Kvanttimekaniikka on todella outoa. Yksi kvantin opetuksista on, että hiukkaset, kuten elektronit ja fotonit ja neutriinot ja mitä muuta, eivät ole sitä, mitä ne näyttävät olevan. Sen sijaan jokainen luonnossa näkemämme hiukkanen on itse asiassa vain pala paljon suurempaa, suurempaa kokonaisuutta. Nämä suuremmat oikeudet tunnetaan kvanttikentinä , ja kentät imevät kaiken tilan ja ajan, kaikkialla universumissa.

      Kaikille hiukkasille on olemassa kvanttikenttä: yksi kenttä elektroneille, yksi fotoneille ja niin edelleen. Nämä kentät ovat meille näkymättömiä, mutta ne muodostavat olemassaolon perusrakennuspalikat. Ne värisevät ja sumisevat jatkuvasti. Kun kentät värähtelevät riittävästi energiaa, ilmaantuu hiukkasia. Kun kentät sammuvat, hiukkaset katoavat. (Toinen tapa tarkastella tätä on sanoa se, mitä kutsumme "hiukkaseksi", on todella kvanttikentän paikallinen värähtely). Kun kaksi hiukkasta ovat vuorovaikutuksessa, se on oikeastaan ​​vain kaksi kvanttikentän palaa, jotka ovat vuorovaikutuksessa toistensa kanssa.

      • Anonyymi

        Joten jos ajattelet kaikkia hiukkasia, jotka muodostavat kehosi, kaikkia elektroneja, protoneja ja neutroneja, nuo hiukkaset ovat vain paikallisia kokonaisuuksia, jotka kattavat koko kosmoksen. Siisti.
        Nämä kvanttikentät värähtelevät aina, vaikka nuo värähtelyt eivät ole tarpeeksi voimakkaita tuottamaan hiukkasta. Jos otat laatikon ja tyhjennät kaikki tavarat – kaikki elektronit, kaikki fotonit, kaikki neutriinot, kaikki – laatikko on edelleen täynnä näitä kvanttikenttiä. Koska nämä kentät värähtelevät jopa eristyksissä, tämä tarkoittaa, että laatikko on täynnä näkymätöntä tyhjiöenergiaa, joka tunnetaan myös nollapisteenergiana – näiden perusvärähtelyjen energialla.

        Tämä tarkoittaa, että maailmankaikkeuden tyhjiö on todella tehty jostakin. Ei ole olemassa sellaista asiaa kuin todellinen tyhjiö; minne menetkin, siellä on aina värähteleviä kvanttikenttiä .
        Tiedämme, että tyhjiöenergia – tämä kvanttikenttien lakkaamaton kiehuminen ja värähtely – on vuorovaikutuksessa jokapäiväisen maailman kanssa. Esimerkiksi atomien sisällä olevat elektronit siirtyvät toisinaan kauempana oleville kiertoradoille pois ytimestä. Elektroneilla ei ole mitään syytä palata alaspäin, ennen kuin kvanttikentät tönäisivät ne, mikä saa ne putoamaan takaisin normaalille kiertoradalle.

        Tiedän, että tämä kaikki kuulostaa oudolta ja uudenaikaiselta, mutta se on totta. Missä tahansa universumissa menetkin, siellä on aina jotain.
        Gravitaation laittamista kvanttimekaniikan alle on uumoiltu.


    • Anonyymi

      Kirjoitus poistettu Yliopiston sivuilta!

      • Anonyymi

        Ihan sama kun et koskaan antanut mitään linkkiä kyseiselle sivulle. Oletin siksi että höpisit omiasi.


      • Anonyymi

        Kiina ilmeisesti pystynyt kopiomaan alienteknologiaa toimivasti.


    • Anonyymi

      Olisi eriitäin hyvä mailmalle että siinä edistytään! Ihan sama kuka.

      • Anonyymi

        No miten sen nyt ottaa. Tuollainen teknologia antaisi mahtavan kilpailuedun, vai luuletko että se tieto tuosta vain jaettaisiin kaikille halukkaille? Myös sotilaallisia sovelluksia ja seurauksia voi vain arvailla...


    • Anonyymi

      Kiinassa puhutaan kvanttipotkurista, mikä se sitten lieneekin.

    • Anonyymi

      Kerro ihmeessä tarkemmin.

    • Anonyymi

      Universumissa on neljä perusvoimaa; vahva, heikko, sähkömagneettinen ja painovoima. Kvanttiteoria selittää kolme neljästä hiukkasten vuorovaikutuksen kautta, mutta tiede ei ole vielä löytänyt vastaavaa hiukkasta painovoimalle. "Gravitonina" tunnetun hypoteettisen gravitaatiohiukkasen uskotaan muodostavan gravitaatioaaltoja, mutta sitä ei ole havaittu painovoimaaallonilmaisimessa. Uudella kokeella toivotaan muuttavan tätä käyttämällä akustista resonaattoria yksittäisten gravitonien tunnistamiseen ja niiden olemassaolon vahvistamiseen.

    • Anonyymi

      Yksi painovoiman haasteista on, että toisin kuin muut perusvoimat, se voidaan selittää vain klassisessa mielessä. Kvanttifysiikka voi selittää kolme muuta voimaa hiukkasten avulla; sähkömagneettisella voimalla on fotoni, vahvalla ydinvoimalla on gluoni, heikolla ydinvoimalla on W- ja Z-bosonit, mutta painovoimalla on, no ei vielä mitään. Muuta kuin oletettu gravitoni. Gravitonia voidaan pitää painovoiman rakennuspalikkana aivan kuten tiilet ovat talon rakennuspalikoita tai atomit aineen rakennuspalikoita.
      Ilmaisimet, kuten LIGO, Laser Interferometer Gravitational-Wave Observatory, voivat havaita gravitaatioaaltoja laajamittaisista tapahtumista, kuten mustien aukkojen ja neutronitähtien fuusioista, joita ei ole vielä toistaiseksi havaittu. Se saattaa kuitenkin pian muuttua. Stevens Institute of Technologyn fysiikan professori Igor Pikovskin johtama tutkijaryhmä ehdottaa uutta ratkaisua. Hyödyntämällä olemassa olevaa tunnistustekniikkaa, joka on pohjimmiltaan raskas sylinteri, joka tunnetaan akustisena resonaattorina, tiimi ehdottaa parannettujen energiatilan havaitsemismenetelmien, joita kutsutaan kvanttitunnistukseksi, lisäämistä.
      Ehdotettu ratkaisu, Pikovski selittää, "on samanlainen kuin fotosähköinen vaikutus, joka johti Einsteinin valon kvanttiteoriaan, vain gravitaatioaaltojen kanssa, jotka korvaavat sähkömagneettiset aallot." Salaisuus on erilliset energiavaiheet, jotka vaihtuvat materiaalin ja aaltojen välillä yksittäisten gravitonien absorboituessa. Tiimi käyttää LIGOa vahvistaakseen painovoimaaaltojen havaintoja ja ristiinviittauksia omien tietojensa kanssa.

      Uusi lähestymistapa on saanut inspiraationsa maan päällä havaitusta painovoimaaaltotiedosta. Vuonna 2017 havaitut aallot tulivat kahden kaupungin kokoisen supertiheän neutronitähden törmäyksestä. Ryhmä laski parametrit, jotka helpottaisivat yhden gravitonin absorptiotodennäköisyyttä.

      Ryhmä alkoi miettiä mahdollista kokeilua. He laskivat parametrit, jotka optimoivat absorptiotodennäköisyyden maapallolla aiemmin mitattujen gravitaatioaaltojen perusteella, kuten niistä, jotka saapuivat vuonna 2017 kahden Manhattanin kokoisen (mutta erittäin tiheän) kaukaisen neutronitähden törmäyksestä. yksi gravitoni. Niiden kehitys johti Weber-tangon kaltaisiin laitteisiin (paksut, raskaat 1 tonnin lieriömäiset tangot), jotka mahdollistavat gravitonien havaitsemisen.

      Tangot ripustettaisiin äskettäin suunniteltuun kvanttidetektoriin, jäähdytettäisiin mahdollisimman alhaiseen energiatilaan ja painovoimaaallon läpikulku saattaisi sen värähtelemään. Tiimi toivoo voivansa mitata värähtelyn superherkkien energiailmaisimien avulla nähdäkseen kuinka värähtely muuttui erillisissä vaiheissa, mikä viittaa gravitonitapahtumaan.

      Tämä on jännittävää aikaa painovoimaan perustuvalle fysiikalle, ja olemme ehdottomasti lähempänä sen mysteerien selvittämistä. Valitettavasti superherkkiä ilmaisimia ei ole vielä saatavilla, mutta Pikovskin tiimin mukaan ne eivät ole kaukana. Pikovski tiivisti asian "Tiedämme, että kvanttigravitaatio on edelleen ratkaisematta, ja sitä on liian vaikea testata täydessä loistossaan, mutta nyt voimme ottaa ensimmäiset askeleet, aivan kuten tiedemiehet tekivät yli sata vuotta sitten valokvanteilla."

    • Anonyymi

      Aloittaja: linkki tai valehtelet.

      • Valehteluksihan tuo on jo todettu.


      • Anonyymi
        kollimaattori kirjoitti:

        Valehteluksihan tuo on jo todettu.

        ITSE OLET VALEHTELIJA!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ITSE OLET VALEHTELIJA!

        No laitapa siis linkki kyseiseen uutiseen tai edes kyseisestä uutisesta muualla maailmalla käytävään keskusteluun jossa tuo alkuperäinen linkki on näkyvissä. Tai laita linkki uutisen kopioon https://web.archive.org palvelun kautta.

        Muussa tapauksessa valehtelit.


    • Anonyymi

      Vaikka poimumoottorit ovat teorian puitteissa mahdollisia, niihin vaadittava tekniikka on vielä kaukana tulevaisuudessa. Lisäksi moottori vaatisi niin paljon energiaa, ettei se nykytiedon valossa näytä olevan toteutettavissa.

      Ylitsepääsemättömät haasteet eivät kuitenkaan estä tutkijoita pohtimasta teorian tasolla poimumoottoreihin liittyviä kysymyksiä.

    • Anonyymi

      Turha vetää hätäisiä johtopäätöksiä, emme yhtään tiedä mitä edistystä sillä tarkoitettiin. Tiede / Yliopisto juttuihin jotka niin lyhyitä kuin tääkin on. Tulee helposti värityksiä ja huhuja jotka alkaa elää omaa elämänsä.
      Tiettävästi kirjoitus poistettiin.

    • Anonyymi

      Lentäviä sähköautoja, Wau.

    • Anonyymi

      Aiheesta tulossa lisää ensikuussa.

    • Anonyymi

      Kiinasta tulossa mailma n ykkös valtio kehityksessä.

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      587
      3900
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3338
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2811
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2779
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2154
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2101
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1997
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1875
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1830
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1759
    Aihe