Naton joukot lappiin

Anonyymi-ap

Miksi Lappiin kootaan kaikki roskajoukot?
Lapin Ihmisille puhutaan turvallisuuden luomisesta.

Kun katsoo uutisointia, voi aivan hyvin ynnätä asian eri tavalla..
Kriisin ja konfliktin tullessa ajankohtaiseksi, vihollisvaltion joukot lähettävät ohjuksensa ja drooninsa ja pomminsa juuri sinne osaan maata, missä on sotilastukikohtia.

Suomen kohdalla se merkitsee nimenomaan Lappia, koska Lappi maailmankartalla on strategisesti tärkeä alue ja ensimmäinen maalitaulu viholliselle,, mihin suunnataan sotatoimet.

32

606

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Missä ovat Lapin ihmisten pommisuojat?
      Kuka osaa ja haluaa Kertoa?

      Ei Lapin tähtitaivas ja kauniit revontulet pysty siihen.

      • Anonyymi

        Ei niitä tarvita,jos sota tulee niin kaikki mennee...


      • Anonyymi

        KOPLA ON SAATAVA VALTAKUNNANOIKEUTEEN (ks. netistä)

        Suomi, puolueeton neutraali maa, muuttui Venäjälle sotaisan vihamieliseksi.

        S. Niinistön talous- ja rikoskopla

        Aiheeseen liittyy erittäin paljon selvitettävää. Sellaista, mitä kopla ja koko media on jättänyt kertomatta 5,5 miljoonalle suomalaiselle.

        - Erittäin vakva rikos sodan asiassa.


        Samaa kaavaa ja aikataulua kuin Ukraiassa, on noudattanut valheilla ja peitetarinoilla valtaan noussut Kokoomus - "maanpetoksellinen" S. Niinistö - hänen kaikista puoluejohtajista ja ylentämistään kenraaleista (koko komentoketju) sekä koko mediasta muodostettu fasistinen kopla.

        Käytännössä S. Niinistö ja kopla on pitkässä sisällissodassa Suomen kansaa ja Ruotsin kansaa vastaan jo ainakin vuodesta 2011 - erityisesti juuri vallankaappausten vuodesta 2014 lähtien. S. Niinistön kopla vei Ruotsin kohti sotaisaa Natoa.

        S. Niinistön koplan sisällissota psykologisen sodankäynnin menetelmin, syöttämällä totalitaristisesti koko median kautta USA:n neokonservatiivien, neokonistien propagandaa, mielenmuokkausta WEF-fasistiseen järjestykseen siirtymiseksi.

        Totuuden sensuuri on erittäin voimakas.

        - Kaikki käännetään totuuden vastaiseksi.

        - Kopla ja media demonisoi sellaisia presidentinvaalin ehdokkaita Suomessa ja USA:ssa, jotka eivät halua vihollisuutta eikä sotaa.

        - Kopla valmistelee maanisesti Suomea sotaan. Ei ole muuta näyttöä.

        USA:n, BRITANNIAN, NATON, EU:n ja S. NIINISTÖN KOKOOMUKSEN SOTA

        Kertauksen vuoksi, kuinka ukrainalaiset varusmiehet pakotettiin kavalasti Nato-maiden ja EU-komission sijaissotijiksi Venäjää vastaan.

        Monien muiden lisäksi yksi tutkijoista on Oregonnin yliopiston professori John Bellamy Foster.

        Lyhyt osa suomennoksena hänen pitkästä luennosta.

        Foster:

        "On tärkeää, miten tämä todella tapahtui.

        USA-NATO:n sijaissota alkoi vuonna 2014, kun Ukrainassa tehtiin Yhdysvaltojen suunnitelma Maidanin vallankaappaus ***, jossa Ukrainan demokraattisesti valittu presidentti syrjäytettiin ja äärinatsit saivat vallan.

        *** [Lisäys: Samana vuonna 2014 S. Niinistö järjesti omin päin diktaattorimaisesti salaa ts. laittomasti eli rikollisesti USA:n neokonistien, Naton joukot Suomeen]

        Foster jatkaa

        Välitön seuraus oli, että Ukraina alkoi hajota. Krim oli ollut itsenäinen, autonominen valtio vuosina 1991-1995. Vuonna 1995 Ukraina repi laittomasti Krimin perustuslain ja liitti sen Krimiin vastoin sen tahtoa. Krimin kansa ei pitänyt itseään osana Ukrainaa, ja se oli suurelta osin venäjänkielistä. Sillä oli syvät kulttuuriset siteet Venäjään.

        Kun tapahtui vallankaappaus, jossa ukrainalaiset äärinationalistit olivat vallassa, Krimin väestö halusi siitä pois.

        Venäjä antoi heille mahdollisuuden kansanäänestyksellä jäädä Ukrainaan tai liittyä Venäjään. He valitsivat jälkimmäisen. Itä-Ukrainassa pääasiassa venäläinen väestö joutui kuitenkin kiovalaisten äärinationalististen ja natsien sortotoimien kohteeksi. Itä-Ukrainan venäjänkieliseen väestöön kohdistui äärimmäistä sortoa. Surullisen kuuluisa tapaus oli 40 ihmisen räjäyttäminen julkisessa rakennuksessa, jonka Azov-pataljoonaan liittyneet uusnatsit tekivät.

        Alun perin oli useita tasavaltoja. Donbassin alueella säilyi kaksi, joissa venäjänkielinen väestö oli hallitsevassa asemassa: Luhanskin ja Donetskin tasavallat.

        Sisällisota Ukrainassa

        Näin Ukrainaan syttyi sisällissota natsihallinnon läntisen Kiovan ja itäisen Donbassin välille. Kyseessä oli kuitenkin myös proxy-sota, valtakirjasota sijaissota, jossa USA-Nato tuki Kiovaa ja Venäjä täysin venäläistä Donbassia.

        Sisällissota alkoi heti vallankaappauksen jälkeen, kun venäjän kieli käytännössä kiellettiin, niin että henkilöitä voitiin sakottaa siitä, että he puhuivat kaupassa venäjää. Kyseessä oli hyökkäys venäjän kieltä ja kulttuuria vastaan ja Ukrainan itäosien väestön väkivaltainen tukahduttaminen.

        Ennenkuin Venäjä tuli paikalle vuoden 2022 alussa puolustamaan Itä-Ukrainan venäläisiä tasavaltoja, ehti sisällissodassa kuolla 14 000 itäukrainan venäläistä siviiliä. Uhrit olivat maan itäosassa, ja noin 2,5 miljoonaa pakolaista virtasi Venäjälle.

        Vuosina 2014 ja 2015 tehdyt Minskin sopimukset johtivat tulitaukoon Ranskan ja Saksan välityksellä Yhdistyneiden Kansakuntien, YK:n turvallisuusneuvoston tuella. Näissä sopimuksissa Luhanskin ja Donetskin tasavallat saivat autonomisen aseman Ukrainan sisällä.

        USA:n ja EU:n alainen Kiova kuitenkin rikkoi Minskin sopimuksia yhä uudelleen ja uudelleen ja jatkoi hyökkäyksiä Donbassin irtautuneita tasavaltoja vastaan.

        Kansainvälisen oikeuden rikkojana vallankaappauksen järjestäjä Yhdysvallat jatkoi tehostettua sotilaskoulutusta ja aseiden toimittamista.

        Lainaus loppu

        Linkki

        The U.S. proxy war in Ukraine
        https://mronline.org/2022/04/09/the-u-s-proxy-war-in-ukraine/


      • Anonyymi

        NATO-hurmainen Suomi höynäytetään ”esitaistelijaksi”, kenraali Vehviläinen:

        "Nato-jäsenyyden merkityksestä Suomen tulevaisuudelle esitetään valheellisia väitteitä. Jäsenyydestä aiheutuvia ongelmia vähätellään.".

        - Juuri kuten Ukrainassa, jossa on USA-NATO:n sota Venäjää vastaan.

        - Ukrainalaiset ovat kuolemassa viimeiseen mieheen.

        - USA:n Venäjää vastaan sotaa haluavien neokonistien puheissa Suomi on seuraava.

        WEF, KOKOOMUS, F-35, YDINSOTA

        Suomalaiset varusmiehet USA ja Kokoomus haluaa vetää sotaan Venäjää vastaan tuomalla fasistisin menetelmin ohjusasemat Suomeen rikollisten Kokoomuksen, S. Niinistön ja P. Orpon ja rikollisten kaikkien eduskuntapuolueiden toimesta.

        USA-NATO tuhoutui täysin Ukrainassa. Kaikki aseet Venäjä tuhosi. Ukraina menetti varusmiesarmeijansa. Rintamalle kidnapataan ja lähetetään nuoria poikia ja yli 70-vuotiaita, jopa naisia.


        Vastaavasti, kun USA (Kokoomus) provosoi Venäjää Suomen kautta, niin suomalaiset varusmiehet kuolevat viimeiseen mieheen.

        Venäjällä on numeerisesti valtava ylivoima verrattuna Ukrainaan ja vielä monta kertaa suurempi ylivoima pientä Suomea vastaan.


        Suomi, Ruotsi ja Ukraina

        Tärkeä linkki asioiden ymmärtämiseksi, kuinka Suomea ja Ruotsia käytetään samoin kuin Ukrainaa.

        Ukrainan eli USA:n Eurooppaa vahingoittavan sodan kehittyminen:

        Oregonin yliopisto, USA:

        Hakusanoiksi: mronline The U.S. proxy war in Ukraine


        Kaukana meren takana USA:ssa sotaisat neokonservatiivit eikä kukaan tavallinen amerikkalainen ei välitä siitä, minkä maan, kuten Ukrainan, Suomen ja Ruotsin varusmiehet kuolevat heidän imperialistisissa sodissa.


        Kokoomuksen eli S. Niinistön kausillaan kehittelemä vaarallinen, sotaisa, USA:n neokonservatiivien johtama Nato, pitkittää Naton sotaa Ukrainassa ja lisää tuhoa ja kuolemaa Euroopassa:

        Kokoomuksen liittolainen USA valehteli ukrainalaisille - valehdellaan ruotsalaisille ja suomalaisille. Ei kerrota totuutta, mikä on valtavan suuri rikos ihmisyyttä kohtaan. Juridiset tuomiot ovat kovia johtajille ja heihin liittoutuneille.

        Kokoomus ja Nato käyttävät valtaa selvästi fasistisin keinoin.


        Kun rauhansopimukset ja 8 vuoden rauhanneuvottelut eivät auttaneet, Venäjän on viimeisenä keinona pakko puolustaa omaa kansallista turvallisuuttaan regoimalla sotilaallisesti ja poistamalla eksistentiaaliset uhkat.


        Upseerien totuus ja rehellisyys on oikeusvaltion, perustuslain ja demokratian toteutumisen ensimmäinen ehto.


        Kenraalimajuri evp,
        Maanpuolustuskorkeakoulun rehtori emeritus Aarno Vehviläinen.

        Itsenäisen Suomen puolustaja

        "Suomi on rauhallinen sivusuunta Venäjän strategisessa ajattelussa. Näin tilanne on ollut Venäjän Federaation koko olemassaolon ajan. Asian vahvistavat kaikki strategian ja voimapolitiikan asiantuntijat.

        Kyseinen ”aikuisten totuus” selittää sen, miksi Suomi ei ole ollut Venäjän hyökkäysten kohteena, vaikka ”hosupettereiden” huutokuoro on muuta väittänyt jo yli 30 vuoden ajan.


        Kuitenkin tilanne ja uhkakuvat muuttuvat täysin, kun Suomesta tulee Nato-maa.


        ”Meitä ei, piru vie, määräillä”, selitti hyvä ja arvostettu ystäväni Nato-intoaan.

        Sellainen on suomalainen mieli.

        Tunteet kuohahtivat jo Putinin esittämistä  vaatimuksista, ettei Natoon saisi ottaa enää sotilasliiton ulkopuolella olevia valtioita, joukossa myös Suomi ja Ruotsi.".


        "USA:n kompurointi ja virheet 2000-luvun sodissa (Afganistan, Irak, Syyria ym) [UKRAINA, ISRAEL] ovat vähentäneet USA:n ja sen hallitseman Naton uskottavuutta. Erityisesti luottamus USA:n osuuteen turvatakuiden osalta on vähentynyt voimakkaasti.".

        "Nato-jäsenyyden merkityksestä Suomen tulevaisuudelle esitetään valheellisia väitteitä. Jäsenyydestä aiheutuvia ongelmia vähätellään.".

        [Lisäys: Valtioneuvosto, fasistinen Kokoomus sytytti vihollisuuden ja sodan, kuten Ukrainan ultranatsitkin. Media on korruptoitu eikä kerro totuutta, vaan lietsoo varusmiehiä sotaan. USA ei välitä minkä maan ihmiset kuolevat NATO:n sodissa]

        Kenraali Vehviläinen:

        "Valtioneuvoston selonteossa luetellaan pari (2) konekirjoitusliuskaa näennäisiä hyötyjä Natoon liittymisen puolesta. Haitoista ei ole yhtäkään (1) sanaa. Hämmästyttävä suoritus nopeasti ”natottuneelta” hallitukselta".

        "Nato-jäsenyyttä arvioivien kansanedustajien tulisikin ymmärtää, kuinka törkeänä loukkauksena Putinin Venäjä kokee Naton laajentumisen Suomen itärajalle?

        Naton ja Venäjän välinen rajahan siirtyy silloin Venäjän strategisten kohteiden (Pietari, Muurmansk) välittömään läheisyyteen. Muodostettavan Naton rautaesiripun tärkeimmäksi vartijaksi tulee Suomi, joka saa vastuulleen reilusti yli puolet Naton ja Venäjän välisestä rajasta. Bonuksena Suomelle annetaan vielä lisävastuuta Baltian puolustuksesta.

        – Ei ihme, että [Lisäys: imperialistisesti WEF-fasistisesti, USA:n neokonistien kohti Venäjää ohjusasemin laajenevan] USA:n johtama Nato suorastaan toivoo Suomea jäsenekseen.".


      • Anonyymi

        Se mitä valtioneuvosto ja puoluejohtajat ovat syöttäneet meille Natosta ja demonisoineet Venäjää ja paljon muuta tähän liittyen vuodesta 2014 lähtien, niin totuus on päin vastoin, mitä meille on syötetty.

        Ensinnäkään Suomea ei uhannut mikään ennen 2012 vaalin voittanutta kokoomuslaista.

        Totuus löytyy, mutta ei mediasta.

        On seurattava rehellisiä ammattianalyytikkoja, diplomaatteja, tutkivia journalisteja, yliopistojen professoreja, jotka kertovat totuuden.


        Vuosi 2014

        - Välit poikki Venäjään: Suomi ja Ukraina.


        2012 vaalissa voittanut, salaa Suomen kansalta järjesti ja tuotti "vallankaappauksellisesti" USA:n johtamat Naton joukot Suomeen vuonna 2014.

        Tilanne muttui täysin sekä Suomelle että Venäjälle uhkaksi:

        USA:n Venäjää vastaan sotaa haluavien neokonservatiivien, neokonistien Nato-joukoille Kokoomus antoi omin päin, salassa Suomen kansalta - luvan tulla Suomeen uhkaamaan ja provosoimaan Venäjää.

        Tilanne lähti kehittymään jo ennen 2012 vaalia, kun Kokoomus teki salaisen suunnitelman. Sai eduskunnan puoluejohtajat mukaan "maanpetokseen" (linkki alhaalla).

        Valtioneuvostossa oli aina koplaan kuuluvien puoluejohtaja pääministerinä. Puoluejohtajat lähtivät juonitteluun mukaan vaalissa valtaan nousseen Kokoomuksen henkilön kanssa.

        - Runnoivat väkisin Naton Suomeen. Samalla kaavalla USA-Nato Ukrainaan.

        HUIPPUANALYYTIKKO

        USA:n huippuanalyytikko eversti evp Douglas Macgregor Suomelle aiheutuneesta vahingosta, toimittajan ja reservin kersantin haastattelelussa. Tekstitys suomeksi.

        11.11.2023

        https://m.youtube.com/watch?si=hA2KsCoGz3BuVLy9&v=KXeFN9eh3CA&feature=youtu.be


    • Anonyymi

      Sama tilanne on myös Mikkelissä.

      Ei ole pommisuojia väestölle.

    • Anonyymi

      Minne sitten sopisi tämän aloittajaherran mielestä laittaa nämä sotilastukikohdat?

      • Anonyymi

        No,ei ainakaan Lappiin... Laittaa sinne Etelänvetelien harmiksi, siellä ne ovat päättäjätkin.Ottaisivat nyt senkin "rikkauden"sinne.


    • Anonyymi

      Vaikka Yhdysvaltoihin, se on koko tämän sotasopan Euroopassa keittänyt, ja aiheuttanut tämän kaiken kurjuuden, toivottomuuden tulevaisuudesta ja kaaoksen.

      Rikkaat, hallitus ja valtiovalta, kaikki fasistimieliset nauttivat tilanteesta, lentolippu taskussa, pahan päivän ja pommitusten varalta.

      • Anonyymi

        Luetko vain venäjänkielisiä uutisia vai mistä noin viistot mielipiteet on syntyneet...


      • Anonyymi

        itseasiassa sotimisen takana ovat suuryritykset ja kyseessä on luonnonvarat. joku takamettän natokehari varmaan vetää puuttinit tähän :D


      • Anonyymi

        Taidat olla päästäsi vialla, suoraan sanoen aivan kahjo.
        Ui sinne rapakon taa, Kamalan ohjeita noudattamaan.
        Jätä muut, oikein ja viisaasti ajattelevat ihmiset rauhaan.

        Ja kirjoittajan ikää et tiedä, eivät kaikki nuoren polven ihmiset ole niin kahjoja ja päästään vialla kuin sinä.

        Varo sanojasi, fasistiriekko!


      • Anonyymi

        Olet se sinäkin, jos nyt oletkin vielä nuorenpuoleinen, jossakin vaiheessa vanha ukko tai vaha akka, kenties sairaskin, jos ei vihollisen pommi osu päähäsi, tai et joudu rintamalle, tai olet niin kaukaa viisas, että jätätät maanpuolustuksen muille, mielestäsi itseäsi havillisimmille tyypeille, jotka joutavat kuolemaan.

        On elämä lyhyt kuin lapsella paita, sanoo vanha laulunrenkutus!

        Karvalakki ja knallihattu ei missään tapaksessa suojaa kahjoa päätäsi pommeilta.

        Toivot varmaan pääseväsi olemaan isänmaallista ja toivot pääseväsi juhlimaan joskus veteraanipäivää muiden haudalle.

        Jos et sitä ennen tule haudatuksi sodan uhrien yhteishautaan.

        Muista se, fasistiriekko.

        Varo päästämästä suustasi pöljiä sanojasi!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taidat olla päästäsi vialla, suoraan sanoen aivan kahjo.
        Ui sinne rapakon taa, Kamalan ohjeita noudattamaan.
        Jätä muut, oikein ja viisaasti ajattelevat ihmiset rauhaan.

        Ja kirjoittajan ikää et tiedä, eivät kaikki nuoren polven ihmiset ole niin kahjoja ja päästään vialla kuin sinä.

        Varo sanojasi, fasistiriekko!

        Lähes 5-kymppisetkin on jo ruotuväkeä. Ei net joudu sotimaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taidat olla päästäsi vialla, suoraan sanoen aivan kahjo.
        Ui sinne rapakon taa, Kamalan ohjeita noudattamaan.
        Jätä muut, oikein ja viisaasti ajattelevat ihmiset rauhaan.

        Ja kirjoittajan ikää et tiedä, eivät kaikki nuoren polven ihmiset ole niin kahjoja ja päästään vialla kuin sinä.

        Varo sanojasi, fasistiriekko!

        👍👍👍


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lähes 5-kymppisetkin on jo ruotuväkeä. Ei net joudu sotimaan.

        Taitavat joutua,koska nuoremmat eivät osaa muuta kuin puhelinta räplätä...


      • Anonyymi

        Eikö Venäjä ole aiheuttanut mitään ?? Putin ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikö Venäjä ole aiheuttanut mitään ?? Putin ?

        Tämän aloittajan asiaan ei ole Venäjä eikä Putin aiheuttanut,se on Kokoomuksen hullutuksia koko NATO asia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taitavat joutua,koska nuoremmat eivät osaa muuta kuin puhelinta räplätä...

        No sepä se. 70- ja 80- luvulla syntyneet miehet olisivat taitavia sotureita. Lukuun ottamatta muutamia poikkeuksia...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämän aloittajan asiaan ei ole Venäjä eikä Putin aiheuttanut,se on Kokoomuksen hullutuksia koko NATO asia.

        Putinin takia sinne NATOON piti liittyä. Ei sinne huvin vuoksi ole liitytty.


    • Anonyymi

      Kyseessä on suomen hyvinpärjäävien loppumaton ahneus ja johtamahalu.

      Ja nykyhallituksen hulluus ja vallanhimo.

    • Anonyymi

      Surkeiksi alkaa Pietarin siiven jutut menemään ja kaalisopan saaminen tiukemmaksi.

      • Anonyymi

        Äly hoi...ei sitä kyllä sinulle ole suotu...


    • Anonyymi

      Lappilaisilta viedään kaikki mahdollinen hallituksen toimesta.

      Ainoastaan kansainväliset Nato joukot ovat tärkeitä sijoitettaviksi Lappiin.

      Nato joukot, sankkalukuisina, vievät, turistien lisäksi, sairaanhoitopaikatkin ja ja kaventavat ja heikentävät lappilaisten mahdollisuuksia hoitaa terveyttään, ovat hallituksen mielestä tärkeämpiä.

      Ei riitä se, että fasistihallitus leikkaa jo muutenkin heikoilla olevilta suomalaisilta kaiken mahdollisen elämiseen tarvittavan.

      • Anonyymi

        Yksinäisyys tekee näköjään ihmisestä labiilin.


    • Anonyymi

      Ruotsalais-sotilaat lapissa, jos metsästäjän haulikko pamahtaa lähettyvillä, ovat hurrit jo Haaparannassa nuuska huulessa eli niistä ei ole Suomelle mitään hyötyä !

      • Anonyymi

        Suomalaisista pötkyistäkään ei ole sotilaiksi. Parempi vaan että tulee ammattisotilaita Suomeen. On naisillakin valinnanvaraa.


    • Anonyymi

      Eivät yksin lentokentiksi parannetut tiet lapissa ja muuallakin suomessa tuo kansalaisille turvaa, eivätkä ruokaa.

      Koko ajan ihmisten kukkaron nyörejä kiristetään ja sote menoja karsitaan.

      Ihmiset eivät pääse ajoissa hoitoon, mikä on tarkoituskin, tappaa niin monta vanhusta ja sairasta kuin vain mahdollista.

      Palvelut on viety ikäihmisiltä tyystin.

      Asioita ei pysty hoitamaan kuin kalliiden palvelunumerojen kautta, jos niinkään, siitä pitävät huolen puhelinvastaajat. Ja vaikka painaisi kehotetut , yksi, kaksi tai kolme, sittenkään ei pääse mihinkään. tuloksena, tyyt, tyyt ,tyyt...... .ja hiljaisuus.

      Ikäihmisille luvataan kaikenlaisia apuja pilvin pimein.

      Niihin on kuitenkin tarkka seula. Mitkä ovat tulot? Onko sukanvarressa jotakin?

      Oletko kyllin sairas saamaan apua?

      Liikkumisen apuakin, jopa taksilla luvataan, mutta jos on yhteistalous jonkun kanssa, siinä otetaan huomioon kummankin tulot, ja sairaudet, ja ilo ja halvemman liikkumisen toivo loppuu, ikävä kyllä, hyvin lyhyeen.
      Parempi on suomessa elää yksin, ja täytyy osata mielistellä asiasta päättäjää. Siinäkin asiassa mennään pärstäkerroin taktiikalla, kaikilta kun ei, lain niin salliessa, vaadita kaikkia todisteita.

      Laphassa ja muillakin sotealueilla kyllä osataan kääriä rahat omaan, asiasta päättävien taskuun.

      Korruptio jyllää ja jytisee, ja moni ihminen jää vaille kaivattua apua, asiassa kuin asiassa.
      Kauppaankin ja asioiden hoitoon joidenkin lasketaan kykenevän, jopa konttaamalla.

      Kaikki tarvitsevat eivät, tarkoin ohjeistettujen päättäjien mielestä, tarvitse apua arjen pyörittämiseen ja omaisestaan huolehtimiseen.

    • Anonyymi

      Näin on.
      Ruoka-avun laillistaminen Hallituksen taholta täyttä teatteria.

      Meillä on jo suomessa niin paljon pakolaisia, satoja tuhansia, niin että suomalaisille ei jää muuta kuin tyhjät avustuslaatikot. Yksin Ukrainasta on jo ainakin sata tuhatta pakolaista tullut suomeen, Eurooppa on niitä täynnä.

      Vain rahattomat ovat joutuneet jäämään Ukrainaan pommien ruoaksi. Suomi on yksi syypää Euroopan valtioiden ja Yhdysvaltain mukana. Edesauttaa sodan jatkumiseen ja Ukrainan siviilien ja kahden maan sotilaiden kuolemiseen.


      Kaikessa petkutetaan suomalaisia. Annetaan ymmärtää, myös maan rajojen ulkopuolella, että suomessa huolehditaan nälkää näkevistä, oman maan kansalaisista.

    • Anonyymi

      Saan ja taputan myös itselleni, koska tiedän olevani täysin oikeassa nykyisen maailmantilanteen ja Suomen raakalaismaisesti kansalaisiaan kohtaan käyttäytyvän, nykyeduskunnan ja ORPOPURRA hallituksen ihmisiä kodeistaan ulos häätävän ja nälkään saattavan toiminnan.

      Ei tämä meneillään oleva peli, Miilu kiinni ja mies pois, taktiikalla, vetele kovin pitkään.

      Ihmisiä kehotetaan jo lähtemään kodeistaan, vaikka sitten mierontielle.

      Lisänä siihen nykyisin j oleva, valtiovallan taholta suoritettu sodanlietsonta- ja kansalaisten pelottelukampanja.

      Tulee se vielä ikävä äitiä ja isää, kotia, ikävä kotilieden lämpöä, pärekatonkin alla
      ollutta.

      Tähän kaikkeen Nato ei anna minkäänlaista apua, vie vain suomen vähätuloisilta viimeisetkin pennoset.

      Itku tulee ilman viininhöyryissä tai viinapäissä olemistakin.

    • Anonyymi

      Nyt se alkaa Lapin saastuttaminen toden teolla.

      Suuret Naton tykistöharjoitukset Lappiin marraskuussa!

      Kaikki paska ja saasta Lappiin, ilman Lapin ihmisiltä kysymättä.

      Sodanlietsontaa!

      Suomi päättäjineen on kykenemätön mihinkään hyvään.

      Ei rakenna rauhaa!

      Ei tee mitään hyvää kansalaisten, Lappilaistenkaan eteen.

      Rosvoaa, antaa kaivoslupia ja saastuttaa, kerjää turpaan sodan puitteissa. Siinä nykyisen fasistisadistirosvokoirahallituksen teot kansalaisilleen.

      Täysin rikollinen ja mitään hyvää saamaton paska hallitus.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      85
      4550
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      127
      3958
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      33
      2511
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      196
      1513
    5. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1286
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1243
    7. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      36
      1198
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      62
      1193
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1153
    10. Olen menettänyt yöunet kokonaan

      Nytkin vain tunnin nukkunut. En tiedä johtuuko se sinusta vai tästä palstasta. Olis mukava nähdä oikeasti eikä arvuutel
      Tunteet
      17
      1055
    Aihe