Mihin ihmeeseen on unohtunut helpoin ja terveellisin lihan kypsytystapa.Nimittäin keittäminen.Nyt kaikki pitää paistaa tai grillata ja lihan omaa makua peitellään kaikenlaisilla "marinadeilla".Halvemmastakin lihanpalasta saa todella mureaa kun antaa vaan kattilan porista...
Keitetty liha
3
779
Vastaukset
- Rotisseeri
Ehkä se johtuu siitä, että keitetty liha on kammottavan makuista ja väristä. Paistamalla, paahtamalla tai pariloimalla tulee lihaan maku ja houkutteleva ruskea väri. Marinadeista olen kyllä samaa mieltä, ne maistuvat kaikki samalta.
- ----------
Marinadeista ei todellakaan kaikki maistu samalta. Tietenkin perus marinadi merkistä riippumatta maistuu samalta, mutta marinadeja löytyy kaupasta nykyään monia makuja ellei itse tee.
Onhan lihakeitto hyvää kunhan liha paistetaan eka ruskeeksi.
- makkara mies
pidän lihasta vain raakana. tai makkarasta grilltuna. PAITSI siitä tulee 16% varmuudella syaöpää kun taas rasvassa paistettu makkara on epäterveellistä, sillä rasvasta tulee sydän/verisuoni ongelmia. (lukekaa kirjoittamani juttu grillauksessa otsikko "makkaraa sen olla pitää") :p
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ootko nainen noin mustis musta
Onhan se toki imartelevaa kun olet kaunis ja kaikkea muutakin, mutta ehkä vähän kummallista, kun ei varsinaisesti olla t745608- 353141
- 432748
Kauan säkin jaksoit
Minun perässä juosta. Kunnes pahoitit mielen. Kuinka monta anteeksipyyntöä olet vailla? 🧐402082Ajattelen sinua tänäkin iltana
Olet huippuihana❤️ Ajattelen sinua jatkuvasti. Toivottavasti tapaamme pian. En malttaisi odottaa, mutta odotan kuitenkin272065Miksi kaipaat
Ja olet elämässäni vielä kaiken tämän jälkeen? Eikö kaikki ole jo selvää välillämme?291869- 1001844
- 1741782
Mietin tässä T....
Oletko jo kesälomalla.?Keli on ihanaa, ja sinä nautit veneilystä.... Edelleen käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua..241478Askanmäessä Huippu esitys
Kävimme Ystävien kanssa Askanmäen kesäteatterissa. Kaikki tykättiin esityksestä aivan valtavasti. En varmaan koko vuonna171258