Ajattelin vain, että minulla olisi näitä vaikka kuinka paljon jotka käy minun kunnian päälle.
Omat sisarukset, mutta onhan minulla LIUTA EXIÄ MYÖS JOTKA KÄYVÄT IHAN TYÖNANTIENSA KAUTTA KUNNIANI PÄÄLLE JA OLI MINULLA MYÖS TYÖNTEKIJÖITÄ JOISTA EN PÄÄSSYT EROON MUUTEN, KUIN TEKEMÄLLÄ KONKURSSIN!!!
TYÖNTEKIJÖIDEN SUVUTKIN KÄVIVÄT KUNNIANI PÄÄLLE, KOSKA HE EIVÄT KYLLÄ MINUA VOINEET EDUSTAA!!!
Saako käräjille ottaa ihmis todisteita
10
221
Vastaukset
- Anonyymi
MAINE HAITTOJA KOKO KYLÄ TÄYNNÄ JA MINUN PITÄISI YKSIN OLLA TÄYDELLINEN NAINEN TÄSSÄ KYLÄSSÄ JA KUNNASSA!!!
- Anonyymi
Sanoin siskolle aikoinaan äitini kuullen : Minähän olen meidän perheen VAHINKO ja sinut on TARKOITUKSELLA TEHTY eli OLET TOIVOTTU TÄHÄN PERHEESEEN!
Ei äitini pystynyt tuohonkaan sanomaan mitään.
Olen sanonut heille, että: OLIS EHKÄ KANNATTANUT KÄYTTÄÄ KORTSUA NIIN EI TARVI MINUN KANSSA JOKA ASIASTA TAPELLA, KOSKA EI MINUSTA TULEE YHTÄ TÄYDELLISTÄ MITÄ VAADITAAN!
Isäni sanoi: EI PIDÄ LOUKATA KUNNIOITA!
Sanoin: EI HEILLÄ OLE EDES KUNNOITA KOSKA JOS OLIS NIIN EI OLIS TARVINNUT TEHDÄ ILMOITUKSIA...
Soitin poliisille jostain asiasta ja tuli puhetta näistä TURVALLISUUS ASIOITA ja sovin että teen AVILLE ilmoituksen.
Turvallisuus on muitakin, kuin PUOLUSTUSVOIMAT ja POLIISIT.
Turvallisessa KUNNASSA EI PALA KOTEJA, KAUPPOJA EIKÄ METSIÄ!!! - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Sanoin siskolle aikoinaan äitini kuullen : Minähän olen meidän perheen VAHINKO ja sinut on TARKOITUKSELLA TEHTY eli OLET TOIVOTTU TÄHÄN PERHEESEEN!
Ei äitini pystynyt tuohonkaan sanomaan mitään.
Olen sanonut heille, että: OLIS EHKÄ KANNATTANUT KÄYTTÄÄ KORTSUA NIIN EI TARVI MINUN KANSSA JOKA ASIASTA TAPELLA, KOSKA EI MINUSTA TULEE YHTÄ TÄYDELLISTÄ MITÄ VAADITAAN!
Isäni sanoi: EI PIDÄ LOUKATA KUNNIOITA!
Sanoin: EI HEILLÄ OLE EDES KUNNOITA KOSKA JOS OLIS NIIN EI OLIS TARVINNUT TEHDÄ ILMOITUKSIA...
Soitin poliisille jostain asiasta ja tuli puhetta näistä TURVALLISUUS ASIOITA ja sovin että teen AVILLE ilmoituksen.
Turvallisuus on muitakin, kuin PUOLUSTUSVOIMAT ja POLIISIT.
Turvallisessa KUNNASSA EI PALA KOTEJA, KAUPPOJA EIKÄ METSIÄ!!!Ilmoitukset ovat luonnollisesti SEKAVAN näköiset, koska aloin sitä kirjoittamaan niin JÄRKYTYIN.
YMMÄRSIN, että TÄSSÄ KUNNASSA EI OLE HOIDETTU MITÄÄN ASIOITA NIIN, KUIN TURVALLISESSA KUNNASSA KUULUU!
RAHAT KYLLÄ ON KELVANNEET JA VIELÄ PITÄISI KUNNIAA ANTAA!!! - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ilmoitukset ovat luonnollisesti SEKAVAN näköiset, koska aloin sitä kirjoittamaan niin JÄRKYTYIN.
YMMÄRSIN, että TÄSSÄ KUNNASSA EI OLE HOIDETTU MITÄÄN ASIOITA NIIN, KUIN TURVALLISESSA KUNNASSA KUULUU!
RAHAT KYLLÄ ON KELVANNEET JA VIELÄ PITÄISI KUNNIAA ANTAA!!!Oli hyvin laitettu " ME KÄRSITÄÄN"
Meillä sanotaan, että " SIAT KÄRSII, KOSKA HEILLÄ ON KÄRSÄ."
Toki MAAILMALLA ON NORSUJA JOILLA ON KUNNON KÄRSÄT JA HEILUTTAA KÄRSÄÄ NIIN EI TARVI KÄRSIÄ KÄRPÄSISTÄ.... - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Oli hyvin laitettu " ME KÄRSITÄÄN"
Meillä sanotaan, että " SIAT KÄRSII, KOSKA HEILLÄ ON KÄRSÄ."
Toki MAAILMALLA ON NORSUJA JOILLA ON KUNNON KÄRSÄT JA HEILUTTAA KÄRSÄÄ NIIN EI TARVI KÄRSIÄ KÄRPÄSISTÄ....NOUSI KUSI KYLLÄ TÄYSILLÄ PÄÄHÄN!!!
KYLLÄ KOHTA SAADAAN VARMAAN ORKUTTAA SARJANA JA EI EDES HOUSUJA EHDI RIISUA!
Kyllä minäkin sain ORKUN, kun SAIN TIETÄÄ MITÄ PANOSTAJAT TEKEE TYÖKSEEN!
Ei tuo mikään salaisuus ole, mutta MUKAVA kun SAA JAKAA NÄIN HYVÄÄ TUNNETTA MYÖS MUILLE! - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
NOUSI KUSI KYLLÄ TÄYSILLÄ PÄÄHÄN!!!
KYLLÄ KOHTA SAADAAN VARMAAN ORKUTTAA SARJANA JA EI EDES HOUSUJA EHDI RIISUA!
Kyllä minäkin sain ORKUN, kun SAIN TIETÄÄ MITÄ PANOSTAJAT TEKEE TYÖKSEEN!
Ei tuo mikään salaisuus ole, mutta MUKAVA kun SAA JAKAA NÄIN HYVÄÄ TUNNETTA MYÖS MUILLE!Minä olen kyllä KATEELLINEN, koska EN SAANUT EDES SIIVOOJAN PAIKKAA KUNNALTA niin olisin voinut ISTUA VAIKKA PORTAILLA JA SANOA: NOSTAN VAIN PALKKAA JA EI OLE MIKÄÄN PERUSTE SANOA IRTI KOSKA TOISETKIN NOSTAA VAIN PALKKAA!!!
OLISIN KYLLÄ VOITTANUT TUON JA SAANUT VIELÄ PALKAN KOROTUKSENKIN!!!!
KÖYHÄLLÄ KUNNALLA EI OLE EDES VARA SYRJIÄ, KOSKA HE JOUTUVAT ANTAMAAN KORVAUKSENA OMAT JA KUNTALAISTEN OMAISUUDET!
TOIVOTTAVASTI TÄMÄ JÄLKEEN OPPIVAT YMMÄRTÄMÄÄN, ETTÄ KUNNIANLOUKKAUKSIA EI PIDÄ NOSTELLA TURHISTA JA EI VARSINKAAN JOS ON TOIMINUT INARIN KUNNASSA LUOTTAMUS TEHTÄVISSÄ JOHON KUNTALAISET ON ÄÄNESTÄNEET!!!
- Anonyymi
Valtio ottaa kaikki haltuun, mutta korvaa minulle.
Minähän olen PANOSTAJA JA OSAAN KYLLÄ LUODA HYVÄN STRAGIAN JONKA AVULLA KAIKKI VOI JATKAA NÄYTELMÄÄ, että KAIKKI ON HYVIN JA TIENATAAN SAATANASTI RAHAA!
Ei YRITYKSIÄ KANNATTA LAKKAUTTAA JOTKA TUOTTAA RAHAA!
HOIDAN ETTEI KUKAAN LÄHDE LÄTKIMÄÄN ELI EIVÄT ALA SYRJIMÄÄN VAAN PALAAVAT TAKAISIN ILOISESTI NÄYTTELEMÄÄN YRITTÄJIÄ!!!- Anonyymi
MINUNKO TEHTÄVÄ ON OIKEESTI HOITAA TYÖTTÖMÄNÄ KAIKKI TYÖT?
POLIISIT TOIMII VAIN TODISTAJINA JA ILMOTAN KÄRÄJILLÄ, ETTÄ: MINÄ OLEN JO YLI 10VUOTTA SITTEN SANONUT POLIISILLE PUHELIMESSA, ETTÄ ME ISTUTTAAN KOHTA KAIKKI VANKILASSA!
En muista poliisin nimeä, mutta sano : OLEN YKSIN TÖISSÄ.
Minä sanoin, että: OLEN YKSIN LASTEN KANSSA KOTONA.
Olin aina yksin lasten kanssa kotona ja tuokin ON KUNNIANLOUKKAUS! - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
MINUNKO TEHTÄVÄ ON OIKEESTI HOITAA TYÖTTÖMÄNÄ KAIKKI TYÖT?
POLIISIT TOIMII VAIN TODISTAJINA JA ILMOTAN KÄRÄJILLÄ, ETTÄ: MINÄ OLEN JO YLI 10VUOTTA SITTEN SANONUT POLIISILLE PUHELIMESSA, ETTÄ ME ISTUTTAAN KOHTA KAIKKI VANKILASSA!
En muista poliisin nimeä, mutta sano : OLEN YKSIN TÖISSÄ.
Minä sanoin, että: OLEN YKSIN LASTEN KANSSA KOTONA.
Olin aina yksin lasten kanssa kotona ja tuokin ON KUNNIANLOUKKAUS!Tuon jälkeen LOUKKASIN vielä vanhemman tytön kavereita ja heidän vanhempia jotka olivat ANTANEET LUVAN AJAA POLKUPYÖRÄLLÄ TALVELLA KESKELLÄ TIETÄ JÄÄTIKÖLLÄ.
Olin menossa JOULU MARKKINOILLE ja KATSOMAAN SAMALLA MUOTINÄYTÖS SEKÄ MUSIIKKI ESITYSTÄ JOSSA TYTTÄRENI OLI ESIINTYMÄSSÄ KAVEREIDEN KANSSA.
SANOIN OMALLENI, KUN KOHDALLA TULIN JA NÄIN HÄNEN ISTUVAN PYÖRÄN TARAKALLA, ETTÄ: EIKÖ RIITTÄNYT, ETTÄ SORMI MURTU NÄISSÄ PÖLJÄILYISSÄ VAAN VIELÄKÖ PITÄÄ PÄÄKI SAADA PAKETTIIN!!!
TOISET TYTÖT SANO : MEILLÄ ON LUPA!
SANOIN : OLOKOOT, MUTTA MINÄ EN TÄMMÖSIÄ LUPIA ANNA!
TYTTÖ KYLLÄ LÄHTI MINUN MATKAAN JA PIDIN PUHUTTELUN JA SANOIN: SAAT OLLA KAVERI, MUTTA JOS TUOLLAISIA LEIKKEJÄ LEIKITÄÄN NIIN TUUT KOTIA.
KERROIN HÄNELLE MYÖS, ETTÄ NOIN HULLUJA VANHEMPIA EI VOI OLLA JOTKA ANTAA JÄÄLLÄ AJELLA PYÖRÄLLÄ ILMAN KYPÄRÄÄ JA VIELÄ KAVERI KYYDISSÄ! - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Tuon jälkeen LOUKKASIN vielä vanhemman tytön kavereita ja heidän vanhempia jotka olivat ANTANEET LUVAN AJAA POLKUPYÖRÄLLÄ TALVELLA KESKELLÄ TIETÄ JÄÄTIKÖLLÄ.
Olin menossa JOULU MARKKINOILLE ja KATSOMAAN SAMALLA MUOTINÄYTÖS SEKÄ MUSIIKKI ESITYSTÄ JOSSA TYTTÄRENI OLI ESIINTYMÄSSÄ KAVEREIDEN KANSSA.
SANOIN OMALLENI, KUN KOHDALLA TULIN JA NÄIN HÄNEN ISTUVAN PYÖRÄN TARAKALLA, ETTÄ: EIKÖ RIITTÄNYT, ETTÄ SORMI MURTU NÄISSÄ PÖLJÄILYISSÄ VAAN VIELÄKÖ PITÄÄ PÄÄKI SAADA PAKETTIIN!!!
TOISET TYTÖT SANO : MEILLÄ ON LUPA!
SANOIN : OLOKOOT, MUTTA MINÄ EN TÄMMÖSIÄ LUPIA ANNA!
TYTTÖ KYLLÄ LÄHTI MINUN MATKAAN JA PIDIN PUHUTTELUN JA SANOIN: SAAT OLLA KAVERI, MUTTA JOS TUOLLAISIA LEIKKEJÄ LEIKITÄÄN NIIN TUUT KOTIA.
KERROIN HÄNELLE MYÖS, ETTÄ NOIN HULLUJA VANHEMPIA EI VOI OLLA JOTKA ANTAA JÄÄLLÄ AJELLA PYÖRÄLLÄ ILMAN KYPÄRÄÄ JA VIELÄ KAVERI KYYDISSÄ!Luvan antajat oli hoitaja-äiti ja isänsä on kuulemma tullimies.
Heidän äitinsä laitto kerran mulle viestiä jossa luki: Mieheni on ihan RAIVONA meidän pojalle, kun oli tehnyt jotain tytöille!
Laitoin viestin: Antakoot selekään niin oppii!
Tytöt kerto mulle, että isä oli ottanut opiksi ja antanut vielä äidillekin selkään.
Sanoin tytöille, että: Ei kannata välittää vaan voitte olla täällä!
Äitihän se niitä lupia jakeli ja minä OTTELIN HÄNEN ANTAMIA LUPIA KOTONA POIS!
Kyllä tytöt kertovat kotona, että " Xxxx ÄITI EI ANNA MITÄÄN TEHDÄ!!!"
Minä sanoin tytölle: JOS HALUAT PIANOA SOITTAA NIIN PIDÄ SORMISTSAS HUOLI, KOSKA ET VOI ILMAN SORMIA SOITTAA.
Olen ollut kerran Kulta Hipussa, kun minun tyttö lauloi karaokea ja minä jäin kuuntelemaan ja karaoken pitäjä pyysi laulamaan vielä toisen laulun jonka hän valikoi.
Antti Tuiskun joku laulu oli tuo jonka hän lauloi.
Sain niin halveksuvia katseita, kun seisoin kuuntelemassa ja katsomassa kun oma tyttö esiintyy.
Hän oli jo 3vuotiaana suuri tähti vaikka hän on TAVALLINEN TYTTÖ JOKA SANOI: Äiti en halua käydä koulua loppuun.
Sanoin : Ei sinun ole pakko, mutta menet töihin!
Opiskeli PINTAKÄSITTEJÄKSI, koska sanoin hänelle: OLISIT NIIN HYVÄ MAALARI JA VOIT VIELÄ LAULAA, KUN MAALAAT SEINIÄ.
Kävi kyllä, mutta ei suorittanut tutkintoa loppuun.
Jatko MEIDÄN SUVUN NAISTEN MIESTEN ALALLA TYÖN TEKOA
Äitini äiti oli RUOTSISSA PUUSEPPÄNÄ TÖISSÄ. Äitini ajoi bussia, minä kävin Panostajan koulutuksen ja tyttöni kävi pintakäsittelijän tutkintoa.
Ollaan me VIINAMÄKELÄISET oltu myös 3 siivoamassa ja Kulta Hipun uuden rakennuksen rakennus siivousta oltiin tekemässä.
Minä makasin lattialla ja jotain vittuiltiin tytön kanssa ja minä nousin ylös niin jatkan siivousta.
Tytöllä jäi joku vituttamaan niin veti märällä luutulla pitkin reisiä minua.
Lähin pois ja kävelin kotia aika rivakkaa vauhtia, ettei kukaan näe.
Sen näköinen olin varmaan muuten, että lenkillä olen mutta olin vetassu ÄITINI CROCSIT jalkaan joita käytti talvella villasukkien kanssa.
Olin SVIITTEJÄ siivoamassa ja parvekkeen laseja olin pesemässä ja katoin niin terassi oli täynnä väkeä.
Vesi Crosseihin tuli niin hienoja ihmisiä niin heitä varten piti kiillottaa kaikki niin EIVÄT ALA HETI VALITTAMAAN.
OLIN KOTONA, KUN CROSSIT OLI JA EN OLE TUOSTA VALITTANUT VAIKKA JUOPOT KALTOINKOHTELIVAT MINUA.
EI OLISI OLLUT BILEITÄ JOS JUOPOT OLISIVAT PYSYNEET KOTONA!
Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Suomalainen tutkimus paljasti oudon asian vasemmistolaisista - he häpeävät itseään
Kyllä, asia on faktaa. Suomalainen tutkimus osoittaa, että vasemmistolaisina itseään pitävät kansalaiset häpeävät itseää1413908Sosialismia Tampereella: Virallinen ilmiantolinja avautuu kaupungissa
Nyt siis mennään mansessa ihan justiinsa samaan malliin kuin entisessä Neuvostoliitossa, jossa saattoi ilmiantaa naapuri3533027Tätä et nähnyt tv:ssä: Frederik paljastaa - Totuus "haisevasta jäynästä" pehtoorille Farmilla
Frederik veti ns. herneen nenään ja päätti kostaa pehtoorille. Mitäs mieltä olet Frederikin "aamutoimista"? Lue jutt131937Ellen Jokikunnas paljastaa kyynelehtien Ralph-pojasta: "Apua..."
Ellen Jokikunnaksen ja hänen puolisonsa Jari Raskin perheestä ja taloprojektista Italiassa kertova Unelmia Italiassa -sa101665Oho! Vappu Pimiä teki "röyhkeän" teon - Onko sopivaa paljastaa tämä MasterChef-sarjasta?
Vappu Pimiä on astunut MasterChef Suomi -keittiöön ja liittynyt ohjelman legendaariseen tuomaristoon Helena Puolakan ja41109- 71964
Kaste tulisi tehdä apostolisella tavalla Ap. t. 2:38 mukaan
Apostolit eivät kastaneet kolminaisuuden nimellä vaan Jeesuksen alkuperäisen käskyn mukaisesti: Ap. t. 2:38 Niin Pietar38874Kuhmossa rallit alkoi ennen aikojaan
Paettiin polliisia törkeästi? Se tuo rallikiima on näemmä saavuttanu paikalliset tommi mäkiset kiljupäissään auton rat23821- 69793
- 44784