Paljonkohan meidän pitää taas maksaa hänelle, kun EHTI HYVÄNÄ ÄITINÄ OPETTAMAAN LAPSILLEEN, että JOS VALEHTELEE NIIN ÄITI MENEE VANKILAAN JA SAADAAN HYVÄT RAHAT.
TEIDÄN EI TARVI, KUIN KERTOA ETTÄ VALEHTELITTE.
Ei hänen SELLIKÄÄN ollut edes ANKEA.
Hän oli sentään ollut TURVALLISESTI YKSIN JA SELLIKIN OLI SIISTI VERRATTUNA SIIHEN MISSÄ MINÄ OLIN OULUSSA ENSIMMÄISEN YÖN.
Minä luulin, että minä olen siinä KUSISSA SELLISSÄ koko sakko vankeuden. Minä sanoin, kun aamupalan kävin hakemassa, että: Oliskohan mahdollista saada SIIVOUSVÄLINEET niin tuolla SELLISSÄ VOI EDES OLLA!
Ei tarvinnut edes TUPAKKAA, KOSKA SE SELLI OLI TUPAKOITU NIIN HYVIN ETTÄ EI TARVINNUT EDES POLTTAA.
Minä pyyhin seiniäkin niin ei se haju mihinkään kadonnut.
Sain tuon jälkeen kuulla, että minut siirretään toiselle osastolle.
Kysyvät, että haluanko käydä suihkussa ennen siirtoa.
Vastasin: En halua vaan käyn suihkussa,kun siirron jälkeen.
Tuo selli oli kunnon ROTAN KOLO, mutta olisin mielelläni OLLUT SIINÄ SELLISSÄ YKSIN KOKO SAKKO VANKEUDEN.
Jos AUERI JA KUKKA SAA KORVAUKSIA SIITÄ, KUN LAPSET VALEHTELEE!
KYLLÄ MINÄ AINAKIN VAADIN, ETTÄ KYLLÄ MEIDÄN MUIDENKIN PITÄÄ SAADA, KOSKA ME OLLAAN JOUDUTTU RAHOITTAMAAN!!!
Anneli Auer on Suomen arvokkain NAINEN.
1
92
Vastaukset
- Anonyymi
Kyllä minä voin järkätä itseni sinne, koska MINÄ PÄÄSEN ULOS MILJOONÄÄRINÄ.
HOVISTA JÄRKKÄÄN VÄHÄN VANKEUTTA.
Kirjoitan ÄIDILLE OHJEET ELI MITEN HÄNEN TULEE TOIMIA NIIN SAADAAN PUHALTAA HYVÄ TILI!
Heitä on sentään 6 jotka minua syyttää joten minä SAAN 6 KERTAA SEN MITÄ ANNELI AUERI JA KUKKA SAA KORVAUKSIA!
ANNELI AUERI ON SENTÄÄN MINUA VANHEMPI JOTEN MINÄ OPIN NOPEASTI MITEN RAHAA TEHDÄÄN!
SAAN AINAKIN 12 MILJOONAA, KOSKA MINULLA ON MYÖS TODISTAJIA JOTKA KYLLÄ TODISTAA, ETTÄ HE OVAT HAUKKUNEET MINUA VIELÄ PAHEMMIN ELI OLEN SYYTÖN!
JOS HYVIN KÄY NIIN SAADAAN KAIKKI MILJOONIA, KOSKA ANNELI AUERI OPETTI MITEN SITÄ RAHAA TEHDÄÄN SUOMESSA!
Kyllä kai tästä muutaman BILJOONAN EUROA SAA KEVYESTI RULLATTUA.
MINÄ MATKUSTIN SENTÄÄN PERSE JÄÄSSÄ IVALOSTA OULUUN.
ANNELI AUERI JA JENS KUKKA EI OLE KYLLÄ PAKASTEESSA MATKUSTANEET NIIN, KUIN MINÄ JOTEN MINÄ VAADIN KYLLÄ KUNNIOTUSTA JA KORVAUKSIA, KOSKA HE SYRJIVÄT MINUA SUORAAN!
KYLLÄ MINUNKIN LAPSET OSAA VALEHDELLA JA MINÄ KYLLÄ TIEDÄN PALJON IHMISIÄ JOTKA OSAA MYÖS VALEHDELLA!!!
POLIISI ALKO HETI VALEHTELEMAAN, KUN LÄHTI VIEMÄÄN VANKILAAN.
JOTAIN TIETENKIN VALEHTELI SILLE TOISELLE POLIISILLE, KOSKA MINÄ ISTUIN PERSE HELLÄNÄ SODANKYLÄN ASEMAN PIHALLE JA LOPPU MATKAN AJO KUNNOLLA.
EXÄ UUDEN VAIMONSA KANSSA VALEHTELEVAT JA MINÄ OLIN SITÄ MIELTÄ, ETTÄ: Ei vittu ole tosi, että exä ÄNKYTTÄÄ ja valehtelee minun vieressä.
Minä kysyin häneltä vielä jotain ja hän vastasi niin, kuin aina ja minä tiesin mitä hän vastaa.
Minä otin pään " Kerta aloit valehtelemaan niin pidä VITTU KUNNIAS, mutta EI TARVI ODOTTAA, ETTÄ KUNNIOITA OLEN VAILLA."
Pääsen sentään tekemään ANNELIT ja kyllä niitä JENSEJÄ SUOMESSA RIITTÄÄ JOTKA VALEHTELEE MIELELLÄÄN NIIN EI JÄÄ RAHAT SAAMATTA!
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Uskalla lähestyä minua
Mitä siinä menetät? Vai tyydytkö kirjoittelemaan täällä? Minä olen jo tehnyt aloitteen. Paitsi jos sinua ei kiinnosta. S606744- 1003472
Oulaskankaan päätöksistä
https://www.facebook.com/share/v/1BSCFTMTyX/ Nyt tuli kova päätös, arvostan tätä Kuoppamäen suoraselkäisyyttä.262800- 212458
- 272013
Mitä toivot Suomi24:ltä? Osallistu sivuston kehitykseen!
Moikka keskustelijat! Terveisiä Suomi24:n kehitystiimiltä. Vuosi lähenee loppuaan, mutta ennen kuin rauhoitumme joulun3581852- 251720
- 321588
- 111532
- 491512