Ostin purkin Pirkka puolukkahilloa. Oletin että hillossa maistuisi edes vähän puolukan kirpeä maku, mutta oli aivan yhtä makeaa kuin vaikkapa mansikkahillo.
Onko kaikki puolukkahillot sokeroitu samaan makeuteen kuin muutkin hedelmä- ja marjahillot?
Puolukkahillo
4
261
Vastaukset
- Anonyymi
Vinkki, osta pussi pakastepuolukoita ja sekoita se hilloon 50/50 ja anna sekoittua vuorokauden, näin esim. lounasravintoloissakin tehdään.
- Anonyymi
On siksi en ole koskaan ostanut puolukkahilloa. Puolukat kerään satokaudella itse ja survon ne ja pakastan survoksena. Sitten, kun haluan syödä tuota survosta otan sopivan määrän sulamaan ja lisään hieman hermesetas jauhetta sekaan. Kirpeää, kuten pitääkin olla.
- Anonyymi
Nykyajan pullamössösukupolvelle ei kelpaisi hillo joka maistuisi aidolle puolukalle. Karvasta happoista puolukkahilloa ei ostaisi kukaan.
- Anonyymi
Kyllä ostaisi. Minä käytän puolukan survoksena johon en laita pakastettaessa mitään makeutusta ja vasta, kun sulatan syötäväksi niin silloin makeutusainetta hieman. Puolukka säilyisi kylmäkellarissa ilman pakastamistakin, jos sellainen olisi.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1275725
Mikä on vaikeinta siinä, että menetti yhteyden kaivattuun, jota vielä ajattelee?
Mikä jäi kaihertamaan? Jos jokin olisi voinut mennä toisin, mitä se olisi ollut? Mitä olisit toivonut vielä ehtiväsi san3962539- 1342457
Persut rahoittavat velkarahalla rikkaiden ökyelämää
Minkä vuoksi persut eivät leikkaa rikkailta, joilla on maksukykyä? Tuskinpa tuo persujen käytös saa Suomen kansalta hyv52053- 121253
- 581035
Kun ei numeroa
niin en edes voi viestittää, et suunnitelmiin tuli muutos. Ikävä on, ja kasvaa vaan🤍81022- 51902
- 76815
Temusta tilaamiseen tulee muutos
Alle 150 euron tullivapaus poistuu. Vihdoinkin kankea EU saa jotakin aikaiseksi. https://www.iltalehti.fi/digiuutiset/101805