Jauhelihapakkaukset

Anonyymi-ap

Kertokaa hyvät ihmiset mitä mieltä olette tästä nykyajan jauhelihan pakkaamis-tavasta. Liiskattu tiiviisti kahden muovin väliin. Ostin kaksi pakkausta laadukkaaksi luulemaani jauhelihaa. pakkaus oli helppo avata, ei siinä mitään, siirsin lihan paperin päälle puoleksi tunniksi ennen kuin aloin ruskistamaan pannulla. Olen jo mummoihminen, ikäni laittanut ruokaa ja mielestäni onnistunutkin, mutta ei tuota saa millään sellaiseksi maistuvaksi murumaiseksi. Pannu on laadukas ja kuumensin kyllä.

Nyt laittakaa vinkkejä ja omat niksinne, miten tuosta lätyksi painetusta jauhelihasta saa pannulla kunnollista. Kiitos jo etukäteen, jospa oppisin vielä.

Jos tuo on tuollaista nykyään niin taidan ostaa lihaa palana ja jauhaa itse, kun minulla on yleiskoneessa lihamyllykin.

5

185

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Painava pannu varaa lämpöä hyvin, hiukan öljyä pannulle ja vasta kun öljy höyryää kunnolla, laitetaa jauhelihalaatta pannulle ja annetaan tulla väriä. Sitten laatta ympäri ja toisellekin puolelle väriä. Sitten puulastalla murustetaan koko levy ja paistetaan kypsäksi, laattaa voi liikutella pannulla aina paistaessa. Jos jauhelihaköntti on neliskanttinen, niin se painellaan 2-3 cm laataksi ennen paistamista. Sipuli lisätään loppuvaiheessa ja mausteet. UGH olen puhunut ;)

    • Anonyymi

      Ei jauhelihan paistamiseen tarvit rasvaa ellei sitten ole kyse broilerin jauhelihasta. Ihan hyvin nuo jauhelihat paistuvat ainakin minullaa eikä ole ollut mitään ongelmaa niiden kanssa. Huomenna taas paistant jauhelihan murumaiseksi, kun on tarkoitus tehdä makaronilaatkkoa omalla perinteisellä reseptilläni.

    • Anonyymi

      Kiitos vastauksista, kokeilen vielä muutaman kerran ennen kuin luovun leikistä.

      • Anonyymi

        Kannattaa myös kokeilla Pietarsaaressa pakattua jauhelihaa, se ei ole niin tiiviiksi prässättyä.


    • Anonyymi

      Hyvät pakkaukset, vievät vähän tilaa ja kestävämpiä kuin ohueen kalvoon pakatut.

      Lehdessä joku keksinyt että pitäisi ruskistaa pinnat kuin kokolihassa ja vasta sitten murustaa, en kyllä ymmärrä eikä kertonut mitä hyötyä. Hyvin on paisto onnistunut vanhalla tavalla heti lastalla murustaen vaikka nuo vähän tiiviimpiä ovatkin.

      Jos haluaa huoneenlämpöiseksi nopeammin niin murustaa lautaselle raakana ja siitä kuumalle pannulle. Voi käyttää vaikka veistä paloitteluun ensin jos lastalla tuntuu liian vaikealle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Alle 15 oli

      Arvasi että lapsi asialla hallin palossa. Surullista. Mutta jos osaa/kykenee käyttää tulentekovehkeitä niin pitää osata
      Vimpeli
      105
      3068
    2. Heh, persut = vassarit = 10,0 %

      Minja tuli nyt jo Riikan rinnalle, sitten alkaa tekemään kaulaa. Molemmilta kympin arvoinen suoritus! https://www.hs.f
      Maailman menoa
      214
      1887
    3. Onko kaivattusi yllättänyt sinut?

      Piditkö häntä toisenlaisena ihmisenä?
      Ikävä
      136
      1829
    4. Paula Koivuniemi täyttää tänään 78 vuotta! Sydämelliset onnittelut!

      Paula Koivuniemi, tuo suomalaisen iskelmän ikoninen artisti, täyttää tänään 78 vuotta. Muutaman vuoden estradeilta pois
      Suomalaiset julkkikset
      56
      1790
    5. Olen miettinyt pitkään miksi hän ei uskalla

      Hän kyllä yrittää tiedän sen ja olen yrittänyt olla helposti lähestyttävä ystävällinen lempeä jne. mutta silti hän yhä v
      Ikävä
      64
      1342
    6. Rakastan sinua

      Kohta sanon tämän livenä, älä pelästy.
      Ikävä
      95
      1187
    7. Juhannusterveiset kaivatulle

      Onko teillä yhteisiä juhannuksia vietettynä ja millaista juhannusta viettäisit kaivattusi kanssa juhannuksena 2025? 🌻
      Ikävä
      83
      1137
    8. Kaupunki osti Absin

      Nyt vaan yrittäjiä kaivataan
      Haapavesi
      58
      1132
    9. Sä oot kyllä

      Aika erikoinen nainen
      Ikävä
      59
      1117
    10. Millaistakohan

      Sun kanssa suhde olisi?
      Ikävä
      67
      962
    Aihe