Ehkä minä teen KAIKESTA HUOLIMATTA RIKOSILMOITUKSEN, koska minä sain IF-VAKUUTUS YHTIÖLTÄ LASKUJA, KOSKA OLEN LOUKANNUT KUNNIOITA FACEBOOKISSA.
ULOSOTOSSA ON MYÖS SAMASTA AIHEESTA TOISEN VAKUUTUS YHTIÖN LASKU.
LÖYSIN NIIN HYVÄN KUVAN, ETTÄ VAKUUTUS YHTIÖT VOIVAT OLLA OIKEIN ILOISIA JA HE VOIVAT ALKAA IRTISANOMAAN VAKUUTUKSIA.
MINÄ OLEN NIIN HYVÄ TEKEMÄÄN SALAPOLIISINA TÖITÄ JA MINÄ OLEN SENTÄÄN KIRJOITTANUT KÄRÄJÄ OIKEUTEEN, ETTÄ KYSEISTÄ ASIAA ON MYÖS KÄSITTELY FACEBOOKISSA JA SEN PERUSTEELLA MITÄ MINÄ LUIN NIIN EN MINÄ OLE VOINUT SYYLLISTYÄ KUNNIANLOUKKAUSEEN.
OLI SIELLÄ TOINENKIN JUTTU JOSTA LAITOIN, ETTÄ SITÄKIN ON KÄSITELTY FACEBOOKISSA JA MINÄ LUIN SIITÄ MUUALTA. EI OLE RIKOS KERTOA, MUTTA ON RIKOS SALATA SEKÄ PITÄÄ TUTKINTAA TURHA YLLÄ.
Tein vähän salapoliisina töitä vaihteeksi.
3
111
Vastaukset
- Anonyymi
Ei minulla ole mitään vakuutuksia eikä isäni ole netissä.
Hän on niin PERIAATTEEN MIES, että jos hän sanoo; PERKELE MINÄ EN TARVI NETTIÄ ENKÄ TIETOKONETTA! MINÄ VOIN KUUNNELLA UUTISET RADIOSTAKIN!
Minä olen monena aamuna keittiöön ja isäni on kuunnellut RADIOTA ja telkkari on ollut kiinni.
Tänään minä sanoin, että: Mitä helevettiä tuo GUBBE nyt TOUHUAA, ku on lähtenyt KYLÄLLE TAAS JA VITTU TELEVISIO ON PÄÄLLÄ JA ÄÄNET ON TÄYSILLÄ!
Sitte se tuli kyliltä ja kysy minulta, että: Missä väki on?
Minä sanoin, että: Totta ne ovat tuolla SALONGIN puolella ku ei he ainakaan PASKAHUUSISSA ole, koska mie tulin sieltä just.
Meillä on välillä herrasväkeä, Presidenttejä sekä ihan TSAARI sekä Tsaarin hoviväki kylässä!
Minä olen MANNERHEIM ja velipoika on SIMAKOVA. Minä sanon hänelle, että: Pidä turpas kiinni, koska me ollaan Suomessa ja minulla on KASPAROVIN AIVOT, KOSKA SIE SAIT MUNAT!- Anonyymi
ONNEKSI ON SENTÄÄN 8 KUNNIALLISTA TODISTAJAA JOTKA MYÖS SYRJIVÄT MINUA SEKÄ VAINTAVAT MINUT, KOSKA HE SUOJAAVAT RIKOLLISTA. HEISTÄ VAKUUTUS PETOKSET OVAT KUNNIOITETTAVIA TEKOJA.
EN MINÄ TIEDÄ ONKO MINUN RATKAISEMA RIKOS PALAUTETTU POLIISILLE VAI ONKO SE KÄRÄJILLÄ OMANA ASIANA KÄSITELTÄVÄNÄ.
EI OLE RIKOSTUTKIJAN VIRHE EIKÄ POLIISIEN, KOSKA HE OVAT KYLLÄ HOITANEET OMAN TEHTÄVÄNSÄ.
MINÄ VAIN HUOMASIN, ETTÄ SIINÄ OLI " HARMAA" KOHTA JOKA OLI NIIN SANOTTUA " EI KENENKÄÄN ALUETTA"!
FACEBOOKISSA OLEN KYLLÄ LOUKANNUT HEIDÄN KUNNIOITA, MUTTA EN OLE VOINUT SYYLLISTYÄ KUNNIANLOUKKAUSEEN KYLILLÄ VAAN HE OVAT ITSE RIKOLLISTEN PERSEEN NUOLIJOITA! - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
ONNEKSI ON SENTÄÄN 8 KUNNIALLISTA TODISTAJAA JOTKA MYÖS SYRJIVÄT MINUA SEKÄ VAINTAVAT MINUT, KOSKA HE SUOJAAVAT RIKOLLISTA. HEISTÄ VAKUUTUS PETOKSET OVAT KUNNIOITETTAVIA TEKOJA.
EN MINÄ TIEDÄ ONKO MINUN RATKAISEMA RIKOS PALAUTETTU POLIISILLE VAI ONKO SE KÄRÄJILLÄ OMANA ASIANA KÄSITELTÄVÄNÄ.
EI OLE RIKOSTUTKIJAN VIRHE EIKÄ POLIISIEN, KOSKA HE OVAT KYLLÄ HOITANEET OMAN TEHTÄVÄNSÄ.
MINÄ VAIN HUOMASIN, ETTÄ SIINÄ OLI " HARMAA" KOHTA JOKA OLI NIIN SANOTTUA " EI KENENKÄÄN ALUETTA"!
FACEBOOKISSA OLEN KYLLÄ LOUKANNUT HEIDÄN KUNNIOITA, MUTTA EN OLE VOINUT SYYLLISTYÄ KUNNIANLOUKKAUSEEN KYLILLÄ VAAN HE OVAT ITSE RIKOLLISTEN PERSEEN NUOLIJOITA!ME LÄHETÄÄN POLIISI HOLMAN KANSSA KAAMASEEN KAUPPIAIKSI.
HÄN VOI OLLA KAAMASEN POLIISI SAMALLA JA JOS EI MUUTA KEKSI NIIN VOI MENNÄ KÄYMÄÄN KIEVARISSA VIRKAPUKU PÄÄLLÄ KAHVILLA.
ME VOIDAAN TOISELLE PUOLELLE TIETÄ LAITTAA KAUPAN YHTEYTEEN KALJA BAARIN NIIN ASIAKKAAT SIIRTYY MEILLE, KOSKA MEILLÄ ON SENTÄÄN TURVALLISUUS ASIAT KUNNOSSA.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1452388
En kai koskaan saa sinua
Koska et usko että riitäisit minulle. Olet aina pitänyt itseäsi liian risana ja heikkona. Katkot korkeutesi, ja poraat k1531613Terveystalon lääkärit ylilaskuttaneet
Tämän pörriäiset osaavat, laskuttamisen. Terveystalo myöntää asian. https://www.hs.fi/suomi/art-2000011134269.html "K1311598Saran ökytyyli käänsi katseita.
On nyt kyllä Sara kasvoistaan, kuvan perusteella todellakin pyöristynyt ainakin kuvan perusteella.1451289- 641287
The Summit Suomi: Maxie avaa hyytävästä tilanteesta kuvauksissa: "Veri roiskui ja tajusi, että..."
Oletko seurannut The Summit Suomea? Tykkäätkö vai et tai mitä mieltä ylipäätään olet sarjasta? Moni katsoja on kaikonnut121155Työttömille lusmuille luvassa lisää keppiä
Hallitus aikoo kiristää velvoitteiden laiminlyönnistä seuraavia työttömyysturvan karensseja ensi vuodesta alkaen. Hall2491070- 156956
Tiedän kaiken sinusta ja kaikesta
Tiedän miten kärsit. Tiedän millanen oikeesti oot. Tiedän miksi valehtelit, tiedän miksi satutit mua. Tiedän mitä tapaht58869Miksi ihmeessä?
Erika Vikman diskattiin, ei osallistu Euroviisuihin – tilalle Gettomasa ja paluun tekevä Cheek20859