https://www.youtube.com/watch?v=k5-oXUdFQe0
Pizzataikinaa ei tarvitse välttämättä edes vaivata, jos hyödyntää autolyysiä, jonka
aikana taikinan sitko muodostuu.
En ole koskaan kiinnittänyt huomiota pizzataikinaa tehdessä taikinan vaivaamiseen, enkä sitkoon, jolloin lopputulos on vaihdellut pehmeän ja kovahkon pizzan väliltä, eikä pizza ole ollut pehmeän rapea.
Taikinaa vaan jonkun aikaa kulhossa puuhaarukalla vaivasi ja siitä sitten
muotiltiin lätty ja yleensä vehnäjauhoihin.
Ei päässyt lähellekään ravintola tason pizzaa,
Täytyypä seuraavan kerran tehdä pizzan pohja oikeaoppisten ohjeiden mukaan, niin voi pizzan makukin olla aivan toisenlainen ja koostumus.
Pizzataikinan vaivaaminen
Anonyymi-ap
1
172
Vastaukset
- Anonyymi
Minä teen yleensä pizzataikinan edellisenä päivänä ja taikinaan käytän. vettä, tuore hiivaa, merisuolaa, oliiviöljyä ja 00 jauhoja. Puuhaarukkaa en omista. Puu lastalla sekoitan taikinan hyvin ja se saa levätä yön jääkaapissa siihen saakka kunnes on aika alkaa pizzaa kokoamaan.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1015470
Suomen kaksikielisyys - täyttä huuhaata
Eivätkö muuten yksilöt pysty arvioimaan mitä kieliä he tarvitsevat? Ulkomaalaiselle osaajalle riittää Suomessa kielitai854779Työeläkeloisinta 27,5 mrd. per vuosi
Tuo kaikki on pois palkansaajien ostovoimasta. Ja sitten puupäät ihmettelee miksei Suomen talous kasva. No eihän se kas1394732Mikä on vaikeinta siinä, että menetti yhteyden kaivattuun, jota vielä ajattelee?
Mikä jäi kaihertamaan? Jos jokin olisi voinut mennä toisin, mitä se olisi ollut? Mitä olisit toivonut vielä ehtiväsi san3672159- 1031897
- 1021693
- 2571538
- 3691282
Pääsit koskettamaan
Sellaista osaa minussa jota kukaan ei ole ennen koskettanut. Siksi on hyvin vaikea unohtaa sinut kokonaan.591111- 2001040