https://www.youtube.com/watch?v=k5-oXUdFQe0
Pizzataikinaa ei tarvitse välttämättä edes vaivata, jos hyödyntää autolyysiä, jonka
aikana taikinan sitko muodostuu.
En ole koskaan kiinnittänyt huomiota pizzataikinaa tehdessä taikinan vaivaamiseen, enkä sitkoon, jolloin lopputulos on vaihdellut pehmeän ja kovahkon pizzan väliltä, eikä pizza ole ollut pehmeän rapea.
Taikinaa vaan jonkun aikaa kulhossa puuhaarukalla vaivasi ja siitä sitten
muotiltiin lätty ja yleensä vehnäjauhoihin.
Ei päässyt lähellekään ravintola tason pizzaa,
Täytyypä seuraavan kerran tehdä pizzan pohja oikeaoppisten ohjeiden mukaan, niin voi pizzan makukin olla aivan toisenlainen ja koostumus.
Pizzataikinan vaivaaminen
Anonyymi-ap
1
118
Vastaukset
- Anonyymi
Minä teen yleensä pizzataikinan edellisenä päivänä ja taikinaan käytän. vettä, tuore hiivaa, merisuolaa, oliiviöljyä ja 00 jauhoja. Puuhaarukkaa en omista. Puu lastalla sekoitan taikinan hyvin ja se saa levätä yön jääkaapissa siihen saakka kunnes on aika alkaa pizzaa kokoamaan.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Tukalaa kuumuutta
Tietäisitpä vaan kuinka kuumana olen käynyt viime päivät. Eikä johdu helteestä, vaan sinusta. Mitäköhän taikoja olet teh412355Mansikkatiloilla hyväksikäytetään ukrainalaisia
Työolot ovat surkeita ja palkka kelvoton. https://yle.fi/a/74-201729422941923- 201750
- 241565
Okei, myönnetään,
Oisit sä saanut ottaa ne housutkin pois, mutta ehkä joskus jossain toisaalla. 😘231404- 1001289
- 411272
En ymmärrä käytöstäsi
Se on ollut eräänlaista hyväksikäyttöä. Että seura kyllä kelpaa palstan välityksellä silloin kun ei ole parempaakaan tek1391235- 35992
- 9938