Shimano julkaisi äsköttäin langattoman vaihteisto osasarjan

Anonyymi-ap

Lippulaivamalli vajaasta tuhannesta eurosta ylöspäin Shimano GRX Di2 sekä halvempaan hintaluokkaan noin 500€ alkaen hinnoissa Shimano Deore Di2 M6200.

Olisko nyt tuulipuku Biltema-fillarille aika tehdä kunnon kasvojenkohotus eli suomeksi facelift ja saattaa neukkukuutiolähiön kauppareissufillari uudelle vuosikymmenelle tulevaisuuden langattoman digitaaliteknologian siivittämänä?

Varkaudenestona Bilteman Yosemite-mainostarra.

16

268

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Aikamoista haipakkaa ketju tanssahtelee suurimmasta pienemmälle rattaalle tai päinvastoin noin kahdessa sekunnissa. Napin paineluksi mennyt tämäkin taitolaji.

    • Anonyymi

      Lihasheikkous alkaa oireilla ensimmäisenä usein juuri näppivomien heikkoutena.

      • Kummallisesti maailman huoppupyöräilijä ammattilaiset niin maastossa kuin maantiellä käyttävät näitä langattomia sähkötoimisia vaihteita. Mitäs tästä sanot, ovat kuitenkin niin paljon kovempia pyöräilijöitä kuin yksikään tämän palstan kirjoittajista ikinä.


      • Anonyymi
        santtu_1975X kirjoitti:

        Kummallisesti maailman huoppupyöräilijä ammattilaiset niin maastossa kuin maantiellä käyttävät näitä langattomia sähkötoimisia vaihteita. Mitäs tästä sanot, ovat kuitenkin niin paljon kovempia pyöräilijöitä kuin yksikään tämän palstan kirjoittajista ikinä.

        Nii-in, kyllä siihen on syynsä. On pyöräteollisuuden etu, kun kaiken maailman tavalliset santut alkavat uskoa olevansa pro-tason tekijöitä ja luulevat tarvitsevansa näiden markkinointikeulakuvien käyttämiä hilavitkuttimia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nii-in, kyllä siihen on syynsä. On pyöräteollisuuden etu, kun kaiken maailman tavalliset santut alkavat uskoa olevansa pro-tason tekijöitä ja luulevat tarvitsevansa näiden markkinointikeulakuvien käyttämiä hilavitkuttimia.

        Mutta miten tämä ”alkava lihasheikkous” nyt sitten menee kun huippupyöräilijätkin käyttävät noita langattomia sähköisiä vaihtajia? Ja jo pelkästään SM-lähdössä varmastikkin isoin osa.
        Eli tuostahan joutuu vain toteamaan että vaihteiden perusteella et pysty päättelemään yhtään mitään yhtään mistään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nii-in, kyllä siihen on syynsä. On pyöräteollisuuden etu, kun kaiken maailman tavalliset santut alkavat uskoa olevansa pro-tason tekijöitä ja luulevat tarvitsevansa näiden markkinointikeulakuvien käyttämiä hilavitkuttimia.

        Olipa tuossa typerä kommentti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olipa tuossa typerä kommentti.

        Ketjun järkevin kommentti oli tähän mennessä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ketjun järkevin kommentti oli tähän mennessä.

        Olit väärässä silloin ja olet väärässä nyt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olit väärässä silloin ja olet väärässä nyt.

        Apuvälinemies havaittu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Apuvälinemies havaittu

        Vaseliinivammainen havaittu.


    • Anonyymi

      Ei kannata hankaloittaa yksinkertaista kampetta turhanpäiväisillä patterivirityksillä ja huollossa seisottamisilla kun menee sormi suuhun kun ei pystykään mitään tekemään rakkineelle.
      Pyörän korjaa 5:ssä minuutissa ja ei muuta kuin hyppää pyörän selkään ja alkaa pyörittää kampea.

      • Anonyymi

        Kyllä jännitystä on välillä oltava myös ettei ole pelkkää harmaata puurtamista samalla yhdellä vaihteella ees taas joka päivä elämän auringonlaskuun saakka.


    • Anonyymi

      Millä taajuudella tuo vaihtaja välittää vaihtopyynnön ?

      • Anonyymi

        En tiedä.


      • Anonyymi

        Hehee, tulevaisuuden Toureilla nähdään kauko-ohjaimen kanssa pusikoissa lymyilevää porukkaa.


    • Anonyymi

      Eksotiikkaa savosta – fuusiohenkinen mausteinen kalakukko 2.0

      fuusiokeittiö = ruoanvalmistustapa jossa yhdistellään eri maiden ja ruokakulttuurien raaka-aineita ja valmistusmenetelmiä.

      Ainekset:

      – 1,2 kg ruisjauhoja
      – 300 g graham- tai spelttijauhoja (antaa vähän rouheutta kuorelle)
      – 2 tl suolaa
      – 5 dl vettä (lämpimänpuoleista)
      – 700 g muikkua tai silakkaa (tuoreena tai suolattuna, mutta huuhtele jos suolattu)
      – 400 g possun kylkeä tai kasvisvaihtoehtona savutofua
      – 2 rkl öljyä kuoren voiteluun

      Erikoismausteet täytteeseen:

      – 1 tl savupaprikaa (antaa syvyyttä ja väriä)
      – ½ tl juustokuminaa (jeeraa – jännä pieni itämainen potku)
      – 1 tl fenkolinsiemeniä murskattuna (tuttu kala-ystävä, mutta harvemmin kukossa)
      – ½ tl chilihiutaleita (jos haluat vähän lämpöä perseeseen – mutta älä överiks vedä)
      – 1 rkl soijakastiketta kylkipaloihin (tai savutofuun marinoidessa)
      – 1 pieni valkosipulinkynsi, murskattuna

      Näin tämä kulttuurien rakkauspaketti syntyy:

      1. Tee taikina: Sekoita jauhot, suola ja vesi. Vaivaa napakaks mut ei kivikovaks. Anna huilata liinan alla sen aikaa ku teet täytteet.
      2. Mausta täytteet:
      – Jos käytät kylkeä, hiero siihen savupaprika, jeera, valkosipuli ja loraus soijaa.
      – Jos käytät savutofua, leikkaa se paloiks ja marinoi samoilla aineilla.
      – Kalat voit jättää maustamattomiksi tai sipaista kevyesti chilihiutaleilla ja murskatulla fenkolilla.
      3. Kauli taikina: Reilu pyöreä tai soikea levy. Ei mikään pizzapohja, vaan tukevampi.
      4. Lado täytteet: Pohjalle osa kalasta, sitten kylkeä/tofua, sit taas kalaa. Koko komeuden päälle vielä ripaus mausteita.
      5. Taita ja sulje: Taittele taikina päälle ja nipistele reunat kiinni ku salaisuus ensitreffeillä.
      6. Voitele: Sudi pinnalle öljyä, ettei jää harmaaks. Voikin käy, mut öljy antaa vähän eri paistopinnan.
      7. Paista:
      – 250 °C – 15 min, että pinta ottaa väriä
      – Sit alas 125 °C – 4–5 h hitaasti haudutellen

      Tarjoilu:
      Anna jäähtyy hetki – älä syö suoraan uunista ku päissäs. Leikkaa viipaleiks ja tarjoa vaikka jogurttikastikkeen, sinappi-crèmen tai tuorekurkkurelissin kanssa. Kylkee voi hörppiä vaikka inkiväärikombuchaa – tai olutta, jos et oo ihan vielä joogataipaleella.

      Yhteenveto:
      Tää on kalakukko sille, joka ei tyydy pelkkään muikkuun ja läskiin. Savua, mausteita, hitunen potkua – ja silti ihan kotimainen sydämeltään.

      Syö pois – ja jos mummo ei hyväksy, tarjoa sille vaan viipale ja valehtele että resepti on 1800-luvulta Kuopiosta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Hyvää syntymäpäivää Sanna 40 vee!!!!

      ᕼᗩᑭᑭY ᗷIᖇTᕼᗞᗩY Sister ❣️🥰 🎉🎂✨🍰🥳 🥳🎂🥂 🎉🎊🎁🎈🎂
      Maailman menoa
      81
      5340
    2. Suomen kaksikielisyys - täyttä huuhaata

      Eivätkö muuten yksilöt pysty arvioimaan mitä kieliä he tarvitsevat? Ulkomaalaiselle osaajalle riittää Suomessa kielitai
      Maailman menoa
      74
      4709
    3. Työeläkeloisinta 27,5 mrd. per vuosi

      Tuo kaikki on pois palkansaajien ostovoimasta. Ja sitten puupäät ihmettelee miksei Suomen talous kasva. No eihän se kas
      Maailman menoa
      131
      4650
    4. Mikä on vaikeinta siinä, että menetti yhteyden kaivattuun, jota vielä ajattelee?

      Mikä jäi kaihertamaan? Jos jokin olisi voinut mennä toisin, mitä se olisi ollut? Mitä olisit toivonut vielä ehtiväsi san
      Ikävä
      369
      2091
    5. Kerro kaivattusi etunimi

      Miehille..
      Ikävä
      94
      1708
    6. 99
      1607
    7. Sulla on mies

      Aivan liikaa naisia.
      Ikävä
      257
      1507
    8. 349
      1197
    9. Pääsit koskettamaan

      Sellaista osaa minussa jota kukaan ei ole ennen koskettanut. Siksi on hyvin vaikea unohtaa sinut kokonaan.
      Ikävä
      57
      1022
    10. Kadutko mitään?

      Minä kadun ikävässä kirjoittamista, mutta en saa sitä tekemättömäksi.
      Sinkut
      200
      1011
    Aihe