Aivan loistavaa tavaraa, laadukasta. Heti paketin avattuani huomasin hienon naudan aromin, täysin erillaista kuin tavallinen naudanliha. On todella eroa halpisjauhelihoihin, valtava ero. Paistoin ja varovasti maustetta ja paljon suolaa, maistelin suoraan pannulta lusikalla. Erinomaista!
Hinta on kova, paketti on pieni. Tälläistä rikkaat ihmiset syö joka päivä, ja parempaakin. Kannattaa köyhän kokeilla aina joskus niin tietää mistä jää paitsi....
Aberdeen Angus naudan jauheliha
6
175
Vastaukset
- Anonyymi
Missähän tuota mainitsemaasi herkkua myydään? Siis stadissa jos jossain myytäisiin.
- Anonyymi
Prismasta ostin, Atria merkkistä oli. Tosi pieni litteä paketti, jotain 200- 300g.
- Anonyymi
Joo onhan liharodun liha aina eri juttu kuin lypsylehmän liha, Hereford ym on kaikki hyviä?
Aberdeen-Angusin liha on kyllä hyvää ja myös muihin lihakarjarotujen lihoihin verrattuna hyvää. Itse huomaan selvän eron esimerkiksi charolais'n lihaan verrattuna. Ehkä Angusin parempi marmoroituminen vaikuttaa positiivisesti makuun.
Pari viikkoa sitten savustin Angusin kokonaisen potkan ja nyt on toinen potka suolautumassa. Ajattelin savustaa sen itsenäisyyspäivänä ja tehdä pulled beefiä ja Reuben -leipiä, joihin tulee majoneesikastike, hapankaali tai coleslaw, reilusti pastramia tai vastaavaa naudanlihaa ja emmentaljuustoa ruisleivän välissä.
Ruisleipä ei ole itäeurooppalaista tai suomalaista hapanta ja tummaa ruisleipää vaan aika vaalea amerikkalaistyylistä deliruisleipää, jossa on korkeintaan puolet ruisjauhoja ja nekin hienoa sihtiruisjauhoa vähän makua antamaan. On kuitenkin parempaa kuin höttöinen vehnäpaahtoleipä.
Tässä tarinaa maailman parhaasta pastramileivästä, Langer's nro 19, joka ei aivan tarkkaan ottaen ole Reubenia kun siinä ei ole hapankaalta vaan coleslawia, mutta aika lähelle ja nyt ajattelin tällaisia kokeilla.
https://losangelesexplorersguild.com/2021/12/14/langers-no-19-worlds-best-pastrami-sandwich/Nyt on syöty pastramileivät toisesta naudan potkasta. Tästä tuli vielä parempaa kuin edellisestä, oli ehtinyt suolatua läpi asti ja liha oli mureampaa kun tein vielä vähän kypsemmäksi. Hyvä pastrami on kuin palvilihan ja BBQ -lihan sekoitus hyvät puolet korostuneena - punaisen palvilihan nitriittisuolauksen maku ja BBQ -lihan tumma parkki . En keksi enää mitään syytä, miksi naudan lihaa pitäisi savustaa ilman nitriittisuolausta. On se niin paljon parempaa kuin suolaton kypsä ja harmaa liha.
- Anonyymi
Ostiti ladukasta jauhelihaa ja pilasit sen paistamalla? Voi voi...
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Suomen markka otettiin käyttöön vuonna 1860
Suomi käytti vuoteen 1840 asti rahayksikkönään rinnakkain Ruotsin riikintaalareita ja Venäjän ruplaa. Tämän jälkeen oli439678Kaivatullesi viesti ensi vuoteen?
Kerro meneekö naiselle vai miehelle ja vähintään yksi tunniste, esim. kirjain.634434"Mä elän vieläkin"
Ikurin turbiini vetäisi taannoin lainabiisin Topin (RIP också) ja kumppaneiden kanssa. Toivottavasti on yläkerrassa kunn584294Pate Mustajärvi on kuollut
Ihan pari tuntia sitten. Että sellaista. https://www.is.fi/viihde/art-2000011715177.html1372786Yksityinen sektori aiheuttanut Suomen taantuman
Investointien sijasta nostaneet voitot osinkoina omistajille. Ehdotan korjausliikkeenä yksityisen sektorin sosialisoimi1192600Nyt Yle otti silmätikukseen sisäministeri Rantasen
Aivan erinomaista työtä tehnyt sisäministeri Mari Rantanen on saanut paljon aikaiseksi. Maahanmuuttoon ja maahanmuuttaji1572387Miten ikinä kelpaisin sulle
Sinä saat niiltä muilta naisilta paljon enemmän, mitä minulta... Tai mihin minä olisin valmis. Enkä edes olisi niin tait211770Edes vitamiinit eivät taanneet loputonta elämää
Nimittäin niistä rahaa itselleen taikonut tohtori siirtyi tuonpuoleiseen.331517- 201367
Älä nyt ainakaan pelkää
että enää yritän lähelle. Kyllähän toisen rajoja on kunnioitettava. Olen ymmärtänyt täysin, että en kiinnosta sillä tava72940