Suomi on paska maa

floppikisat

Ei ihme että suuri osa MM-kisojen pääsylipuista on edelleen myymättä, sillä kukapa viitsisi haaskata kallista vapaa-aikaansa matkustamalla Suomen kaltaiseen punikkien paskamaahan katsomaan amatöörimäisesti järjestettyjä kisoja lähes yli 50 vuoden ajan rapistuneella stadionilla vesisateessa ja hyttysten armoilla.

Kohta alkaa pääsylippujen polkumyynti, kun epätoivon vimmalla yritetään paikata surkeaa tilannetta täyttämällä tyhjyyttään ammottavia katsomoita persaukisilla suomalaisilla, jotka eivät normaalihinnoilla kyenneet pääsylippuja hankkimaan onnettomalla ostovoimallaan. Hekään eivät saa rahalleen vastinetta kun Suomella ei ole ollut kansainvälisen tason yleisurheilijoita vuosikymmeniin.

Kisoista on tulossa miljoonien persnetto, joka paikataan repimällä fyrkat lampaina tvtä töllättävän suomalaisen tuulipukurahvaan selkänahasta korotetuilla TV-maksuilla (=luvilla). Suomiryssälän olisi siis kannattanut jättää kisat jonkun oikean sivistys- ja hyvinvointimaan järjestettäväksi.

9

969

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Juoskmanni

      Täysin turhat kisat. Raha valuu rikolisten käsiin ja kansa maksaa mutaman pellen aiheuttamat kulut. MM-kisat ovat viekas tulonsiirto köyhältä kansalta eliitille. Tappioiden tuottajat eivät viuluja maksa.

      • turhuuksien turhuus, kaiki ...

        "Raha valuu rikolisten käsiin ja kansa maksaa mutaman pellen aiheuttamat kulut."
        ------------
        rikolisten :D

        mutaman :D


    • faktat oikein, kun kritisoi

      Kirjoitit: "lähes yli 50 vuoden ajan rapistuneella stadionilla vesisateessa ja hyttysten armoilla."

      Maailman kauneimmaksi Olympiastadioniksi mainittu areena syntyi arkkitehtikilpailun tuloksena. Arkkitehdit Yrjö Lindegren ja Toivo Jäntti voittivat kilpailun funktionalistisen tyylisuunnan puhdaslinjaisella ehdotuksellaan.
      Stadionin rakennustyöt aloitettiin 12.2.1934 ja rakennus vihittiin käyttöön 12.6.1938. Valmistumisensa jälkeen stadion on kokenut kahdeksan eri suurta rakennusvaihetta. Merkittävin rakennusvaihe oli koko Olympiastadionin peruskorjaus vuosina 1990-94. Suurimmillaan Olympiastadionin paikkaluku oli vuonna 1952, yli 70 000 paikkaa, nyt peruskorjauksen jälkeen paikkoja on 40 000, kaikki istumapaikkoja

      Olympiastadionin remontti - vuoden suururakka
      Kesäkuusta 2004 kesäkuuhun 2005 kestää Olympiastadionin suurremontti. Peruskorjaus ja uudistustyöt alkoivat välittömästi Paul McCartneyn konsertin jälkeen 21. kesäkuuta 2004.
      Lukuisten eri urakoiden tulee olla valmiina toukokuussa 2005.

      Viimeisimmän remontin kustannusarvio 9,9 miljoonaa euroa.

      Ja sitäpaitsi, meillä stadissa ei ole hyttysiä :D

      • stadikkamies

        Ilmeisesti suomalaiset ovat itsetunnon pönkittämiseksi nimenneet stadionin "maailman kauneimmaksi" vuonna yks ja kaks. Nykyinen tila järjellisesti ajateltuna ja käytännön kannalta katsottuna seuraavana:

        Puupenkit ovat vähintäänkin arveluttava ratkaisu istuimina. Useissa tapauksissa paloturvallisuus on vaarantunut katsomoiden roskien ja puupenkkien syttyessä tuleen esim. soihtujen vaikutuksesta. Lisäksi paikkojen yksilöinti muovi-istuimin on aivan selkeä ja pätevä kansainvälinen käytäntö.

        Kattamattomuus Suomen ilmastossa on aivan idioottimainen ratkaisu. Tällä hetkellä puolet istumapaikoista ovat taivasalla.

        Katetuissa katsomoissa (myös tänä kesänä valmistuneessa!!) on käytetty pylväskannatuksia mikä on täydellisen jälkeenjäänyt keksintö. Pylväsrivistöt blokkaavat näkymän tehokkaasti takariveiltä; koska niitä on lisäksi paljon jää iso osa penkeistä jollain tapaa näköesteen taa. Maailmalla on käytetty 70-luvulta lähtien ripustuksia stadionkatteissa mutta meillä ollaan vielä muissa ajatuksissa. Käytännön haitan lisäksi pylvästuet ovat todella suuri esteettinen haitta ja tuskinpa enää voidaan puhua kauniista katsomosta.

        TV-paikat ovat surkeita nykyisellään. Kamerat joudutaan sijoittamaan liian lähelle kenttää ja etenkin futisotteluissa pelin seuraaminen vaikeutuu tämän takia. Lisäksi valaistusolosuhteissa on toivomisen varaa.

        Aurinkokatsomo on nimensä mukaisesti altis auringonvalolle. Tämä näkyy kesäisin ja keväisin siten, että ilta-aurinko sokaisee lähes täysin katsojat painuessaan matalalle. Kontrastit kasvavat tällöin myös todella suuriksi itse kenttäalueella kun A-katsomon varjo lankeaa sille - ei hyvä.


    • Hulk

      tuon sun tarinan lukee, niin ihmettelen suuresti, että miksi yleensä asut täällä, kun sun on noin paha olla??

      • Bretti

        Koska hän on yksi niistä "persaukisista suomalaisista" joilla ei ole varaa osaa liput lentokoneeseen. En jaksa välittää tollasesta tekstistä, mielestäni nämä kisat ovat tosi hyvä asia suomelle. melkeen 200 maata tulee seuraamaan näitä kisoja telkkarista ja tänne on tullut iso määrä ulkomaalaisia vaikka tämän topicin aloittaja ei ole samaa mieltä. Uskon että näitten kisojen ansiosta suomi tulee saaman enemmän turisteja joka on tosi hyvä asia. Maahan tuodaan enemmän rahaa ulkomailta ;)

        Ja vaikka suomi ei näistä kisoista hyötyisi niin hienot kisat niistä tulee :)


      • Hulk
        Bretti kirjoitti:

        Koska hän on yksi niistä "persaukisista suomalaisista" joilla ei ole varaa osaa liput lentokoneeseen. En jaksa välittää tollasesta tekstistä, mielestäni nämä kisat ovat tosi hyvä asia suomelle. melkeen 200 maata tulee seuraamaan näitä kisoja telkkarista ja tänne on tullut iso määrä ulkomaalaisia vaikka tämän topicin aloittaja ei ole samaa mieltä. Uskon että näitten kisojen ansiosta suomi tulee saaman enemmän turisteja joka on tosi hyvä asia. Maahan tuodaan enemmän rahaa ulkomailta ;)

        Ja vaikka suomi ei näistä kisoista hyötyisi niin hienot kisat niistä tulee :)

        ja uskoakseni kisat saadaan vietyä kunnialla läpi, onhan Suomalaiset kuitenkin aina osanneet järjestää asiat niin että homma toimii. Olkoon tästä vaikka esimerkkinä Nesteralli.


    • Jees

      Stadion kai tehtiin vuoden 1940 olympialaisiin, jotka sodan takia jhäi pitämättä. Eli stadion on noin 65 vuotias. Hyttysiä siellä ei liene.
      terv. täystuho.

    • jokuvaa

      haista paska hullusuomi on paras maa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      72
      1394
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1237
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1175
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      74
      1099
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      69
      967
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      76
      772
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      722
    8. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      374
      717
    9. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      711
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      676
    Aihe