matiohappobakteeri

NIin että mistä tämä maitohappobakteeri on kotoisin, pystyykö vegaani juomaan esim. gefilusmehua? eli onko maitohappobakteeri eläinperäinen?
63370
Äänestä

Muut lukivat myös

Vastaukset 6

Vanhimmat

Maitohappokäyminen ei millään lailla liity eläimiin. Sehän on mm. hapankaalin salaisuus.

Äänestä
  • Mitä maitohappobakteerit on jos ne ei ole eläimiä. Siis mihin bakteerit kuuluu? Kasveja eikä leviä ainakaan.

    Äänestä

  • kysyä? kirjoitti:

    Mitä maitohappobakteerit on jos ne ei ole eläimiä. Siis mihin bakteerit kuuluu? Kasveja eikä leviä ainakaan.

    Eihän tuollaisista tarvitse välittää kun ne ovat niin pieniäkin. Samoin vegaanit listivät hyttysiä sekä hengittävät ja raapivat kuoliaiksi ilman pieneliöitä raakalaismaisesti. Puhumattakaan pölypunkkien brutaalista joukkomurhasta lakanoidenvaihtopäivänä. Intiassa sentään on lahko joka pitää suun edessä kangasta koko elämänsä ajan etteivät söisi ilman pieneliöitä.

    Äänestä

  • .......... kirjoitti:

    Eihän tuollaisista tarvitse välittää kun ne ovat niin pieniäkin. Samoin vegaanit listivät hyttysiä sekä hengittävät ja raapivat kuoliaiksi ilman pieneliöitä raakalaismaisesti. Puhumattakaan pölypunkkien brutaalista joukkomurhasta lakanoidenvaihtopäivänä. Intiassa sentään on lahko joka pitää suun edessä kangasta koko elämänsä ajan etteivät söisi ilman pieneliöitä.

    Voihan sentään. Ton keksit kyllä itse! Tuota ei nimittäin kukaan ole aiemmin osannut lohkaista!

    Äänestä

  • helvetin väsynyttä kirjoitti:

    Voihan sentään. Ton keksit kyllä itse! Tuota ei nimittäin kukaan ole aiemmin osannut lohkaista!

    Kyllä sellaisia tyyppejä on Intiassa. Tosin niillä bakteereilla ei ole _mitään_ väliä minun näkökulmastani; niiden "aivoissa" kun ei pahemmin hurraamista ole eikä kapasiteettia kivun tuntemiseenkaan edes.

    Äänestä

Maitohappo voi olla ainakin maidosta lähtöisin, mutta sitä on myös mahdollista käyttää synteettistä (vai kasviperäistä, en muista). Eli jos haluaa varmistua maitohappoa sisältävän tuotteen vegaanisuudesta, pitää kysyä tuotteen valmistajalta maitohapon alkuperästä. Syömävalmissa tuotteessa ei käsittääkseni enää ole varsinaisesti maidon ainesosia, vaikka maitoa olisikin käytetty maitohapon alkuperänä eli maitoallergisille kaikkien maitohappojen pitäisi käydä. Mutta kaikki maitohappoa sisältävät tuotteet eivät siis käy vegaaneille.

Äänestä

Kommentoi aloitusta


punjab kirjoitti:

NIin että mistä tämä maitohappobakteeri on kotoisin, pystyykö vegaani juomaan esim. gefilusmehua? eli onko maitohappobakteeri eläinperäinen?

Anonyymi
5000

Ilmoita asiaton sisältö

  • Sisältää materiaalia, joka on loukkaavaa, herjaavaa, rasistista, uhkailevaa tai ahdistelevaa.

  • Materiaali sisältää nimiä, yhteystietoja tai muita henkilökohtaisia tietoja. Julkisuuden henkilöistä, julkisissa viroissa toimivista ihmisistä sekä yritysten vastuuhenkilöistä saa keskustella työhön liittyen. Myös yksityiselämään liittyvistä asioista voi keskustella siltä osin, kuin niistä on julkisesti kerrottu.

  • Sisältää lapsille haitallista tai heiltä kiellettyä materiaalia. Seksuaalinen sisältö on sallittua aiheeseen tarkoitetuilla palstoilla, joiden ikäraja on 18 vuotta.

  • Lainvastaista sisältöä voi olla mm. yksityiselämää loukkaavan tiedon levitys, kiihottaminen kansanryhmää vastaan, laiton uhkaaminen, alaikäisiin liittyvä seksuaalinen sisältö/grooming, petokset, identiteettivarkaudet, kunnianloukkaukset ja tekijänoikeusrikkomukset.

  • Sisältö ei liity palstan tai keskusteluketjun aiheeseen.

  • Viesti ei ole suomea tai ruotsia (pl. International Forums), se sisältää mainontaa, se sisältää tekijänoikeuksin suojattua materiaalia, se on massapostitus tai jokin muu syy.

Jaa keskustelu