Onko se vaarallista, jos syö härkäpapuja raakana?
Mikä aine siinä on vaarallista?
härkäpapu
1
2292
Vastaukset
- kels
Härkäpavut valmistetaan ruoaksi joko aivan nuorina, kun härkäpavun palot ovat vain pikkusormen kokoisia, ne poimitaan kokonaisina ja keitetään.
Elokuun alussa täysikasvuiset palot (30 cm pitkät) ovat jo liian kovia ja pahan makuisia syötäväksi, joten ne silvitään ja vain suuret, miehen peukalonpään kokoiset pavut keitetään.
Pavut voi kypsentää pensaspapujen tapaan suolatussa vedessä keittämällä tai paistamalla ne voi-öljyseoksessa.
Kypsinä papuihin muodostuu sitkeä kuori, joka kuitenkin on helppo poistaa keittämisen jälkeen, jos se häiritsee syömistä. Sisäosa lipsahtaa kevyesti ulos kuoresta, kun papua puristaa reunasta. Myös kuivatut, liotetut härkäpavut voidaan kuoria samalla tavalla.
Kuivatut pavut pitää myös liottaa ja liotusvesi heittää pois.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Immu otti pataan
Olen pettynyt, hänen piti viedä Stagalaa kuin litran mittaa - mutta kuinka kävikään? Voi hemmetti sentään.... Ääääääh!1422453Näetkö feminismin uhkana
Vai mahdollisuutena kun deittailet naisia? Mitä miehet mieltä feminismistä?1961157Tykkäätkö halaamisesta?
Minä en. Tänään tuttava, jolle olen maininnut että en pidä halaamisesta, yritti halata minua ja olen vieläkin ihan raivo1101067Hinduilu on suurta eksytystä
tekosyvällinen tarina uppoaa moneen. Harhautusta todellisen Jumalan yhteydestä. Kuka haluaisi nähdä sielunvaelluksessa389930Malmin tapaus on järkyttävä
Kolme ulkomaalaistaustaista miestä raiskasi nuoren tytön tavalla, jota ei meinaa uskoa todeksi. Mikä voisi olla oikeampi296888- 66858
- 53841
- 89837
- 46829
- 51743