Heips!
Ongelmanani on suklaakoristeiden valmistus (lehdet, kuviot yms.) Kun sulatan suklaan niin se ei jähmety enää uudelleen, muutoin kun jääkaapissa. Ohjeissa ainakin annetaan ymmärtää että ne jähmettyisi huoneenlämmössäkin. Sitten kun saan ne esim. kakun päälle ne sulavat n. 30min. kuluttua vaikka lämpötila ei olekaan huoneenlämpöä korkeampi.
Missä teen väärin? Neuvoja kaivataan!
suklaakoristeet
2
939
Vastaukset
- vaahtera
Oletko tehnyt koristeet tavallisesta taloussuklaasta? Kannattaa käyttää koristeisiin kuorrutesuklaata, joka jähmettyy ja säilyy myös siinä kakun päällä. Ja noita kuorrutesuklaita ainakin on se fazerin (block?)niissä pusseissa mitä myydään ja suklaa sulatetaan siinä pussissa sitten. Ja näytti ainakin tuolla citymarketissa olevan tarjouksessa kuorrutesuklaanappeja 2 pkt/1€...
- amalia
Heips!
En ole itse koskaan kokeillut jähmettää suklaata huoneenlämmössä... Eikä kolmen vuoden konditoriaopintojen aikana koskaan jähmetetty muuten kuin jääkaapissa eli tuote vaan jääkaappiin.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 713095
- 922865
- 512105
Mietin että
Onko tästä enää paluuta entiseen? Ainut asia joka päiviini toi taannoin iloa, oli meidän yhteinen hassuttelu ja huumorin201565- 151349
Nyt rupeaa löytymään talonmiestä ja muuta sankaria hallipaloon
Kyllä on naurettavia juttuja tuossa paikallislehdessä, että saa tosiaan nauraa niille..51328Aaamu on täällä taas!
Hyvää ja rauhallista työpäivää rakkauteni. Kunpa vaan hymyilisit enemmän. Toivon, että joku kaunis päivä kanssani et vaa131301Tajusin vaan...
Että olen pelkkä kroonistunut mielisairas. Olen sairauspäissäni luullut itsestäni liikaa. Luulin, että olen vain korkein131273- 181250
Noin ulkonäkö-jutut ei multa
Nainen, koskaan en ole kirjoittanut siitä mitään ilkeää. Ei kuulu tapoihin241232