Heips!
Ongelmanani on suklaakoristeiden valmistus (lehdet, kuviot yms.) Kun sulatan suklaan niin se ei jähmety enää uudelleen, muutoin kun jääkaapissa. Ohjeissa ainakin annetaan ymmärtää että ne jähmettyisi huoneenlämmössäkin. Sitten kun saan ne esim. kakun päälle ne sulavat n. 30min. kuluttua vaikka lämpötila ei olekaan huoneenlämpöä korkeampi.
Missä teen väärin? Neuvoja kaivataan!
suklaakoristeet
2
943
Vastaukset
- vaahtera
Oletko tehnyt koristeet tavallisesta taloussuklaasta? Kannattaa käyttää koristeisiin kuorrutesuklaata, joka jähmettyy ja säilyy myös siinä kakun päällä. Ja noita kuorrutesuklaita ainakin on se fazerin (block?)niissä pusseissa mitä myydään ja suklaa sulatetaan siinä pussissa sitten. Ja näytti ainakin tuolla citymarketissa olevan tarjouksessa kuorrutesuklaanappeja 2 pkt/1€...
- amalia
Heips!
En ole itse koskaan kokeillut jähmettää suklaata huoneenlämmössä... Eikä kolmen vuoden konditoriaopintojen aikana koskaan jähmetetty muuten kuin jääkaapissa eli tuote vaan jääkaappiin.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ootko nainen noin mustis musta
Onhan se toki imartelevaa kun olet kaunis ja kaikkea muutakin, mutta ehkä vähän kummallista, kun ei varsinaisesti olla t917455- 373967
- 453510
- 2352793
Kauan säkin jaksoit
Minun perässä juosta. Kunnes pahoitit mielen. Kuinka monta anteeksipyyntöä olet vailla? 🧐402652- 432465
- 1322391
Miksi kaipaat
Ja olet elämässäni vielä kaiken tämän jälkeen? Eikö kaikki ole jo selvää välillämme?292279Askanmäessä Huippu esitys
Kävimme Ystävien kanssa Askanmäen kesäteatterissa. Kaikki tykättiin esityksestä aivan valtavasti. En varmaan koko vuonna202218- 451962