Voisiko joku kertoa miten säilöä raparperia. Mitä pitää tehdä ennen pakastamista? Pitääkö keittää tai kuoria yms.?
Raparperi
4
2535
Vastaukset
- ja pilkon
pienikisi kuutioiksi. Pakastimeen laitan sellaisenaan tai joskus lisään hieman sokeria pinnalle.
- Katriska
--- kuorit - pilkot - keität hitusessa vettä ja sokeria. Tulee hilloketta joka pitää pakastaa - riippuu tietysti kuinka tuhottomasti sokeria laitat, mutta suosittelen pakastamaan. Tätä hilloketta sitte leivontaan, puuroon jne. Ei kyllä kestä paistamista esim viinerin päällä... Mutta murupiirakkaan käy jne. =)
- lyyli
Raparperista saa ihanaa hilloketta myös hillosokerilla. Anopin kanssa on lisätty himppa vaniljasokeria jäähdytysvaiheessa ja se antaa hienon säväyksen. Sovelsimme näin jonkin lehden ohjetta, jossa keitettiin hillon seassa vaniljatankoa.
- polttava kysymys
laitampa tähän kysymyksen liittyen raparperimehuun , joka tein mehumaijalla.
Eli tein siis raparperi-mansikkamehua mehumaijalla. Nyt mehu aiheutta massiivisia ilmavaivoja. Ei kiva. ; (
Mehu ei ole käynyttä. VOinko tehdä mehulle jotain että nämä ilmavaivat saataisiin kuriin,. esim. kannattaisiko se vielä keittää? Onko vastaavia kokemuksia?
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1462444
- 1751681
- 921578
- 691533
- 79914
Kesä, kesä!
Veikkaan, ettet juuri nyt ikävöi minua, ehket enää koskaan? Näkemättömyys on laimentanut tunteet, ja katselet iloisena k6865- 68851
- 59815
- 61798
Miksi sanotaan että Suomella on suuri armeija, tykistö jne.
Asioita tarkemmin seuranneet tietävät että tuolla Ukrainassa palaa kuukaudessa sen verran mitä Suomella on kokonaisuudes152745