Olisko ehdotuksia, miten laittaa haahkasta juhlaruoka.
Haahkasta
1
2090
Vastaukset
- Erämies!
Vanha hyvä konsti on marinoida voimakkaan makuista riista, eteenkin jos se on ammuttu haulikolla, maidossa.
Nylje haahka ja poista kaikki näkyvä rasva mahdollisimman tarkkaan. Laita haahka sopivan kokoisen astiaan (muovipussin sisään) joko kokonaisena tai paloina ja kaada päälle maitoa niin paljon että lihat peittyy kokonaan. Laita astia kylmään. Kääntele välillä ja anna olla maidossa 1-2 päivää.
Kuivaa haahka, mausta suolalla sekä mustapippurilla. Myös jotain yrttejä voi käyttää (Herbes Provencal). Kääri haahka pekoniin ja kypsennä uunissa aluksi 180 astetta noin 30 minuutin jälkeen 150 astetta. Lintu on kypsä kun täkkälihaan puutikulla pistetystä reiästä valuva neste on kirkasta. Tee liemestä kastike ja tarjoile lisäkkeeksi perunaa ym.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 876549
ROTAT VALTAAVAT ALUEITA
Asukkaat nyt loukkuja tekemään ja kiireellä, jätehuolto kuntoon, jätteet niille kuuluville paikoille, huomioikaa yrittäj524656- 764367
- 1314101
Siekkilässä ajettu ihmisten yli- mitä tapahtui? Länsi-Savo ei ole uutisoinut asiata
Manneja, vaiko matuja?573607Miten minusta tuntuu että kaikki tietää sun tunteista mua kohtaan
Paitsi suoraan minä itse, vai mitä hlvettiä täällä tapahtuu ja miksi ihmiset susta kyselee minulta 🤔❤️263098Alavuden sairaala
Säästääkö Alavuden sairaala sähkössä. Kävin Sunnuntaina vast. otolla. Odotushuone ja käytävä jolla lääkäri otti vastaan82808- 382404
- 2052208
- 462076