kasvisruoka on paskaa

lihansyöjä

niin on

29

3691

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • totta

      Totta. Vittu jotain rehuja pitäis vai rupee poposii???

      • kasvissyöjä

        niin on


      • Totta
        kasvissyöjä kirjoitti:

        niin on

        Totta. Vittu jotain eläintäkö pitäs vittu alkaa popsii vittu?


      • Onni
        Totta kirjoitti:

        Totta. Vittu jotain eläintäkö pitäs vittu alkaa popsii vittu?

        Kesäsateet ovat enemmän kuin kestän.


      • kasvis

        Vittu ei oo kasvis.Vitturehu ei myöskään.TOTTA.

        POPOSII siis porkkanaa...


      • Jokke
        kasvissyöjä kirjoitti:

        niin on

        tiiä millaista sinä olet syönyt mutta minä olen kyllä syönyt lihaista lihaa ja vielä mahottoman hyvvöö.


      • Anonyymi
        Totta kirjoitti:

        Totta. Vittu jotain eläintäkö pitäs vittu alkaa popsii vittu?

        Niin pitäis


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin pitäis

        persereikästä voi syödä paskaa


    • jok

      älä sit syö.niin helppoa se on.mitä tänne tulla vikiseen.en mäkää pidä monista asioista mut pidän ne omana tietonani.

    • kasvis

      Lihasta ja kasviksista tulee syötynä paskaa. Oletko tietoinen niiden hajoamismalleista elimistössäsi?
      Otapa selvää.

      • Moon

        Taidat Kasvis olla akka,sillä kukaan muu ei voi olla noin hölmö.Eihän kasviksista tule paskaa,vaan vegaanin syömänä ne menvät kasvisten taivaaseen.


      • Fabio
        Moon kirjoitti:

        Taidat Kasvis olla akka,sillä kukaan muu ei voi olla noin hölmö.Eihän kasviksista tule paskaa,vaan vegaanin syömänä ne menvät kasvisten taivaaseen.

        Niin. Tavara on todellakin kirjaimellisesti erilaista riippuen siitä mitä syöt. Lihan sulattaminen vaatii huomattavan suurta projektia. (Liekö osasyy kasvissyönnin edukkuuteen tämäkin. Ei joudu paikat niin koville suotta.)

        Onko joku sattunut juttelemaan kirurgin kanssa jolla on "etuoikeus" avata mahalaukkuja ja suolia. Kuulemma uskomattoman kammottava haju lähtee kun avataan sellaisen sisuskaluja joka syö innolla lihaa.

        Kammottavaa minusta ajatella myös kuinka dioksiinit ja muut luonnossa olevat saasteet ja myrkyt konsentroituvat tuhatkertaisina määrinä lihaan. Saastuu se ihmisen keho kasviksia, papu&pähkinä tuotteitakin syomällä. Lähes samat myrkyt niissäkin. Mutta miksi myrkyttää itseään tuhatkertaisella tehokkuudella.

        Mut eipä lihateollisuus ja karjankasvattjat tätä mainosta.

        Harva tietää sitäkään että yhden tarjoiluvalmiin lihakilon tuottaminen vaatii 100.000 litraa puhdasta vettä joka erittäin paljon enemmän kuin viljakilon tahi pavun tuottamiseen vaadittu vesimäärä. Vesi on se josta jatkossa soditaan ja sitä pitäisi meidänkin ryhytä suojelemaan yhä paremmin.


      • MÖÖÖ
        Fabio kirjoitti:

        Niin. Tavara on todellakin kirjaimellisesti erilaista riippuen siitä mitä syöt. Lihan sulattaminen vaatii huomattavan suurta projektia. (Liekö osasyy kasvissyönnin edukkuuteen tämäkin. Ei joudu paikat niin koville suotta.)

        Onko joku sattunut juttelemaan kirurgin kanssa jolla on "etuoikeus" avata mahalaukkuja ja suolia. Kuulemma uskomattoman kammottava haju lähtee kun avataan sellaisen sisuskaluja joka syö innolla lihaa.

        Kammottavaa minusta ajatella myös kuinka dioksiinit ja muut luonnossa olevat saasteet ja myrkyt konsentroituvat tuhatkertaisina määrinä lihaan. Saastuu se ihmisen keho kasviksia, papu&pähkinä tuotteitakin syomällä. Lähes samat myrkyt niissäkin. Mutta miksi myrkyttää itseään tuhatkertaisella tehokkuudella.

        Mut eipä lihateollisuus ja karjankasvattjat tätä mainosta.

        Harva tietää sitäkään että yhden tarjoiluvalmiin lihakilon tuottaminen vaatii 100.000 litraa puhdasta vettä joka erittäin paljon enemmän kuin viljakilon tahi pavun tuottamiseen vaadittu vesimäärä. Vesi on se josta jatkossa soditaan ja sitä pitäisi meidänkin ryhytä suojelemaan yhä paremmin.

        LIHA RULAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! KASVISSYÖJÄT ON HETEROITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!


      • Anonyymi
        Fabio kirjoitti:

        Niin. Tavara on todellakin kirjaimellisesti erilaista riippuen siitä mitä syöt. Lihan sulattaminen vaatii huomattavan suurta projektia. (Liekö osasyy kasvissyönnin edukkuuteen tämäkin. Ei joudu paikat niin koville suotta.)

        Onko joku sattunut juttelemaan kirurgin kanssa jolla on "etuoikeus" avata mahalaukkuja ja suolia. Kuulemma uskomattoman kammottava haju lähtee kun avataan sellaisen sisuskaluja joka syö innolla lihaa.

        Kammottavaa minusta ajatella myös kuinka dioksiinit ja muut luonnossa olevat saasteet ja myrkyt konsentroituvat tuhatkertaisina määrinä lihaan. Saastuu se ihmisen keho kasviksia, papu&pähkinä tuotteitakin syomällä. Lähes samat myrkyt niissäkin. Mutta miksi myrkyttää itseään tuhatkertaisella tehokkuudella.

        Mut eipä lihateollisuus ja karjankasvattjat tätä mainosta.

        Harva tietää sitäkään että yhden tarjoiluvalmiin lihakilon tuottaminen vaatii 100.000 litraa puhdasta vettä joka erittäin paljon enemmän kuin viljakilon tahi pavun tuottamiseen vaadittu vesimäärä. Vesi on se josta jatkossa soditaan ja sitä pitäisi meidänkin ryhytä suojelemaan yhä paremmin.

        Ketä kiinnostaa


      • Anonyymi
        Fabio kirjoitti:

        Niin. Tavara on todellakin kirjaimellisesti erilaista riippuen siitä mitä syöt. Lihan sulattaminen vaatii huomattavan suurta projektia. (Liekö osasyy kasvissyönnin edukkuuteen tämäkin. Ei joudu paikat niin koville suotta.)

        Onko joku sattunut juttelemaan kirurgin kanssa jolla on "etuoikeus" avata mahalaukkuja ja suolia. Kuulemma uskomattoman kammottava haju lähtee kun avataan sellaisen sisuskaluja joka syö innolla lihaa.

        Kammottavaa minusta ajatella myös kuinka dioksiinit ja muut luonnossa olevat saasteet ja myrkyt konsentroituvat tuhatkertaisina määrinä lihaan. Saastuu se ihmisen keho kasviksia, papu&pähkinä tuotteitakin syomällä. Lähes samat myrkyt niissäkin. Mutta miksi myrkyttää itseään tuhatkertaisella tehokkuudella.

        Mut eipä lihateollisuus ja karjankasvattjat tätä mainosta.

        Harva tietää sitäkään että yhden tarjoiluvalmiin lihakilon tuottaminen vaatii 100.000 litraa puhdasta vettä joka erittäin paljon enemmän kuin viljakilon tahi pavun tuottamiseen vaadittu vesimäärä. Vesi on se josta jatkossa soditaan ja sitä pitäisi meidänkin ryhytä suojelemaan yhä paremmin.

        Miksi sitten lähes kaikki yli 100-vuotiaat ovat syöneet lihatuotteita? Oikeasti sekasyönti on edelleen terveellisin ruokavalio. Vegaaniruokavalio on erittäin epäterveellinen vaikka fanaatikot muuta valehtelevat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi sitten lähes kaikki yli 100-vuotiaat ovat syöneet lihatuotteita? Oikeasti sekasyönti on edelleen terveellisin ruokavalio. Vegaaniruokavalio on erittäin epäterveellinen vaikka fanaatikot muuta valehtelevat.

        Lääkkeillähän nämä lihaa lutkuttavat elintapasairaat pidetään hengissä. Eli täysin keinotekoisesti. Se siitä lihaksien lutkuttamisen terveellisyydestä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lääkkeillähän nämä lihaa lutkuttavat elintapasairaat pidetään hengissä. Eli täysin keinotekoisesti. Se siitä lihaksien lutkuttamisen terveellisyydestä.

        >> Lääkkeillähän nämä lihaa lutkuttavat elintapasairaat pidetään hengissä. Eli täysin keinotekoisesti. Se siitä lihaksien lutkuttamisen terveellisyydestä. <<

        Vegaanit pysyvät elossa purkista otettujen ravintolisien ansiosta.


    • Anonyymi

      Hyvänmakuinen ruoka pitäisi laittaa verolle. Jos kaikki ruoka olisi pahanmakuista niin mitään ylipaino ongelmia ei olisi lainkaan.

      • Anonyymi

        Jos kaikenlainen maustaminen lopetettaisiin, ei liha maistuisi kenellekään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos kaikenlainen maustaminen lopetettaisiin, ei liha maistuisi kenellekään.

        Lihassa on luontaisestikin suolaisuutta. Ja epäilen josko lihaa syövät raadolliset alkuasukkaat kovin paljon maustepurkkeja käyttävät.


    • Anonyymi

      Olet varmasti syönyt paljon lihaa kun pystyt noin analyyttiseen ja kypsään kommentointiin.

      Pyyhitkö jo ihan itse?

    • Anonyymi

      Hedelmät ja marjat ovat vegaanisia ja tolella herkullisia.

    • Anonyymi

      alffa

    • Anonyymi

      Kasvikset on kyllä hyviä ja terveellisiä, passa erittäin hyvin hampurilaisten väliin missä liha tirisee.

      Sairasta kyllä pelkkä kasvissyömti kun kasveilla on tunteet, niitä ei tulisi syödä.

      • Anonyymi

        Ainakin newageuskovien mukaan kasvikin tuntee kipua. Ihmettelen, miten he sitten saavat niitä kumminkin syötyä. 😛🌱


      • Anonyymi

        Ole ihan huoleti, voit kyllä syödä kasviksia, koska voidakseen tuntea jotain, kuten kipua täytyy olla hermosto ja aivot, joita kasveilla ei ole.


    • Anonyymi

      Ihmettelen, miten ns. kasvisruoka voi olla paskaa, koska kasvissyönti harvemmin nykyään edes on mitään pelkkien kasvisten syöntiä, sillä ravitsemustätien huolen takia kasvissyönniksi kelpuuteaan sekin, jos käyttää sivussa myös eläinkunnan tuotteita tai jättää vain lihan pois.

      Kasvissyönnin sijaan pitäisikin alkaa puhumaan vain lihattomasta ruokavaliosta.
      Koska vain vegaanit ovat kasvissyöjiä sanan varsinaisessa merkityksessä.

      • Anonyymi

        Joidenkin kasvissyöjien mielestä kala ei ole lihaa. Jassoo, kyllä minun maailmassani, joka on Suomi ja Maapallo, aina on puhuttu kalan lihasta niin kauan kuin minä muistan.

        Ja elukoista syödään muutakin kuin sitä lihaa. Kananmuna on solulimaa, alkio, josta se kana lihoineen kehkeytyy, mutta kasvissyöjien mielestä se on ihan ok purtavaa silti. Se ei ole kuulemma lihansyöntiä, koska alkio ei ole vielä tipu.

        😂 Se onkin tosi eettistä syödä se elukka heti alkutekijöissään, ennen kuin se alkaa näyttää siltä, mikä siitä tulee.


    • Anonyymi

      >> kasvisruoka on paskaa <<

      Syy on siinä, ettei niitä osata valmistaa maukkaiksi täällä Suomessa.

      Maissa, jossa kasvikset muodostavat pääosan, osataan tehdä tulisia ja maukkaita kasvisruokia. Kasvikset on ensin esim. marinoitu tai maustettu ja säilötty muulla tavoin. Sitten niitä mausteisia kasviksia lisätään muiden kasvisten joukkoon, johon vielä laitetaan lisää mausteita ja muista aineksia, ennen kuin kasvisateria on valmis.

      Suomessa raastetaan ja pilkotaan kasviksia ja lisätään nuukasti mausteita joukkoon, "ettei kasvisten oma maku peity". Ei ihme, jos on tylsää ja mautonta, eikä herahda vesi kielelle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kalajoen hukkuneet pojat olivat tummaihoisia

      Jälleen kerran, hukkuneet tai heikon uimataidon vuoksi vaaraan joutuneet olivat muita kuin suomalaisia. Turha viisastell
      Maailman menoa
      328
      7121
    2. Kysymys muille miehille

      Onko teille varattu nainen ongelma? Mikään muu naisessa ei töki kun se että hän on varattu. Kamppailen houkutuksen kanss
      Ikävä
      71
      4338
    3. Sinä eräs, pyydän......

      AUTA mua ole kiltti. Ei mun takia vaan.... Miten saan sut kiinni?
      Ikävä
      208
      3165
    4. Kohta katson sun kuvaasi

      ja päästän ajatukseni liitämään. Jo kuvasi näkeminen rauhoittaa, ja pistää hyrräämään vähän muutakin. Ihanan kaunista sa
      Ikävä
      24
      2967
    5. Nimikirjaimet

      Kuka kaipaa ketä 🥰
      Ikävä
      74
      1952
    6. VOI TÄTÄ ILON

      JA ONNEN PÄIVÄÄ 😂
      Tuusniemi
      149
      1800
    7. Ahneus iski Fazeriin, suklaalevy kutistuu 180 grammaan

      Kun mikään ei riitä. Shrinkflaatio. Mitä isot (Marabou) edellä, sitä pienet (Fazer) perässä. Pienikin voi siis olla a
      Maailman menoa
      212
      1746
    8. Jos kaivattusi on perääntynyt lähestyessäsi

      jossain tilanteessa, ymmärrätkö miksi hän saattoi tehdä sen?
      Ikävä
      166
      1577
    9. Minkä asian haluaisit muuttaa kaivatussasi?

      Mikä kaivattusi luonteessa tai ulkonäössä ärsyttää sua?
      Ikävä
      120
      1548
    10. Mies, ajattelemmekohan toisiamme juuri nyt?

      Olet mielessäni, vanhempi mies
      Ikävä
      89
      1438
    Aihe