kaverini on vegetaristi mutta yhtenä päivänä meillä ollessaan meillä oli keksejä jotka sisältävät hirvensarvisuolaa... onko kielletty aine kasvissyöjiltä
vegetarismi
bodhi
2491
0Äänestä
Muut lukivat myös
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastainen viesti.
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset 2
Vanhimmat
jos en ihan väärin muista niin hirvensarvisuola ei ole eläinperäistä toisin kuin nimestä voisi päätellä. Korjatkaa, jos olen väärässä.
Ja eiköhän jokainen vegetaristi ihan itse määrittele mitä haluaa tai ei halua syödä, ei ole mitään ns. yhteistä sääntöä. On vain eri asteisia kasvissyöjiä. Toivottovasti ymmärsit mitä tarkoitin :)
Ei sitä hirvensarvisuolaa mistään hirven sarvista kuitenkaan tehdä.