Puuttukaa siihen mikä ON haitaksi!

Uskomaton

Skeptismi on juuttunut lapselliselle tasolle jossa inistään jostain yhdentekevistä horoskoopeista, povareista ja avaruuden uhvomiehistä. Samaan aikaan maassamme uskovaisten lauma saa edelleen rauhassa mädättää ihmisten aivoja, pimentää heidän mieliään ja itkettää lapsia ja nuoria aivan rauhassa.

Karkea esimerkki asiasta löytyy esim. Uskonto/Uskonto-palstalta jossa tällä hetkellä nimellään esiintyvä saarnaaja entiseen malliinsa tekee aloituksiaan:

http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=1000000000000003&conference=680&posting=22000000010995084

Tuon paisuneen ketjun alaisuudessa tulee ilmi että ko. tyyppi on aikaisemmin keskustellut uskovaisten seksuaalisen hyväksikäytön uhrin kanssa, ja osoittanut "ymmärrystä" tätä kohtaan sen verran että on julistanut tämän tulleen 3-vuotiaana raiskatuksi koska ei ollut osannut rukoilla Jumalaa oikealla tavalla.

Lisäksi uhri kuulema valehtelee koko hyväksikäytöstä, tämän saarnaajan mielestä, koska uskovainenhan ei missään nimessä voi tietenkään moiseen ryhtyä. Tässä voisi mietiskellä sitä että mistä 3-vuotias voi tietää onko hänet raiskaava uskovainen vain "leikkiuskovainen" vai voiko tuon pedon oma vakaumus olla totinen, jossa tapauksessa hänen sairas mielensä jotenkin siirtää syyn teoista lapselle (tämähän "viekotteli")...

Lainauksia ketjusta joka saattaa ehkä hävitäkin:

UHRI:

>>>Toistan edelleen, että tarinani on tosi. Isäni, seurakunnan nuorisotyöntekijä 80-90 -luvuilla pienellä Suomen paikkakunnalla käytti hyväkseen kahta tytärtään, joista minä olen vanhempi. Hyväksikäyttö alkoi ollessani 3 vuotias.

Isäni oli hyvin uskovainen.

Minut oli opetettu rukoilemaan, joten rukoilin lapsena.

Nykyään minulle kuuluu hyvää. Minulla on mainio opiskelupaikka, seurustelen edelleen, nyt kohta kahdeksatta vuotta, parisuhteeni on hyvä. Olen selvinnyt kokemuksistani, jatkan seksuaalista hyväksikäyttöä käsittelevän foorumin moderaattorina, terapiani jatkuu vielä tammikuulle asti.

Isäni kiusaa minua vielä, sillä asuu paikkakunnalla ja koettaa vaikeuttaa elämääni. Lähestymiskielto on hakusessa.

Isäni pyörii edelleen kaikenmaailman hihhuliseurakunnissa. On kovin uskovainen.

Onpa hassua, että vielä tämä tapaukseni muistetaan! On hyvä, että se muistetaan, jotta ihmiset näkevät, mikä on totta ja että niinkin pahoja asioita, kuin seksuaalista hyväksikäyttöä voi tapahtua myös kirkon piirissä ja muissa "hyvissä" harrastus-, yms. paikoissa. Suurinhan osa hyväksikäytöstä tapahtuu lapsen kotona ja hyväksikäyttäjä on lapselle ennestään tuttu - valitettavasti isä tai isäpuoli valtaosassa tapauksia. Useimmiten lasta ei uskota. Vain pieni osa tapauksista päätyy poliisin tietoon.

Siinä minä olin onnekas, sillä isäni sai rangaistuksen, vaikkakin pienen. Nyt on myöhemmin käynyt ilmi, että hän on hyväksikäyttänyt muitakin lähipiirimme lapsia, mutta heidän kohdallaan teko oli jo vanhentunut, eikä oikeusprosessi mahdollinen.

Uskon, että kaikille lukijoille on selvää, mikä tässä jutussa on asioiden oikea laita.

En koe, että minun velvollisuuteni olisi puolustautua yhden hullun saarnamiehen edessä, sillä en usko kenenkään ottavan häntä tosissaan ja netin anonymiteetti takaa sen, ettei tällainen asioitteni repostelu ja saarnoissa käyttö minua käytännön tasolla loukkaa. Pari vuotta sitten Mikko Lahti loukkasi minua todella, aiheutti ahdistusta solvauksillaan ja sytytti minussa lopullisen ja syvän vastenmielisyyden kaikenlaista uskonnollisuutta kohtaan. Mutta nyt ovat ajat muuttuneet - tämän asian esillepulpahtaminen on mielestäni lähinnä huvittavaa.

Silti vähän surettaa nähdä, että Mikko Lahti jatkaa aivan samaan malliin, eikä ole saanut elämäänsä tuon parempaa järjestystä, eikä apua selvään narsistiseen luonnehäiriöönsä. Toivon myös, ettei hän saarnoissaan enää käyttäisi hyväkseen toisten ihmisten onnettomuuksia ilman heidän omaa lupaansa.>Kissan insestitapauksen ydinkysymykset
Kirjoittanut: Mikko L 11.10.2005 klo 16.12
   Nimim. kissa kirjoittaa netissä insestitapauksestaan ja esittää minusta valheellisia ja virheellisiä käsityksiä.

Kuten tämän:"Mikko Lahti syytti valehtelijaksi, saatanan omaksi ja ties miksi vielä. Hänen pääargumenttinsa oli, että en ollut rukoillut 3 -vuotiaana Jumalaa oikein, koska minut oli raiskattu."

Näitä ahdistuneen naisen harhautuneita mutu-fiiliksiä ja suoranaisia valheita palstan jumalattomat yrittävät käyttää hyväkseen ja mustamaalata minua,omalla nimellä kirjoittavaa Mikko Lahtea.

Siksi epätietoisille lukijoille muutaman vuoden takaisen kissan insestitapauksen kaksi ydinkysymystä jotka silloin esitin usein ja toistuvasti.Em. insestitapauksesta on väännetty useita kertoja netissä eikä ole syytä jatkaa enää.

Tässäpä ensimminen peruskysymys jota kissa ei suostunut kuulemaan. Ihmettelen miksi?

1. Onko Raamatun Jumala elävä toimija,joka auttaa apua pyytävää ihmistä hänen hätänsä päivinä?

Kissahan väitti että hänen isänsä "on raiskannut minut satoja kertoja, ja ettei Raamatun Jumala kuullut rukouksiani."

Kyseenalaistin koko ajan tämän pahasti eksyttävän valheen.Vastasin hänelle silloin kuten tänäänkin:" Traumaattinen kokemuksesi aiheuttaa sen että muistisi pätkii. Sillä Raamatun Jumala on uskollinen lupaukselleen:"Avuksesi huuda minua hädän päivänä ,niin minä tahdon auttaa sinua,ja sinun pitää kunnioittaman minua.Ps. 50:15.

Valitettavasti rikoksen uhriksi joutunut nainen siis yrittää tietämättään tai tietoisesti tehdä Raamatun Jumalan valehtelijaksi.Tässä en anna eksyneelle periksi vaikka hän onkin joutunut ikävän rikoksen uhriksi.

2. Kissa väitti että hänen isänsä oli Jeesukseen uskova, seurakunnan työtekijä.

Kristillisen srk:n työntekijä isä on ehkä ollutkin.

Vastasin hänelle silloin ja vastaan edelleen: Jeesuksen Herraksi tunnustavat ihmiset eivät harrasta insestiä.

Sillä Raamatun ilmoitukseen uskovat,uudestisyntyneet Jeesuksen seuraajat eivät elä synnissä,vaan Kristuksessa,ks.2 Kor.5.17
Joten en usko että hänen isänsä olisi ollut mikään uudestisyntynyt kristitty.Vaikka valitettavan raiskauksen uhriksi joutunut nainen niin väittääkin.

Katsoin että Herran sanan saarnaajana minulla on sekä oikeus että velvollisuus tuoda nämä perusasiat lukijoiden tietoon.

Edelleen toivon että Jumalan rakkaus joka on ihmisymmärrystä ylempi, eheyttää ahdistuneen ja katkeroituneen naisen.

Niin että taakoista vapautunut kissa tulevaisuudessa todistaa elävän Jeesuksen lupauksesta:"Jos Poika tekee teidät vapaiksi ,niin te tulette todellisesti vapaiksi." Joh.8:38>>insesti ja Mikko L
Kirjoittanut: Nassen 6.10.2005 klo 18.07
   Minun ei tarvitse kaataa mitään likasankoa niskaasi, olet sen Mikko itse itsellesi tehnyt, kuten kaikki tietävät.

Jos jollekin asia on uusi, googlettakaa yhdistelmällä mikko kissa insesti ja karu totuus Mikon suusta kuultuna aukeaa eteenne.

Erityisesti kristinuskoisten kannattaa haku tehdä jotta tiedätte mistä Mikossa on kyse.

7

3011

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tittelityy'

      Blaa blaa blaa... :D

      • Uskomaton

        Olet siis pedofiileja diggailevien uskovaisten puolella.

        Bä-ä-ää vain sinnekin. Kenen joukoissa seisot, sen lauluja laulat.


    • Appelsiini

      " Skeptismi on juuttunut lapselliselle tasolle jossa inistään jostain yhdentekevistä horoskoopeista, povareista ja avaruuden uhvomiehistä."

      Monista maailman ongelmista huolimatta on tärkeää edelleen "inistä yllä mainituista yhdentekevistä jutuista".

      Horoskoopit ovat mukavaa viihdettä, mutta niillä aiheutetaan vahinkoa. Valtionpäättäjät tukeutuvat horoskooppeihinsa tehdessään suuria päätöksiä tai vielä pahempaa on kun horoskooppien tekijät pystyvät manipuloimaan suurmiehiä.

      Itse olin yrityksessä, jossa johtaja teki isot päätökset soittamalla palvelunumeroon ja kysyi mitä tähdet kertovat. Palvelun pitäjä siis kontrolloi yrityksen suurista päätöksistä.

      Lisäksi on tavallisia taaveja, jotka vilpittömästi uskovat tähtien voimaan ja hakevat lohtua siitä mitä sinne on kirjoitettu. Hyvä niin, jos siitä lohtua saavat, mutta tällaiset ihmiset jäävät helposti häikäilemättömien ennustajien hyväksikäytettäväksi.

    • Star Mule

      Käsittelemäsi aihe on ehdottomasti tärkeä ja vaatisi puuttumista. Olen itse vilpittömästi sitä mieltä, että ainakin Suomessa kaikkein moraalittomin saasta löytyy kristillisten (ääri)uskontojen edustajista.

      Perusongelma lienee se, että tieteellinen keskustelu ja uskonnolliset asiat eivät käytännössä keskustele samoista asioista. Usko ja tieto ovat sanoinakin lähes toistensa vastakohtia. Voin kuvitella, että tuon esimerkin Saarnaaja ja skeptikko olisivat tuskin monestakaan asiasta samaa mieltä osuessaan samaan kahvipöytään. Juuri tästä syystä näitä kohtaamisia harvoin tapahtuu. Valitettavasti.

      • Moraaliton uskovainen

        Mikä ihmeen vimma teillä on yhden ääritapauksen takia leimata "uskovaiset" pahimmiksi moraalittomiksi tyypeiksi jne. Ihan kuin kyseinen Saarnaja edustaisi jotain laajempaa kuin omia kieroutuneita ajatusmalleja. Se, että kutsuu itseään saarnaajaksi ei anna ihmiselle vielä mitään auktoriteettiä tai tarkoita että häntä jotkut kuuntelisivat oikeasti. Tosin en tiedä, jos näin onkin, mutta itse luin tänään ensi kertaa kyseisen henkilön tekstejä ja en niissä kauheasti mitään rakentavaa tai kristillistäkään nähnyt.
        On hyvä, että tämänlaisia henkilöitä nostetaan pöydälle ja kritisoidaan, mutta pitää muistaa että he ovat vain yksittäisiä henkilöitä. Kieroutuneita ja sekavia ihmisiä löytyy joka puolelta.


      • Jumalaan uskova
        Moraaliton uskovainen kirjoitti:

        Mikä ihmeen vimma teillä on yhden ääritapauksen takia leimata "uskovaiset" pahimmiksi moraalittomiksi tyypeiksi jne. Ihan kuin kyseinen Saarnaja edustaisi jotain laajempaa kuin omia kieroutuneita ajatusmalleja. Se, että kutsuu itseään saarnaajaksi ei anna ihmiselle vielä mitään auktoriteettiä tai tarkoita että häntä jotkut kuuntelisivat oikeasti. Tosin en tiedä, jos näin onkin, mutta itse luin tänään ensi kertaa kyseisen henkilön tekstejä ja en niissä kauheasti mitään rakentavaa tai kristillistäkään nähnyt.
        On hyvä, että tämänlaisia henkilöitä nostetaan pöydälle ja kritisoidaan, mutta pitää muistaa että he ovat vain yksittäisiä henkilöitä. Kieroutuneita ja sekavia ihmisiä löytyy joka puolelta.

        Kyseinen henkilä eli ML on todella sekopäinen ja suuruusharhojen vallassa ja ilmeisesti kuvittelee olevansa Jumalaa suurempi. Kätelkää häntä joskus ja tunnette niljakkaan kuolleen kalan kädenpuristuksen. Oksettavaa ja vastenmielistä. Eikö löydy lakia jolla tuollaiset sairaat saataisiin hoitoon ?

        Annikki


    • yxi vaan

      En ole mikään skeptikko, mutta tässä hieman mielipidettäni:

      Uskonnolliseen ryhmään liittymisen motiivit voivat olla hyvinkin käytännöllisiä tai psykologisia, ei siinä välttämättä kyse ole korkeasta hengellisyydestä tai moraalista. Asiassa olisi aihetta laajaankin pohdiskeluun, mutta tässä vain yksi näkökulma:

      http://veljesseura.org/foorumi//viewtopic.php?f=1&t=2077

      Uskonnollisessa ryhmässä rivijäsenet ovat ehkä tavallista enemmän auktoriteettiuskoisia ja alistumiseen taipuvia, ja niinpä heitä on ehkä helpompi käyttää hyväksi. Lapset tietysti tarvitsevat aina aikuisia, aikuiset ovat lapsille jonkunlaisia luotettuja "isoisia", varsinkin kun esittävät olevansa jumalaan uskovia. Niinpä uskonnollisissa porukoissa on suotuisat olosuhteet tämäntapaisille ilmiöille:

      http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=5&t=5740

      Yksinkertaisen mielipiteeni mukaan näitä ilmiöitä ehkäistään parhaimmin koko yhteiskunnassa hyvällä perusopetuksella, tiedonvälityksellä ja toimivalla sosiaaliturvalla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2530
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      85
      1940
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1479
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1018
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      66
      893
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      871
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      850
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      51
      826
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      755
    Aihe