Haudutuspata

Jere

Onko kokemuksia Pitokokin haudutuspadasta?

29

39314

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SILMITÖN HINTA

      JÄRJETÖN!

      Valmistat ruoan uunissa ja hauduttelet siellä - murto-osalla kustannuksia kuin se haudutuspata.

      Ellette usko niin sopii kokeilla - hankkimalla kWh-mittarin ..

      • jonna
        halvemmalla kirjoitti:

        http://www.eratukku.fi/Tuotesivut/Pitokokki.htm

        Ainaki tuli ihan älyttömän hyvää hirvipaistia, laittoivat metsämiehet yöksi hautumaan, parempaa varmaan oli, kuin leivinuunissa tehtynä... Jos muka sähkössä maksoi, sai maksaaki!!!!


      • anonym125

        EI TAIDA JÄRJETÖN TUNTEA ASIAA


      • Mama7777

        Vois ottaa selvän haudutuspadan sähkön tarpeesta. Kuluttaa huomattavasti vähemmän kuin uuni


    • Karhutar1

      Moi, olen nyt tyypittänyt Pitokokki-haudutuspataa (kuusilitraista) reilun viikon. Amerikoissahan pata tunnetaan slow cooker -nimellä ja reseptejä on mm. netti täynnä. Tilasin myös Amazonista keittokirjoja. Kokeiluruuista on tullut varsin hyviä ja jopa loistavia. Lihapataa punaviinissä haudutettuna (karjalanpaistilihoista), marokkolaistyylistä kasvis-papupataa, kasviskeittoja, linssisoppaa.. suklaista fudge-tyylistä 'vanukaskakkuakin' tein ja sen maku oli erikoisen hyvä. Jos on harrastuneisuutta, suosittelen, pata on keraaminen mutta helppo puhdistaa. Jos haluaa 'suolaisen ruuan hajun' pois padasta ennen makean tekoa, haju lähtee hetkessä pois kun kiehauttaa padassa vettä ja vähän soodaa. (Olin ollut tästä vähän huolissani!) Ja päinvastoin, jos haluaa vaikka suklaan hajun pois ennen suolaisen ruuan tekoa. Aion ostaa toisen pienemmän padan, kunhan rahatilanne vähän kohenee, jotta voin tehdä samalla ajalla myös jälkkärin isommassa padassa tulevan pääruuan seuraksi.

      • kuinka tarkkaa

        Padassa mainostetaan olevan digi näyttö, mutta saako haudutus lämpötilan säädettyä ja jos saa niin mikä on säätö asteikko


      • Taikinahavukka
        kuinka tarkkaa kirjoitti:

        Padassa mainostetaan olevan digi näyttö, mutta saako haudutus lämpötilan säädettyä ja jos saa niin mikä on säätö asteikko

        Padassa on diginäyttö, mutta se näyttää vain ohjelmoidun tai jäljellä olevan ajan. Lämpötilaa ei voi säätää muuten kuin high- tai low-asetuksilla. Se ei ole tarpeen. High-asetuksella ruoka porisee reunoilta koko ajan, lowilla höyryää rauhallisemmin.


      • ani

        oisko jollkulla ohjeita antaa suomenkiekisiä kun toi enklanti ei oikeen suju


      • EkoApu
        ani kirjoitti:

        oisko jollkulla ohjeita antaa suomenkiekisiä kun toi enklanti ei oikeen suju

        Hei
        Pitokokki KSC38-F, 3.8 litran keittimeen ei löytynyt netistä sen paremmin suomen- kuin englanninkielisiä ohjeita. Näppäimistön logiikka on jotain kummallista, koska laitetta ei saa ohjelmoiduksi eikä ajastetuksi. Olisiko jollakulla englanninkieliset ohjeet? Laitteen mukana tulleilla ohjeilla ei päässyt eteenpäin.


      • Obeesia
        EkoApu kirjoitti:

        Hei
        Pitokokki KSC38-F, 3.8 litran keittimeen ei löytynyt netistä sen paremmin suomen- kuin englanninkielisiä ohjeita. Näppäimistön logiikka on jotain kummallista, koska laitetta ei saa ohjelmoiduksi eikä ajastetuksi. Olisiko jollakulla englanninkieliset ohjeet? Laitteen mukana tulleilla ohjeilla ei päässyt eteenpäin.

        Samaa olen ihmetellyt itsekin. En ymmärrä laitteen mukana tulleita ohjeita. Olisi hyvä, jos joku asiasta paremmin perillä oleva selittäisi, miten logiikka toimii.


      • käyttäjä
        Obeesia kirjoitti:

        Samaa olen ihmetellyt itsekin. En ymmärrä laitteen mukana tulleita ohjeita. Olisi hyvä, jos joku asiasta paremmin perillä oleva selittäisi, miten logiikka toimii.

        asetusta en muista mutta vehje saadaan heti päälle näin ja lämpenemään:
        Töpseli seinään.

        paina select nappia(-miinus nappi)

        näyttöön tulee 2,0 vilkkumaan

        paina sitten function nappia.

        Paina kerran jos haluat keittää korkeamalla lämpötilalla (high-valo vilkkuu)

        tai kahdesti jos matalalla (low-valo vilkkuu).
        Yksi piippaus kuuluu jossain välissä nesteen lämmitystä ja kaksi kun neste/keitos on saavuttanut halutun lämpötilan(high/low).Samalla vilkkuva high/low valo ei enää vilku
        Selvensikö?
        Aikaa lisätään ja vähennetään - napeista.


      • käyttäjä
        käyttäjä kirjoitti:

        asetusta en muista mutta vehje saadaan heti päälle näin ja lämpenemään:
        Töpseli seinään.

        paina select nappia(-miinus nappi)

        näyttöön tulee 2,0 vilkkumaan

        paina sitten function nappia.

        Paina kerran jos haluat keittää korkeamalla lämpötilalla (high-valo vilkkuu)

        tai kahdesti jos matalalla (low-valo vilkkuu).
        Yksi piippaus kuuluu jossain välissä nesteen lämmitystä ja kaksi kun neste/keitos on saavuttanut halutun lämpötilan(high/low).Samalla vilkkuva high/low valo ei enää vilku
        Selvensikö?
        Aikaa lisätään ja vähennetään - napeista.

        täältäpä ne ohjeet löytyikin.
        ajastin heti käyttö
        http://keskustelu.plaza.fi/ellit/ideakeittio/keskustelu/t1509759


      • Mettäpöllö
        käyttäjä kirjoitti:

        täältäpä ne ohjeet löytyikin.
        ajastin heti käyttö
        http://keskustelu.plaza.fi/ellit/ideakeittio/keskustelu/t1509759

        Ihmetyttää ohje B)

        B. Käyttö ilman ajastinta.
        - Paina Function painiketta ja keitin menee heti päälle (valo ei vilku enää). Keitin sammuu kun painat Function painiketta uudestaan (valo vilkkuu jälleen).

        Miten tässä vaihtoehdossa valitaan high tai low?


      • käyttäjä
        Mettäpöllö kirjoitti:

        Ihmetyttää ohje B)

        B. Käyttö ilman ajastinta.
        - Paina Function painiketta ja keitin menee heti päälle (valo ei vilku enää). Keitin sammuu kun painat Function painiketta uudestaan (valo vilkkuu jälleen).

        Miten tässä vaihtoehdossa valitaan high tai low?

        lämmittää korkeimpaan lämpötilan mukaan


      • Ile

        Terve!
        Olen ollut laitteeseen hyvin hyvin tyytyväinen. Erätukun 70€ tarjoushinta ei ollut paha...

        Reseptejä löytyy: http://www.eratukku.fi/kuvat/pitokokki/reseptit2.htm

        Riisipuurot on tehty jo parin vuoden ajan tuolla. Eipähän tarvitse vieressä vahtia -- ei siis kertaakaan haudutuksen aikana.

        Myös karjalainpaistit onnistuu aina mainiosti.

        Olen tehnyt myös seuraavanlaista kanapataa:
        1 purkki tomaatti/basilikaseosta tai keittoa.
        Paketti tai pari broilerin koipia ja muutama kymmenen pippuria. Vähän vettä. Poistin nahat jo aluksi, niin pääsee samalla mahdollisista marinoinneista eroon. Nahat voi poistaa, koska savipadassa liha ei pääse kuivumaan. 4 tuntia.


      • tonttu tohelo
        Ile kirjoitti:

        Terve!
        Olen ollut laitteeseen hyvin hyvin tyytyväinen. Erätukun 70€ tarjoushinta ei ollut paha...

        Reseptejä löytyy: http://www.eratukku.fi/kuvat/pitokokki/reseptit2.htm

        Riisipuurot on tehty jo parin vuoden ajan tuolla. Eipähän tarvitse vieressä vahtia -- ei siis kertaakaan haudutuksen aikana.

        Myös karjalainpaistit onnistuu aina mainiosti.

        Olen tehnyt myös seuraavanlaista kanapataa:
        1 purkki tomaatti/basilikaseosta tai keittoa.
        Paketti tai pari broilerin koipia ja muutama kymmenen pippuria. Vähän vettä. Poistin nahat jo aluksi, niin pääsee samalla mahdollisista marinoinneista eroon. Nahat voi poistaa, koska savipadassa liha ei pääse kuivumaan. 4 tuntia.

        Riisipuuron reseptin ja toimintaohjeen kun saisin niin joulu olisi pelastettu.
        t Tonttu tohelo


      • Anonyymi
        EkoApu kirjoitti:

        Hei
        Pitokokki KSC38-F, 3.8 litran keittimeen ei löytynyt netistä sen paremmin suomen- kuin englanninkielisiä ohjeita. Näppäimistön logiikka on jotain kummallista, koska laitetta ei saa ohjelmoiduksi eikä ajastetuksi. Olisiko jollakulla englanninkieliset ohjeet? Laitteen mukana tulleilla ohjeilla ei päässyt eteenpäin.

        Outi kokko haudutus pata uusi muttei aina lämpene eikä mitään ohjeita mukana


      • Anonyymi
        kuinka tarkkaa kirjoitti:

        Padassa mainostetaan olevan digi näyttö, mutta saako haudutus lämpötilan säädettyä ja jos saa niin mikä on säätö asteikko

        Haudutuspadassa on diginäyttö, jos on varustettu ajastimella. Siinä valitaan aika/tunnit ja sitten lämpötila, joko low=matala lämpö tai high=korkea lämpö. Kun aika on kulunut loppuun asti siirtyy automaattisesti lämpimänäpitoon. En ainakaan ole muuta valintaa haudutuspadoissa nähnyt. Toiset haudutuspadat on manuaalisia. Niissä laitetaan
        low tai high päälle ja sammutetaan kun on valmista. Voi myös laittaa valmiin ruuan lämpimänäpitoon. Minusta on todella hyvä laite, yli 2 vuotta käytetty.


      • Anonyymi
        ani kirjoitti:

        oisko jollkulla ohjeita antaa suomenkiekisiä kun toi enklanti ei oikeen suju

        Hae googlesta, löytyy monenlaisia ohjeita. On tosi helppo käyttää. Pitää muistaa, että pata ei haihduta yhtään lientä. Joten keitot on keittoja, joihin kuuluu runsas liemi. Mutta muihin ruokiin ei paljon nestettä tarvi. Ehkä 1/2desiä, monesti kuitenkin vielä vähemmän.


      • Anonyymi
        Ile kirjoitti:

        Terve!
        Olen ollut laitteeseen hyvin hyvin tyytyväinen. Erätukun 70€ tarjoushinta ei ollut paha...

        Reseptejä löytyy: http://www.eratukku.fi/kuvat/pitokokki/reseptit2.htm

        Riisipuurot on tehty jo parin vuoden ajan tuolla. Eipähän tarvitse vieressä vahtia -- ei siis kertaakaan haudutuksen aikana.

        Myös karjalainpaistit onnistuu aina mainiosti.

        Olen tehnyt myös seuraavanlaista kanapataa:
        1 purkki tomaatti/basilikaseosta tai keittoa.
        Paketti tai pari broilerin koipia ja muutama kymmenen pippuria. Vähän vettä. Poistin nahat jo aluksi, niin pääsee samalla mahdollisista marinoinneista eroon. Nahat voi poistaa, koska savipadassa liha ei pääse kuivumaan. 4 tuntia.

        Hei! Kuinka paljon haudutuspadan alle lasketaan vettä ennen padan sijoittamista paikoilleen?
        Käyttöohjeet padan täyttämiseksi ovat korvien välissä, mutta miksi VEDEN määrää ei sanota, koska vesihäntä sen keraamisen padan kuumentaa...
        Tuskastunut


    • Haudutuspata is best

      www.haudutuspata.suntuubi.com

    • Kokkivitonen

      Mullekin tuli juuri tuo jahdin haudutuspata, jossa on niin onnettomat ohjeet!!!
      Kokemusta ei mulla ole tuollaisesta härvelistä, joten tuleeko tuonne vettä? Ja kuuluuko tuon harmaan "purkin" liikkua ylös ja alas kun painelee? mietin vain että särkykö tuo...

      • kokeiljia vielä

        On tosi onnettomat ohjeet,pistin justiin eka ruat sinne pataan,saas nähä mitä tulee.Joo sen alaosan pitää liikkua,siihen ei saa laittaa mitään nestettä,ala osa oitää olla aina kuiva.


    • colinepata

      Ostin haudutuspadan; coline merkkisen. Ei mitään ohjetta ollut mukana. Osaako joku neuvoa, laitetaanko sinne alosaan vettä, vai miten se toimii?

      • Haudutuspataruoka

        Hei nimimerkki colinepata!

        Alaosaan ei tule missään nimessä vettä, siinä on se vastus, joka lämmittää sen päällä olevaa kattilaa/astiaa. Laitat vain astiaan einekset ja astian vastuksen päälle. Sitten virrat pataan ja odottelet muutaman tunnin ruuan valmistumista. Onhan sinulla ruokaohjeita padalle? Ne löytyy www.haudutuspata.suntuubi.com


    • Anonyymi

      Muulla pata ollut vuosia, ja loistava laite eilen vain tipahti lattialle siivotessa, mistähän saisi savisen sisukulhon joka meni rikki.. 🌿

    • Anonyymi

      Te joilla on joku digitaalinen haudutuspata, crockpot tai muu merkki.
      Eikai tuo nyt sentään 6-8tunnin kypsytyksessä käytä 250W tehoa koko ajan jos laite tuotetiedoissa on teho 250W?
      On aika ohanan arvokasta ruokaa.ä jos näin on, missä se säästö.

      • Anonyymi

        8 tuntia x 250W = 2000W = 2kW jos kilovatti maksaa n. 0,2€ tekee kulutus 40 senttiä, että niin kallista.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Sara ja Pyry eronneet?

      Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
      Kotimaiset julkkisjuorut
      113
      3158
    2. Alaston miesuimari järkytti suuresti naisuimareita Espoon Matinkylän uimahallissa

      Mikä siinä miehen alastomuudessa voi olla niin järkyttävää? Lainmuutoksen jälkeen tuo on normi. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000009378839.html Pian
      Maailman menoa
      115
      928
    3. Koululaiset myyvät huumeita jopa kesken koulupäivän

      Taitaa huumeidenvastainen sota olla hävitty kuten viinanvastainen kieltolain aikana, kun kerran jopa kakarat tekevät huumeilla kauppaa. https://www.i
      Maailman menoa
      149
      846
    4. Sen takia sanoin sen

      Että et ottaisi itseesi kun ei ole tarkoitus sinua loukata. Me vain heijastellaan toistemme kipukohtia ja se tuntuu ikävälle.
      Ikävä
      100
      819
    5. Miten paljon vertaat itseäsi muihin?

      Mä huomasin joskus vertaavani omaa elämää toisten elämiin, mutta jossain vaiheessa huomasin (konkreettisesti) ettei ne kokemukset toisen elämisen laad
      Sinkut
      240
      762
    6. Milloin mies näimme viimeksi

      Ja millainen fiilis siitä jäi?
      Ikävä
      42
      752
    7. Hyvää päivää

      Naiselle hyvin samanlaiselle
      Ikävä
      101
      725
    8. Nyt lopeta.. jumalauta

      Ole niin hyvä. En rakasta sinua enää.
      Ikävä
      41
      687
    9. Yksi tavoite tälle vuodelle

      Tulen kietomaan sinut pikkusormeni ympärille. Jos pikkusormi ei riitä, niin käytän järeämpiä keinoja. Älä koita piiloutua minulta.
      Ikävä
      42
      661
    Aihe