Onko kokemuksia Pitokokin haudutuspadasta?
Haudutuspata
30
48382
Vastaukset
- SILMITÖN HINTA
JÄRJETÖN!
Valmistat ruoan uunissa ja hauduttelet siellä - murto-osalla kustannuksia kuin se haudutuspata.
Ellette usko niin sopii kokeilla - hankkimalla kWh-mittarin ..- jonna
halvemmalla kirjoitti:
Ainaki tuli ihan älyttömän hyvää hirvipaistia, laittoivat metsämiehet yöksi hautumaan, parempaa varmaan oli, kuin leivinuunissa tehtynä... Jos muka sähkössä maksoi, sai maksaaki!!!!
- anonym125
EI TAIDA JÄRJETÖN TUNTEA ASIAA
- Mama7777
Vois ottaa selvän haudutuspadan sähkön tarpeesta. Kuluttaa huomattavasti vähemmän kuin uuni
- Karhutar1
Moi, olen nyt tyypittänyt Pitokokki-haudutuspataa (kuusilitraista) reilun viikon. Amerikoissahan pata tunnetaan slow cooker -nimellä ja reseptejä on mm. netti täynnä. Tilasin myös Amazonista keittokirjoja. Kokeiluruuista on tullut varsin hyviä ja jopa loistavia. Lihapataa punaviinissä haudutettuna (karjalanpaistilihoista), marokkolaistyylistä kasvis-papupataa, kasviskeittoja, linssisoppaa.. suklaista fudge-tyylistä 'vanukaskakkuakin' tein ja sen maku oli erikoisen hyvä. Jos on harrastuneisuutta, suosittelen, pata on keraaminen mutta helppo puhdistaa. Jos haluaa 'suolaisen ruuan hajun' pois padasta ennen makean tekoa, haju lähtee hetkessä pois kun kiehauttaa padassa vettä ja vähän soodaa. (Olin ollut tästä vähän huolissani!) Ja päinvastoin, jos haluaa vaikka suklaan hajun pois ennen suolaisen ruuan tekoa. Aion ostaa toisen pienemmän padan, kunhan rahatilanne vähän kohenee, jotta voin tehdä samalla ajalla myös jälkkärin isommassa padassa tulevan pääruuan seuraksi.
- kuinka tarkkaa
Padassa mainostetaan olevan digi näyttö, mutta saako haudutus lämpötilan säädettyä ja jos saa niin mikä on säätö asteikko
- Taikinahavukka
kuinka tarkkaa kirjoitti:
Padassa mainostetaan olevan digi näyttö, mutta saako haudutus lämpötilan säädettyä ja jos saa niin mikä on säätö asteikko
Padassa on diginäyttö, mutta se näyttää vain ohjelmoidun tai jäljellä olevan ajan. Lämpötilaa ei voi säätää muuten kuin high- tai low-asetuksilla. Se ei ole tarpeen. High-asetuksella ruoka porisee reunoilta koko ajan, lowilla höyryää rauhallisemmin.
- ani
oisko jollkulla ohjeita antaa suomenkiekisiä kun toi enklanti ei oikeen suju
- EkoApu
ani kirjoitti:
oisko jollkulla ohjeita antaa suomenkiekisiä kun toi enklanti ei oikeen suju
Hei
Pitokokki KSC38-F, 3.8 litran keittimeen ei löytynyt netistä sen paremmin suomen- kuin englanninkielisiä ohjeita. Näppäimistön logiikka on jotain kummallista, koska laitetta ei saa ohjelmoiduksi eikä ajastetuksi. Olisiko jollakulla englanninkieliset ohjeet? Laitteen mukana tulleilla ohjeilla ei päässyt eteenpäin. - Obeesia
EkoApu kirjoitti:
Hei
Pitokokki KSC38-F, 3.8 litran keittimeen ei löytynyt netistä sen paremmin suomen- kuin englanninkielisiä ohjeita. Näppäimistön logiikka on jotain kummallista, koska laitetta ei saa ohjelmoiduksi eikä ajastetuksi. Olisiko jollakulla englanninkieliset ohjeet? Laitteen mukana tulleilla ohjeilla ei päässyt eteenpäin.Samaa olen ihmetellyt itsekin. En ymmärrä laitteen mukana tulleita ohjeita. Olisi hyvä, jos joku asiasta paremmin perillä oleva selittäisi, miten logiikka toimii.
- käyttäjä
Obeesia kirjoitti:
Samaa olen ihmetellyt itsekin. En ymmärrä laitteen mukana tulleita ohjeita. Olisi hyvä, jos joku asiasta paremmin perillä oleva selittäisi, miten logiikka toimii.
asetusta en muista mutta vehje saadaan heti päälle näin ja lämpenemään:
Töpseli seinään.
paina select nappia(-miinus nappi)
näyttöön tulee 2,0 vilkkumaan
paina sitten function nappia.
Paina kerran jos haluat keittää korkeamalla lämpötilalla (high-valo vilkkuu)
tai kahdesti jos matalalla (low-valo vilkkuu).
Yksi piippaus kuuluu jossain välissä nesteen lämmitystä ja kaksi kun neste/keitos on saavuttanut halutun lämpötilan(high/low).Samalla vilkkuva high/low valo ei enää vilku
Selvensikö?
Aikaa lisätään ja vähennetään - napeista. - käyttäjä
käyttäjä kirjoitti:
asetusta en muista mutta vehje saadaan heti päälle näin ja lämpenemään:
Töpseli seinään.
paina select nappia(-miinus nappi)
näyttöön tulee 2,0 vilkkumaan
paina sitten function nappia.
Paina kerran jos haluat keittää korkeamalla lämpötilalla (high-valo vilkkuu)
tai kahdesti jos matalalla (low-valo vilkkuu).
Yksi piippaus kuuluu jossain välissä nesteen lämmitystä ja kaksi kun neste/keitos on saavuttanut halutun lämpötilan(high/low).Samalla vilkkuva high/low valo ei enää vilku
Selvensikö?
Aikaa lisätään ja vähennetään - napeista.täältäpä ne ohjeet löytyikin.
ajastin heti käyttö
http://keskustelu.plaza.fi/ellit/ideakeittio/keskustelu/t1509759 - Mettäpöllö
käyttäjä kirjoitti:
täältäpä ne ohjeet löytyikin.
ajastin heti käyttö
http://keskustelu.plaza.fi/ellit/ideakeittio/keskustelu/t1509759Ihmetyttää ohje B)
B. Käyttö ilman ajastinta.
- Paina Function painiketta ja keitin menee heti päälle (valo ei vilku enää). Keitin sammuu kun painat Function painiketta uudestaan (valo vilkkuu jälleen).
Miten tässä vaihtoehdossa valitaan high tai low? - käyttäjä
Mettäpöllö kirjoitti:
Ihmetyttää ohje B)
B. Käyttö ilman ajastinta.
- Paina Function painiketta ja keitin menee heti päälle (valo ei vilku enää). Keitin sammuu kun painat Function painiketta uudestaan (valo vilkkuu jälleen).
Miten tässä vaihtoehdossa valitaan high tai low?lämmittää korkeimpaan lämpötilan mukaan
- Ile
Terve!
Olen ollut laitteeseen hyvin hyvin tyytyväinen. Erätukun 70€ tarjoushinta ei ollut paha...
Reseptejä löytyy: http://www.eratukku.fi/kuvat/pitokokki/reseptit2.htm
Riisipuurot on tehty jo parin vuoden ajan tuolla. Eipähän tarvitse vieressä vahtia -- ei siis kertaakaan haudutuksen aikana.
Myös karjalainpaistit onnistuu aina mainiosti.
Olen tehnyt myös seuraavanlaista kanapataa:
1 purkki tomaatti/basilikaseosta tai keittoa.
Paketti tai pari broilerin koipia ja muutama kymmenen pippuria. Vähän vettä. Poistin nahat jo aluksi, niin pääsee samalla mahdollisista marinoinneista eroon. Nahat voi poistaa, koska savipadassa liha ei pääse kuivumaan. 4 tuntia. - tonttu tohelo
Ile kirjoitti:
Terve!
Olen ollut laitteeseen hyvin hyvin tyytyväinen. Erätukun 70€ tarjoushinta ei ollut paha...
Reseptejä löytyy: http://www.eratukku.fi/kuvat/pitokokki/reseptit2.htm
Riisipuurot on tehty jo parin vuoden ajan tuolla. Eipähän tarvitse vieressä vahtia -- ei siis kertaakaan haudutuksen aikana.
Myös karjalainpaistit onnistuu aina mainiosti.
Olen tehnyt myös seuraavanlaista kanapataa:
1 purkki tomaatti/basilikaseosta tai keittoa.
Paketti tai pari broilerin koipia ja muutama kymmenen pippuria. Vähän vettä. Poistin nahat jo aluksi, niin pääsee samalla mahdollisista marinoinneista eroon. Nahat voi poistaa, koska savipadassa liha ei pääse kuivumaan. 4 tuntia.Riisipuuron reseptin ja toimintaohjeen kun saisin niin joulu olisi pelastettu.
t Tonttu tohelo - Anonyymi
EkoApu kirjoitti:
Hei
Pitokokki KSC38-F, 3.8 litran keittimeen ei löytynyt netistä sen paremmin suomen- kuin englanninkielisiä ohjeita. Näppäimistön logiikka on jotain kummallista, koska laitetta ei saa ohjelmoiduksi eikä ajastetuksi. Olisiko jollakulla englanninkieliset ohjeet? Laitteen mukana tulleilla ohjeilla ei päässyt eteenpäin.Outi kokko haudutus pata uusi muttei aina lämpene eikä mitään ohjeita mukana
- Anonyymi
kuinka tarkkaa kirjoitti:
Padassa mainostetaan olevan digi näyttö, mutta saako haudutus lämpötilan säädettyä ja jos saa niin mikä on säätö asteikko
Haudutuspadassa on diginäyttö, jos on varustettu ajastimella. Siinä valitaan aika/tunnit ja sitten lämpötila, joko low=matala lämpö tai high=korkea lämpö. Kun aika on kulunut loppuun asti siirtyy automaattisesti lämpimänäpitoon. En ainakaan ole muuta valintaa haudutuspadoissa nähnyt. Toiset haudutuspadat on manuaalisia. Niissä laitetaan
low tai high päälle ja sammutetaan kun on valmista. Voi myös laittaa valmiin ruuan lämpimänäpitoon. Minusta on todella hyvä laite, yli 2 vuotta käytetty. - Anonyymi
ani kirjoitti:
oisko jollkulla ohjeita antaa suomenkiekisiä kun toi enklanti ei oikeen suju
Hae googlesta, löytyy monenlaisia ohjeita. On tosi helppo käyttää. Pitää muistaa, että pata ei haihduta yhtään lientä. Joten keitot on keittoja, joihin kuuluu runsas liemi. Mutta muihin ruokiin ei paljon nestettä tarvi. Ehkä 1/2desiä, monesti kuitenkin vielä vähemmän.
- Anonyymi
Ile kirjoitti:
Terve!
Olen ollut laitteeseen hyvin hyvin tyytyväinen. Erätukun 70€ tarjoushinta ei ollut paha...
Reseptejä löytyy: http://www.eratukku.fi/kuvat/pitokokki/reseptit2.htm
Riisipuurot on tehty jo parin vuoden ajan tuolla. Eipähän tarvitse vieressä vahtia -- ei siis kertaakaan haudutuksen aikana.
Myös karjalainpaistit onnistuu aina mainiosti.
Olen tehnyt myös seuraavanlaista kanapataa:
1 purkki tomaatti/basilikaseosta tai keittoa.
Paketti tai pari broilerin koipia ja muutama kymmenen pippuria. Vähän vettä. Poistin nahat jo aluksi, niin pääsee samalla mahdollisista marinoinneista eroon. Nahat voi poistaa, koska savipadassa liha ei pääse kuivumaan. 4 tuntia.Hei! Kuinka paljon haudutuspadan alle lasketaan vettä ennen padan sijoittamista paikoilleen?
Käyttöohjeet padan täyttämiseksi ovat korvien välissä, mutta miksi VEDEN määrää ei sanota, koska vesihäntä sen keraamisen padan kuumentaa...
Tuskastunut - Anonyymi
käyttäjä kirjoitti:
asetusta en muista mutta vehje saadaan heti päälle näin ja lämpenemään:
Töpseli seinään.
paina select nappia(-miinus nappi)
näyttöön tulee 2,0 vilkkumaan
paina sitten function nappia.
Paina kerran jos haluat keittää korkeamalla lämpötilalla (high-valo vilkkuu)
tai kahdesti jos matalalla (low-valo vilkkuu).
Yksi piippaus kuuluu jossain välissä nesteen lämmitystä ja kaksi kun neste/keitos on saavuttanut halutun lämpötilan(high/low).Samalla vilkkuva high/low valo ei enää vilku
Selvensikö?
Aikaa lisätään ja vähennetään - napeista.Todella hyvä ohje.
- Haudutuspata is best
www.haudutuspata.suntuubi.com
- Kokkivitonen
Mullekin tuli juuri tuo jahdin haudutuspata, jossa on niin onnettomat ohjeet!!!
Kokemusta ei mulla ole tuollaisesta härvelistä, joten tuleeko tuonne vettä? Ja kuuluuko tuon harmaan "purkin" liikkua ylös ja alas kun painelee? mietin vain että särkykö tuo...- kokeiljia vielä
On tosi onnettomat ohjeet,pistin justiin eka ruat sinne pataan,saas nähä mitä tulee.Joo sen alaosan pitää liikkua,siihen ei saa laittaa mitään nestettä,ala osa oitää olla aina kuiva.
- colinepata
Ostin haudutuspadan; coline merkkisen. Ei mitään ohjetta ollut mukana. Osaako joku neuvoa, laitetaanko sinne alosaan vettä, vai miten se toimii?
- Haudutuspataruoka
Hei nimimerkki colinepata!
Alaosaan ei tule missään nimessä vettä, siinä on se vastus, joka lämmittää sen päällä olevaa kattilaa/astiaa. Laitat vain astiaan einekset ja astian vastuksen päälle. Sitten virrat pataan ja odottelet muutaman tunnin ruuan valmistumista. Onhan sinulla ruokaohjeita padalle? Ne löytyy www.haudutuspata.suntuubi.com
- Anonyymi
Muulla pata ollut vuosia, ja loistava laite eilen vain tipahti lattialle siivotessa, mistähän saisi savisen sisukulhon joka meni rikki.. 🌿
- Anonyymi
Te joilla on joku digitaalinen haudutuspata, crockpot tai muu merkki.
Eikai tuo nyt sentään 6-8tunnin kypsytyksessä käytä 250W tehoa koko ajan jos laite tuotetiedoissa on teho 250W?
On aika ohanan arvokasta ruokaa.ä jos näin on, missä se säästö.- Anonyymi
8 tuntia x 250W = 2000W = 2kW jos kilovatti maksaa n. 0,2€ tekee kulutus 40 senttiä, että niin kallista.
Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
1 Eurolla 35 euroa, 1.5x minimikerroin, 0x kierrätys ja minimitalletus vain 5e!
Noniin nyt pamahti sitten VB:ltä älyttömän kova tarjous ensitallettajille. Euron panoksella 35 euroa jos kokkishown voit12661Jos ottaisit yhteyttä, näyttäisin viestin kaikille
Yhdessä naurettaisiin sulle. Ymmärräthän tämän?1481218Heikki Silvennoinen ( Kummeli)
Kuollut 70-vuotiaana. Kiitos Heikille hauskoista hetkistä. Joskus olen hymyillyt kyynelten läpi. Sellaista se elämä on491105- 127998
Hyvää huomenta 18. luukku
Hyvää keskiviikkoa. Vielä pari päivää ja sitten on talvipäivänseisokki. 🎄🌌❄️😊❤️223964Mikä saa ihmisen tekemään tällaista?
Onko se huomatuksi tulemisen tarve tosiaan niin iso tarve, että nuoruuttaan ja tietämättömyyttään pilataan loppuelämä?206929Aivosyöpää sairastava Olga Temonen TV:ssä - Viimeinen Perjantai-keskusteluohjelma ulos
Näyttelijä-yrittäjä Olga Temonen sairastaa neljännen asteen glioomaa eli aivosyöpää, jota ei ole mahdollista leikata. Hä13835- 72835
Kauanko valitatte yöpäivystyksestä?
Miks tosta Oulaisten yöpäivystyksen lopettamisesta tuli nii kova myrsky? Kai kaikki sen ymmärtää että raha on nyt tiuk296833- 39812