Osaisiko jokukuka ystävällisesti sanoa, mikä on OIKEA Mozzarella-juusto? Onko vuohen-, biisonin vai lehmänmaidosta tehty, pallo vai pitkula vai raaste? Missäpäin maailmaa niitä oikeita Mozzarelloja tehdään, vai onko kysymys jostakin universaalista käsitteestä? Kiitos, paljon.
Mozzarella-juusto
4
984
Vastaukset
- Asafoetida
Mutta kyllä lehmänmaitomozzarellakin on ihan käyttökelpoista, joskin eri makuista. Italia on alkuperämaa.
Todennäköisesti alkuperäinen muoto on pallo: valutus on tehty kangaspussissa ja mozzarellahan on tuorejuusto, ei kypsytetty.
Lisää vaikkapa täältä:
http://en.wikipedia.org/wiki/Mozzarella_cheese - .............
oikea mozzarella tehdään vesipuhvelin maidosta, nykyisin myös lehmän maidosta mutta se on mautonta. suomessa tietysti myydään vain lehmän maidosta valmistettua, ettei juusto vain maistuisi miltään. raasteita ei kannata ostaa, ne ovat kaikista mahdollisista huonolaatuisimpia.
- juustoguru
Kyllä Suomestakin saa puhvelinmaitomozzarellaa (joka on siis se "oikea" mozzarella ja aivan ylivoimaista johonkin mauttomaan lehmänmaitoversioon verrattuna), minä en muuta mozzarellaa söisikään. Sitä saa ainakin Stockalta.
- juustoguru
juustoguru kirjoitti:
Kyllä Suomestakin saa puhvelinmaitomozzarellaa (joka on siis se "oikea" mozzarella ja aivan ylivoimaista johonkin mauttomaan lehmänmaitoversioon verrattuna), minä en muuta mozzarellaa söisikään. Sitä saa ainakin Stockalta.
Niin mozzarella on siis Italiasta kotoisin.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 2195963
Minun rakkaani.
Haluaisin käden mitan päähän sinusta. Silleen, että yltäisin koskettamaan, jos siltä tuntuu. Olen tosi huono puhumaan, m263724- 822577
- 392111
- 331892
- 451868
- 1071765
- 211656
- 271502
Tappajamanne kiinni
Herätys koko Mikkeli! Nyt tietoa kehiin, että saadaan tämä tappaja kiinni!331448