Jyrki Sukula kehittämään HK:n valmisruokia

Suomi24toimitus

Suomalaiset kuuluvat Euroopan kärkijoukkoon einesten ja valmisruokien kulutuksessa. Osa lapsista pitää jopa kaupan eineksiä parempina maultaan kuin kotona valmistettua ruokaa

HK pestasi julkkiskokki Jyrki Sukulan luovaksi johtajakseen ja uudistamaan valmisruokien konsepteja. Luuletko, että muut valmistajat seuraavat perässä ja palkkaavat tähtikokkeja HK:n esimerkin mukaan? Pystyykö huippukokki loihtimaan teollisen makuisista eineksistä aidomman makuisia?

44

12215

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sadboy

      Temppu, jonka HK:n tasoisen firman olisi pitännyt älytä tehdä jo ajat sitten.
      Oli silkkaa typeryyttä (toivottovasti jo menneeltä johdolta) jatkaa vuosikymmenet ikivanhaa
      nakkimuusi/maksalaatikkolinjaa - ja tuijottaa pelkkiä tyytyväisenä pelkkiä tunnuslukuja, jotka sitten kansan kyllästymisen myötä laskivat kuin kissanhäntä.

      Toivotan onnea uudelle alan tosimiehelle, jolla on todellinen haaste edessään. Koska kansa on totutettu valmispöperöihin - niin laatuhintasuhteen yhteen taiteilemisessa eivät enää KTM:n eväät barometreineen riitä.

      Nyt puhutaan makuasioista.

      • Tavat kunniaan

        Ei se mitään että palkkaavat Sukulan, mieluiten kuitenkin tuotantolinjalle ja alkupäähän. Mutta että johtoryhmään. Täysin sopimaton, niin huonokäytöksinen, kiroaa tv:ssäkin ja heti alkajaisiksi moitti moneen kertaan maksalaatikkoa 40 kiloisen susikoiran ruuaksi. Ettäs kehtaa. Maksalaatikko on sentään monen varattoman, opiskelijan ja eläkeläisen kelpo ruokaa ja eineksistä yksi parhaista. Jotain arvostelukykyä odottaisi yhtiön johdoltakin, vai mitä Kari Seikku?


      • agency
        Tavat kunniaan kirjoitti:

        Ei se mitään että palkkaavat Sukulan, mieluiten kuitenkin tuotantolinjalle ja alkupäähän. Mutta että johtoryhmään. Täysin sopimaton, niin huonokäytöksinen, kiroaa tv:ssäkin ja heti alkajaisiksi moitti moneen kertaan maksalaatikkoa 40 kiloisen susikoiran ruuaksi. Ettäs kehtaa. Maksalaatikko on sentään monen varattoman, opiskelijan ja eläkeläisen kelpo ruokaa ja eineksistä yksi parhaista. Jotain arvostelukykyä odottaisi yhtiön johdoltakin, vai mitä Kari Seikku?

        Jos kyseinen pelle on sitä mieltä, että omalle sussarrilleni pantaisiin 40 kiloa paskaa maksalaatikkoa sisään, niin pieleen menee - ja pahasti.
        Pallit voisivat olla vaarassa, mielikuvitus ratkaisee kumman.
        On tosin todettava että oma sussari on pirun äkäinen, mahanpurujen jälkeen.


    • jhgfkuygku

      tuskin auttaa yhden Jyrkin palkkaus einesmakuihin, ihmisten mielikuviin kyllä. No tämä firma potkii Jyrkiä perseelle jokatapauksessa, toimi homma tai ei

    • Arttu

      Kaveri näytti eilen uutisissa tyhmyytensä kun ylimielisesti sanoi jotenkin näin, Hk on helvetin paljon metsässä, tai siellä on helvetin paljon kehitettävää, miksi täytyy julkisesti esittää tuollaisia helvetisti lausahduksia? Siinä vaan tuo esiin omaa ylimielisyyttä maailmaa kohtaan.

    • vastaus...

      Uusi luova johtajanne Jyrki Sukula voisi opetella käyttämään sivistyneempää kieltä.

      Ainakin eilen Mtv3:n iltauutisissa livahti kirosanoja lyhyen haastattelun aikana.

      En pidä kiroilevia julkkiksia kovinkaan suuressa arvossa, oli titteli sitten mikä tahansa ja Sukulakin voisi tätä hieman miettiä.

      Kiroilemalla ei ruoka parane, eikä kiroileminen ketään kaunista.

      Terveisiä vaan Ruokatalo HK:lle, luulisi noin isolle firmalle etikettien ja käytöstapojen jotain merkitsevän, vaan ei...

      • Lemmy

        Miten on mahdollista,että palkataan uutta väkeä kun samaan aikaan ilmoitetaan,että 500 saa lähteä "kilometritehtaalle"!


      • Naminami!
        Lemmy kirjoitti:

        Miten on mahdollista,että palkataan uutta väkeä kun samaan aikaan ilmoitetaan,että 500 saa lähteä "kilometritehtaalle"!

        Näin se vaan on, että teollinen ruoka maistuu teolliselta. Se on saatava maistumaan kotiruoalta. Tai ainakin lähiruoalta.

        Vanhaa porukkaa potkitaan pihalle tottakai siitä syystä, että on varaa maksaa palkkaa uusille kehitystaitoisille ravintola-alan ammattilaisille. Mikäs sen oikeampi teko onkaan.

        Oppisiko vanhat koirat tekemään uusia temppuja? No way. Tarvitaan rohkeutta ja ideoita kehittää maistuvia maksalaatikoita, jotka kelpaa muillekin kuin susikoirille.


      • epäoikeudenmukaista
        Lemmy kirjoitti:

        Miten on mahdollista,että palkataan uutta väkeä kun samaan aikaan ilmoitetaan,että 500 saa lähteä "kilometritehtaalle"!

        niin se vaan maailma täällä hetkellä pyörii. JOS minulla olisi yritys, niin itsekin miettisin myös keksiä keinoja tuottavuuden parantamiseksi. ei liikeyritystä pidetä pystyssä hyväntekeväisyydellä. kannattamattomat liiketoiminnat on lopetettava ja keskitettävä osaaminen.


      • Yksinkö?
        Naminami! kirjoitti:

        Näin se vaan on, että teollinen ruoka maistuu teolliselta. Se on saatava maistumaan kotiruoalta. Tai ainakin lähiruoalta.

        Vanhaa porukkaa potkitaan pihalle tottakai siitä syystä, että on varaa maksaa palkkaa uusille kehitystaitoisille ravintola-alan ammattilaisille. Mikäs sen oikeampi teko onkaan.

        Oppisiko vanhat koirat tekemään uusia temppuja? No way. Tarvitaan rohkeutta ja ideoita kehittää maistuvia maksalaatikoita, jotka kelpaa muillekin kuin susikoirille.

        Mitä vikaa on maksalaatikossa? Meikäläisen lempiruokaa...


      • Anonyymi
        Yksinkö? kirjoitti:

        Mitä vikaa on maksalaatikossa? Meikäläisen lempiruokaa...

        Kuinka joku voi länsimaisessa sivistysvaltiossa vuonna 2006 kuvitellakaan syövänsä SISÄELIMIÄ kuten maksaa? Phuyuck! 🤮


    • makkaraa miekkoselta

      kaikkihan pitävät jyrki sukulaa mukavana miehenä. teeveen perusteella onkin helppo tehdä johtopäätös, että onpas lupsakka kaveri. voi herranen aika. jokainen joka on vähänkin ollut miehen kanssa tekemisissä, niin tietää mikä määräilevä ja diktaattori kapiainen mies oikeasti on! sana mukava on niin kaukana tuosta miehestä, että en tiedä itkeäkö vai nauraa. sukulan ravintolassa vaihtuu työntekijät tiuhempaan kuin kalsarit pressalla. kukaan ei moista hullua jaksa kuunnella. se siitä mukavasta sukulasta. tiedämpä ainakin tuleivaisuudessa jättää hk:n tuotteet hyllyyn..

      • Sadboy

        Jos tää äijä on vanhakantainen komenteleva pelle,
        niin HK:n syöksy jatkuu.
        Nykyään kun trendit alkavat mennä toiseen suuntaan: Öykkärin kanssa duunia ei halua tehdä kukaan, vähiten esikunta - ja toisaalta, riittäähän täällä vielä joku toinenkin Ruokatalo.

        Jumalattoman monessa Talousjulkaisussa on jo ainakin toimittajille alkannut valjeta, että kansakin nykyään äännestää kassalla.
        Moni tuntee silkkaa myötätuntoa sikariportaan typeryyksien takia pois potkittua kansaa kohtaan, ja HK skieburat voivat mädäntyä tiskiin.

        Tässä on se pätevin kriteeri, kun kauppapappa kamaa sisään haalii! Ei muuten pitkää aikaa kauppiaana olisi.

        Järvisuomi voi säkällä selvitä, Atrian pitäisi olla melko vahvoilla - ja onhan tossa Saarioinen ja joku muukin valmisruokapakkaamo.

        Minua kun nämä perinteiset pikaskeidat eivät ole innostaneet enää vuosikymmeniin, joten meillä kokataan itse. "Ei tää niin vaikketa voi olla" - päivitteli jo Jortikkakin pappalaumalle kun, näitä veikkaamaan opetti. Tepsi 10 - Jokerit 0.
        Eikäs nää täyskahelit Turkulaiset sen sinappinsakin kanssa tapellut kuin viimeistä päivää?

        Saletti on se, että muutkin seuraa HK kikkaa kuin Hai laivaa. Ja taitavat valita saman tien kokitkin eri kastista. Vaikka peräti Michelinin tasoa?

        Danish Grown omistaa HK:sta jo hyvän siivun (niiden kama kelpaa muuten mullekin, sopuhinnalla)
        - ja ehkä tää oli vaan sutkien Tanskalaisten pikku kikka antaa koko ex Helsingin Kauppiaat vainajalle lopullinen suonen isku.

        Siinä tapauksessa kokkipampun karriääri on yhtä pitkä kuin kanan lento.


    • Culinarista

      Hieno homma, että huippukokit nousee arvoisiinsa tehtäviin.

      Koskahan Aki Wahlman nousee ammattikorkeakoulun opettajan tehtävistä jonkin ruokajätin johtoportaaseen?

      Ei hänellä toki nytkään huonot vuositulot ole... mutta Akin kosketus voisi olla aika pikantti lisä muuten niin pedanttiin ruokamaailmaan.

      • syöppö

        Mahtaakohan mitkään einespöperöt olla mitään maailman terveellisintä. Kuitenkin tungettu täyteen transrasvoja, niin että aivot härskiintyy oikein kunnolla, no, kai se kannattaa kun on niin paljon tyhmiä kuluttajia.

        OLET SITÄ MITÄ SYÖT!


    • Remington

      Siittä vaan palkataan,kaiken maailman ns.kokkeja johtoon kun Tampereen ja Turun väkeä potkitaan pihalle????? Onko oikein?...

    • ainole

      Sukulan pöperöt ovat aina näyttäneet hyviltä, mutta kun ei sekin rupeis sitten viljeleen maitoproteiinia joka pahuksen loorassa, kun se kuulemma maistuu sitten paremmalta.(Kertovat jotkut loorien tekijät!) Millähän sille sais sanaa, että käyttäis homogenoimattomia värkkiä, niin minäkin voisin niitä ostaa..

      • Mobiili

        Kuka nyt alkais ostamaan HK:n tuotteita pelkästään jonkun Sukulan vuoksi.höh.

        Mitä vikaa on nykyisissä eineksissä? Kohta syödään jotain niin-muka-gourmet-ruokaa-a-la-sukula.

        Voin vain kuvitella miten ihmeellisiä pöperöitä noi kokit voivat keksiä!
        Ei ainakaan mitään parannusta ole tulossa. Mitä vikaa on kunnon maksalaatikossa, eineslihapullissa, ja muissakaan valmisruuissa? Ei kai niitä kukaan joka päivä syö ja mitä sitten vaikka söisikin?

        VOI hyvät hyssykät.Keskittykööt sukulat, wahlmanit, välimäet ja muut piipertäjät omiin ravintoloihin. Niihin en muuten mene vaikka ilmaiseksi saisin syödä.

        Niin ovat ylimielisiä "muka kokkeja", ja olen itsekin ravintola-alan ihminen. Ei kiitos. Kusi noussut jo näillä herroilla hattuun. YÖK!


      • juhis
        Mobiili kirjoitti:

        Kuka nyt alkais ostamaan HK:n tuotteita pelkästään jonkun Sukulan vuoksi.höh.

        Mitä vikaa on nykyisissä eineksissä? Kohta syödään jotain niin-muka-gourmet-ruokaa-a-la-sukula.

        Voin vain kuvitella miten ihmeellisiä pöperöitä noi kokit voivat keksiä!
        Ei ainakaan mitään parannusta ole tulossa. Mitä vikaa on kunnon maksalaatikossa, eineslihapullissa, ja muissakaan valmisruuissa? Ei kai niitä kukaan joka päivä syö ja mitä sitten vaikka söisikin?

        VOI hyvät hyssykät.Keskittykööt sukulat, wahlmanit, välimäet ja muut piipertäjät omiin ravintoloihin. Niihin en muuten mene vaikka ilmaiseksi saisin syödä.

        Niin ovat ylimielisiä "muka kokkeja", ja olen itsekin ravintola-alan ihminen. Ei kiitos. Kusi noussut jo näillä herroilla hattuun. YÖK!

        no ei sen jyrkinkään tehtävä niinkään ole tehdä ruuasta ala jyrki vaan hänellä on monia apureita. ÄLÄ TOMITSE JOS ET TUNNE! ja jos tuntisit et edes ajattelisi hänestä noi.


      • LOMPAKOLLANNE

        Itse en osta enää HK:n tuotteita!
        Suosikaa hyvät ihmiset pienyrityksiä joitten kilpailuvaltti perustuu laatuun eikä massaan.
        PS.Jos haluat laatua niin käy katsomassa "stockan" lihatiskiä niin eipä siellä HK:n
        Puuroja juuri ole myynnissä!


      • Arska
        LOMPAKOLLANNE kirjoitti:

        Itse en osta enää HK:n tuotteita!
        Suosikaa hyvät ihmiset pienyrityksiä joitten kilpailuvaltti perustuu laatuun eikä massaan.
        PS.Jos haluat laatua niin käy katsomassa "stockan" lihatiskiä niin eipä siellä HK:n
        Puuroja juuri ole myynnissä!

        Jo 1980-luvulla käytettiin tavoiteohjelmointia (eräs matemaattinen algoritmi) elintarviketeollisuudessa reseptisuunnittelussa. Menetelmässä pyritään joko minimointiin (esim. raaka-ainekustannukset) tai maksimointiin (esim. katetuootto) rajoittavien ehtojen (esim. kapasiteetti) alaisena. Nyt tämä menetelmä löytyy Excelin Solverista eli matematiikan hyödyntäminen reseptisuunnittelussa onnistuu erittäin nopealla ja helpölla tavalla.

        Suosin itse pienten tuottajien tuotteita, koska he eivät isojen valmistajien tavoin osaa laadun optimointia ja siten tuotteet ovat parempia. Ongelmana vain on se, ettei marketeista niitä tahdo aina löytyä.

        Koska tavoiteohjelmoinnin soveltaminen reseptisuunnitteluun on nykyisin niin nopeaa ja helppoa niin en usko huippukokin saavan ihmeitä aikaan.


    • metsuri

      En enää koskaan osta HK:n sinistä enkä muitakaan HK:n tuotteita.

      • Höpö höpö

        Lopeta samalla Kaikkien Spar Pirkka ja ES-tuotteiden ostaminen, niistä kun ei aina näe valmistajaa. Lihat kannattaa kanssa jättää lihatiskiin, mikäli tiskin takana oleva henkilö ei tiedä kenen jalostamaa lihaa myy. Sama kuin itse sanoisin että en osta enää ikinä bensaa mikä on jalostettu Irakilaisesta öljystä.


    • Hard_Rock_Mama

      Että, Sukula onkin jonkun HK:n ison herran sukulainen, kummipoika tai muuten suhteilla palkattu..
      Kovin pientä palkkaa Sukula tuskin HK:lla tulee saamaan. Varmasti monen poispotkitun liksa yhteensä..
      Melko varmasti myös HK:n "mössöjen" hinnat salakavalasti nousevat julkkiskokin nimen mukana.

      Minä en ole aikaisemminkaan pahemmin HK:n tuotteita ostanut, (itselleni töihin evääksi ainoastaan, jos on ollut punaisella lapulla pvm umpeen menossa ja hinta reilusti yli puolet normaalia halvempi)
      enkä enää osta edes puolimätänä niitä mössöjä.
      Koiranikaan ei esim. HK:n makkaroita syö.

      Kotiruoka kunniaan !!!! =)

    • AAPO

      MITEN MUKA JOKU KASSIALMANPOIKA PYSTYY TAIKOON HK LIHAPULLIIN JOTAIN MAKUA TAITAA MENNÄ KOKO TUOTANTO EESTIIN SIELLÄHÄN NE NAKIT JO TEHDÄÄN.

    • Syöjä

      Nyt on mennyt HK.lla lenkki solmuun nimittäin
      päässä.Ei millään huippukokilla ole mitään virkaa
      kehittää einesruokia.Kokin luovuus ei voi toteutua teollisessa ruoka valmistusprosessissa.
      Tällä tempulla ei saada kuin imago vaikutusta.

      Vähän sama kuin palkkattaisi Adrian Newey suunnitelemaan sisu kuorma-autojen aerodynamiikkaa....nille jotka ei tiedä kuka
      Newey on ,,hän on aerodynamiikkasuunnitelija F1 autoissa

    • Filoshovi

      Kyllä pappa pyörii haudassa...Taitaa mennä
      konkurssiin koko firma.
      Mikä laulaen tulee se viheltäen menee.Miljoonia
      syydellään jääkiekkokaukaloita myöden

    • ††DARKLORD††

      minä en oo koskaan äänestäny ENKÄÖ ÄÄNESTÄ ENNEN KUIN SAAHAAN KUNNON PRESSA SINNE JA KUNNON KANSANEDUSTAJIA. ja ne jotka äänestää niin miettikää kaksi kertaa mitä teette koska sauli vie suomen natoon ja sit kun suomi on NATOSSA niin täältä lähtee nuoria suomalaisia jätkiä ja naisia maailmalle sotimaan NATON kanssa ja kuolee siellä ja sit ollaan taas sitä mieltä et olis pitäny äänestää toisín ELI ÄKEE ÄÄNESTÄÖKÖ ENNEN KUIN SUOMI LÄHTEE POIS EU:TA JA OTTAA ITSELLEEN TAAS VALLAN EIKÄ ANNA MUIDEN MAITTEN MÄÄRÄILLÄ!!!!!!!!!!!

      • väärällä osastolla

        sarkasmihousut jalkaan, leikkitunti alkaa


      • ....

        Tällaiseen kommentointiin pystyy vain suomalainen pölö, varsinkin uudella eines keskustelupalstalla.

        Jyrki Sukulan nimityksestä olen vain positiivista mieltä, hän varmaan tuo uusia tuulia ravintolakeittiöstä einesteollisuuteen, toivottavasti kukaan ei luule että HK:n tuotteet jatkossakaan vastaa ravintolaruokaa, tosin uskon Jyrkin VIA tuotesarjan tuovan mukavia makuelämyksiä arkeen niille kiireisille ihmisille jotka eivät ehdi tai osaa valmistaa varsinkin arkisin niin hyvää ruokaa perheelleen tai itselleen kun haluaisivat.

        Ei muutama vauhdikas kirosana miestä pahenna, parantaa vaan.


      • sukula
        .... kirjoitti:

        Tällaiseen kommentointiin pystyy vain suomalainen pölö, varsinkin uudella eines keskustelupalstalla.

        Jyrki Sukulan nimityksestä olen vain positiivista mieltä, hän varmaan tuo uusia tuulia ravintolakeittiöstä einesteollisuuteen, toivottavasti kukaan ei luule että HK:n tuotteet jatkossakaan vastaa ravintolaruokaa, tosin uskon Jyrkin VIA tuotesarjan tuovan mukavia makuelämyksiä arkeen niille kiireisille ihmisille jotka eivät ehdi tai osaa valmistaa varsinkin arkisin niin hyvää ruokaa perheelleen tai itselleen kun haluaisivat.

        Ei muutama vauhdikas kirosana miestä pahenna, parantaa vaan.

        On surekaa, että niin törppö ja huonokäytöksinen kuin Sukula valitaan ja vielä johtoon. Tuskin ne makkaratkaan siitä paranevat, vaikka syytä olisi, HK sininen alkaa olla tosi huonoa.


    • onnistuu

      Maistuva einesruoka olisi tervetullutta. Toivottavasti Jyrki onnistuu.

      Yksin kun elelee, ei aina viitsisi tehdä ruokaa, mutta pakkohan se on, kun mausta ei halua tinkiä.

      Kaupoissa on valmisruokia irtomyynnissä, mutta ne ne vasta kalliita ovat - melkein maksaa saman kuin ravintolaan menisi syömään. Ei niitäkään siis voi ostaa saadakseen helpotusta elämäänsä.

      Minä ainakin toivon, että eineskulttuuri nousee uudelle tasolle. Haaste on valtava, mutta pidetään peukkuja.

    • makuisia, myös suolaisia ja tylsiä sapuskoita...
      Käytin niitä 80-luvulla rahan/ajanpuutteen vuoksi - onneksi ei enää tarvitse, kun on aikaa kokata.
      Ihmettelen HK:n sinisen lenkin suosiota, kun markkinoilla on paljon maistuvampia makkaroita.

      Mahdollista tietysti on, että kehitystyö (Sukula hiilihydraatteja karsivalla dieetillä) tuottaa laadukkaampaa ruokaa (lihapullissa/makkarassa enemmän lihaa ), mutta hinta nousee takuulla!
      Mokomista jauhopainotteisista tuotteista en maksa!

      • sininen lenkki

        "Ihmettelen HK:n sinisen lenkin suosiota, kun markkinoilla on paljon maistuvampia makkaroita"
        Makuaisti on kuin persereikä, jokaisella on omansa. HK-n sininen sopii mun makuaistiin mutta ei välttämättä kaikkien...


      • Atrian Herkkulenkki parempi

    • Onko sitä?

      Sukula on juuri tehnyt keittokirjan, vhh:n malliin ja eräs jo kovasti hehkuttelikin tätä. Nyt hän mainostaa HK:ta ja kokkailee "kevyitä"(?) herkkuja mm.HK.n sinisestä. Kärsiikö uskottavuus ja mihin suuntaan?

    • Fisunpurija

      ... on HK:n Kevyt kalapaistos -mikroateria, siihen suuntaan jos valmisruoat kehittyvät, minäkin voisin niitä välillä syödä.

    • Tuotekehittäjä

      Toivottavasti "jylppy" pärjää...
      No se on nyt vaan niin että on kaksi eri asiaa valmistaa ravintolaruokaa ja valmisruokaa elintarviketeollisuudessa.

      Jos budjetissa on loputtomasti rahaa syytää uusiin koneisiin ja laitteisiin jylppy voi luodakkin jotain uutta.

      Todennäköisesti kuitenkin on niin että jylppy joutuu opettelemaan lähiaikoina paljon nöyryyttä.

      Jos HK ei lanseeraa jotain aivan uutta "konseptia" niin tuotteiden laatu ei voi mitenkään ratkaisevasti nousta oli siellä niitä kuka tahansa kehittelemässä.

      Valmisruoasta tekee valmisruokaa (heikkolaatuista?) seuraavat seikat:
      - Säilyvyysaika (min 2vko?), tuore on aina tuoretta ja esim minkäänlaista rapeaa paistopintaa ei pystytä valmisruokiin tekemään.
      - Koneellinen käsittely, kun valmistetaan suuria määriä työt pitää tehdä koneella jos meinaa että tuotteen hinta ei ole pilvissä. Koneet vaan ovat tyhmiä ja pystyvät hyvin harvoin siihen mihin ihmiskäsi pystyy. Senpä vuoksi useimmat tuotteet pitää olla pumpattavia tai muuten sellaisia että koneet pystyvät niitä käsittelemään (maku ja rakenne ei välttämättä tuolloin paras mahdollinen).
      jne. jne.

      Se on niiiiiin helppoa paistaa kalaa/pihviä yms. perunoita jne. lämäistä ne lautaselle ja viedä asiakkaalle höyryävänä eteen TAATUSTI HYVÄÄ. Mutta ota ne samat pihvit ja perunat laita ne muovilodjuun ja kansi päälle, viikon päästä sitten lodju mikroon 2min. niin mikä on maku ero?
      Jo pelkästään tuotteiden säilymään saaminen on haaste....

      Hyvä julkisuuskikka tosin HK:lta.
      En tiedä miten se on uutisiin saatu. Onhan näitä "julkkiskokkeja" muillakin hans välimäki wigrenillä, kokki kolmonen portilla, löytyy myös atriakokkia yms.

      Muistutetaan nyt vielä että julkkiskokit ei edes välttämättä ole niitä suomen parhaita kokkeja, ne vaan ovat supliikiltaan sen verran parempia kuin muut kärkikaartiin kuuluvat kokit...

    • Country

      Entä miten terveellisiä einekset, valmisateriat mielestänne ovat, en tarkoita tietenkään mitään HK:n makkarapakettia, vaan esim kasvis-wokki etc valmisruokia?

    • Nocturna

      HK: n valmisruuat on ihan perseestä.

      • Anonyymi

        Pöyristyttävää.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornosta

      https://www.kymensanomat.fi/paikalliset/8081054 Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornon hallussapi
      Kotka
      113
      2943
    2. Olen tosi outo....

      Päättelen palstajuttujen perusteella mitä mieltä minun kaipauksen kohde minusta on. Joskus kuvittelen tänne selkeitä tap
      Ikävä
      30
      2405
    3. Vanhalle ukon rähjälle

      Satutit mua niin paljon kun erottiin. Oletko todella niin itsekäs että kuvittelet että huolisin sut kaiken tapahtuneen
      Ikävä
      23
      2369
    4. Maisa on SALAKUVATTU huumepoliisinsa kanssa!

      https://www.seiska.fi/vain-seiskassa/ensimmainen-yhteiskuva-maisa-torpan-ja-poliisikullan-lahiorakkaus-roihuaa/1525663
      Kotimaiset julkkisjuorut
      108
      2006
    5. Oletko sä luovuttanut

      Mun suhteeni
      Ikävä
      114
      1650
    6. Hommaatko kinkkua jouluksi?

      Itse tein pakastimeen n. 3Kg:n murekkeen sienillä ja juustokuorrutuksella. Voihan se olla, että jonkun pienen, valmiin k
      Sinkut
      171
      1368
    7. Aatteleppa ite!

      Jos ei oltaisikaan nyt NATOssa, olisimme puolueettomana sivustakatsojia ja elelisimme tyytyväisenä rauhassa maassamme.
      Maailman menoa
      288
      1198
    8. Mikko Koivu yrittää pestä mustan valkoiseksi

      Ilmeisesti huomannut, että Helenan tukijoukot kasvaa kasvamistaan. Riistakamera paljasti hiljattain kylmän totuuden Mi
      Kotimaiset julkkisjuorut
      251
      1057
    9. Mitä sanoisit

      Ihastukselle, jos näkisitte?
      Tunteet
      71
      1044
    10. Onko se ikä

      Alkanut haitata?
      Ikävä
      80
      1044
    Aihe