Nyt kehiin oudoimmat sukulaiset!!!!

pieni gallup

Jokaisen ihanasta suvustahan löytyy niitä outoja lintuja, jotka tuovat väriä harmaaseen arkeen. Ketkä ovat teidän sukunne outoja lintuja????

Tässä mun ihanaiset äitin puolelta:

Isotäti(ukin sisko): Entinen horrossaarnaja, lapsuudessa ja nuoruudessa nähnyt koulumatkoilla piruja, sairastanut lähes koko elämänsä syöpää, iskenyt aina eri paikkoihin, mutta edelleen hengissä (ikää on jotain 75v ?)

Ukki: Enneunien näkijä ja "parantaja"

Serkkupoika: Pesunkestävä homo. Ja antaa sen näkyä myös ulospäin :) Meikkaa ym.

Eno: Nolojen tilanteiden mies, sttunut monenlaisia kommelluksia joille on saanut nauraa. Hauskinta on vielä se, että eno on aika ujo ja se menee ihan lukkoon ku sille sattuu näitä noloja asioita.

Serkkutyttö: Nauraa tauotta, niin että se menee jo kaikilta yli. Ihan mille vain. Ja puhuu myös koko ajan.

Tuossa nyt muutamia. Melko herkullisia persoonia muitakin ja erilaiset ongelmat(mm.alkoholi) sävyttävät monien persoonia vielä lisää.

22

13890

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vertailtavaksi

      isällä yks sisko, äitillä neljä siskoa kaks veljeä.
      Iskän puolelta 0 serkkua äitin puolelta yli 20 niilläkin jo 20 lasta, yhdellä on jotai 10 monella yks. Serkkutyttö, läheisin kaikista meni naimisiin 18 vuotiaana, ekana niiden perheestä vaik on nuorin.
      Serkkupoika soittaa saksofonia ja tekee musaa. Se on ihan söpö. Yks ei päässy lukiota läpi...
      Jotkut ei ees menny lukioon, toiset on vähän lihonu, toiset ei , eno on nyt sairaalassa (alkoholisti) kun tehtiin ohitusleikkaus. Kirjoitusvirheet eli kielioppivirheet, pilkut lauseet ym. voi laskea. Se on tarkoituskin että niitä löytyy.
      Sitte.......
      Yhden perheen lapsilla on hirveesti eläimiä, sellanen joku karsee bulldoggi, ja iso pelottava haukkuva koira, joka vihaa mua, läski kissa, (huom meidän kissa ei oo läski, ku muitten mielestä!!!!!) kaneja jne.....(kanilla on huono turkki.) Tupakoiviakin löytyy :( muttei meidän perheestä. Pappakin onneks lopetti, muistan just ja just ehkä ekoja muistoja vielä sen hajun, ja se houkuttaa... mut en tykkää polttaa.....
      lisäannostusohje : jatkan vielä.

      • anne-76

        Mummi: haluaa aina juoda kahvia, illallakin.

        Setä: istuu koko päivän kesällä pihalla, ei liiku minnekään. Painaa 170 kiloa, nyt taas varmaan enemmän.

        Sen vaimo: Isompi jos mahdollista, jääkaapista löytyy aina pelkkää nutrilettia. Missä ne herkut on, tekis mieli kysyä?

        Serkku: alkkis, asuu mummin kanssa. Olenkin miettinyt että asuukohan se siksi mummin kanssa, että varastaa mummilta rahaa ja mummi juo kahvia koska ei halua nukkua koskaan?

        Mun koira, Prinsessa, se on niin oudon söpö jaiks


      • Mikäköhän sun suvussa nyt oli niin outoa? Se ettei ihmiset ole menneet lukioon ja kanilla on huono turkki?


      • Pekka Huttunen

        Miksi opettajan tyttärestä pitää tulla opettaja ja insinöörinpojasta insinööri. Siksikö, että jääkiekkoilijan pojan pitää harrastaa jääkiekkoa kuin isänsäkin. No sinne päin.

        Arkihavaintojen mukaan esikoisilla on suuri vaaraa painostuksesta ajautua jomman kumman vanhempansa ammattiin ja menettää mahdollisuutensa toteuttaa taitojaan omalla kykyalueellaan eikä sivustakatsojankaan ole hauskaa istuskella sukupidoissa, jossa joka toisella on sama ammatti.

        Lisää aiheesta http://www.personal.inet.fi/koti/pekka.huttunen


    • Nanni

      Meillä on myös ihmeellinen suku, kummaltakin puolelta.

      Enoni vaimo on mm. kiivennyt poikansa kämppään ikkunan kautta ja jäänyt siivoilemaan ja tonkimaan tavaroita. Häneltä olen saanut syntymäpäivälahjaksi AINA urheilusukkia tai alushousuja. Vähän pimahtanut tapaus noin muutenkin. Kävivät myös aikoinaan pesemessä pyykkinsä jopa keskellä yötä mummini luona, ja tietenkin omilla avaimilla.

      Mummini on kiero. Hän valehtelee ja vääntelee asioita niin kuin hänelle on edullisinta. Kunnon "mafia-pomo". Hän myöskin lopetti yhteyden pidon minuun ja veljiini kun vanhempamme erosivat, ei sopinut ero hänelle.

      Setäni on raivohullu. Hän valittaa aina kun häntä näkee. Aina jossain muussa on vikaa, häneesä ei koskaan. Kilahtelee ihan pienistä asioista ja kuulee sitä mitä haluaa kuulla.

      Toinen setäni ajelee säärensä ja on muutenkin vähän neitimäinen, tosin meni juuri uusiin naimisiin.

      Kolmas setä onkin sitten sairas tapaus. Hänellä on huomattavia pakkoliikkeitä ja on käyttänyt siskoaan seksuaalisesti hyväkseen.

      Kuka haluaa vaihtaa??

    • erikoisista erikoisin

      Vaimoni sisko on täysi psykopaatti. Pyörittää omasta mielestään koko Suomen alamaailmaa samalla kun pitää yllä suhteita korkeisiin poliisiviranomaisiin. Siis eihän tuota uskokaan ketään, paitsi hän itse. Päihdeongelmainen, joka alan asiantuntija silti mielestään. Saattaa olla älykäs, mutta ei osaa sitä oikein kanavoida. Aikanaan oli jopa katseita kääntävän hyvännäköinen, tosin vain aikoinaan.

    • Naor

      Elikkäs:

      Täti on olevinaan NIIN ökyrikas... kattelee kaikkia nenänvartaan pitki. (On vetäny nenänsä IHAN valkoiseks peitevoiteella, muuten kaunis rusketus.

      Isoveli on alkoholisti ja narkkari.

      Pikkuveli sairastaa ADHD:ta ja on ihan raivohullu.

      Täti on skitsofrenikko, joka tunkee tupakkaa kokoajan ja puhuu vaan siitä että: "Kyl ton Suvin pitäis alkaa polttaa.."

      Mummo: Kotipaikkakunnan pahin juorukello. Se tietää kaikkien asiat. Ties et mie vähän riehuin risteilyllä ennen ku ees kerroin sille käyneeni siellä (Sen joku tuttu oli nähny miut...) Ja se tunkee kokoajan kossupulloja miun taskuihin.

      Toinen pikkuveli leikkii tyttöä ja meikkailee ja pukeutuu miun vaatteisiin (13-v.)

      Täti joka ostaa miulle mieskalentereita... (ei oo viel ymmärtäny et en hirveesti noist miehist tykkää...)

      Mummi ajelee autollaan ku sekopää... mie en tajuu miten ne antaa sen pitää kortin. Sen periaate on et: "Jarrua ei käytetä!"

      • hiiripiir

        kukaan ei tunne ketään, eikä käy kylässä toisissaan. Oon kuullu, että mulla ois 3½ tätiä, mutten tiedä, missä, setiä ei ole. Muista en tiedä senkään vertaa. Hmmm, outoo, eiks?


      • sukuuuuuuu
        hiiripiir kirjoitti:

        kukaan ei tunne ketään, eikä käy kylässä toisissaan. Oon kuullu, että mulla ois 3½ tätiä, mutten tiedä, missä, setiä ei ole. Muista en tiedä senkään vertaa. Hmmm, outoo, eiks?

        Elikkäs:

        Pikkuveli: On koko ajan kulho päässä ja leikkii avaruus oliota.. (ei hullu)

        Toinen Pikkuveli: Leikkii koko ajan sotilasta ja on kypärä päässä (ei hullu oikeesti)

        kolmas pikku veli: on koko ajan huoneessaan ja rakentelee pikkuautoja...

        Eno harrastaa joka viikonloppu eri naisen kanssa seksiä

        Isoveli: Joku tietokone nero joka on kaikki päivät tietsikalla

        Mun eka serkun koira: hautaa kaiken minkä näkeee


    • diudanz_

      Mummo: kieroutunut suhde seksiin. On kiinnostunut minun ja siskoni seksielämästä ja kummastelee ja pyörittelee sitä yhdessä tätini kanssa "Se Niinan poikakaveri käy varmaan vain panemassa Niinaa, ei se sitä oikeesti rakasta", "Se Lotta on vaan makuualusta viikkotolkulla sille Henkalleen" jne., asiathan eivät tietysti pidä paikkaansa, vaikka mummo niistä ihan varma onkin. Voivotellut ja säälinyt minua siitä asti, kun muutin yhteen poikaystäväni kanssa reilu puoli vuotta sitten "Miten se Lotta tulee toimeen siellä? Voi voi, osaako se nyt pitää puoliaan siellä? Mitä jos se Henkka lyö sitä?". Mummon ennakkoluulot johtuvat pikemminkin omasta parisuhteestaan ukkini kanssa, joka on perustunut koko ajan alistamiseen ja muuhun sairaaseen, esim. fyysiseen ja henkiseen väkivaltaan. mummo myös utelee kaikki asiani (miten koulussa menee, miten kotona menee, miten kissoilla menee, mitä numeroita oot saanu koulussa, mitäs Henkka tekee työkseen nyt, onkos teillä nyt rahaa jne. jne.), soittaa sitten tädilleni ja kertoo kaiken ja kyselee samat tädiltä ja tämän lapsilta, soittaa sitten äidilleni ja kertoo tätini, tätini lapsen ja minun asiat ja kummastelee niitä. Ja hän on siis isäni äiti :D

      Ukki: Haluaisi olla suvun päämies, kunnioitettu ja pidetty, muttei ole. Puhuu vain itsestään ja toistelee samoja vanhoja asioita, jotka ovat peräisin vuosilta 1950-1970. muistan jo kaikki hiihtokilpailut, sunnuntaikirrkkomatkat, navettatyöt yms. ulkoa. Vihaa teini-ikään tulevia ja siinä olevia lapsen lapsiaan ja viilentää välinsä heihin. Ei halua tietää heistä mitään, eikä ole kiinnostunut mistään heihin liittyvistä. Suuttui, kun iskä sanoi halunneensa olla mukana (ei kuitenkaan ollut), kun äitini synnytti pikkuveljeni vajaa 10 vuotta sitten. Hänen mielestään miehen pitää olla perheen pää ja naisen hellan ja nyrkin välissä.

      Täti: Kahden lapsen yksinhuoltajaäiti, molemmat lapset eri isältä. Juoruaa aina mummon kanssa kaikista sukulaisten, tuttujen ja tuntemattomien asioista. Sättii aina tyttöjensä isiä, koska toinen on alkoholisti ja toinen parantumaton valehtelija. Tädin lapset eli serkkuni ovat molemmat omituisia (iältään 7v. ja 13v.), nuoremmalla on jokin synnynnäinen vamma ja hän on noin 4-vuotiaan tasolla, toinen pääsi taidekouluun (yläasteelle) ja pukeutuu ja laittaa hiuksensa kuten tädin mielestä on parasta (eli samalla tavalla kun täti omassa nuoruudessaan kultaisella 70-luvulla).

      Setä: Pakenee vanhempiaan, menneisyyttään ja sukuaan ulkomaille, asuu muistaakseni tällä hetkellä kreikassa. Ei ole yhteydessä kehenkään sukulaiseensa. Vaikka onkin jo 40-vuotias, ei ole naimisissa, vaan deittailee jokaista eukkoa aikansa ja sitten eroaa. Pyörittää kuulemma tällä hetkellä jotain parikymppistä?

      Eno: Ei juuri koskaan ole tehnyt töitä, tai ei ainakaan pitempään kuin pari vuotta. opiskelee koko ajan ja kouluttautuu eri aloille, opiskelee nyt teologiaa eli valmistuu papiksi parin vuoden päästä. Ei todellakaan mikään perinteinen pappi, vaan jotain ihan muuta.
      Eno remontoi vessan oven suuremmaksi, sillä ei ollut enää mahtua sisälle (painoa ehkä 200 kg?). Näyttää joltain harrikkamieheltä partoineen ja pitkine hiuksineen.

      Enon vaimo (ei siis varsinaisesti sukua): Sosiaalityöntekijä, joka ei todellakaan osaa pitää vitiolovelvollisuuttaan, vaan kertoo kaikkien asiat aina äidilleni, joka ei voisi ola yhtään vähempää kiinnostunut.

      Äidin siskon mies: Jämähtänyt 70-luvulle, pitää pitkää takatukkaa vaikka onkin jo alkanut kaljuuntua. Hyvin valju ja outo mies, joka alkaa vain hihitellä humaltuessaan.

      Äidin serkku: Haukkuu minua rumaksi äidilleni, koska en edusta perinteistä naismallia tai vastaa hänen henkilökohtaisia ihanteitaan. Jos joku näkee vaivaa järjestääkseen serkkutapaamisen, tämä ilmestyy sinne vain valittamaan ja osaa pilata kyllä muiden päivän, viimeistään juomalla itsensä sekaisin. Hän osaa aina tehdä kaiken paremmin.

      Serkut eivät kaikki vielä ole pystyneet osoittamaan kummallisuuttaan, koska ovat minusta nuorempia 0__o

      Että tällaista täällä :) Ei vedä ihan vertojaan aloittajan suvulle. Tai no, minä olen kai tottunut :o

      • Pieksäjä

        Sun ukkisi kuulostaa oikein viisaalta mieheltä.


    • Nimetön

      Kiva lukea näitä, mä kun oon aina luullut, että MIEDÄN suku on omituinen, kakaranakin olin suorastaan kateellinen kavereille, joilla oli normaali perhe. Omista kuitenkin niin kipeitä kokemuksia, etten jaksa alkaa ajatella heitä ja kirjoittaa... Mutta, ei siis niin normaaleja kaikilla muillakaan :-)

    • paras suku ja tuki ja turva

      mun vanhemmat on köyhistä oloista, mutta ovat keskiluokkastuneet ja parempia kuin muut ihmiset.

      äiti:
      -yrittää olla hienostorouva. hän saattaa ostaa kaupasta asioita, jotka ovat kalliita vain näyttääkseen myyjälle, että hänellä on muka siihen varaa.
      -haluaa, että häntä imarrellaan ja uskoo kaikkein imelimmätkin kehut miespuolisilta.
      -on sitä mieltä, että lähimmät ihmiset joutuvat kamalimmin kohdelluiksi ja se on hyväksyttävää. vierasta sikaa tuleekin kohdella kunnioittavasti, mutta ei omia perheenjäseniä.


      Isä:
      -on aina oikeassa joka tapauksessa, vaikka olisi faktat tiedossa.
      -luulee, että tämä on kehu: äitisi näyttää hyvältä kun istuu pöydän takana (kun alavartaloa ei näy)
      -täytyy olla aina juhlien ja kaiken keskipiste. jos ei ole niin lähtee suuttuneena pois.

      isä ja äiti:
      -pitävät omia tunteitaan tärkeämpinä kuin lastensa tunteita. heitä pitäisi ymmärtää aina vain.
      - ovat itse kokoajan laihduttamassa, mutta ylipainoisia.
      -isä jotenkin pitää itseään siltikin ylivertaisena vaikka on lihava. hänen lihavuutensa ei johdu makean syömisestä kuten äidin, vaan ilta syömisestä. siis makean syöminen on tuomittavampaa kuin rasvainen ilta syöminen. ja hän ei ollut lihava nuorena! nuoria läskejä voi kyllä sättiä vaikka kuinka.


      veli:
      -ansaitsee paljon, mutta on aina kateellinen jollekin, joka ansaitee vielä enemmän tai jostain uusta sitten.
      -puhuu asioista joissa hän voi esiintyä sankarina, hän on aina muita parempi.

      veli2:
      -totesi "onpa mukava kun on sisko olemassa." soittanut viimeksi puolivuotta sitten..

      isoäiti (edesmennyt):
      -kilpaili yksipuolisesti mustasukkaisena siitä kumpi on hänen pojalleen rakkaampi. hänen tyttärensä vai äitinsä.

      Kaikki he pitävät minua tyhmänä ja vajaana. siinä on sitä sukua. eipä ole tarvinnut olla yhteyksissä!

    • siina

      äiti: syö koko ajan valion vaniljajäätelöä. parissa päivässä menee litran paketti. samoin on pullan kanssa. joka toinen päivä aina uusi paketti pullaa ja jätskiä. syö suklaalevyn tunnissa. ostaa karkkipäivisin kaksi pussia karkkia, suklaata, pullaa ja jätskiä.
      ja valittaa vielä, ettei housut mene jalkaan :D

      isä: juo koko ajan kahvia. aamulla, päivällä ja illalla. aina. kasvattaa aina tuuheata tuuheammat viikset ja hiukset. iso maha. :D

      pikkusisko: liikuntafriikki. ei voisi olla hetkeäkään paikoillaan. kaikki alle ysit kokeista ovat huonoja. (11 v.) ei harjaa koskaan hiuksiansa.

      serkkutyttö: lisää koko ajan puuteria naamaansa. joka peilin edessä. "...mun iho kiiltää..." :D

      serkkutytön isosisko: koko ajan poikaystävänsä kanssa. ei ole koskaan yhtäkään yötä ilman häntä. nyt hän on aivan allapäin, kun poika on armeijassa. :D

      äidin isä: todella pihi. ei anna pikkusiskoni soittaa kännykästänsä kotiimme (ollaan siellä lomilla, väli on 350 km), koska se maksaisi liikaa. istuu aina pimeässä talossa ikkunan ääressä ja tuijottaa ulos ikkunasta. nukkuu joskus keittiön pöydän päällä. pian 70 vee, löydettiin sen kaapista kaksi vuotta sitten pornolehti. xD

      äidin äiti: valehtelee tauotta. uskoo kai itsekin valheensa. se ei voisi olla valehtelematta. tietää koko kunnaan ihmiset läpikotaisin.

      isän isä: sillä on se tauti, jossa unohtaa kaiken. sukulaiset, nimet, kaiken.

      isän äiti: kuollut.

      • --------------

        Kuulostipa jotenkin kivalta ja kodikkaalta


    • Tunnettua

      Sisareni tyttö oppi kirjaimet kaksivuotiaana ja kolmevuotiaana luki jo sujuvasti. Oppi sen sivussa, kun seitsenvuotiasta isoveljeä opetettiin. Kolme- neljävuotiaana alkoi kirjoittamaan itse keksimiään tarinoita, kun käden motoriikka oli kehittynyt. Kirjoittaminen alkoi tuosta vaan, ilman mitään harjoitteluvaihetta.

      Kuusivuotiaana oli lukenut lasten- ja nuortenkirjoja vaikka miten paljon, esimerkiksi kaikki Enid Blytonin Viisikot. Kouluun meni kuitenkin normaalisti eikä kuulemma pitkästynyt siellä muiden opetellessa lukemaan, kun sai halutessaan lukea omia kirjojaan.

      En ole kuullut tällaista muualla? Onko tämä aivan ainutlaatuista?

      • reetu

        Mulla oli ihan sama juttu, mut koulu oli aika kivaa viel ala-asteella. Yläaste meni tasan päin peetä, olin tosi turhautunu häirikkö, lintsasin ja istuin kirjastossa (pienempänä en edes olis uskaltanu käyttäytyä huonosti). Valitettavasti kukaan ei koskaan kertonu mulle kotona eikä koulussa, että energiaansa vois käyttää vaikka opiskeluun ja taiteentekemiseen riehumisen sijaan ja mulla olis kai ollu vaikka mitä mahdollisuuksia. Opintojen tai ammatinvalinnanohjauksesta ei ollut mitään hyötyä, koska automaattisesti oletettiin duunarien lapsen menevän esim. ammikseen. Halusin sitten vaan kotoa pois kuuntelemasta sitä mäkätystä laiskuudestani ja rumuudestani, menin töihin ja ostin nopeasti oman asunnon. Löysin sattumalta ammatin joka sopi minulle hyvin ja olin siinä loistava tekijä. Vaihdoin kyllä myöhemmin. Aikuisena olen ajoittain opiskellut ja pärjännyt mainiosti. Vieläkin olen kyllä enemmän asioista itse selvää ottavaa tyyppiä. Tukekaa vanhemmat lapsianne ja muistakaa, että vaikka he olisivat jossain asiassa hyvin lahjakkaita, he kuitenkin ovat lapsia ja kaipaavat rohkaisua ja neuvoja ihan tavallisissa asioissa.


      • ...
        reetu kirjoitti:

        Mulla oli ihan sama juttu, mut koulu oli aika kivaa viel ala-asteella. Yläaste meni tasan päin peetä, olin tosi turhautunu häirikkö, lintsasin ja istuin kirjastossa (pienempänä en edes olis uskaltanu käyttäytyä huonosti). Valitettavasti kukaan ei koskaan kertonu mulle kotona eikä koulussa, että energiaansa vois käyttää vaikka opiskeluun ja taiteentekemiseen riehumisen sijaan ja mulla olis kai ollu vaikka mitä mahdollisuuksia. Opintojen tai ammatinvalinnanohjauksesta ei ollut mitään hyötyä, koska automaattisesti oletettiin duunarien lapsen menevän esim. ammikseen. Halusin sitten vaan kotoa pois kuuntelemasta sitä mäkätystä laiskuudestani ja rumuudestani, menin töihin ja ostin nopeasti oman asunnon. Löysin sattumalta ammatin joka sopi minulle hyvin ja olin siinä loistava tekijä. Vaihdoin kyllä myöhemmin. Aikuisena olen ajoittain opiskellut ja pärjännyt mainiosti. Vieläkin olen kyllä enemmän asioista itse selvää ottavaa tyyppiä. Tukekaa vanhemmat lapsianne ja muistakaa, että vaikka he olisivat jossain asiassa hyvin lahjakkaita, he kuitenkin ovat lapsia ja kaipaavat rohkaisua ja neuvoja ihan tavallisissa asioissa.

        Kiveäkin kiinnostaa teidän friikki sukunne.


      • ainakaan

        mun kohdallani. Opin lukemaan myös kolme vuotiaana, ennen siskoani joka oli vanhempi, ja kouluun menin ihan normaalisti, lotat ja viisikot luettuina. Koulussa olin aina ensimmäisenä valmis tehtävistä ja tokarissa oli aina kympit kaikista aineista. Yläasteella alko murrosikä joka haittasi koulunkäyntiä ja lukiokaan ei hirveesti kiinnostanut. Suoritin ne kuitenkin ihan normaalisti eli M:n paperit. älykkyysosamääräni on 148. Elämä suuntautui harrastusten ja intohimon myötä taidealalle, jolla olen tähän asti hankkinut paremmin kuin hyvin elantoni.


    • Trinian

      Äidin siskot:
      1. Saanut syytteen yksityisen ihmisen elämän häirinnästä tms. Puuttui liikaa naapurin asioihin, kertoi juoruja pitkin kylää ja haukkui minkä kerkesi. Tämä on se, jonka lapset ja lapsenlapset ovat maailman fiksuimpien joukossa. Itseltään taitaa puuttua muutamakin aivosolu..

      2 3: 2 uskovaista vanhaa piikaa kuin paita ja perse. Asuneet aina vierekkäisissä asunnoissa. KOvasti kiinnostaa muiden asiat näitäkin. Aina on vaivaa ja ahdistusta. Ja kermakin kuulemma huonoa ylioppilasjuhlissa. Siitä tulikin yleinen sukuriita melkein.

      4. Harras uskovainen ja nuuka kuin mikä. "Enhän mie oikein tiedä. Mie vaan syön nisua ja juon kahvia"

      5. Taitelija sielu, joka asuu rajan toisella puolella. Päissään aivan ihana ja muutenkin. KOheltaa äidin kanssa minkä kerkeää.

      6. Veli: Istuu pilkillä kuin jäähän liimattu ja kesällä asuu soutuveneessä. Viinapullo aina joskus kallistuu..Ja niin vauhdilla ettei aina edes huomaa jos siinä sattuu olemaan syövyttävää pesuainetta..

      Siinähän noita.Ihania ovat.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      134
      10022
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      53
      2914
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      183
      2715
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      24
      2087
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      16
      1852
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1669
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      17
      1570
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      17
      1530
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      13
      1528
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1348
    Aihe