Apua!
Tekemäni kakkupohjat ovat aina liian höttösiä eli kuohkeita. Esim kermavaahdon levitys kakun päälle on hankalaa, kun pinta on liian kuohkea ja muruja irtoaa levitettävän vaahdon sekaan, ja tulee sotkuisen näköinen lopputulos.
Miten saisin tehtyä pohjasta jämäkämmän?
Käyttämäni pohjaresepti on tavallinen sokerikakkupohja, johon toisinaan laitan osan perunajauhoja, toisinaan teen suklaakakkupohjan, mutta siis perusmassa on sokerikakkupohja. Aina en laita edes leivinjauhetta, mutta lopputulos on silti liian kuohkea. Mikä auttaisi?
Kakkupohja
???
4
757
Vastaukset
- kotikokki
täytätkö kakun samana päivänä kun on pohja paistettu? Jos teet niin, älä tee enää! Anna pohjan jäähtyä kunnolla, jätä huoneenlämpöön seuraavaan päivään saakka (kakkukuvun alle..) ja täytä kakku sitten! Ei murene niinkuin tuoreena, ja tämä on fakta :)
- ???
Kiitos neuvosta, kokeilen seuraavan kakunteon yhteydessä tuota!
- laita yöksi vaikka...
??? kirjoitti:
Kiitos neuvosta, kokeilen seuraavan kakunteon yhteydessä tuota!
jääkaappiin tai muuten viileään.
- käytä
laita yöksi vaikka... kirjoitti:
jääkaappiin tai muuten viileään.
liian paljon perunajauhoja.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ootko nainen noin mustis musta
Onhan se toki imartelevaa kun olet kaunis ja kaikkea muutakin, mutta ehkä vähän kummallista, kun ei varsinaisesti olla t917465- 373967
- 453510
- 2352803
Kauan säkin jaksoit
Minun perässä juosta. Kunnes pahoitit mielen. Kuinka monta anteeksipyyntöä olet vailla? 🧐402652- 452482
- 1322401
Miksi kaipaat
Ja olet elämässäni vielä kaiken tämän jälkeen? Eikö kaikki ole jo selvää välillämme?292279Askanmäessä Huippu esitys
Kävimme Ystävien kanssa Askanmäen kesäteatterissa. Kaikki tykättiin esityksestä aivan valtavasti. En varmaan koko vuonna202228- 451972