Apua!
Tekemäni kakkupohjat ovat aina liian höttösiä eli kuohkeita. Esim kermavaahdon levitys kakun päälle on hankalaa, kun pinta on liian kuohkea ja muruja irtoaa levitettävän vaahdon sekaan, ja tulee sotkuisen näköinen lopputulos.
Miten saisin tehtyä pohjasta jämäkämmän?
Käyttämäni pohjaresepti on tavallinen sokerikakkupohja, johon toisinaan laitan osan perunajauhoja, toisinaan teen suklaakakkupohjan, mutta siis perusmassa on sokerikakkupohja. Aina en laita edes leivinjauhetta, mutta lopputulos on silti liian kuohkea. Mikä auttaisi?
Kakkupohja
???
4
771
Vastaukset
- kotikokki
täytätkö kakun samana päivänä kun on pohja paistettu? Jos teet niin, älä tee enää! Anna pohjan jäähtyä kunnolla, jätä huoneenlämpöön seuraavaan päivään saakka (kakkukuvun alle..) ja täytä kakku sitten! Ei murene niinkuin tuoreena, ja tämä on fakta :)
- ???
Kiitos neuvosta, kokeilen seuraavan kakunteon yhteydessä tuota!
- laita yöksi vaikka...
??? kirjoitti:
Kiitos neuvosta, kokeilen seuraavan kakunteon yhteydessä tuota!
jääkaappiin tai muuten viileään.
- käytä
laita yöksi vaikka... kirjoitti:
jääkaappiin tai muuten viileään.
liian paljon perunajauhoja.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 424350
Vain vasemmistolaiset rakennemuutokset pelastavat Suomen
Kansaa on ankeutettu viimeiset 30+ vuotta porvarillisella minäminä-talouspolitiikalla, jossa tavalliselta kansalta on ot1384089- 643756
- 1093641
Purra on kantanut vastuuta täyden kympin arvoisesti
Luottoluokituksen lasku, ennätysvelat ja ennätystyöttömyys siitä muutamana esimerkkinä. Jatkakoon hän hyvin aloittamaans343557Persut huutaa taas: "kato! muslimi!"
Persut on lyhyessä ajassa ajaneet läpi kaksi työntekijöiden oikeuksien heikennystä, joita se on aiemmin vastustanut. Pe643357- 882943
- 542845
- 252646
Korjaamo suositus
Vahva suositus Kumpulaisen korjaamolle vanhan 5-tien varrelta! Homma pelaa ja palvelu ykköslaatuista. Mukavaa kun tuli p142354