Miksi ostat R-kioskista?

Xynroc

Ihmettelen vaan tapausta. Vierekkäin kunnon kauppa ja R-kioski. Silti ihmiset käyvät R-kioskilla, jonottavat siellä jopa kauemmin, eivät veikkaa tai lottoa, ostavat karkkeja, sipsejä, juomia - paljon kalliimmalla.

Mikä siinä R-kioskissa viehättää? En ymärä. Kai 0n liikaa rahaa joillakin.

11

2756

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kotikokki

      itse en osta R-kioskilta yleensä mitään, joskus jos sattuu kova jano tulemaan kesken matkaa, ja kauppaa ei lähellä tai ei ole aikaa sinne mennä, saatan pullon limukkaa tms ostaa.. joskus tarjouksesta suklaata.

    • olen miettinyt

      ihan samaa, exäni kävi aina jostain ihmeen syystä R-kioskilla ostamassa jäätelöä, vaikka huomattavasti halvempi ja runsaimmin valikoimin varustettu kauppa sijaitsi aivan cieressä. Ehkä kioskilla käynti on miehekkäämpää kuin kaupassa asiointi. Itseäni rasitaa nämä jäätelön ja karkkien ostajat, koska niiden vuoksi muodostuu jonoa ja matkakortin lataus viivästyy. Matkakorttia kun ei saa lähikaupassa ainakaan tietääkseni ladata..

      • asiakas

        No onhan palvelu R-kioskilla huomattavasti henkilökohtaisempaa ja ystävällisempää kuin siinä lähikaupassa :)

        Ja onhan ärrällä usein myös tuotteita, joita et sieltä lähikaupasta saa. Monet uutuudet tulevat vain R-kioskeille ja joskus kuukausien päästä vasta siihen lähikauppaan. Tupakan ostajat ovatkin sitten omaa luokkaansa, sillä kokemuksesta voin sanoa, että R-kioskien savuke ja sikarivalikoimat omat aivan omaa luokkaansa verrattuna lähikauppoihin (ja joskus jopa suuriin marketteihin!)


    • tytttö

      itse ostin R-kioskilta yksiä irtokarkkeja kun niitä ei saanu lähikaupasta. Muuten käyn ärrällä vaan esim sunnuntaisin jos tarvii vaikka maitoa eikä kaupat ole auki.

    • vierestä seurannut

      ärrällä kun tupakkaostoksilla. Siinä laiskuus voittaa kun ei tarvitse koko ruokakauppaa kiertää yhden askin takia. Muuten mitä olen ärrän hintoja seurannut ovat karkit ja muut kyllä tosi kalliita! Eivätkö ihmiset yhtään vertaa hintoja vaan maksavat mitä vaan? Palvelu ei kyllä ole mitenkään erikoista vaikka joku niin väitti. Mitä itse olen kokenut on se tosi väritöntä eikä mitenkään palvelualtista. Tietysti tämäkin riippuu kioskista. Eikös osa ole ärrän itse omistamia (hyvillä liikepaikoilla) ja osa yksityisten vetämiä?

      • saa myös

        vuokrattua leffoja. Samalla tulee sitten ostettua jotain muutakin. Toinen on aukioloaika, ovat sen kriittisen tunnin pidempään.


      • ostoksilla

        siellä, mitä nyt postia joskus sinne on tullut. eikä se palvelu tosiaankaan ole niin ystävällistä, edelliseen yhdyn että aika väritöntä. ja vieressä on tosiaan se kauppa joka on myös sunnuntaisin auki.. mutta luulisin tosiaan että valtaosa asiakkaista on miehiä, sekä tietysti lotto ja peliautomaattihullut. niin ja..miksi se kauppa pitäisi kiertää kokonaan, tässä ko. kaupassa tupakinostajat kyllä suuntaa suoraan kassalle(samoin kun ne kaljan ostajatkin). ei ne mitään kauppaa kierrä elleivät muuta osta.


    • tepi88

      on asioiti... ku menet sellaseen pikku ärrään saat kaikki tarvitsemat tuotteet melkein pyörähtämällä itsesi ympäri... mutta kaupassa saat ravata koko liikkeen ympäri...

      • ihmettelijä

        ...ne valikoimat. Kun tuntuu muissa topikeissa Lidlin suurin vika olevan valikoimissa niin eikö ne valikoimien suppeus ollenkaan Rllä haittaa?


    • Anonyymi

      Ihme niitä on vielä tänäkin päivänä olemassa. Todella tiukilla ovat ja helvetin kalliita puljuja. R-kioskit vois kadota jo suomesta. Menee johonkin Norjaan rahavirta. Turhia ja ylihinnoiteltua kakkaa täynnä. Päivän pyörittävät horizo makkaraa ja samat vanhat jäärät jumittaa niissä. Onneksi ne ei enää 10v tuskin hengissä. Ärrät eikä jäärät

      • Anonyymi

        Ärrällä mun muassa ladataan kuukausilippuun kuukausi lisää matkustusaikaa tai laitetaan rahaa lippuun kertalippua varten. Näin ainkakin täällä stadissa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      583
      3868
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3318
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2791
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2749
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2134
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2081
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1967
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1855
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1800
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1749
    Aihe