Kotipizza vai "MaMuPizza"?

Galluppimies

Elikkäs, oli pakko laittaa tällainen galluppi pystyyn, koska aihe vaikuttaa mielenkiintoiselta.
Eli kumpaan kuppikuntaan kuulut? Kotipizza-jengiin, vai MAahanMUuttajien "halppispizza-jengiin"?

Olisi kivaa jos kaikki vastaisivat jo otsikossa kumpaa kannattavat, niin kaikki pystyisivät näkemään helposti kuinka "pisteet" jakautuvat! :)

Oma vastaukseni on Kotipizza.
Perustelut:
1. koska sieltä saa kuitin!!
2. Enkä ole sieltä koskaan saanut mahatautia, toisin kuin MaMu-pizzeriasta...
3. Lisäksi Kotipizzan suomalainen hlökunta ei juurikaan tee virheitä täytteiden kanssa, toisin kuin nämä ulkomaalaiset yrittäjät. :(

Hintavertailussa MaMut vievät kotipizzaa 6-0, ja se on kylmä fakta, mutta minulla ei tällaisessa asiassa raha ratkaise kaikkea :)

56

11025

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • cessor

      Muuten suosin suomalaisia pizzerioita,paitsi toi kotipizza.Ne on aika surkeita lättyjä jos vertaa MaMuun.Itse haen yleensä raflasta pizzan.

      • Anonyymi

        Kotipizza yöööööök 🤮


    • on hirveä

      hintapolitiikka! En maksa semmoista hintaa pahviläpyskästä.

    • Pizza kingi

      Mamu pitsaa ehdottomasti!

    • movettaja2

      monestakin syystä ostan mielummin jostain muusta pizzeriasta kuin kotipizzasta:

      -halpuus
      -tuhdimmat täytteet
      -yleensäkin maittavammat pizzat kuin kotipizzassa
      -yleensä myös isommat pizzat

    • asdf

      Tai no oma vaihtoehtoni on lähempänä mamua, eli paikkakunnallani on pari ihan kunnollista italialaista pizzeriaa joissa taitaa olla kalliimpi pizza kuin kotipizzassa mutta noin 100 kertaa paremman makuinen. Mutta sellaisiin neljän euron pizzerioihin en mene koska niiden tuotoksista tuppaa vatsa mennä sekaisin ja kotipizzan pizzat on aika mauttomia.

      • metuza

        kotipizzan lätyt iha ok mutta aivan liian pieniä


      • Anonyymi
        metuza kirjoitti:

        kotipizzan lätyt iha ok mutta aivan liian pieniä

        Boikotti ollut en osta


    • NoJust

      Mutta ei mikään halpissellainen. Suosikkipaikassani suosikkipitsani maksaa kahdeksisen rahaa. Kyseisestä paikasta saa aina kuitin, koskaan en ole sairastunut ja täytteitä saa riittävästi. Lisäksi voi toivoa vaikka "reippaasti jalapeñoja" ja niitä tulee, "kohtuullisesti valkosipulia" ja sitä on kohtuullisesti tai "puolet normaalista juustomäärästä" ja näin tapahtuu, kaikki ilman lisähintaa. Tämä siis on minun lähipaikkani. Kavereilla kyläilemässä ollessani tilaamme joskus PizzaTaxista ja hyvää on sekin, mutta vain siinä kyseisessä ketjun paikassa, muut ovat olleet pettymyksiä.
      Kotipizzan pitsaa olen syönyt viimeksi vissiin vuonna 2000 ja oli todellinen pettymys. Silloin tilattiin ylitöihin usein pitsaa Kotipizzasta, koska siellä oli tili, ja aina meni täytteet väärin (unohtivat lisätäytteet joka jumalan kerta)!

    • nappiska

      "Halpispizzajengiläinen" olen. Hinta taitaa olla minun kohdallani suurin syy. Toki noiden ulkomaalaisten paikkojen välillä on suuria eroja, mutta ainakin oulussa saa monesta paikasta todella hyviä kiekkoja. Eikä ole mahatauteja tähän mennessä tullut kertaakaan vaikka olen mamu-pizzoja syönyt jo vuosia.

    • pizza män

      kallistuu mamun puolelle. Toki niissäkin on huonoja ja sitten niitä todella hyviä, mutta kotipizza on kyllä poikkeuksetta huono, joka luukustahan saa ihan samaa tavaraa. Kotipizzan huonosta laadusta kertoo esim. surkean pieni täytemäärä ja pakastetaikina. Hinta ei todellakaan ole se ainoa valintakriteeri, mutta kotipizzan hinta/laatu suhde laitaa kyllä meikäläisen kiertämään kyseisen lafkan kaukaa.

    • alpha-amylaasi

      Kotipizzassa olen viimeksi syönyt noin 7-8 vuotta sitten lukioaikoina. Hinta/laatusuhde oli kelvoton. Täytteitä ei ollut juuri ollenkaan.
      Pizza tulee otettua useimmiten niistä(yleensä ulkomaalaisten pitämistä) paikoista, joissa tiedän entuudestaan olevan kohtuullisen hyvät pizzat. Välillä tulee käytyä myös varsinaisissa pizzerioissa, joiden pizzat ovat arvokkaita, mutta ainesosat laadukkaampia.

    • maku ja hinta ratkaisee

      Pääsääntöisesti käyn mamu-pizzeriassa. Koti-pizzaa en ole syönyt moneen vuoteen. Koskaan ei ole tullut maha- eikä muitakaan tauteja. Lätyt on isoja ja täytteet aina niin kuin pitääkin. Jossakin vastauksessa sanottiin että raaka-aineet olisi parempia kotimaisissa pizzoissa..hmm...uskallan olla erimieltä. Samanlaisista säilykkeistä (tonnikala, herkkusienet, ananas ym.) ne tehdään kaikissa paikoissa ja samaa pizzakinkkua se atria välittää kaikille. Hyvä että on MA-MU pizzerioita, saa köyhä opiskelijakin nauttia joskus herkuista.

    • Galluppimies

      Höh, kummmaa touhua, 10 vastaajaa ja yli 600 lukijaa!! Ottakaa kantaa tähän arkipäiväiseen asiaan! :)

      Toivottavasti ensi presidentinvaalit eivät ole samanlainen "menestys". Kaikkia kiinnostaa mutta kukaan ei äänestä :D

      • Asafoetida

        Kotipizzaa. Siis kotona tehtyä, tomaattikastike ainakin 2 tuntia keitettynä, mieluummin 4 tuntia, mutta nythän on kyse pikaruoasta. Jo kahdessakin tunnissa ehtii Stockalle hankkimaan vesipuhvelinmaitomozzarellaa.


      • Pizzaman
        Asafoetida kirjoitti:

        Kotipizzaa. Siis kotona tehtyä, tomaattikastike ainakin 2 tuntia keitettynä, mieluummin 4 tuntia, mutta nythän on kyse pikaruoasta. Jo kahdessakin tunnissa ehtii Stockalle hankkimaan vesipuhvelinmaitomozzarellaa.

        Mitä ajattelit saavuttaa tomaattikastikkeen keittämisellä? Se lisää mielestäsi kastikkeen makua? Tiesitkö, että tomaatin tuottajat kumoavat tämän käsityksen: keittäminen tosiasiassa haihduttaa tomaatin aromia. Hyvin harvassa ovat ne pizzaravintolat jotka kastikkeen keittävät.


      • BiiST
        Pizzaman kirjoitti:

        Mitä ajattelit saavuttaa tomaattikastikkeen keittämisellä? Se lisää mielestäsi kastikkeen makua? Tiesitkö, että tomaatin tuottajat kumoavat tämän käsityksen: keittäminen tosiasiassa haihduttaa tomaatin aromia. Hyvin harvassa ovat ne pizzaravintolat jotka kastikkeen keittävät.

        Kotipitsan lätyt ovat kyllä surkeita ja todella pahasti yli hinnoiteltuja! Ja koko pienempi kuin muilla, puhumattakaan täytteiden vähyydestä! PURKKI KAMAA KAIKKI! YÖK!


      • helsinki..
        BiiST kirjoitti:

        Kotipitsan lätyt ovat kyllä surkeita ja todella pahasti yli hinnoiteltuja! Ja koko pienempi kuin muilla, puhumattakaan täytteiden vähyydestä! PURKKI KAMAA KAIKKI! YÖK!

        Kotipizzan lätyt on mauttomia ja teollisen makuisia. Hinnalla ei ole väliä, mutta lähikebabpaikan pizzat voittavat 6-0 kotipizzan pahvipizzat.


      • NoJust
        Pizzaman kirjoitti:

        Mitä ajattelit saavuttaa tomaattikastikkeen keittämisellä? Se lisää mielestäsi kastikkeen makua? Tiesitkö, että tomaatin tuottajat kumoavat tämän käsityksen: keittäminen tosiasiassa haihduttaa tomaatin aromia. Hyvin harvassa ovat ne pizzaravintolat jotka kastikkeen keittävät.

        niin takuulla huomaat eron! Tomaattikastike pitää tehdä kunnolla, ajan kanssa ja rakkaus (ainakin hyvään ruokaan) on ehdotomman tärkeä raaka-aine.

        Minulla on pari italialaista ystävää ja he vannovat pitkän ajan nimeen, toisen äiti on itse asiassa sitä mieltä, että alle kuusi tuntia hautunut tomaattikastike on syömäkelvotonta.

        Oikeasti, suosittelen kokeilemaan. Kastiketta täytyy myös pitää silmällä ja lisätä tarvittaessa nestettä. Hunaja (tai sokeri) on ehdoton myös, jos laitat sipulia kastikkeeseen niin karamellisoi se ensin hunajan kanssa ja lisää vasta sitten tomaatit. Loppuvaiheilla loraus balsamicoa ja keittämisen jälkeen voi lisätä neitsytoliiviöljyä.

        Asafoetidan mainitsema mozzarella kruunaa kaiken. Ja kun pohjakin on vielä kunnossa, ei muita täytteitä tosiaan tarvitakaan! :-)


    • juusto

      että kotipizza kehuskelee laadullaan. Lätythän on
      naurettavan huonoja ja pieniä, miks ihmiset maksaa niistä tollasia hintoja?? Samaa purkkikamaa niiden valmistukseen käytetään kuin muidenkin pizzojen tekemiseen. Haloo ihmiset, tehän maksatte pelkästä nimestä, onko siinä mitään järkeä?

      • Laatutietoinen

        Kotipizzan raaka-aineet ei todellakaan ole samoja mössöjä mitä mamut käyttää esim. Valio tekee Kotipizzalle omaa juustoa joka on vähärasvaisempaa kuin mamujen käyttämä Saksalainen tai Virolainen halpis kama. myös Saarioinen valmistaa omat kinkut, salamit, pepperonimakkaran, ynnä muuta vain Kotipizzalle tehtyjä raaka-aineita.


      • tryben
        Laatutietoinen kirjoitti:

        Kotipizzan raaka-aineet ei todellakaan ole samoja mössöjä mitä mamut käyttää esim. Valio tekee Kotipizzalle omaa juustoa joka on vähärasvaisempaa kuin mamujen käyttämä Saksalainen tai Virolainen halpis kama. myös Saarioinen valmistaa omat kinkut, salamit, pepperonimakkaran, ynnä muuta vain Kotipizzalle tehtyjä raaka-aineita.

        Mutta missä on liha?
        esim. KP:n pizzakinkku lihaa 32%, salami 63%, jauheliha


      • Anonyymi
        Laatutietoinen kirjoitti:

        Kotipizzan raaka-aineet ei todellakaan ole samoja mössöjä mitä mamut käyttää esim. Valio tekee Kotipizzalle omaa juustoa joka on vähärasvaisempaa kuin mamujen käyttämä Saksalainen tai Virolainen halpis kama. myös Saarioinen valmistaa omat kinkut, salamit, pepperonimakkaran, ynnä muuta vain Kotipizzalle tehtyjä raaka-aineita.

        Anteeksi mitä vähä rasvaisempaa!! Kun kunnon juustot ovat nimenomaan rasvaisia 30% on minimi juuston rasvaisuus varsinkin pizzaoissa yms. Juusto on kuumennettu. Kotipizzan hyvä puoli on, että aina tietää mitä paskaa sieltä saa, reissulla ei tarvitse arpoa.


    • avohoitopotilas

      Harvoin käyn kotipitsassa, vaikka onhan siellä ihan hyvä lounastarjous. Mamujen pitsat ovat ihan hyviä ja halpoja.

      • kiitos

        viimeisen 5 vuoden aikaan kun on käyty kaikki kaksi kertaa kotipizzassa on tullut mahatauti kummallakin kerralla.

        no way enää sinne.

        =)

        mamuilla on täytteet kohdillaan.


      • jyrää
        kiitos kirjoitti:

        viimeisen 5 vuoden aikaan kun on käyty kaikki kaksi kertaa kotipizzassa on tullut mahatauti kummallakin kerralla.

        no way enää sinne.

        =)

        mamuilla on täytteet kohdillaan.

        Ääni sinne myös.


    • ...

      eli itse kotona tehty pizza,ilman säilykkeitä,halpisjuustoja tms.roskaa.ja kun mies auttaa niin silloin se on kotona tehty mamupizza;)

    • roskaa

      Omakohtaisesti on ihan yhtälailla huonoja kokemuksia kotikiekkolasta.

    • jepjepp

      ehdottomasti kotipizza saa ainakin suomalaista ja hyvää..ei haittaa vaikka maksaakin vähän enemmän.. hygieniä toimii toisin kuin maahaanmuuttajilla.

    • Jukka

      Ehdottomasti luotettavin toimii laillisesti, mamu pizzoissa pimeetä työvoimaa eikä makseta esim. TEL maksuja joista ne saavat kilpailuetua. Pizzojen raaka-aineet on myös ala-arvoisia, samoin yleinen hygienia taso. Eikö suomalaiset ymmärrä et ne kusettaa koko yhteiskuntaa samoin myös sinua tavallinen työläinen. Me kaikki maksamme enemmän veroja ja eläkemaksuja koska on joukko yrittäjiä jotka ei näin tee et tuijottakaa vain hintaan.

    • kuukkeli36

      Kotipizzan pizzat haisee kuselle, ihan oikeesti.
      laskin tossa että ku Quattro Stagioni maksaa sielä 8,30 nii Seinäjoella saa yhestä toisesta pizzeriasta kaks saman kokosta pizzaa niinku tolla 8,30 ku yks maksaa 3,80 :D Ja sielä saa salaatin kaupan päälle.

    • Laatutietoinen kuluttaja

      MaMu-pizzerian valitsen Kotipizzan sijaan alhaisen hintatason vuoksi.

      Kannattaa aina maksaa kortilla - eivät pääse karkuun verottajaa näin toimittaessa.

    • Looop

      Perustelut:
      1. Ei tule rasva läpi laatikosta ennen kotia
      2. Saa kasvispizzan ihan oikeilla täytteillä, eikä vaan pelkällä juustolla
      3. Pizzat maistuvat joltain
      4. Pohja on tukeva ja rapea, muttei kuitenkaan kova ja kuiva
      5. Tasalaatuisuus (tietysti paikkakohtaista, mutta niissä joissa itse käyn tulee tasalaatuisia pizzoja)
      6. Henkilökunta on oikeasti ystävällistä. Ei kiinnosta onko se mielistelyä vai surkeita iskuyrityksiä.
      7. HINTA
      8. Nopeampaa palvelua
      9. Listalla enenmmän vaihtoehtoja
      10. Salaatit useimmiten paljon isompia ja tuoreempia kun Kotipizzassa (Siellä on välillä valmiita salaatteja mitkä on seissy kylmässä päivä pari, kokemusta on ainakin Humppilan Kotipizzasta.)

      Syyt miksi en käy kotipizzassa
      1. Ravintolassa oli minä ja ystäväni ja silti odotin pizzoja yli 30 min. Kyseisellä kotipizzalla ei ole kotiinkuljetusta joten ei ollut muitakaan.
      2. Sain homeista fetaa salaattiin
      3. Kaikki maistuu samalle.
      4. Pizzat ui rasvassa
      5. Pohja olemattoman ohut ja raa'an olonen

    • VyöNAlleKertyy

      Ei ole muuta vaihtoehtoa kuin käydä kotipizzassa, jos haluaa gluteenitonta pizzaa. Keliakia määrää, että on pakko käydä Kotipizzassa. Ihan ok lätyt, mutta onhan ne järkyttävän kalliita.

      • YKMM

        Kotipizza ehdottomasti. Tietää mitä saa ja maistuu hyvälle. Turvallinen vaihtoehto.


    • k. alle 12v

      1 Mihin helvettiin sinä sen kuitin tarviat, verotukseen ?
      2 mahataudin saat mistä hyvänsä syöttölästä, kokemusta on
      3 mitä vitun virheitä pitää hakea pizzasta, täh

      taas on joku jonnin joutava kersa keksinyt aiheen mistä vonkua
      suosittelen vähintään kuukauden poissaoloa suomesta niin loppuu se
      älytön narina ruoasta jonka nimi on pizza.
      teeppä sama tutkimus ja pisteytys pässin kiveksistä ja käärmeen pätkistä

    • gretsch_fan

      Syyt miksi en käy Kotipizzassa:
      -pienet pizzat, kallis hinta
      -perhepizza todettu Hesarin vertailussa kusetukseksi
      -vähän täytteitä, pakastetut pohjat ja täytteiden mittaus "Rabben siunaamilla" mittakupeilla saa koko Kotipizzan lätyn näyttämäänkin geneeriseltä teollisuustuotteelta

      Syyt miksi syön mamupizzeriassa:
      -parempi hintalaatusuhde
      -enemmän täytteitä
      -yleensä nopeampi palvelu

      Tietenkin mamupizzerioissa keskitän ostokseni yhteen-kahteen paikalliseen ja otan aina normaalihintaisen pizzan. Pahimmat hutit tulevat noissa alle 5 euron lounastarjouksissa.

      • namskukkuu

        Siis parasta on tietysti kotipitsa! siis KOTIpizza.
        eli esim kunnon pohjan päälle esim omat suosikkitäytteet, herkkusieni, kinkku, ananas, salami, tonnikala ja päälle kunnolla edamia ja aateloidaan aurajuustolla (myös mustapekkamurukäy). ai niin tomaattipyre ketsuppi oli ihan unohtua. se tulee tietty pohjalle.
        nams!
        voi tehdä myös pyöreiden ruisleipien päälle. (Vänkää, sanotaan meillä nykyään)


      • Anonyymi
        namskukkuu kirjoitti:

        Siis parasta on tietysti kotipitsa! siis KOTIpizza.
        eli esim kunnon pohjan päälle esim omat suosikkitäytteet, herkkusieni, kinkku, ananas, salami, tonnikala ja päälle kunnolla edamia ja aateloidaan aurajuustolla (myös mustapekkamurukäy). ai niin tomaattipyre ketsuppi oli ihan unohtua. se tulee tietty pohjalle.
        nams!
        voi tehdä myös pyöreiden ruisleipien päälle. (Vänkää, sanotaan meillä nykyään)

        Edam ei kuulu pizzaan vaan pizan juusto on Mozzarella.


    • TöyhtöHyyppänen

      parista mamupaikasta kun saa maukasta pitsaa, josta ei ikinä ole tullut kipeäksi. kotipitsan wannabe-jauheliha pitsa spagettikastikkeineen taas on pahaa ja lisäksi saan lähes aina ripulin tai piereskelen loppupäivän.. joten mielummin haen pitsani kebabpaikasta

    • tryben

      - Ensinnäkin pizza pohja pitää olla ohut, muuten se on pannupizza. Ja pohja pitää olla tummaksi paistettu.
      - Toiseksi aivan samalla tavalla kotipizza yrittäjät käyttävät "pimeätä" työvoimaa, ja "kiertävät" työnantaja maksuja.
      - Kolmanneksi rabben raaka aineet ovat halvinta paskaa mitä on mahdollista saada.
      Siksi itseään kunnioittava kotipizza yrittäjä ostaa raaka aineet suoraan tukusta tai lähikaupasta. Esimerkiksi KP kinkun "liha"pitoisuus on 32g/100g, kun taasen heinon tukusta saatava "huonoin" kinkku sisältää "lihaa" 34g/100g
      - Neljänneksi kuitin pyytäminen KP:ssä lihottaa ainoastaan rabben tilipussia. Yrittäjälle jää vähemmän mistä maksaa työnantajamaksuja sun muita kuluja. Mutta tämähän kuuluu frankkari toiminnan luonteeseen.

    • Ehdottom. Pizza Hut!

      Perustelut:
      1. pirun hyvää pizzaa rakenteellisesti (nyt puhutaan parhaasta pannupizzasta jota tiedän)
      2. mmm... pizza hutin pizzojen maku
      3. täytteet

      Myös Dennistä ja ClassicPizzaa suosin.

      Mamu pizzat muuten ok (kun miettii että niistä maksaa 5-7,5e) mutta täytteet nyt on mitä on. Eikä Mamu pizzerioista saa Pizza hutin pannupizzaa!

    • Anonyymi

      Kotipizzaa voi syödä jos 1 ei oo kova nälkä 2 on paljon ylimäärästä rahaa 3 ei välitä laadusta tai pizzan mausta hevon paskaa 4 kaikkiineen ylihintaista, ylikehuttua paskaa.....

    • Anonyymi

      Kebabrullat ihan jäätävän pieniä ja survottu salaatilla ja kastikkeella. Lihaa oli noin 20/100 verrattuna salaattiin jota oli 80/100. Ja ei jumalauta se kebabbi on ostettavissa lähiö s- tai k marketista pakaste hyllyltä :D. Ruoka ei maistunut miltään ja, jos joltain maistu niin kastikkeelta ja salaatilta. Ei jatkoon. Hyi saatana mitä Scheiße

    • Anonyymi

      Vitut

    • Anonyymi

      U6A6K koodilla saa 3x4e alennuksen wolt tilauksesta kannattaa hyödyntää!

    • Anonyymi

      Meidän ostarin kotipizza sen verran huonontunut, että valitsen ns Ma mun ja sieltä saa kuitinkin halutessaan. On ollut meidän ostarilla heidän pizzeriansa jo yli 20 vuotta. Aina kohteliasta palvelua ja kadullakin tervehtii omistaja, jos kadulla sattuu ohi kulkemaan eli asuu alueella.

    • Anonyymi

      Jos oikein suunnitellusti haluaa ulos syömään niin sitten kyllä johonkin kauemmas ei omalle ostarille, mutta satunnaisesti kyllä oman ostarin ma mu paikka.

    • Anonyymi

      Kyllä nämä molemmat vaihtoehdot on niin surkeet että mielummin haen pakastepizzaa cittarista

    • Anonyymi

      Kotipizza on kyllä huonoin kaikista, se on varma se.

    • Anonyymi

      Taitaa nuo mamut pyörittää aika montaa Kotipizzaa nykyään ja niihin en mene

    • Anonyymi

      Ei ainakaan kotipizza firman pizza. Ovat huonontuneet vuosien saatossa niin paljon, että ei kiitos.

    • Anonyymi

      Kotipizza lienee huonoin pizzeria Suomessa, en ole käynyt moneen vuoteen enkä käy tulevaisuudessakaan.

    • Anonyymi

      Kotipizza

      En halua käsikarva pizzaa

    • Anonyymi

      Kotipizzan kierrän kyllä kaukaa, siellä ei hinta/laatu ole lainkaan kohdallaan.

    • Anonyymi

      Mamuilla hyvät pizzat ja kebut. Tosin hinnat ovat pompsahtaneet. Just tilasin valkosipuliperuna kebabin ja se oli suht tyyris. Kotiinkuljetuksella, tosin matkaa oli abaut 100 meetriä, max. 14,90€.

      Tv TimmyH

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornosta

      https://www.kymensanomat.fi/paikalliset/8081054 Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornon hallussapi
      Kotka
      86
      2341
    2. Olen tosi outo....

      Päättelen palstajuttujen perusteella mitä mieltä minun kaipauksen kohde minusta on. Joskus kuvittelen tänne selkeitä tap
      Ikävä
      19
      2272
    3. Vanhalle ukon rähjälle

      Satutit mua niin paljon kun erottiin. Oletko todella niin itsekäs että kuvittelet että huolisin sut kaiken tapahtuneen
      Ikävä
      19
      1818
    4. Oletko sä luovuttanut

      Mun suhteeni
      Ikävä
      105
      1477
    5. Maisa on SALAKUVATTU huumepoliisinsa kanssa!

      https://www.seiska.fi/vain-seiskassa/ensimmainen-yhteiskuva-maisa-torpan-ja-poliisikullan-lahiorakkaus-roihuaa/1525663
      Kotimaiset julkkisjuorut
      76
      1472
    6. Hommaatko kinkkua jouluksi?

      Itse tein pakastimeen n. 3Kg:n murekkeen sienillä ja juustokuorrutuksella. Voihan se olla, että jonkun pienen, valmiin k
      Sinkut
      162
      1253
    7. Aatteleppa ite!

      Jos ei oltaisikaan nyt NATOssa, olisimme puolueettomana sivustakatsojia ja elelisimme tyytyväisenä rauhassa maassamme.
      Maailman menoa
      257
      1042
    8. Mitä sanoisit

      Ihastukselle, jos näkisitte?
      Tunteet
      68
      969
    9. Onko se ikä

      Alkanut haitata?
      Ikävä
      78
      919
    10. Omalääkäri hallituksen utopia?

      Suurissa kaupungeissa ja etelässä moinen onnistunee. Suuressa osassa Suomea on taas paljon keikkalääkäreitä. Mitenkäs ha
      Maailman menoa
      174
      903
    Aihe