Petanque olympialajiksi!

Feromoneen

Jos kaikenlaiset lajit, joissa ei hiki tule kuin katsomossa, sallitaan, miksei petankkia sitten. Vanhat äijät pääsisivät olympialaisiin.

5

478

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • old.man.river

   Kyllä siinä harjatessa lämmin tulee, katso vaikka kuinka pelaajat ottaa välillä palttoota pois. Se urheilullisuus on siinä, että kova keskittyminen pitkäkestoisessa pelissä ja pelit vielä kahdesti päivässä vaatii fysiikkaa. Katselepa seuraava matsi siten, että et istu ja kerro ottiko jalkoihin ja selkään.

  • janeli69

   Miksei petankkiakin olympialaisiin minun puolestani :)Ideahan on siinä,ettei kaikkien lajien tarvitse olla huippufyysisiä,vaan vaatii enemmän taitoa ja taktikointia!Onhan kesäolympialaisissakin eri ammuntalajeja,eivät nekään niin fyysisiä lajeja ole...Minusta on vaan mukavaa,mitä enemmän lajeja.Jokaiselle katsojalle jotain mielenkiintoista!Eikä ole keltään lätkä- tai muulta fanilta poissa,jos curling on mukana olympiaohjelmassa.Jokainen seuratkoon niitä lajeja jotka kiinnostaa(itse katson sekä lätkää että curlingia..)

   • juupajuu

    Vähän erilaista heittää 20 kilon kivimötikkää kuin muutaman sadan gramman painosta palloa. Selostaja sano, että poistoheitoissa esimerkiksi vaaditaan voimaa/räjähtävyyttä ,että heitto lähtee tarpeeksi kovaa. On nuo curling miehet kuulemma joutunu salilla käymään ennen kisoja.


   • HehHehHeh
    juupajuu kirjoitti:

    Vähän erilaista heittää 20 kilon kivimötikkää kuin muutaman sadan gramman painosta palloa. Selostaja sano, että poistoheitoissa esimerkiksi vaaditaan voimaa/räjähtävyyttä ,että heitto lähtee tarpeeksi kovaa. On nuo curling miehet kuulemma joutunu salilla käymään ennen kisoja.

    Heittää (!?) 20 kilon kivimötikkää :-) Juupa juu.. Pitkälle näyttävät hennot naisetkin ko. mötikkää jaksavan "heittää".. Punttisalilla.. hehheh.. todellinen voimalaji..hehhehheh..


  • Esko

   Petankkia ei olla taidettu tosiaan nähdä olympialaisissa. Suomen kesässä petankkia pelatessa tulee kyllä hiki jo sääskiä huitoessakin.

   Krokettia pelattiin kesäolympialaisissa vuonna 1900.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia miksi soitit torstaina Stefanil ja pyysit käymään kun muka olet ahdistunut.?

   Oliko asia suunniteltu, kun pyysi käymään ja varmasti tiesi et miten Stefan asiaan suhtautuu.Oliko myös Seiskan toimittaja pyydetty tarkoituksella pai
   Kotimaiset julkkisjuorut
   129
   2631
  2. Stepuli itkee facessa

   Haluaisin pyytää julkisesti karseaa käytöstäni anteeksi lähimmiltä, naapureilta ja etenkin Sofialta! Ei ole missään olosuhteissa hyväksyttävää käyttä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   147
   2457
  3. Martina oli sarjassaan tänään 32.

   Mutta eikö pyöräily ja uinti ole vahvempia hänellä kuin juoksu? Aikaa on vielä harjoitella ennen Frankfurtin kisoja.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   223
   1936
  4. Sofia oli ainoastaan rahan takia suhteessa Stefanin ja Nikon kanssa.

   Järkyttävää miten Sofia on käyttänyt hyväksi näitä molempia miehiä ja rahat loppu niin vain haukkumiset tullut kiitokseksi heille.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   268
   1611
  5. Voi kun menisi nyt Stefan katsoo tyttären uutta ponia, viettäisi aikaa hänen kanssa.

   Aika parantaa kaiken ja meillä kaikilla on elämässä vastoinkäymisiä ja yli kyllä pääsee ainakin ajan kanssa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   134
   1460
  6. Suomi teki typeryyttään Venäjästä nyt konkreettisesti vihollisen, jota se ei aiemmin ollut.

   Venäjä ei ole uhannut Suomen turvallisuutta, eikä Venäjän ja Ukrainan välinen konflikti ole signaloinut minkäänlaista uhkaa Suomelle. Se "uhka" luotii
   Maailman menoa
   595
   1371
  7. Minä menetän sinut kokonaan

   Siksi olen paniikissa, sekaisin ja surullinen. Taitaa olla jonkinasteinen stressitila päällä. Toivottavasti sinulla on kaikki hyvin.
   Ikävä
   51
   1098
  8. Uskomatonta miten "kassatyttö Sannasta" tuli hetkessä kuoleman kauppias.

   Demarit on kautta historian olleet "takinkääntäjien"mestariluokkaa kokoomuksen hihassa kiinni. Sannan arviointikyky petti täysin Naton suhteen, Brysse
   Maailman menoa
   364
   1050
  9. Onpas Martina valinnut sopivan laulun

   Storyssa kun Isben poni tulee, " älä vie lapsuuttani pois." Äiti se lähtee mieluummin panopuuksi hotelliin, kuin viettäisi senkin ajan lastensa kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   116
   983
  Aihe