Onko olemassa vegaanisia hyytelöitä? Niihin käytetään usein liivatetta, enkä haluaisi mitään eläinperäisiä aineita siihen.
Vegaanista hyytelöä?
N/A
55123
0Äänestä
Muut lukivat myös
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset 5
Vanhimmat
Hun en ole kyytelöasiantuntija, en osaa neuvoa kovin paljon pitemmälle, mutta Melatinilla tein juuri sunnuntaina karpalomehuhyytelöä ja hyvää tuli.
Agar-agaria (E 406) olen joskus muinoin käyttänyt marmeladikaramelleihin.
Pektiiniä (E 440) käytetään ainakin keitettyihin marmeladeihin.
Itse asiassa luulenpa Melatinin olevan pektiiniä... sitä on useampaa sorttia ('väriä'), toivottavasti pussien tekstit auttavat.
http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=97&conference=4500000000000202&posting=22000000015111387
Ei millään pahalla...
Oli vaan niin [tahattoman] koominen tuo ensimmäinen otsikko, että en kerta kaikkiaaan malttanut olla veistelemättä!
:D
http://www.lemmikkipalstat.net/foorumit/Forum20/HTML/128414.html
Tuolla tehdään kanssa vegaanista "hyytelöä"
leivonnaisiin sopii hyvin hyytelösokeri. Se sisältää sokerin lisäksi tärkkelyssiirappia, hedelmistä erotettua pektiiniä ja hedelmähappoa eli on täysin kasvipohjainen.