Lihahyytelö !!?

Varmistelija

Lihahyytelössä näyttäisi olevan rasvat vähissä, samoin kalorit mutta proteiinia löytyy. Maalaisjärkeni mukaan siis ihan syötävää, mitäs mieltä olette...tietty kohtuudella ;)

14

10646

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • skäribo

      eli hienommin aladobi sopii hyvin laihduttajille.

      En tosin koskaan ole ymmärtänyt, miksi kukaan haluaisi moista kammotusta syödä, mutta sillä on ihailijansa. Näkisitpä kun mieheni ja systerini vetävät sitä suoraan kauppahallin paperista. Yäääk! ;)

      • Varmistelija

        Mä luulin aina että se läpinäkyvä on rasvaa, ennenkuin aikoja sitten tuli maistettua ja ihan hyvää se oli. Rasvapitoisuus tosiaan näyttäisi olevan 3% joten uskalsin ostaa sitä. Onhan se vähän hurjan näköistä, mutta kun pitää koittaa löytää vähän vaihtelua niin meneehän tuota parilla aterialla:))


      • nykyisin syön

        Minulla oli nuorempana aivan kammo tuota lihahyytelö tai sylttyä (niinkuin täällä Tampereella sanotaan) kohtaan. Vanhempani kun siitä tykkäsivät ja sitä söivät. Minusta se näytti hirveältä enkä suostunut maistamaan.
        Nykyisin se on yksi herkuistani ja sitä tosiaan voi syödä hyvällä omallatunnolla kun rasvaa on vain 3 %. Näin se maku muuttuu.


      • varsinkin
        nykyisin syön kirjoitti:

        Minulla oli nuorempana aivan kammo tuota lihahyytelö tai sylttyä (niinkuin täällä Tampereella sanotaan) kohtaan. Vanhempani kun siitä tykkäsivät ja sitä söivät. Minusta se näytti hirveältä enkä suostunut maistamaan.
        Nykyisin se on yksi herkuistani ja sitä tosiaan voi syödä hyvällä omallatunnolla kun rasvaa on vain 3 %. Näin se maku muuttuu.

        kesäruokaa! Siis yksinkertaista mutta hyvää: Varhaisperunoita tytinää (eli lihahyytelöä) ja salaattia. Päihittää mun maun mukaan grilliruuat!


      • Anonyymi
        nykyisin syön kirjoitti:

        Minulla oli nuorempana aivan kammo tuota lihahyytelö tai sylttyä (niinkuin täällä Tampereella sanotaan) kohtaan. Vanhempani kun siitä tykkäsivät ja sitä söivät. Minusta se näytti hirveältä enkä suostunut maistamaan.
        Nykyisin se on yksi herkuistani ja sitä tosiaan voi syödä hyvällä omallatunnolla kun rasvaa on vain 3 %. Näin se maku muuttuu.

        Ennen tehtiin sianpää sylttyä, nykyään sylttyä voi tehdä esim, potkasta. Hyvää on molemmat.


    • Anonyymi

      Tein tänään tytinästä ja perunasuikaleista ja sipulista ja kesäkurpitsasta looraa . Liemeksi kermaa vedellä laimennettuna. Päälle yksi kermajuuston siivu revittynä. Tuli ihan sairaan hyvää vaikka itte sanonki😋

      • Anonyymi

        Ja sitten se hyytelö osa suli sinne ruokaan. Ihan sama mitä lihaa sitten olisit käyttänyt, kun menit hyytelön pilaamaan noin.


    • Anonyymi

      koodilla 3SNMXD5 4,00 € Wolt-krediittejä jokaista 3 ensimmäistä tilaustasi kohden kannattaa hyödyntää

    • Anonyymi

      Mitä lihahyytelö on, mistä se on peräisin

      • Anonyymi

        Meillä sitä sanottiin vajaa 100 v sitten lummuusiksi. Se tehtiin muistaakseni keittämällä, lähtöaineena pääasiassa eläimen pää. Hyvää se olikin ja hyvää on nytkin, ostan aina silloin tällöin.


    • Anonyymi

      Lihahyytelössä on kollageenia.
      Kollageeni on yksi kehomme keskeisimmistä proteiineista, joka muodostaa solukalvojen ja tukikudosten perustan. Kollageeni antaa iholle joustavuuden, lujuuden ja kimmoisuuden. Kollageeni vastaa myös luuston, nivelten ja lihasten kunnosta.

    • Anonyymi

      Ei vaikuttaisi kovinkaan epäterveelliseltä. Krs. Finel. Lisäaineitakin vähän. Isäni toi aina roiskeita Joensuun kauppahallista, Saharisen Kallen lihakaupasta 70-luvulla. Siellä oli välillä hytinääkin mukana. Roiskeissa oli milloin mitäkin; makkaraa, juustoja, lihaleikkeleitä. Siinä oppi monelle maullle, ei meillä muuten olisi noita ollut. Sotkuiksi meillä kutsuttiin, jälkikäteen olen tuon roiskeet kuullut. Rikkautena ajattelen tuonkin kokemuksen nykyisin, ei tainnut löytyä varakkaampien pöydästä sotkuja.

    • Anonyymi

      Kollageenia hyvinkin. Minulla aina välillä äityy lihakset kipeiksi ja saattaa olkapäät kuukaudenkin kiukutella. Kollageeni parantaa lihaskivut ja kollageenin tuotanto kehossa hiipuu 40 ikävuoden kohdalla. Näin minulla, tosin syömme kollageenimme purkista, toki joskus aladoobi maistuu ;)

    • Anonyymi

      Liha hyytelöä tehtiin ennen kotona..Ei ollut juurikaan ..leikkeleitä..Lihahyytölö on vähä kalorien leike..Eipä muuta aamu leivälle tarvitse.Tuttavani tekee myös liha keittoa ..Ohje löytyy guugleta..hyvää on ja nopsaan tulee keitto..👍🙋🏼‍♀️

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Oletko varattu minulle?

      Mieheltä kysyn.
      Ikävä
      242
      10726
    2. Mitä ensi viikolla tapahtuu?

      Mitä toivot, että ensi viikolla tapahtuu?
      Ikävä
      127
      6873
    3. Mitä Ajattelit Kun Näit Kaivattusi

      Ensimmäistä Kertaa?
      Ikävä
      95
      5533
    4. Vanhempi mies

      Jos yritän ajatella sinut pois sydämestäni, ikävä ja surullinen kaipuu tulee kaksin verroin kovempana. Olit mun unessa
      Ikävä
      32
      4810
    5. Noloa että kaipasin sinua

      Toivottavasti et tunnistanut itseäsi. Ikävissään sitä on aika typerä.
      Ikävä
      40
      4084
    6. On niin paha olla

      Tarviin jotain jolla turruttaa... Kuka voi auttaa.
      Ikävä
      61
      3414
    7. Minne sä aina välillä joudut

      Kun pitää hakemalla hakea sut sieltä ja sitten oot hetken aikaa esillä kunnes taas menet piiloon, en ymmärrä 🤔❤️ Oot ta
      Ikävä
      25
      3368
    8. On niin vaikea olla lähelläsi

      En saa ottaa kädestäsi kiinni, en saa halata. En saa silittää hiuksiasi. Enkä saa sinua koskaan omakseni. ☔ Miehelle na
      Ikävä
      28
      3325
    9. Nyt peukut pystyyn

      Nyt kaikki peukut pystyyn, siirtopersu on aikeissa muuttaa Kannuksesta pois. Facebookissa haukkui tänään Kannuksen peru
      Kannus
      18
      2764
    10. Pehmeää laskua

      Sinulle. Muutaman kilsan päästä. Mieheltä, joka salaa välittää.
      Ikävä
      50
      2481
    Aihe