Olen yrittänyt etsiä hyvää makasamakkara ja hyvin levitettävää pasteijaa suomesta, mutta ei.
Ei osaa parhaat valmistajat hommansa.
Ruotsista löysien useamman merkin erittäin hyvää ja maukasta, helposti levitettävää pasteijaa ja kunnon maksamakkaraa. Olisiko jollain muulla parempaa tietoa?
Mitä ihmeen maksamakkaraa?
14
6173
Vastaukset
- dghdfh
Marsalkan maksamakkara?
Tomaattiherkkumaksamakkara? - pakastettavaakin
Terve
Tee maksapasteijasi itse. On hyvää ja eikä maksa kuin vaivan. Broilerin maksasta saa hyvän ja taitaa maksaa 6 e kg tms. Laittamalla 1/3 maksan määrästä voita saa levittyvän. Lisäksi redua. - Maksaa, mitä maksaa
Lidlin maksapasteija lasipurkissa on kuulemma hyvää. Isommista marketeista saa myös tanskalaista Tulip-maksapasteijaa.
- Easy Liver
Moi
Olet valitettavasti oikeassa.Persoonallisten ja maukkaiden maksamakkaroiden löytäminen on vaikeaa.Viimeksi olen törmännyt Korpelan maksamakkaraan, joka oli hyvää, mutta sitä en ole vähään aikaan kauppojen hyllyillä nähnyt.Kasten' tekee myös hyvää, mutta se on turhan kallista.
Ilmeisesti suuret tuottajat eivät ole asiasta kiinnostuneita,valitettavasti
Onnea etsinnöille.- Kiril
kun tuoteseloste on tällainen:
Ainekset: Vesi, suomalainen sianmaksa (30 %), suomalainen sianliha, muunnettu tärkkelys (peruna), suomalainen kamara, suola, maitoproteiinivalmiste, glukoosi, mausteet ja aromit, happamuudensäätöaine (E575), stabilointiaine (E450), hapettumisenestoaine (E300), säilöntäaine (E250). Lihapitoisuus 25 %. Liha ja lihaan verrattavat valmistusaineet yhteensä 57 %. - Easy Liver
Kiril kirjoitti:
kun tuoteseloste on tällainen:
Ainekset: Vesi, suomalainen sianmaksa (30 %), suomalainen sianliha, muunnettu tärkkelys (peruna), suomalainen kamara, suola, maitoproteiinivalmiste, glukoosi, mausteet ja aromit, happamuudensäätöaine (E575), stabilointiaine (E450), hapettumisenestoaine (E300), säilöntäaine (E250). Lihapitoisuus 25 %. Liha ja lihaan verrattavat valmistusaineet yhteensä 57 %.Niin
En tiedä minkä firman tuotteesta luettelemasi ainesosien järjestys on, mutta se kertoo juuri siitä, mitä tämän keskustelun aloittaja lienee ajanut takaa.
Jos ainesosista suurin on vesi, ei voida puhua maksamakkarasta.Jääkaapissani olevan Wigrenin pippurimaksamakkaran ainesosaluettelossa vesi oli vasta kolmannella sijalla ja kaksi ensimmäistä sijaa olivat lihaa.
Jatkan siis edelleen hyvän maksamakkaran metsästystä ja toivon metsästysonnea muillekin kyseisen tuotteen ystäville. - Kiril
Easy Liver kirjoitti:
Niin
En tiedä minkä firman tuotteesta luettelemasi ainesosien järjestys on, mutta se kertoo juuri siitä, mitä tämän keskustelun aloittaja lienee ajanut takaa.
Jos ainesosista suurin on vesi, ei voida puhua maksamakkarasta.Jääkaapissani olevan Wigrenin pippurimaksamakkaran ainesosaluettelossa vesi oli vasta kolmannella sijalla ja kaksi ensimmäistä sijaa olivat lihaa.
Jatkan siis edelleen hyvän maksamakkaran metsästystä ja toivon metsästysonnea muillekin kyseisen tuotteen ystäville.HK-Ruokatalon maksamakkara, enkä usko, että se poikkeaa paljonkaan muista teollisesti valmistetuista maksamakkaroista.
- AtriaLopetti
Ennen Atrialla oli hyvää voimakkaan makuista tummaa veitsellä levitettävää maksamakkaraa, mutta eipä ole enää. Nykymaksamakkarat ovat murenevia ja kuivia ja sen lisäksi ihan vaaleita ja mauttomia.
Atrian tuotteet muutenklin ovat huonontuneet rankasti viimeisen kymmenen vuoden aikaan. - herkuttelijatar
Perniön maksamakkara on parasta! Kokeile ihmeessä!
- zuum
Forssan Liha ja Säilyke Oy:n maksapasteija oli todella maukasta, kun sitä vielä sai...
Kun HK osti firman jokunen vuosi sitten, tuon hyvän maksamakkaran valmistus lopetettiin.
HK boikottiin!!!;-) - Rokes
zuum kirjoitti:
Forssan Liha ja Säilyke Oy:n maksapasteija oli todella maukasta, kun sitä vielä sai...
Kun HK osti firman jokunen vuosi sitten, tuon hyvän maksamakkaran valmistus lopetettiin.
HK boikottiin!!!;-)Hyvä boikotoida kilpailijaa.. Lihan ja säilykkeen osti nimittäin 1999 Atria, eikä HK..
Tarkkuutta, ystäväiset, tarkkuutta..
- kockman
Joka tekee sitä sopivan löysää maksapasteijaa, sitä kauppaa ainakin M-MARKETIT jouluksi ja joskus harvoin muulloinkin´.
- Dabby ---
onko pakko levittää
tietysti levitettynä se ei putoa leivältä - kokeilla
Veijo Votkinin (Chef Wotkins) maalaismaksamakkaraa yms. Enemmän ehkä lihaisaa, kuin maksaisaa..
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Miksi persuilla ei ole firmoja?
Kuten vasemmisstolaisilla, esim. Sannalla MA\PI. Eikö ole aika erikoista?837101Persut hommasivat Suomeen 35 000 pientä lasta v. 2015
Onko Riikka Purra nyt tavoittelemassa tätä samaa historiallista persujen utopiaa? Purram kaksinaamaisessa pelissä vaadit267053Purran tuhoja tuskin saadaan koskaan korjatuksikaan
Purra on aiheuttanut Suomen taloudelle karmaisevat tuhot. Sen lisäksi Purra on ajanut myös suuren osan Suomen kansasta k1096168Persujen kaksoisstandardit: Räsäsen uhkailu paha, Virran uhkailu hyvä
Tässä taas nähdään kuinka kaksinaamaista porukkaa persut ovat. Mitäs persut tähän?455404Miksette persut irtisanoudu Kirkin lausunnoista?
Kirkhän muun muassa vaati raiskattuja naisia pidättäytymään abortista ja vaimoja alistumaan aviomiestensä tahtoon. Mik845238Demarikultin uhri kertoo
Demarikultin uhri kertoo: “En saanut mennä edes suihkuun ilman lupaa” – Seksuaalisen hyväksikäytön uhri kertoo vuosistaa635205Miksi vasemmistolaiset eivät omista yhtään firmaa?
Vasemmistolaiset eivät omista yhtään firmaa joka työllistäisi ihmisiä. Miksi? No siksi, että jos vasemmistolainen perus405108Sanna valittiin Euroopan huonoimmaksi pääministeriksi
Sannan kaudella Suomi oli ainut maa missä bkt laski. Kannattaa huomata, että luvut valitsi Sannan huonoimmaksi. Ihmiset274595Purran vuoro kiihoittua Lepomäen sääristä
"Ulkoministeri Elina sanoo, ettei muuta pukeutumistaan sen mukaan, kenet tapaa, ja että hän ei suostuisi peittämään kasv163467Vasemmistolaiset paskat eivät nousseet seisomaan kun Akaan kaupunginvaltuusto
vietti hiljaisen hetken Charlie Kirkin muistoksi https://www.aamulehti.fi/uutiset/art-2000011523016.html3003380