vegaani huippu-urheilijoita?

Zpotato

Heips!

Tunnettuja vegaani näyttelijöitä ja laulajia on paljon, mutta entäpä huipulle kohonneita urheilijoita?

Keiden huippu-urheilijoiden tiedetään varmuudella olevan vegaaneja. Olisin kiinnostunut tästä aiheesta.

13

1581

  Vastaukset

   • Oliko Paavo Nurmi muka vegaani?


   • Paavo kirjoitti:

    Oliko Paavo Nurmi muka vegaani?

    Eikös tuolla ole listattu kaikenlaisia vegetaristeja, ei pelkästään vegaaneja..?

    Sivusto väitti, että Ozzy Osbourne on vege. The Osbournes ohjelmassa se söi kanaa. Onkohan hän sitten joku semivegetaristi (Ei syö punaista lihaa)?


   • urpå kirjoitti:

    Eikös tuolla ole listattu kaikenlaisia vegetaristeja, ei pelkästään vegaaneja..?

    Sivusto väitti, että Ozzy Osbourne on vege. The Osbournes ohjelmassa se söi kanaa. Onkohan hän sitten joku semivegetaristi (Ei syö punaista lihaa)?

    Ja onhan lepakotkin tehty lihasta ;D


  • Tarkalleen erittelemättä ruokavalioiden sisältöjä,ainakin lähihistoriassa kuuluisin tapaus on punaviini-kasvisruokavaliollaan pitkän uran pelannut Igor Larionov,jokajatkoi huipulla(NHL) ihan kiitettävään 42 vuoden ikään.

   Ja suomalaisittain mielenkiintoinen tapaus muistaakseni oli PaavoNurmen jonkinlainen kasvispainotteinen(tiedä sittenoliko absoluuttinen)syömistottumus.

  • hormoonin syöjiä, vaikka Cl väittää olevansa kasvissyöjä, hän kuitenkin voittonsa sai anabolisilla, liekö lasketaan kasviksiksi?
   Pitkän matkan kestävyyslajeissa löytyy urheilijoita jotka ovat osa-aika vegejä, kilpailukaudella siirtyvät vilja/kasvisravinnolle. Peruskuntokaudella hakevat protskua sitten tukevammista appeista.

  • Mulla on mies kotona. Itse olen ammattiurheilijanainen. Meillä on kaksi lasta ja kolme koiraa. Olen kotona parina päivänä viikossa. Silloin tarvitsen paljon PALAUTUMISAIKAA ELI LEPOA JA LIHASHUOLTOA. NUKUN PALJON JA HIEROJA KÄY NOINA PÄIVIN KOTONAMME. Mies tekee ruoat, siivoaa, tiskaa, käy kaupassa, pesee auton, pesee ikkunat. Mies vie lapset päiväkotiin ja hakee lapset päiväkodista. Pari kertaa vuodessa mies pesee ikkunat tai hankkii pesijän ja maksaa siivouksesa, ellei itse siivoa. Kerran vuodessa ehdin lähteä perheen kanssa yhdessä tai mielellään miehen kanssa kahdestaan ulkomaanmatkalle. Mies käy töissä. Hänen rahoillaan on kiva mennä lomalle, sitten, kun se minun ohjelmaani sopii. Ilmoitan hänelle, milloin minulle sopii.

   Ei minulla ainakaan ole mitään urheilua eikä urheilevaista elämää vastaan.

  • Jammu-setä, Hitler jne. kyllä noita löytyy kun kooglettaa

  • Pitääkö olla ympäristön mielestä huippu?? Miksi pitäisi? Eihän jokainen voi olla kaikkein paras ihan kaikessa. Vai onko kilpailu kaiken ydin? Eihän siinä ole mitään järkeä. Olisko sittenkin kiva elää vaan omaa elämää sopusoinnussa itsensä ja maailman kanssa ilman taistelua ja ihan vaan omana itsenään? Sairaita paineita ihmispoloille syötetään. Aloittaja tuskin kunnioitti itseäån v.2006, tuskin nytkään. Ei kannata ottaa vakavasti moniongelmaisia.

  • patrik baboumian

   • Vladimir Putin, Kim jong-un, Stalin, Hitler, Sipilän kaappihomo, Veikko Vennamo. huumepoliisi Äärniö vai mikä se oli...... onhan noita kasviksilla päänsä sekoittaneita paskiaisia vaikka kuinka paljon!


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   82
   2212
  2. Nyt on kyllä Soffa juubassa

   Ihan känninen postaus. Partsielämää jee...alamäki vai putki
   Kotimaiset julkkisjuorut
   50
   1906