Mahamakkarat pois !!

-Miira-

Moe! Mites saisin noi kauheet jenkkakahvat pois tosta vyötäröltä?? Ja mikä ois tehokkain vatsalihasliike..? ku tuntuu ettei maha yhtään kiinteydy vaikka päivittäin teen vatsalihasharjotuksii.

Montako vatsalihasliikettä te jaksatte tehä peräkkäin? Mä teen 5x10 aina, eli ehkä liian vähän vai onkohan tyyli väärä??Pitääkö vatsalihasliikettä tehdessä nousta istumaan asti?Ite nousen vaan silleen puoliväliin. Ja se häiritsee että liike tuntuu enimmäkseen ylämahassa vaikka haluisin sen tuntuvan tossa keskimmäisten mahamakkaroiden kohalla.. :(

Muuten ihan tyytyväinen kroppaani mut tää mahakkuus surettaa ja jyrsii itsetuntoa :( Mikä teidän mahan ympäryys mitta on ja onko kokemusta että ympäryysmitta ois pienentyny vatsalihaksia kehittämällä? Ku tuntuu että paksummax vaan menee,hö. Ympäryysmitta navan kohalta on 75 !!

-Miira-

20

20714

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rainy day

      ongelma on siinä, että ilmeisesti treenaat vain ylempiä vatsalihaksia. Alavatsalihaksia harjoittaa liike, jossa koukista jalat niin että polvet on lantion päällä ja nostat jalkoja ylös päin. suorin jaloin liikkeestä saa tehokkaamman.

    • 26vmies

      Tässä jotain vinkkejä. Aina kun treenaat ylimääräinen rasva palaa tasaisesti koko kropasta, eikä vain sieltä mistä harjoittelet. Esim. punnertaminen polttaa yhtä hyvin rasvaa vyötäröltä kuin vatsalihasliikkeet. Eli jos sulla on vyötäröllä ylimääräistä rasvaa kannattaa harjoitella myös muita lihasryhmiä. Tässä hyviä liikkeitä:

      Kyykky kädet niskan takana, ota jaloille sopiva etäisyys niin että tuntuu hyvältä tehdä. Ei tartte mennä alas asti, jos et hyvin taivu 90° kulma riittää.

      Punnerrus, voit tehdä aluksi polvet maassa, jos ei kunto riitä tekemään päkiöitten varassa.

      Selkälihasliike, se tavallinen eli vatsallaan kädet niskan takana ja sitten nostellaan selkälihaksilla yläkroppaa ja jalkoja ylös.

      Hyvä tapa tehdä vatsalihasliikkeitä on vaihtaa liikettä aina kun ei enää jaksa. Eli jatkaa suoraan toisenlaisella liikkeellä aina kun puhti edelliseen loppuu. Tällä tavoin voit venyttää sarjoja tuskallisen pitkiksi. Esim. teet tavallisia vatsalihaksia niin monta kuin pystyt, jatkat suoraan tekemällä jalannostoja niin monta kuin pystyt ja heti perään rutistuksia niin monta kuin pystyt ja taas tavallisia jne. Jos sisua riittää tätä pystyy jatkamaan yllättävän pitkään. Yritä saada ainakin sata! :) Kaikki liikkeet ottaa vähän eri kulmasta, joten vaihdos aina hiukan helpottaa ja saat monipuolisen treenin. Tässä erilaisia vatsalihasliikkeitä:

      Perinteinen, voit nousta istumaan tai jättää puoliväliin, molemmat hyviä. Pidä kädet kunnolla niskan takana ja tee liike vatsalihaksilla. Ideaali olis että kädet ei vääntäis niskaa.

      Sama kiertäen eli oikee kyynerpää kohti vasenta polvea ja vasen kyynerpää kohti oikeaa polvea.

      Rutistus, älä nouse lattiasta ylös vaan rutista itseäsi vatsalihaksilla kasaan niin että hartiat nousevat lattiasta irti. Kädet niskan takana. Näitä kannattaa tehdä nopealla temmolla.
      Tee rutistus ja perinteinen jalat hiukan koukussa reisi verrattuna pohkeeseen n. 90° kulmassa. Älä käytä jalkojen päällä mitään tukia tai painoja.

      Linkkari, selin makuulla jalat ja kädet suorina kiskaiset itsesi ylös niin että sormenpäät koskettavat varpaita. Molemmat nousee suorana ylös jalat ja kädet. Tässä tarvitaan hyvä jumppamatto alla ettei selkään satu. Tehokas liike.

      Jalkojen nosto, selin makuultaan kädet lattialla lantionvieressä ja sitten nostelet jalkoja ylös alas. Harjoittaa alavatsaa.

      Polkupyörä, selin makuulla liikuta jalkoja ilmassa ikäänkuin polkisit polkupyörää. Pidä kädet niskan takana ja liikuta ylävartaloa niin että oikea kyynerpää koskettaa vasenta polvea ja vasen kyynerpää oikeaa. Polkemisen tahdissa siis.

      Lopuksi vatsalihaksia kannattaa vähän venyttää, eli vatsalleen lattialle, kämmenet lattiaan ja paina yläkroppaa käsillä työntämällä ylös niin että vatsalihaksissa tuntuu kevyt venytys. Kurkista hitaasti vuoroin molempien olkapäiden yli. Koita tätä tehdessäsi olla aika rento ja muista hengittää. Lepäile selälläsi muutama minuutti (3-5), niin lihakset rentoutuu eivätkä sitten kipeydy niin pahasti.

      Reippaat kävelylenkit ja muu huhkiminen polttaa myös hyvin rasvaa. Muutamassa kuukaudessa vatsa näyttää jo ihan toiselta. =) =) =)

      • ......

        Wow, tämmöstä minäkin kaipasin. Suuri kiitos :))


      • -Miira-

        Kiitos ja kumarrus!!! Hyviä neuvoja annoit.. :)


      • 26vmies
        -Miira- kirjoitti:

        Kiitos ja kumarrus!!! Hyviä neuvoja annoit.. :)

        Eipä kestä. :) Tulkaa sit joskus tänne kertoo jotain hillittömii reenisaavutuksii.. :P


    • 26vmies

      Eli siis treenaamalla vatsalihakset hyvään kuntoon saat vatsalle nätin muodon eli "pyykkilaudan". Ja jos sulla on rasvaa vyötäröllä niin se pitäis polttaa treenaamalla koko kroppaa ja syömällä kohtuudella. =)

    • kohtalotoveri

      Läskit lähtee kun lenkkeilee ja jättää pullat ja muut herkut pois. Ei ne vatsalihasharjoitukset rasvaa poista vaan kasvattaa lihaksia. Lenkit pitää olla tarpeeksi pitkiä ja rasittavia.

    • Mahtava maha

      Voit lisätä vielä reilut 10 cm omaasi, niin saat minun vatsanympäryksen... Eli ei sulla ole edes niin iso maha. Ja arvaapa kuinka paljon tämä röllykkäni minua ärsyttää!

      • oijoijoi

        turha kuvitella että läskit lähtee jollain naurettavalla vatsaliikkeellä. Tunnin lenkille 4-6 kertaa viikossa Mars!


    • lihasliikkeet

      jos on noin paljo rasvaa.armotonta ylämäkijuoksua suurella teholla toki välilä pitkiä tunnin hölkyttelyjäkin. kyllä energia pitää saada palamaan ei se lähde tietysta paikkaa vain.

      • I I I am

        polttaa lihasliikkeiden tekokin kaloreita (ei ehkä yhtä tehokkaasti kuin lenkit, mutta kuitenkin). ja mitä enemmän lihaksia, sitä enemmän kaloreita kuluu vaikka ei tekisi mitään..


      • Läskimahaa
        I I I am kirjoitti:

        polttaa lihasliikkeiden tekokin kaloreita (ei ehkä yhtä tehokkaasti kuin lenkit, mutta kuitenkin). ja mitä enemmän lihaksia, sitä enemmän kaloreita kuluu vaikka ei tekisi mitään..

        Mun mahanympärys on 61 :


      • Joukkuevoimistelija
        Läskimahaa kirjoitti:

        Mun mahanympärys on 61 :

        Jouksu vahvistaa resilihaksia, jolloin niistä kasvaa suuremmat ;)) Itse en paljoa juokse.


      • lk
        Joukkuevoimistelija kirjoitti:

        Jouksu vahvistaa resilihaksia, jolloin niistä kasvaa suuremmat ;)) Itse en paljoa juokse.

        Kyllä mie ainaki ajattelin vatsaani kiinteyttää ihan vaan vatsalihaspunnerruksilla. Nyt on kova treeni päällä saa nähä mitä tästä vielä kehittyy. teen 100 päivittäin:)
        Mua lähinnä naurattaa ku toisilla tuntuu lähtevän uimarenkaat lenkkeilemällä! Kyllä sanoisin että KUNNOLLISET vatsalihakset hankkimalla voipi päästä vatsamakkaroista lopullisesti eroon:)
        Huonosta lihaskunnosta ne vatsamakkarat kertoo, usko tai älä :P


    • Em

      Ei kannata tehdä vatsalihasliikkeitä päivittäin. Tarkoitan sitä, että vatsa ei näytä sen pienemmältä, jos sinulla on armottomat vatsalihakset. Treenaa kohtuudellam niin saat tosi litteän vatsan. Kaikki herkut kannattaa jättää pois.
      Pitkät juoksulenkit on tehokkaita.

    • röllykkänimun

      Mä harrastan juoksua jopa 6h viikossa, reidet ja pakarat on piukat kun niitä lihaksia treenaan ja paino normaali. Ruokavalio asiat on kunnossa, mut synnyttäneenä naisena maha se vaan ei pienene ja on aika moinen röllykkä. Pitäis kyl tehostaa vatsatreeniä, mun kohalla se varmaan olis paikallaan. Vaikka se nyt ei niin hirveesti sitä mahaa poistakaan, niin kyl se ainaki ennen on vähän kiinteyttäny sitä aluetta, on jotenkin jämäkämpi, eli kyl ne siitä treenattavan lihaksen ympäriltä jämäköityy kuten on käynyt reisi/ pakara akselillakin...

    • jejej

      LENKILLE! Siellä se läski palaa. Lihaskuntoharjoittelu kiinteyttää, ei polta rasvaa. Eli makkaroita et pelkkien vatsalihasten vääntämisellä saa pois. Kokeile myös pilatesta, sillä saa pömppömahan pois ja virtaviivaisemmat linjat.

    • jejej

      korjaus: lihaskunto harjoittelukin polttaa rasvaa ja kuluttaa kaloreita, tottakai. mutta se ei ole edes verrattavissa juostessa tapahtuvaan rasvanpolttoon!

    • läski oon.

      mun mahan ympäryysmitta on jotn 57 onkse paljo?

    • Vatsalihakset

      Tiesittekö muuten että pelkkä puolivatsalihasasennossa pito on tehokkaampaa kun se että nostat selkää ylös ja alas mahdollisimman nopeasti ja jos haluat lisää vaikeutta niin nosta jalat ilmaan (Tällöin olet V muotoisessa asennossa)

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5309
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3437
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1572
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      192
      1463
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      988
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      779
    Aihe