Miestissit pois

Miten saan tissit pois itseltäni ? Auttaako muu kuin leikkaus ? Nyt painan noin 100 kg, enimmilläni painoin 140 kg ja vähimmilläni 80 kg mutta oli paino mitä vaan, miestissit säilyy. Kun laittaa tiukan paidan päälle niin rinnat pullottaa. Vihaan itseäni ja käytän päihteitä päivittäin tämän asian takia. Nyt olen vieroittumassa, kolmas päivä selvinpäin, vituttaa, raivostuttaa, hakkasin äsken itseäni ketjulla kun vihaan itseäni niin helvetisti. Tekisin _mitä vaan_ saadakseni miestissit pois. Mikään muu asia ei ole ikinä niin paljoa laskenut itsetuntoa ja laittanut vihaksi kuin ne. Tunnen itseni friikiksi...

Mahaakin tahtosin pois mut noi vitun tissit on se mikä saatana risoo eniten...

Älkää sit ehdottako kuntosalia koska sinnekkään en ilkeä miestissieni takia mennä. Lenkkipolullakin vituttaa niin helvetisti, ei auta kuin purra hammasta yhteen ja vetää röökiä kun vastaantulijat miettii että onko tuo mies vai nainen... eikä lenkkeily näytä tuovan tuloksia muutenkaan :P
Ilmianna
Jaa

26 Vastausta


On siinä melkosta... Uskon kyllä että otta päästä, mutta rauhoitu ja mieti miten pääsisit eroon.. ensinnäkin! kaikkein tärkein on se että katso mitä syöt. ET juo viinaa/kaljaa. so on se mikä kasvattaa niitä miestissejä toiseksi syöt esim vain 3 kertaa päivässä tuhdin terveellisen aterian ja käyt nyt siellä lenkkipolulla vaikka kauhealta tuntuisikin. Leikkausta en suositte.e ne eivät onnistu aina. itselläkin on vielä pinet, kun ennen oli paljon isommat. kuntoilulla ja terveellisellä ruokavaliolla siitä päästiin eroon. Itsehillintä kunniaan!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Esimerkiksi kun syöt kolmesti päivässä "terveellistä", kotitekoista, perinteistä suomalaista ruokaa makaronilaatikkoa "tuhdin" annoksen, energiaa tulee pelkästään niistä 1800 kcal. Kun mukaan lasketaan huutavassa nälässä syödyt välipalat niin energiaa tulee päivässä helposti 2400 kcal = liikaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Paitsi jos kuluttaa reilut 4000 kcal/päivä...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
alkuun rauhallisemmin, esim. naisten punnerruksia kun voimat kasvaa ja palaudut nopeammin tee joka ilta ja aamulla jumppa
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Asennetta tässä eniten kaivataan! et pääse mihinkää tällä asenteella: vihaan itseäni! jne...
Ajattele näin miksi vihaisin itseäni? ja ota kuntoilu tältä kantilta: se on kivaa! EI tältä: perkel**** kun vitu**aa!

Tee punnerruksia, vatsalihasliikkeitä, kuluta enemmän kun syöt, jalkakyykkyjä, ja jos HALUAT laihtua niin meneppä reippahasti sinne lenkkipolulle vaikka Vi*tu''ski niin paljon.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
ja joskus v....taa suunnattomasti niin menen salille niin kelju olo jää kyllä sinne kunnon treenien jälkeen . uskon että sinunkin tissit tasoittuisivat siellä rinta- ja vatsalihasten treenaamisen myötä samoin kuin muiden lihaksien , tasapuolisesti. kunto kohenee ja mieli virkistyy. sitäpaitsi tiedät ilmeisesti vastauksen kun kielsit sanomasta kuntosalista mitään, ei siellä kukaan ehdi sinua silmäileen kun keskittyvät omiin treeneihin, nimim. kokemusta on. minullakin oli kova kynnys mennä sinne ,mutta niin vaan menin enkä päivääkään ole katunut.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
läski
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
No kuule. Kiinteyttä lihaksiin voi hakea saliltakin, mutta rasva palaa pitkäkestoisella yhtäjaksoisella harjoituksella. Siis matala syke, pitkä aika (vähintään tunti), ensin kävellen ja kunnon noustessa hölkäten. Lisäksi pitää jättää pois pullat, karkit, kalja vähemmäksi jne. Puolessa vuodessa et enää muistakaan tätä ylimääräistä rintavarustusta. Et ole mitenkään erikoinen - kaikilla ylipainoisilla ne läskitissit on. Niin ja se rööki pois. Tervetuloa vain tähän kuntoiluun hurahtaneiden sakkiin, nimittäin kun vaan jatkaa ja jatkaa niin ennenpitkää tähän tosiaan hurahtaa.
Ilmianna
Jaa
Hmmm.. Millä keinoin sait tuon 40 kiloa pois?.. Ja missä ajassa?.. Jos hankkiuduit siitä eroon "terveellisesti", niin jatka siitä mihin jäit.. Mutta.. siis.. juuri tuo alkoholi ja röökit pois.. ja aerobista liikuntaa terveet ruokailutottumukset.. tai jos hankit vaikka itselle kotikuntosalin.. eli penkki ja painot, joiden kanssa alat rehkimään.. ja sen lisäksi vaikka kävelyä/lenkkeilyä..

Hmm.. runsas alkoholin käyttö muuten saattaa aiheuttaa hormonaalisista syistä "oikeiden tissien" kasvua miehille.. siis kehittyy maitorauhasia.. ja "tissit" alkavat muistuttamaan naisten tissejä.. en nyt aivan täysin muista, mutta joskus kuulin kyseisestä tutkimuksesta jossakin tv-dokumentissa..
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
On miestissejä jotka lähtee pois silkalla laihdutuksella ja sitten on niitä jotka ei lähde muuten kuin kirurgin veitsellä tai rasvaimulla. Eli jälkimmäisessä epäonnisessa tapauksessa vaikka laihduttaisi itsensä "kylkiluille" tissinnöpöt törröttää edelleen. Eivät lähde kuluttamalla.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
No joo, alkoholi, lihavuus ja alkoholin ja lihavuuden aiheuttamat maksaonglemat kaikki erikseen ja yhdessä aiheutttavat hormonitasapainon muutoksia ja gynekomastiaa. Mutta jos ei rintarauhanen nännin alla ole kasvanut (joka vaatii lääkärinhoitoa, syiden selvitystä ja kirurgiaa) niin kysymys on lähinnä lisääntyneestä rasvakudoksesta.

Toisaalta, jos laihdutat ja vältät juomista, tuo rasvakudos pienenee ja samalla mahdollisuus gynekomastiaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Minä havahduin tissien kasvuun kun painoa alkoi olla 105 kg. Ennen treenasin jonkin verran etenkin penkkiä, jolloin myös painoin vähemmän. Eipä ollut tissejä, vaan rintalihakset olivat hyvännäköiset.

Nyt olen päättänyt aloittaa laihduttamisen ja ensimmäiset kilot ovat jo tipahtaneet ( kokonaiset kolme! ) miestissit ovat vielä paikallaan, mutta uskon/luotan/toivon, että ne siitä läskin vaihtuessa kiinteään lihakseen muotoutuvat ja kiinteytyvät. Hitto vieköön, niin totitesisti toivon! :P

Kysymys: onko lisäproteiineilla vaikutusta tissien kasvuun?

PS. Mahtavaa, että näinkin arasta aiheesta voi keskustella anonyymisti!
Ilmianna
Jaa
Et kerro ollenkaan että kuinka vanha olet ja että miten syöt päivittäin...
Ilmianna
Jaa
pumppaa tisseihin lihasta
Ilmianna
Jaa
Itselläni on myös miestissit ja en pidä niistä, olen teini-iässä ja join vielä kuukausi sitten kovasti maitoa, 3 lasia päivässä vähintään. Eräänä viikkona ulkomailla ollessani huomasin että kun en ollut juonut maitoa, miestissini olivat paljon pienemmät. Kokeile jos auttaa, maitohan sisältää naishormoneja jotka voivat aiheuttaa sitä kasvua.
Ilmianna
Jaa
joo oon itte 16 vuotias ja pääsin miestisseistä 3 kuukaudessa vahingossa :P kun porukat eros ei ole niin kauhiasti sitä ruokaa ollu ja kaljaa ennyt pahemmin juo eli syöt päivässä aamupalan terveellisesti ja päivällisen ei makkaraa ja illalla syöt kanssa esim leipää tai kananmunan. en käynyt edes lenkillä nin pieneni sitten aloin tekee punnerruksia nin se polttaa rasvaa tissien alueelta ja luo tilalle lihasta. pitäs onnistuu siinä 3 kuukaudessa helposti. TOIVOTTAVASTI PÄÄSET EROON MUTTA KIROILU JA NURKASSAKYHNÄÄMINEN PELKO PERSEESSÄ EI AUTA ASIAA.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
puhut asiaa koska olen ite 15 vuotias ja minulllakin on mistissi ongelma niin kokeilenpa punnerruksia ja ruokavaliota pitäisi parantaa myös
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
älä kuhnota nurkassa vaan liiku, pakko sinun on muidenkin ilmoilla olla jos haluat niistä eroon ja mieti aina kun muut tölläävät että miltä näytät kun saat ne poissa
Ilmianna
Jaa
...hyvä lähtee lenkille, kun tarvii vielä paljon päälle niin ne tissit ei näy. Minäki paksun perseeni kanssa lähdin helmikuussa lenkille toppapuvussa niin ehkes kesällä sitten kehtaan laittaa sordet.
Ilmianna
Jaa
Auttaako miestissien poistoon lenkkeily? olen 15v minulla on myös miistissit voitte lähettää vastaukksia sähkö postiini

tuntematonharri@luukku.com
Ilmianna
Jaa
Miksi häpeäisit salille menoa tuntisit kunniaa, otat tilanteen hallintaan ja muutat elämän tilasi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Tämä on kyllä aivan totta. Kovia tyyppejä ne jotka juoksevat pitkällä askelella mutta aivan erityisen sankareita on ne kalpeat lihavat jotka juoksevat hitaasti sata metriä. Oikeasti, NE on sankareita kun ne on nousseet telkkarin takaa ja päättäneet juosta itsensä kuntoon.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Mainittiin tupakoinnin lopettaminen.

Sori pilata into, mutta tupakka tutkitusti nostaa dopamiinitasoja ja sitä kautta laskee prolaktiinia ja kohottaa testosteronia. Lopettaminen ei ainakaan niitä titsejä pienennä, ei edes pitkällä tähtäimellä.
Ilmianna
Jaa
Tökkää kuumalla rautanaulalla, sopivin koko lienee kolme tuumaa tisiin reikä ja purista kuin finniä mutta älä peili edessä, tulee liikaa sotkua.
Sitten kun tissi on tyhjä ja lerpattaa kuin tyhjä nahkakinnas, teippaa rintasi ympäri muutama kierros roudarin teippiä jotta nahka asettuu tiiviisti vasten rintalihasta, vaihda teippi n.4 kertaa viikossa ja kahden viikon päästä olet kuin uusi mies.
Ilmianna
Jaa
Penkkiä, penkkiä, pitkiä sarjoja, lenkkeilyä ym ym. ja painon pudotusta. Näillä keinoin rasva lähtee, ja tissien tilalle tulee lihasta.
Maksimipenkisssä ei rasva kulu. Pitää tehdä väh. 10-20 x sarjoja.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Rasva kuluu juoksemalla esim. 50 km viikossa. Jouduin lisäämään syömistäni säilyttääkseni painoni, ja punttitreeneissäni nostan penkillä 8 - 12 toiston sarjoja, ja välillä lyhyempiä 5 -6 kuudenkin sarjoja, Kananmunia + muuta proteiinipitoista, ja tietenkin hiilareita energian saamiseksi juoksemiseen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Miestissit pois

Miten saan tissit pois itseltäni ? Auttaako muu kuin leikkaus ? Nyt painan noin 100 kg, enimmilläni painoin 140 kg ja vähimmilläni 80 kg mutta oli paino mitä vaan, miestissit säilyy. Kun laittaa tiukan paidan päälle niin rinnat pullottaa. Vihaan itseäni ja käytän päihteitä päivittäin tämän asian takia. Nyt olen vieroittumassa, kolmas päivä selvinpäin, vituttaa, raivostuttaa, hakkasin äsken itseäni ketjulla kun vihaan itseäni niin helvetisti. Tekisin _mitä vaan_ saadakseni miestissit pois. Mikään muu asia ei ole ikinä niin paljoa laskenut itsetuntoa ja laittanut vihaksi kuin ne. Tunnen itseni friikiksi...

Mahaakin tahtosin pois mut noi vitun tissit on se mikä saatana risoo eniten...

Älkää sit ehdottako kuntosalia koska sinnekkään en ilkeä miestissieni takia mennä. Lenkkipolullakin vituttaa niin helvetisti, ei auta kuin purra hammasta yhteen ja vetää röökiä kun vastaantulijat miettii että onko tuo mies vai nainen... eikä lenkkeily näytä tuovan tuloksia muutenkaan :P

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta