Osaisiko joku kertoa kuinka tehdään mustaherukkahyytelöä? Marjoja on paljon, onkohan jo liian myöhäistä?
Mustaherukkahyytelö
4
11863
Vastaukset
- Miksei myös hillo
http://www.finfood.fi/finfood/ff2.nsf/0/E6CDF129C1A94453C2256C01001CF4F3?opendocument
Kokeile myös mustaherukkahilloa (kokonaiset marjat)hyytelösokerilla valmistettuna. Hillo on mainio lisuke esim. puuron, jäätelön, leivonnaisten ym. käyttöön. Hyytelö (valmistetaan mehusta)on paljon makeampaa, koska se vaatii enemmän sokeria hyytyäkseen.- marjat-ompi
teen pakkasmarjoista(pakastan ilman sokeria)hillokkeentapaista: laitan jäiset marjat kattilaan ,ripaus vettä, ei paljoa, sitten annan muhia levy ykkösellä kauan ja hartaasti,välillä sekoittaen. Oma silmä sanoo,koska valmista. Osan marjoista annan jäädä kokonaisiksi. Joskus laitan sokeria ripauksen,mutta en yleensä. Tykkään siitä' happamankirpakasta mausta,ihanaa...
- Välttämättä
Hyytelö ei välttämättä tarvitse enempää sokeria jos keittää hyytelön hieman raaemmista marjoista eikä odota niiden kypsymistä koska raaemmassa marjassa on enemmän pektiiniä kuin kypsässä marjassa ja nimenomaan pektiini on se hyydyttävä aine.
- .
sosemyllyllä kuoret pois, hiukan sokeria ja pakastimeen. Pieni pehmitys sitä ennen kiehauttamalla.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1482483
- 1801718
- 921588
- 691543
Kesä, kesä!
Veikkaan, ettet juuri nyt ikävöi minua, ehket enää koskaan? Näkemättömyys on laimentanut tunteet, ja katselet iloisena k6925- 80924
- 68871
- 59835
- 61808
Miksi sanotaan että Suomella on suuri armeija, tykistö jne.
Asioita tarkemmin seuranneet tietävät että tuolla Ukrainassa palaa kuukaudessa sen verran mitä Suomella on kokonaisuudes167784