olen alkanut käyttämään sellasta juoksevaa beceliä esim. paistaessa yms. koska se käy ruoanlaittoonkin ja nyt haluaisin tehdä tavallisen ruskeakastikkeen tuosta becelistä mutta purkissa lukee että tämä rasva ei ruskistu ja ruskeessa kastikkeessahan pitää jauhot ruskistua siinä rasvassa,mites nyt,eihän kastike sillon voi ruskeeta olla jos se ei ruskistu?! =) jos joku vois laittaa ohjeen joka tuosta rasvasta on joskus kastiketta tehnyt ja tuleeko hyvää?? Asiallisia vastauksia tietämättömälle kiitos! =)
kastike..
becelistä..
3
418
Vastaukset
- kokeile joskus
Jauhot voi paahtaa kuivassa pannussa ilman rasvaa, kastikkeesta tulee ihan yhtä hyvää ilman sitä rasvaakin.
- mahdoton yhtälö
Täytyy olla jotain vikaa makunystyröissä tai totaalisen nälkiintynyt, jos on ihan yhtä hyvää. Rasva saa ruuan maistumaan herkulliselta.
- kalorit korkeella
Tein äsken ruskean kastikkeen juoksevasta becelistä. Ei ongelmaa ruskistumisen kanssa. Oli oikeastaan paremman makuista kuin normi voihin tehty kastike.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Nyt tajusin mitä haet takaa
En epäile etteikö meillä olisi kivaa missä vaan. Se on iso hyppy henkisellä tasolla sinne syvempään päätyyn, kuten tiedä402967- 652384
- 1742314
Kukapa se Ämmän Kievarissa yöllä riehui?
En ole utelias, mutta haluaisin tietää, kuka riehui Ämmän Kievarissa viime yönä?331998- 171385
Naiselle mieheltä
Huomasin tuossa, että jääkaapissani on eräs sinun ostamasi tuote edelleen avaamattomana. Arvaatko mikä?221353Salilla oli toissapäivänä söpö tumma
Nuori nainen, joka katseli mua. Hymyili kun nähtiin kaupan ovella sen jälkeen411346- 131228
- 101224
- 221211