..se makean tulinen valkosipuli tahna on huippu hyvää! onko kellään vinkkejä miten sen sais suunnilleen valmistettua..?
amarillon
13
11442
Vastaukset
- suski76
heippa....
joo, se amarillon tahna ihan sairaan hyvää..olisin kanssa tosi kiitollinen, jos sen ohjeen saisi jostain...heh.
muutenkin amarillossa on ihan sika hyvä ruoka, vaikka ottas ihan sokkona listalta..heh.
mutta, oletkos koskaan maistanut paholaisenhilloa, jota myös löytyy amarillon ruuista ja muistakin ravintoloista? ei ihan niin hyvää, mutta melkein ja ajaa periaatteessa saman asian.
sain juuri sen hillon ohjeen ja ajattelin, että voisihan siihen itekkin lisätä vaikka valkosipulia. kiinnostaisko se ohje...?
suski- meikku
Voisit laittaa sen hillon ohjeen. Mua ainakin kiinnostaa!!
- on maailman parasta.
meikku kirjoitti:
Voisit laittaa sen hillon ohjeen. Mua ainakin kiinnostaa!!
Tein juuri sitä hilloa. parasta että sehän on painonvartijoiden resepti alunperin.
Eikä siinä oikeastaan mitään epäterveellistä olekkaan. Suosittelen kaikille jotka tykkäävät vähän tulisemmasta ja tuleehan siihen tosi monta valkosipulin kynttä että niiden ystäville sopii kyllä. Lihan, kanan, makkaran ihan minkä kanssa vaan. multakin löytyy resepti jos on vielä kiinnostuneita. - meikku
on maailman parasta. kirjoitti:
Tein juuri sitä hilloa. parasta että sehän on painonvartijoiden resepti alunperin.
Eikä siinä oikeastaan mitään epäterveellistä olekkaan. Suosittelen kaikille jotka tykkäävät vähän tulisemmasta ja tuleehan siihen tosi monta valkosipulin kynttä että niiden ystäville sopii kyllä. Lihan, kanan, makkaran ihan minkä kanssa vaan. multakin löytyy resepti jos on vielä kiinnostuneita.Tossa eilen jo kyselin sitä ohjetta, laitahan tulemaan!!!
- se nyt tulloo
meikku kirjoitti:
Tossa eilen jo kyselin sitä ohjetta, laitahan tulemaan!!!
Hilloa tulee n. 1 litra
2 prk (á 400g) kokonaisia tomaatteja
400g punaisia paprikoita
4-6 punaista chiliä
8 valkosipulin kynttä
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
2 tl oreganoa
0,5 dl etikkaa
1 pkt (330g) Dansukker Hillo -marmeladisokeria
Kaada purkkitomaatit kattilaan. Halutessasi voit leikata tomaatit saksilla neljään osaan. Halkaise pestyt paprikat ja chilit, poista siemenet ja silppua puolikkaat.
Murskaa kuoritut valkosipulin kynnet.
Lisää kattilaan silputut paprikat ja chili, mausteet ja etikka.
Keitä noin 20 minuuttia ilman kantta. Lisää Hillo-marmeladisokeri.
Kuumenna uudelleen kiehuvaksi ja keitä 3-5 minuuttia silloin tällöin sekoittaen.
Tölkitä puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin ja säilytä viileässä. Tarjoa esimerkiksi grillijuhlissa lihan, broilerin tai makkaran kanssa.
(Ohje: Painonvartijan Kesäheila 2006 opas Kevyeen Kesään) - meikku
se nyt tulloo kirjoitti:
Hilloa tulee n. 1 litra
2 prk (á 400g) kokonaisia tomaatteja
400g punaisia paprikoita
4-6 punaista chiliä
8 valkosipulin kynttä
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
2 tl oreganoa
0,5 dl etikkaa
1 pkt (330g) Dansukker Hillo -marmeladisokeria
Kaada purkkitomaatit kattilaan. Halutessasi voit leikata tomaatit saksilla neljään osaan. Halkaise pestyt paprikat ja chilit, poista siemenet ja silppua puolikkaat.
Murskaa kuoritut valkosipulin kynnet.
Lisää kattilaan silputut paprikat ja chili, mausteet ja etikka.
Keitä noin 20 minuuttia ilman kantta. Lisää Hillo-marmeladisokeri.
Kuumenna uudelleen kiehuvaksi ja keitä 3-5 minuuttia silloin tällöin sekoittaen.
Tölkitä puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin ja säilytä viileässä. Tarjoa esimerkiksi grillijuhlissa lihan, broilerin tai makkaran kanssa.
(Ohje: Painonvartijan Kesäheila 2006 opas Kevyeen Kesään)Kiitos, kivan tuliselta kuulostaa...
Mut mites jos nuo kokonaiset tomaatit vaihtais murskaan? Kärsiikö koostumus? Meillä olis purkkitolkulla sitä murskaa...:) - jousimies80
se nyt tulloo kirjoitti:
Hilloa tulee n. 1 litra
2 prk (á 400g) kokonaisia tomaatteja
400g punaisia paprikoita
4-6 punaista chiliä
8 valkosipulin kynttä
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
2 tl oreganoa
0,5 dl etikkaa
1 pkt (330g) Dansukker Hillo -marmeladisokeria
Kaada purkkitomaatit kattilaan. Halutessasi voit leikata tomaatit saksilla neljään osaan. Halkaise pestyt paprikat ja chilit, poista siemenet ja silppua puolikkaat.
Murskaa kuoritut valkosipulin kynnet.
Lisää kattilaan silputut paprikat ja chili, mausteet ja etikka.
Keitä noin 20 minuuttia ilman kantta. Lisää Hillo-marmeladisokeri.
Kuumenna uudelleen kiehuvaksi ja keitä 3-5 minuuttia silloin tällöin sekoittaen.
Tölkitä puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin ja säilytä viileässä. Tarjoa esimerkiksi grillijuhlissa lihan, broilerin tai makkaran kanssa.
(Ohje: Painonvartijan Kesäheila 2006 opas Kevyeen Kesään)Tiedätkö sitten kun tiesit tuonkin ohjeen ? Tai tietääkö kukaan, että miten tehdään amarilossa ja pizza puffetissa (rax) Se punainen ihana tulinen tomaattisalsa..? Kauppojen tuotteet ei maistu samalle ja olis mahtavaa saada se oikea ohje :) ? Oon kokeillu ite tehdä ja ostanut turhaan kauppojen tuotteita, mutta ne ei oo läheskään yhtä hyviä..
- rillottaja
se nyt tulloo kirjoitti:
Hilloa tulee n. 1 litra
2 prk (á 400g) kokonaisia tomaatteja
400g punaisia paprikoita
4-6 punaista chiliä
8 valkosipulin kynttä
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
2 tl oreganoa
0,5 dl etikkaa
1 pkt (330g) Dansukker Hillo -marmeladisokeria
Kaada purkkitomaatit kattilaan. Halutessasi voit leikata tomaatit saksilla neljään osaan. Halkaise pestyt paprikat ja chilit, poista siemenet ja silppua puolikkaat.
Murskaa kuoritut valkosipulin kynnet.
Lisää kattilaan silputut paprikat ja chili, mausteet ja etikka.
Keitä noin 20 minuuttia ilman kantta. Lisää Hillo-marmeladisokeri.
Kuumenna uudelleen kiehuvaksi ja keitä 3-5 minuuttia silloin tällöin sekoittaen.
Tölkitä puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin ja säilytä viileässä. Tarjoa esimerkiksi grillijuhlissa lihan, broilerin tai makkaran kanssa.
(Ohje: Painonvartijan Kesäheila 2006 opas Kevyeen Kesään)Amarillossa käytettävä paholaisen hillo ei ole lä'hellekkään samaa kuin tuo painonvartijoiden pahis. Metsään menee.
- gullinariisti
rillottaja kirjoitti:
Amarillossa käytettävä paholaisen hillo ei ole lä'hellekkään samaa kuin tuo painonvartijoiden pahis. Metsään menee.
kumpiko noista paholaisen hilloista on parempi, dansukkerin vai painonvartijoiden resepti?
toinen kysymys
onko kukana selvittäny vielä amarillon tulisen valkosipulitahnan reseptiä?
- ooooooooaaaaaaaaaa
Se tahna tehdään niin et paholaisen hilloa ja valkosipulitahnaa sekasin...
- amarilloherkuttelija
Tietääkö kukaan mikä on firman nimi joka tekee Amarilloon paholaisen hilloa? Voiko ostaa kyseisestä tuotetta?
- vai_joko_tai
10. sormen tekemä
http://ruoka.ts.fi/makuammuntaa/syntisen-hyva-paholaisenhillo/
tai
Kysymällä suoraan Amarillosta
- vgumg
et haluu tietää mitä se valkonen tahna on ;)
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Klaukkalan onnettomuus 4.4
Klaukkalassa oli tänään se kolmen nuoren naisen onnettomuus, onko kellään mitään tietoa mitä kävi tai ketä onnettomuudes1225867Yleltä tyrmäävä uutinen
Ylen uutisen mukaan Raamattu on keksitty n. 2600. Putoaako kristinuskolta pohja kokonaan alta pois? https://yle.fi/a/744951975Riitta-Liisa ja Toni Roponen: Ero! Riitta-Liisa Roponen kertoo asiasta Instagramissa.
Riitta-Liisa ja Toni Roponen eroavat. Riitta-Liisa Roponen kertoo asiasta Instagramissa. – Talvi on ollut elämäni synk251325Pakko kertoa mies
Äitini tietää, että olen ihastunut sinuun. 😳 halusin että hän näkisi sinun kuvan ja pyysin googlaamaan sinua. Kommentti1111253Sinä vain tulit elämääni
Ja joku tarkoitus sillä on ollut. Näyttämään mitä olen ja kuinka arvokas voisin olla. Se muutti ja käänsi elämäni suunna861113Millaisia ajatuksia on kaivatusta ja tilanteestanne tänään?
Kerro omista mietteistäsi tai lähetä terveisiä. Ehkä hän lukee ja lähettää sinulle takaisin omia mietteitään.481015- 64981
- 65921
Tiesitkö mies
Kuinka paljon mulla oli tunteita sua kohtaan? Jos et tiennyt,olisiko tietäminen vaikuttanut tapahtumiin? Ihmettelen kyll59905Kuulin että Metsa Manille kaavaillaan Maaseudun Sivistysliiton kunniakirjaa ja jotain
muutakin huominosoitusta. Syystä että on on elvyttänyt huomattavasti videoillaan vanhemman väen englanninkielentaitoja.24894