..se makean tulinen valkosipuli tahna on huippu hyvää! onko kellään vinkkejä miten sen sais suunnilleen valmistettua..?
amarillon
13
11338
Vastaukset
- suski76
heippa....
joo, se amarillon tahna ihan sairaan hyvää..olisin kanssa tosi kiitollinen, jos sen ohjeen saisi jostain...heh.
muutenkin amarillossa on ihan sika hyvä ruoka, vaikka ottas ihan sokkona listalta..heh.
mutta, oletkos koskaan maistanut paholaisenhilloa, jota myös löytyy amarillon ruuista ja muistakin ravintoloista? ei ihan niin hyvää, mutta melkein ja ajaa periaatteessa saman asian.
sain juuri sen hillon ohjeen ja ajattelin, että voisihan siihen itekkin lisätä vaikka valkosipulia. kiinnostaisko se ohje...?
suski- meikku
Voisit laittaa sen hillon ohjeen. Mua ainakin kiinnostaa!!
- on maailman parasta.
meikku kirjoitti:
Voisit laittaa sen hillon ohjeen. Mua ainakin kiinnostaa!!
Tein juuri sitä hilloa. parasta että sehän on painonvartijoiden resepti alunperin.
Eikä siinä oikeastaan mitään epäterveellistä olekkaan. Suosittelen kaikille jotka tykkäävät vähän tulisemmasta ja tuleehan siihen tosi monta valkosipulin kynttä että niiden ystäville sopii kyllä. Lihan, kanan, makkaran ihan minkä kanssa vaan. multakin löytyy resepti jos on vielä kiinnostuneita. - meikku
on maailman parasta. kirjoitti:
Tein juuri sitä hilloa. parasta että sehän on painonvartijoiden resepti alunperin.
Eikä siinä oikeastaan mitään epäterveellistä olekkaan. Suosittelen kaikille jotka tykkäävät vähän tulisemmasta ja tuleehan siihen tosi monta valkosipulin kynttä että niiden ystäville sopii kyllä. Lihan, kanan, makkaran ihan minkä kanssa vaan. multakin löytyy resepti jos on vielä kiinnostuneita.Tossa eilen jo kyselin sitä ohjetta, laitahan tulemaan!!!
- se nyt tulloo
meikku kirjoitti:
Tossa eilen jo kyselin sitä ohjetta, laitahan tulemaan!!!
Hilloa tulee n. 1 litra
2 prk (á 400g) kokonaisia tomaatteja
400g punaisia paprikoita
4-6 punaista chiliä
8 valkosipulin kynttä
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
2 tl oreganoa
0,5 dl etikkaa
1 pkt (330g) Dansukker Hillo -marmeladisokeria
Kaada purkkitomaatit kattilaan. Halutessasi voit leikata tomaatit saksilla neljään osaan. Halkaise pestyt paprikat ja chilit, poista siemenet ja silppua puolikkaat.
Murskaa kuoritut valkosipulin kynnet.
Lisää kattilaan silputut paprikat ja chili, mausteet ja etikka.
Keitä noin 20 minuuttia ilman kantta. Lisää Hillo-marmeladisokeri.
Kuumenna uudelleen kiehuvaksi ja keitä 3-5 minuuttia silloin tällöin sekoittaen.
Tölkitä puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin ja säilytä viileässä. Tarjoa esimerkiksi grillijuhlissa lihan, broilerin tai makkaran kanssa.
(Ohje: Painonvartijan Kesäheila 2006 opas Kevyeen Kesään) - meikku
se nyt tulloo kirjoitti:
Hilloa tulee n. 1 litra
2 prk (á 400g) kokonaisia tomaatteja
400g punaisia paprikoita
4-6 punaista chiliä
8 valkosipulin kynttä
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
2 tl oreganoa
0,5 dl etikkaa
1 pkt (330g) Dansukker Hillo -marmeladisokeria
Kaada purkkitomaatit kattilaan. Halutessasi voit leikata tomaatit saksilla neljään osaan. Halkaise pestyt paprikat ja chilit, poista siemenet ja silppua puolikkaat.
Murskaa kuoritut valkosipulin kynnet.
Lisää kattilaan silputut paprikat ja chili, mausteet ja etikka.
Keitä noin 20 minuuttia ilman kantta. Lisää Hillo-marmeladisokeri.
Kuumenna uudelleen kiehuvaksi ja keitä 3-5 minuuttia silloin tällöin sekoittaen.
Tölkitä puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin ja säilytä viileässä. Tarjoa esimerkiksi grillijuhlissa lihan, broilerin tai makkaran kanssa.
(Ohje: Painonvartijan Kesäheila 2006 opas Kevyeen Kesään)Kiitos, kivan tuliselta kuulostaa...
Mut mites jos nuo kokonaiset tomaatit vaihtais murskaan? Kärsiikö koostumus? Meillä olis purkkitolkulla sitä murskaa...:) - jousimies80
se nyt tulloo kirjoitti:
Hilloa tulee n. 1 litra
2 prk (á 400g) kokonaisia tomaatteja
400g punaisia paprikoita
4-6 punaista chiliä
8 valkosipulin kynttä
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
2 tl oreganoa
0,5 dl etikkaa
1 pkt (330g) Dansukker Hillo -marmeladisokeria
Kaada purkkitomaatit kattilaan. Halutessasi voit leikata tomaatit saksilla neljään osaan. Halkaise pestyt paprikat ja chilit, poista siemenet ja silppua puolikkaat.
Murskaa kuoritut valkosipulin kynnet.
Lisää kattilaan silputut paprikat ja chili, mausteet ja etikka.
Keitä noin 20 minuuttia ilman kantta. Lisää Hillo-marmeladisokeri.
Kuumenna uudelleen kiehuvaksi ja keitä 3-5 minuuttia silloin tällöin sekoittaen.
Tölkitä puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin ja säilytä viileässä. Tarjoa esimerkiksi grillijuhlissa lihan, broilerin tai makkaran kanssa.
(Ohje: Painonvartijan Kesäheila 2006 opas Kevyeen Kesään)Tiedätkö sitten kun tiesit tuonkin ohjeen ? Tai tietääkö kukaan, että miten tehdään amarilossa ja pizza puffetissa (rax) Se punainen ihana tulinen tomaattisalsa..? Kauppojen tuotteet ei maistu samalle ja olis mahtavaa saada se oikea ohje :) ? Oon kokeillu ite tehdä ja ostanut turhaan kauppojen tuotteita, mutta ne ei oo läheskään yhtä hyviä..
- rillottaja
se nyt tulloo kirjoitti:
Hilloa tulee n. 1 litra
2 prk (á 400g) kokonaisia tomaatteja
400g punaisia paprikoita
4-6 punaista chiliä
8 valkosipulin kynttä
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
2 tl oreganoa
0,5 dl etikkaa
1 pkt (330g) Dansukker Hillo -marmeladisokeria
Kaada purkkitomaatit kattilaan. Halutessasi voit leikata tomaatit saksilla neljään osaan. Halkaise pestyt paprikat ja chilit, poista siemenet ja silppua puolikkaat.
Murskaa kuoritut valkosipulin kynnet.
Lisää kattilaan silputut paprikat ja chili, mausteet ja etikka.
Keitä noin 20 minuuttia ilman kantta. Lisää Hillo-marmeladisokeri.
Kuumenna uudelleen kiehuvaksi ja keitä 3-5 minuuttia silloin tällöin sekoittaen.
Tölkitä puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin ja säilytä viileässä. Tarjoa esimerkiksi grillijuhlissa lihan, broilerin tai makkaran kanssa.
(Ohje: Painonvartijan Kesäheila 2006 opas Kevyeen Kesään)Amarillossa käytettävä paholaisen hillo ei ole lä'hellekkään samaa kuin tuo painonvartijoiden pahis. Metsään menee.
- gullinariisti
rillottaja kirjoitti:
Amarillossa käytettävä paholaisen hillo ei ole lä'hellekkään samaa kuin tuo painonvartijoiden pahis. Metsään menee.
kumpiko noista paholaisen hilloista on parempi, dansukkerin vai painonvartijoiden resepti?
toinen kysymys
onko kukana selvittäny vielä amarillon tulisen valkosipulitahnan reseptiä?
- ooooooooaaaaaaaaaa
Se tahna tehdään niin et paholaisen hilloa ja valkosipulitahnaa sekasin...
- amarilloherkuttelija
Tietääkö kukaan mikä on firman nimi joka tekee Amarilloon paholaisen hilloa? Voiko ostaa kyseisestä tuotetta?
- vai_joko_tai
10. sormen tekemä
http://ruoka.ts.fi/makuammuntaa/syntisen-hyva-paholaisenhillo/
tai
Kysymällä suoraan Amarillosta
- vgumg
et haluu tietää mitä se valkonen tahna on ;)
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 833892
Loukkaantunut lapsi on yhä kriittisessä tilassa
Seinäjoella Pohjan valtatiellä perjantaina sattuneessa liikenneonnettomuudessa loukkaantunut lapsi on yhä kriittisessä t342803Minä en ala kenenkään perässä juoksemaan
Voin jopa rakastaa sinua ja kääntää silti tunteeni pois. Tunteetkin hälvenevät aikanaan, poissa silmistä poissa mielestä972206Onko jollakin navetassa kuolleita eläimiä
Onko totta mitä facebookissa kirjoitetaan että jonkun navetassa olisi kuolleita eläimiä? Mitä on tapahtunut?271710Tiedän, että emme yritä mitään
Jos kohtaamme joskus ja tilaisuus on sopiva, voimme jutella jne. Mutta kumpikaan ei aio tehdä muuta konkreettista asian201697- 301584
Mitä, kuka, hä .....
Mikähän sota keskustassa on kun poliiseja on liikkeellä kuin vilkkilässä kissoja261508- 281481
Näin pitkästä aikaa unta sinusta
Oltiin yllättäen jossain julkisessa saunassa ja istuttiin vierekkäin, siellä oli muitakin. Pahoittelin jotain itsessäni71464Noh joko sä nainen oot lopettanut sen
miehen kaipailun jota sulla EI ole lupa kaivata. Ja teistä ei koskaan tule mitään. ÄLÄ KOSKAAN SYÖ KUORMASTA JNE! Tutu731453